2009. március 12. csütörtök

márc. 12
0:06
BL-nyolcaddöntő: a szerdai visszavágók végeredménye (She)
Tekintse meg a BL-nyolcaddöntő szerdai visszavágóinak végeredményét!
márc. 12
0:45
Az Arsenal kiütötte az utolsó olasz csapatot is (Metropol)
Mindhárom angol-olasz párharcot a szigetországiak nyerték a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, ugyanis noha az Arsenal 1-0-ra kikapott az AS Roma otthonában, de 11-esekkel jobbnak bizonyult riválisánál.
márc. 12
1:00
BL: Mourinho szerint egész Olaszország örül a kiesésüknek (She)
José Mourinho szerint a kárörvendő olaszok örülnek, hogy az Internazionale kiesett a Bajnokok Ligájából, miután a Manchester United otthonában 2–0-s vereséget szenvedett.
márc. 12
1:04
Férfi kosárlabda: hosszabbításban nyert a Panathinaikosz (She)
A férfi kosárlabda Euroligában a középszakasz utolsó fordulójában a G-csoportban a görög Panathinaikosz hazai pályán hosszabbítás után győzte le a spanyol Málagát, míg a H-csoportban két vendégsiker született. Továbbjutott a Panathinaikosz, a szerb Partizan, az orosz CSZKA és az olasz Montepaschi. A másik két csoportban csütörtökön rendezik az utolsó fordulót.
márc. 12
1:18
BL: megkéseltek egy Arsenal-szurkolót Rómában (She)
Sajtóinformációk szerint egy angol szurkolót megkéseltek Rómában, az AS Roma–Arsenal BL-nyolcaddöntő visszavágó előtt.
márc. 12
2:30
Tenisz: Szávay Ágnes párosban búcsúzott Indian Wellstől (She)
Szávay Ágnes a lengyel Agnieszka Radwanskával az oldalán párosban vereséget szenvedett az 1. fordulóban Indian Wellsben a Nuria Llagostera Vives, Maria Martinez Sanchez spanyol duótól.
márc. 12
6:06
Meghatódtak a focilegendák (Blikk)
Az Aranycsapat két élő tagja együtt nézte meg a Puskásról szóló dokumentumfilmet.
márc. 12
6:08
Casillas sírva fakadt (Blikk)
Kiütötték a spanyol kapus csapatát
márc. 12
6:10
Horror a pályán (Blikk)
Két percig feküdt eszméletlenül Mocsai, a Lemgo magyar kézilabdázója.
márc. 12
6:12
Defektet kapott a Magyar Nagydíj (Blikk)
A Balatonring megépítése a gazdasági válság miatt csúszik.
márc. 12
6:14
Király visszatér Berlinbe (Blikk)
"Napok óta nem alszom, ideges vagyok" - vallotta be a kapus
márc. 12
7:00
Felkészülési mérkőzés: gálázott Bolívia ellen Eriksson csapata (She)
Kiütéses, 5–1-es győzelmet aratott Denverben Mexikó labdarúgó-válogatottja Bolívia ellen felkészülési mérkőzésen. A bolíviaiak a másfél év után a nemzeti csapatba visszatérő Juan Manuel Pena kiállítása miatt egy órán át emberhátrányban játszottak.
márc. 12
7:02
NBA: sima győzelmével bejutott a rájátszásba az Orlando Magic (She)
Könnyed, 107–79-es győzelmet aratott a Chicago Bulls ellen, ezzel bejutott az észak-amerikai profi kosárlabdaliga rájátszásába az Orlando Magic. Az Atlanta véget vetett a Utah Jazz tizenkét mérkőzéses győzelmi sorozatának, bajnokot vert a Miami, megtörte tízmeccses rossz szériáját a Minnesota Timberwolves.
márc. 12
7:04
Bajnokok Ligája: Tonetto azért hibázott, mert meggondolta magát (She)
Az Arsenal elleni, Bajnokok Ligája-kiesést hozó találkozó tragikus figurája, a római Max Tonetto elmagyarázta, miért hibázott sorsdöntő büntetőt.
