2009. december 27. vasárnap

dec. 27
5:06
Brazilokat lesnek (Blikk)
BUDAPEST – Hamarosan egyre több brazil labdarúgó és futsaljátékos érkezhet hazánkba. Ifjabb Laczkó Mihály (47) FIFA-licences menedzser és társa, Frank György (56) noteszában ugyanis negyven-ötven név szerepel, akik közül sokan akár már a tavasszal a hazai NB I-ben szerepelhetnek.
dec. 27
5:08
Vagyont érő Schumacher (Blikk)
KERPEN – Michael Schumacher (40) és csapata, a Mercedes Petronas GP is nagyot „kaszál” a hétszeres világbajnok pilóta visszatérésével.
dec. 27
7:21
Norbert Haug: Schumacher kora nem lesz hátrány (Behaviour)
Norbert Haug, a Mercedes motorsport elnöke szerint egyáltalán nem jelent majd hátrányt a Forma-1-be visszatérő Michael Schumacher számára, hogy már elmúlt negyvenesztendős.
dec. 27
7:30
NBA: kosárözön, 259 pont a Golden State-Phoenix meccsen (She)
Elképesztő kosárözönt hozott az NBA 60. játéknapján a Golden State Warriors–Phoenix Suns meccs: a két gyors játékot favorizáló csapat összecsapásán összesen 259 pont született – no meg oaklandi győzelem. A Los Angeles Lakers kétszeri hosszabbításban győzte le a Sacramentót.
dec. 27
9:18
Skócia: fiatal szlovák csatártehetséget tesztel a Celtic (She)
Már másodszor érkezett próbajátékra a skót Celtic labdarúgócsapatához Milos Lacny, az MFK Ruzomberok játékosa.
dec. 27
9:27
TOTÓ-eredmények (Behaviour)
A TOTÓ 52. heti szelvényén szereplő mérkőzések eredményei:
dec. 27
9:45
NBA - egy híján 260 pont! (Behaviour)
Egy nappal a Cleveland Cavalierstől elszenvedett hazai vereség után idegenben, a Sacramento Kings felett aratott 9 pontos diadallal javított megítélésén a címvédő Los Angeles Lakers az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA): az angyalvárosi gárda nem kis izgalmak közepette, kétszeri hosszabbítás után nyert 112-103-ra a szombati játéknapon.
dec. 27
10:03
NHL - A 13-ból hét mérkőzésen is a 4 gól volt a nyerő (Behaviour)
A 13-ból hét mérkőzésen is a 4 volt a nyerő, a találkozóknak több mint a felében ennyi lőtt gól kellett a győzelemhez az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján.
dec. 27
10:12
Winter Classic: háromezer nézőt várnak a Fradi-Újpestre (She)
A vasárnap 13.00-kor kezdődő első magyar Winter Classicre háromezer nézőt várnak.
dec. 27
10:14
Jégkorong junior-vb: tizenhat góllal nyitott Kanada (She)
A házigazda Kanada 16-0-s győzelemmel nyitott a junior jégkorong-világbajnokságon Lettország ellen a zseniálisan játszó, hét pontot jegyző Gabriel Bourque vezérletével.
dec. 27
10:57
NBA - otthonában sérült meg a kosaras (Behaviour)
Nem segíthette csapatát, az NBA-bajnok Los Angeles Lakerst Ron Artest amerikai kosaras a Sacramento Kings elleni, szombati bajnokin, mivel lakásában balesetet szenvedett, s kórházba kellett szállítani.
dec. 27
11:06
NBA: Artest a kosárcsarnok helyett a kórházban kötött ki (She)
Nem segíthette csapatát, az NBA-bajnok Los Angeles Lakerst Ron Artest amerikai kosaras a Sacramento Kings elleni, szombati bajnokin, mivel lakásában balesetet szenvedett, és kórházba kellett szállítani.
dec. 27
11:42
Winter Classic: nagy a tömeg a Kisstadionban, 400 rendőr biztosít (She)
Folyamatosan érkeznek a drukkerek a Kisstadionba a Ferencváros-Újpest jégkorongmérkőzésre, a pénztáraknál nagy sorok állnak. Most mintegy 3000 néző van a lelátón.
dec. 27
12:00
Egy hónap alatt két kocsit tört össze Benzema (Blikk)
LA RÉUNION – Egy hónapon belül második autóját törte össze Karim Benzema a Real Madrid francia válogatott csatára. A labdarúgó a szerencse fia, mindkétszer sérülések nélkül úszta meg a kalandot.
dec. 27
12:00
Ökölvívás: Szili István második profi mérkőzését is megnyerte (She)
Szombaton este Bernben vívta profi karrierje második mérkőzését a korábbi amatőr klasszis Szili István – mérlege hibátlan maradt.
dec. 27
12:18
Winter Classic: újpesti sikerrel zárult az öregfiúk meccse (She)
Az Újpest 2–1-re győzött a Ferencváros ellen a jégkorong Winter Classic öregfiúk-összecsapásán a Kisstadionban, mintegy 3000 néző előtt.
dec. 27
12:20
Andorra: elfogták a szökésben lévő Farkas Pétert (She)
Elfogták Farkas Pétert, a szökésben lévő olimpiai bajnokot Andorrában – értesült az MTI vasárnap.
dec. 27
12:45
Emberrablók kezén a brazil focista (Behaviour)
Emberrablók áldozatául esett Vinicius Pacheco brazil futballista.
dec. 27
13:03
Sztrájkoltak a jussukat követelő focisták (Behaviour)
Nem léptek pályára a belga bajnokság élvonalának szombati, 20. fordulójában az Excelsior futballistái, akik sztrájkkal tiltakoztak az ellen, hogy hosszú ideje nem fizet nekik a klubjuk.
dec. 27
13:21
Lisszaboni sportlap: a Porto védőjére fáj a Real Madrid foga (Behaviour)
A Real Madrid Bruno Alvessel, az FC Porto futballistájával kívánja helyettesíteni a védelemből súlyos sérüléssel hónapokra kidőlt portugál válogatott légiósát, Pepét.
dec. 27
13:57
Alves jöhet Pepe helyett (Metropol)
A Real Madrid Bruno Alvessel, az FC Porto futballistájával kívánja helyettesíteni a védelemből súlyos sérüléssel hónapokra kidőlt portugál válogatott légiósát, Pepét.
dec. 27
15:00
Tenisz: kirobbanó erőben van a visszatérő Lleyton Hewitt (She)
Menedzsere, David Drysdale szerint évek óta nem látott kiváló formában és erőállapotban van Lleyton Hewitt, az ausztrálok teniszcsillaga.
dec. 27
15:02
Liverpool: Carragher szerint a játékosoknak bírniuk kell a nyomást (She)
Jaime Carragher, a Liverpool 31 éves hátvédje szerint olyan játékosokra van szükség a klubnál, akik a nehéz időszakokban sem roppannak össze.
dec. 27
15:04
Síugrás: Nykänen asszonyt vert karácsonykor, megint börtönbe mehet (She)
Karácsonykor megverte feleségét, ezért akár újból börtönbüntetést kaphat a finnek rovott múltú síugró olimpiai bajnoka, Matti Nykänen.
dec. 27
15:06
Andorra: szombat éjszaka, egy hotelben fogták el Farkas Pétert (She)
December 26-án éjszaka egy andorrai hotelben fogta el a helyi rendőrség a tavaly november óta szökésben levő Farkas Péter olimpiai bajnokot – erősítette meg vasárnapi sajtótájékoztatóján Tóth Gábor budapesti rendőrfőkapitány az MTI értesülését.
dec. 27
15:09
Karácsonykor megverte feleségét, megint börtönbe kerülhet az olimpiai bajnok (Behaviour)
Karácsonykor megverte feleségét, ezért akár újból börtönbüntetést kaphat a finnek rovott múltú síugró olimpiai bajnoka, Matti Nykanen.
dec. 27
15:45
Luca Tonit az AS Roma várja (Behaviour)
Ügynöke szerint Luca Toni iránt rendkívüli érdeklődést mutat az AS Roma futballklub vezetése.