márc. 12
7:18
Tenisz: a Szávayval kieső Radwanska egyesben továbbment (She)
Nem volt könnyű napja a lengyel Urszula Radwanskának az Indian Wells-i WTA-tornán: a lengyel teniszező Szávay Ágnes oldalán másfél órát teniszezett párosban (és kikapott), egyesben viszont továbbjutott portugál ellenfelével szemben – hatalmas, két óra hét perces csatában.
márc. 12
7:36
Tenisz: simán gázolt Peer, kiesett az első körben Dokic (She)
Nagyon sima, kétszettes mérkőzésen, mindössze 58 perc alatt jutott az Indian Wells-i WTA-torna második körébe az izraeli Shahar Peer. Bacsinszky Tímea a svéd Arvidssonon jutott túl, Jill Craybas két játszmában küldte pihenni Dokicot.
márc. 12
8:12
Kerékpár: hihetetlen nehéznek tartja a Giro 12. szakaszát Armstrong (She)
Az idén visszatért Lance Armstrong csapatával Olaszországban készül, s az amerikai sztár ezt kihasználva szerdán bejárta a májusi olasz országúti kerékpáros körverseny, a Giro d'Italia egyik legnehezebb szakaszát.
márc. 12
8:14
Sílövő vk: a francia Vincent Jay élete első győzelmét aratta (She)
A hölgyek után a férfiak egyenkénti indítású versenyét rendezték meg a jövő évi téli olimpia helyszínén, a kanadai Vancouverben zajló sílövő-világkupán. A 20 km-es versenyt a 90 induló közül némi meglepetésre a 23 éves francia Vincent Jay nyerte meg, aki élete első világkupa-győzelmét aratta.
márc. 12
8:30
Szávay kiesett párosban (Infostart)
Szávay Ágnes párosban az első fordulóban búcsúzott az Indian Wells-i tenisztornán.
márc. 12
8:30
Futsal: helyszíni ellenőrzést tartott az UEFA delegációja (She)
A Főnix-csarnok, illetve a debreceni szállodák állapotát vette szemügyre szerdán az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hattagú delegációja.
márc. 12
8:32
Floorball: a Neumann közel állt a bravúrhoz a bajnok ellen (She)
Az ARES HC/Top Floor gárdája a vártnál lényegesen nehezebben győzte le az utóbbi hetekben ingadozó formát mutató, ám ezen a mérkőzésen rendkívül összeszedett Neumann FSE csapatát. A Krokodilok az utolsó harmadban nyújtott jó játékukkal nyertek Debrecenben, a komáromiaknak nem okozott gondot a „cápavadászat”.
márc. 12
8:48
Tenisz: simán gázolt Peer, az első körben kiesett Dokic (She)
Nagyon sima, kétszettes mérkőzésen, mindössze 58 perc alatt jutott az Indian Wells-i WTA-torna második körébe az izraeli Shahar Peer. Bacsinszky Tímea a svéd Arvidssonon jutott túl, Jill Craybas két játszmában küldte pihenni Dokicot.
márc. 12
9:06
Kerékpár: hihetetlenül nehéznek tartja a Giro 12. szakaszát Armstrong (She)
Az idén visszatérő Lance Armstrong csapatával Olaszországban készül, s az amerikai sztár ezt kihasználva szerdán bejárta a májusi olasz országúti kerékpáros körverseny, a Giro d'Italia egyik legnehezebb szakaszát.
márc. 12
9:06
Horror a kézipályán (Blikk)
Két percig feküdt eszméletlenül Mocsai, a Lemgo magyar kézilabdázója.
márc. 12
9:08
Kismama a kispadon (Blikk)
DUNAÚJVÁROS – Sugárzik a boldogságtól Ferling Bernadett (31), a válogatott és a Dunaferr egykori csillaga. A kézilabdázó boldogsága érthető: már csak két hónapot kell várnia arra, hogy világra hozza első gyermekét.
márc. 12
9:24
Póker: újabb állomásokkal bővül a WPT 2009-es versenysorozata. (She)
A múlt héten sikerült megegyezésre jutnia a WPT és a ChiliPoker.com tulajdonosainak, s ennek értelmében októberben kerül megrendezésre Marokkóban a WPT Marrakech-torna.