dec. 27
15:54
Manchester United: a klub is beszállt a Chielliniért folytatott versenybe (She)
A Skysports értesülései szerint a Manchester United is beszállt a Juventus középhátvédjéért, Giorgo Chielliniért folytatott versenybe.
dec. 27
16:03
Az olasz fővárosban bebizonyosodott, hogy Michael Phelps sem földönkívüli (Behaviour)
Szemvillanás alatt elrepült az év, mégsem emlékszik, mi történt idén a sportvilágban? Nem tudja, miért volt zaklatott Talmácsi szezonja? Vagy hogy ki volt a hőse az atlétikai és az úszó-vb-nek s mi történt a legjelesebb futballpályákon? Sebaj! Immár hagyományos, tizenkét részes visszaemlékezésünkből minden kiderül! Következzen hát a július.
dec. 27
16:05
"Elmaradhatatlan" mocskolódó rigmusok és FTC győzelem az Újpest ellen (Behaviour)
A remekül hajrázó Ferencváros hosszabbítás után legyőzte a vendég Újpestet a jégkorong ob I első nyitottpályás, úgynevezett Winter Classic-mérkőzésén.
dec. 27
16:30
Premier League: Fabregas 25 percet játszott, és kettőt lőtt az Aston Villának (She)
Az Arsenal a csereként beállt, majd sérülése miatt lecserélt Cesc Fabregas kettő, valamint Abou Diaby egy góljával 3–0-ra megverte az Aston Villát az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának rangadóján.
dec. 27
16:39
Hosszabbításban nyert az FTC (Metropol)
A remekül hajrázó Ferencváros hosszabbítás után legyőzte a vendég Újpestet a jégkorong ob I első nyitottpályás, úgynevezett Winter Classic-mérkőzésén.
dec. 27
16:48
Vb 2010: Kulcsfontosságú lesz a felkészülés a brazilok számára - Kaká (She)
A brazil labdarúgó-válogatott középpályása, Kaká szerint az ötszörös világbajnok akkor lehet sikeres a jövő évi, dél-afrikai világbajnokságon, ha a csapat komolyan veszi a felkészülést, és a nemzeti tizenegy körül nyugodt körülmények uralkodnak.
dec. 27
17:06
Bundesliga 2: Büskens lesz a Greuther Fürth új szakvezetője (She)
Michael Büskens lesz a másodosztályú német labdarúgó-bajnokságban szereplő Greuther Fürth új szakvezetője.
dec. 27
17:15
Premier League - Arsenal-siker a rangadón (Behaviour)
Az Arsenal hazai pályán háromgólos győzelmet aratott az Aston Villa felett az angol labdarúgó Premier League 19. fordulójának vasárnapi első mérkőzésén.
dec. 27
17:24
Cardiff: Gyepesék edzője az MU-s Gibsont nézte ki magának (She)
Az angol labdarúgó másodosztályban szereplő Cardiff City menedzsere, Dave Jones szeretné megszerezni a januári átigazolási szezonban a Manchester Unitedben játszó Darron Gibsont. Jones elképzelése szerint a szezon végéig venné kölcsön a 22 éves játékost.
dec. 27
17:26
Videó: érvényes jeggyel rendelkezőket sem engedtek be a Winter Classicra (She)
Kisebb „botrány” előzte meg a Ferencváros és az Újpest mérkőzését az első alkalommal megrendezett Winter Classicon. A rendőrség érvényes jeggyel rendelkező szurkolókat sem engedett be a Kisstadionba. Az alább látható videón a felháborodott szurkolók Rieb György elnöktől kérnek magyarázatot a történtekre.
dec. 27
17:42
Videó: érvényes jeggyel rendelkezőket sem engedtek be a Fradi-Újpestre (She)
Kisebb „botrány” előzte meg a Ferencváros és az Újpest mérkőzését az első alkalommal megrendezett Winter Classic rendezvényen. A rendőrség érvényes jeggyel rendelkező szurkolókat sem engedett be a Kisstadionba. Az alább látható videón a felháborodott szurkolók Rieb György elnöktől kérnek magyarázatot a történtekre.