márc. 12
9:42
U20-as vb: Trinidad és Tobago, valamint Costa Rica az utolsó kijutó (She)
Teljes az egyiptomi U20-as világbajnokság mezőnye: a CONCACAF-zóna bajnokságában (amely egyben a selejtező is) Trinidad és Tobago, valamint Costa Rica is bejutott az elődöntőbe – ezzel pedig megváltotta repülőjegyét a vb-re is.
márc. 12
10:00
Oroszország: Jurij Zsirkovot 15 millióért viheti a Chelsea (She)
Ha a Chelsea labdarúgócsapata megfelelő ajánlatot tesz a velük hírbe hozott Jurij Zsirkovra, a balszélsőként és balhátvédként is bevethető orosz klasszis elhagyhatja a CSZKA Moszkvát.
márc. 12
10:02
Sportpolitika: koncepció a sportfinanszírozás átalakítására (She)
A Nemzeti Sporttanács (NST) a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) és a Nemzeti Sportszövetség (NSSZ) támogatásával koncepciót dolgoz ki a magyar sport állami finanszírozási rendszerének átalakítására.
márc. 12
10:36
Brazília: Ronaldo ismét betalált, győztes gólt szerzett (She)
A brazil labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában ismét eredményes volt Ronaldo. Az aranylabdás támadó győztes gólt szerzett a Corinthians színeiben a Sao Caetano ellen 2–1-re megnyert mérkőzésen.
márc. 12
10:39
Elmarad az őszi gyorsaságimotoros-futam! (Behaviour)
Az egy hónappal ezelőtti baljós feltételezések immáron beigazolódtak: elmarad a szeptember 20-i gyorsaságimotoros-világbajnoki Magyar Nagydíj, miután a Sávolyra tervezett Balatonring építése még mindig nem kezdődött el.
márc. 12
10:54
Labdarúgás: Dél-Amerika-Világválogatott meccs júniusban (She)
Várhatóan látványos mérkőzésnek lesznek tanúi a június 14-én Los Angelesbe ellátogató nézők: Dél-Amerika legjobb játékosainak válogatottja a „világ többi része” ellen játszik barátságos találkozót.
márc. 12
11:12
Pápa: Granát Balázs jobb lábáról eltávolították a gipszet (She)
Eltávolították Granát Balázs jobb lábáról a gipszet, a 23 esztendős középpályás rehabilitációja előreláthatólag május végéig tart.
márc. 12
11:14
Sunderland: Fülöp skót riválisa válogatottbeli helyét félti (She)
Válogatottbeli helyét félti Craig Gordon, a Sunderland labdarúgócsapatának rekordösszegért szerződtetett, de jelenleg Fülöp Márton miatt a kezdőből kiszoruló skót kapusa.
márc. 12
11:30
UEFA-kupa: a csütörtöki program, tv-közvetítésekkel (She)
Csütörtökön kerül sor az UEFA-kupa-nyolcaddöntők első mérkőzéseire: a magyar légiósok közül Huszti Szabolcsot és csapatát, az orosz Zenitet kísérhetik figyelemmel a futballrajongók. A visszavágókat a jövő héten játsszák.
márc. 12
11:32
Alpesi sí: a norvég Svindal lett a szuper-G szakági vk-győztes (She)
A norvég Aksel Lund Svindal nyerte a férfi alpesi sízők szuperóriás-műlesikló számának pontversenyét, miután a svédországi idényzáró világkupadöntő keretében rendezett utolsó szakági versenyen a második lett.
márc. 12
11:48
Brazília: nézze meg Ronaldo győztes gólját a Sao Caetano ellen! (She)
A kezdőcsapatban kapott helyet és győztes góllal hálálta meg a bizalmat Ronaldo a Corinthians–Sao Caetano paulista állami bajnoki találkozón – , amelyről itt olvashat bővebben!
márc. 12
12:06
Elfogytak az olaszok, dominálnak az angolok a BL-ben - videókkal (Infostart)
Nincs olasz csapat a labdarúgó Bajnokok Ligája legjobb nyolc együttese között, miután szerdán az Inter és a Roma is búcsúzott. Az angolok továbbra is hibátlanok, még mind a négy alakulat versenyben van. A címvédő Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson megkönnyebbült a továbbjutással, mert elismerte, hogy együttese nem játszott kifogástalanul. A manchesterieket dicsérte José Mourinho, az…
márc. 12
12:06
Labdarúgó MK: Pintér Ádámnak egy meccset kell kihagynia (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága a szerdai, Újpest elleni Magyar Kupa-találkozón kiállított Pintér Ádámot (MTK Budapest) egy kupamérkőzésre szóló eltiltással sújtotta.
márc. 12
12:24
AS Roma: Totti szerint jobb lett volna, ha kikapnak 3-0-ra (She)
Az AS Roma csapatkapitánya, Francesco Totti elkeseredett az Arsenal elleni találkozót követően. A támadó középpályás szerint az a legrosszabb érzés, ha a csapat tizenegyesrúgásokkal búcsúzik.
márc. 12
12:42
Juventus: Antonio Cassano a torinói klub nyári célpontja (She)
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Juventus első számú nyári kiszeneltje a jelenleg a Sampdoriában futballozó Antonio Cassano.
márc. 12
12:45
Megtámadtak egy kisbuszt a Roma szurkolói (Behaviour)
Megsérült egy kisbuszt vezető angol szurkoló a szerdai AS Roma-Arsenal labdarúgó Bajnokok Ligája mérkőzés előtt, amikor olasz drukkerek megtámadták a járművet.
márc. 12
13:00
Premier League: francia klubok vinnék a Wigan egyiptomi csatárát (She)
Angol sajtóértesülések szerint francia labdarúgóklubok szerződtetnék a Wigan egyiptomi csatárát, Amr Zakit.
márc. 12
13:03
Megtámadtak egy angol szurkolókat szállító buszt a Roma drukkerei (Metropol)
Megsérült egy kisbuszt vezető angol szurkoló a szerdai AS Roma-Arsenal labdarúgó Bajnokok Ligája mérkőzés előtt, amikor olasz drukkerek megtámadták a járművet.
márc. 12
13:18
Inter: José Mourinho arcul csapott egy szurkolót? (She)
A manchesteri rendőrség nyomozást indított egy férfival szemben, aki arcon ütött egy szurkolót a Manchester United–Internazionale Bajnokok Ligája-mérkőzést követően. A jól értesült angol média tudni véli: a bántalmazó José Mourinho volt.
márc. 12
13:36
Magyar válogatott: Priskin és Gaál Koeman keretében (She)
Erwin Koeman kihirdette bő keretét a magyar válogatott Albánia és Málta elleni vb-selejtezőjére.
márc. 12
13:38
Alpesi sí: Vonn a harmadik kristálygömbjét is megszerezte Arében (She)
Lindsey Vonn a szuper óriás-műlesiklásban sem talált legyőzőre az arei világkupadöntőn. Ezzel az amerikai klasszis a lesikló és az összetett győzelme után harmadik trófeáját is megszerezte a szezonban.
márc. 12
13:40
Szumó: újabb kvóta, Bárdosi is ott lesz a világjátékokon (She)
Újabb négy indulási jogot szereztek a magyarok a nem olimpiai sportágak világjátékaira. A Nemzetközi Szumószövetség tájékoztatása szerint négy magyar versenyző indulhat Tajvanon.
márc. 12
13:54
BMX: elmarad a májusra tervezett soproni Eb-futam (She)
Elmarad a májusra tervezett BMX Európa-bajnoki futam Sopronban, derült ki a magyar szövetség elnökségének szerda esti ülésén.
márc. 12
13:56
Alpesi sí: Vonn harmadik kristálygömbjét is megszerezte (She)
Lindsey Vonn a szuperóriás-műlesiklásban sem talált legyőzőre az arei világkupadöntőn. Ezzel az amerikai klasszis a lesikló- és összetettbeli győzelme után harmadik trófeáját is megszerezte a szezonban.

Keresés