dec. 27
17:44
Videó: érvényes jeggyel rendelkezőket sem engedtek be a Fradi-Újpestre (She)
Kisebb „botrány” előzte meg a Ferencváros és az Újpest mérkőzését az első alkalommal megrendezett Winter Classic rendezvényen. A rendőrség érvényes jeggyel rendelkező szurkolókat sem engedett be a Kisstadionba. Az alább látható videón a felháborodott szurkolók Rieb Györgytől, a Ferencváros elnökétől kérnek magyarázatot a történtekre.
dec. 27
17:51
Vancouver 2010 - veterán sztár a címvédő hokisok keretében (Behaviour)
Az észak-amerikai profi jégkorongligából 19 játékos került be a vancouveri téli olimpián címvédőként szereplő svéd válogatottba, amelynek tagja a veterán Peter Forsberg is.
dec. 27
18:00
A Fradi megverte az Újpestet a Kisstadionban (Infostart)
A remekül hajrázó Ferencváros hosszabbítás után legyőzte a vendég Újpestet a jégkorong ob I első nyitottpályás, úgynevezett Winter Classic-mérkőzésén.
dec. 27
18:02
Arsenal-siker a rangadón (Infostart)
Az Arsenal hazai pályán háromgólos győzelmet aratott az Aston Villa felett az angol labdarúgó Premier League 19. fordulójának vasárnapi első mérkőzésén.
dec. 27
18:09
Jégkorong Winter Classic - visszaválthatják jegyeiket a kint rekedtek (Behaviour)
A remekül hajrázó Ferencváros hosszabbítás után legyőzte a vendég Újpestet a jégkorong ob I első nyitottpályás, úgynevezett Winter Classic-mérkőzésén.
dec. 27
18:18
Winter Classic: visszaválthatják a jegyeiket a kint rekedt szurkolók (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, a stadionba néhány szurkoló nem tudott bejutni, mert a rendőrség – amely kiemelt kockázatúnak minősítette, és ennek megfelelően biztosította a mérkőzést – az első harmad kezdetekor a találkozó megtartása érdekében a kapukat lezáratta, a jegyértékesítést pedig megszüntette. A szövetség (MJSZ) sajtóosztályának tájékoztatása szerint ezt a döntését azzal indokolta,…
dec. 27
18:20
Argentína: hét hónapig biztosan nem léphet pályára Buonanotte (She)
Argentin orvosok tájékoztatása szerint hét hónapig biztosan nem léphet pályára Diego Buonanotte, az argentin River Plate labdarúgója, miután súlyos közúti balesetet szenvedett, amelyben három barátja életét vesztette.
dec. 27
18:36
Videó: így vezette győzelemre Fabregas az Arsenalt a Villa ellen (She)
Az angol ünnepi forduló első vasárnapi meccsén Cesc Fabregasnak mondhatnak hálát az Arsenal szurkolói, miután sikerre vezette csapatát az Aston Villa elleni rangadón! Tekintse meg a találkozó góljait videón!
dec. 27
18:54
Arsenal: Vermaelen szerint Fabregas fantasztikus volt a Villa ellen (She)
Mint beszámoltunk róla, a csereként beálló Cesc Fabregas kulcsszerepet játszott csapata, az Arsenal 3–0-s győzelmében az Aston Villával szemben. Thomas Vermaelen, az Arsenal belga védője fantasztikusnak titulálta csapatársa produkcióját.
dec. 27
19:21
Megvan a teljes TOTÓ-eredménysor (Behaviour)
A TOTÓ 52. heti szelvényén szereplő mérkőzések eredményei:
dec. 27
19:48
Videó: Rooney-parádé és MU-siker a Hull otthonában (She)
A Manchester United a Hull City otthonában szerzett három gólt és három pontot (egy öngól is született - csak a történeti hűség kedvéért), így a 3-1-es győzelme után már csak két pont a hátránya a Chelsea mögött. Nézze meg a sikert szállító Rooney-parádét videón!
dec. 27
19:57
Rooney vezérletével nyert a MU (Metropol)
A Manchester United magabiztosan nyert a Hull otthonában az angol labdarúgó Premier League 19. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén, amelyen Wayne Rooney volt a főszereplő.

Keresés