2009. december 26. szombat

dec. 26
9:54
Karácsonyi rangadó a Premier League-ben (Infostart)
A harmadik és negyedik helyezett, azaz az Arsenal és az Aston Villa összecsapása emelkedik ki az angol labdarúgó Premier League hétvégi, 19. fordulójának párosításai közül.
dec. 26
13:03
Benzema újabb balesetet úszott meg (Metropol)
Ijedségen kívül más baja nem esett Karim Benzemának, a Real Madrid francia támadójának, aki kisebb autóbalesetet szenvedett.
dec. 26
13:03
Ecclestone szerint Schumacher képes megint F-1-es világbajnok lenni (Behaviour)
Bernie Ecclestone szerint a Forma-1-be visszatérő Michael Schumacher képes rá, hogy megint világbajnok legyen. Az F-1 első számú vezetője - a formula1.comnak adott nyilatkozatában - Császárnak nevezte a németek hétszeres világbajnokát, forrón üdvözölte karrierje újrakezdését, és azt mondta róla: "ő a Formula 1 valaha volt leghihetetlenebb alakjainak egyike, aki óriási versenyekkel fog…
dec. 26
13:30
Premier League: tekintse meg a 19. forduló teljes programját! (She)
Ahogy azt a szurkolók már megszokhatták, Angliában futballal ünnepelnek a csapatok karácsony másnapján. A Premier League-ben ma és holnap a 19. fordulót rendezik. Tekintse meg a programot!
dec. 26
15:36
Spanyolország: őrizetbe vette a rendőrség a Valencia védőjét, Miguelt (She)
Lisszabon közelében őrizetbe vették, s csak több órával később engedték szabadon Miguelt, a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Valencia portugál játékosát.
dec. 26
15:45
Federer volt a legjobb (Metropol)
Az európai hírügynökségek 52. alkalommal választották meg a legjobb sportolót.
dec. 26
15:54
Premier League: a Chelsea nem bírt Hart kapussal és a Birminghammel (She)
Az angol élvonalban a karácsonyi futballdömping a Birmingham–Chelsea mérkőzéssel vette kezdetét. A találkozó 0–0-s döntetlennel zárult.
dec. 26
16:12
Premier League: Gera sarkalt, ollózott, de a Fulham nem nyert (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában a Fulham Gera Zoltánnal a soraiban 0–0-s döntetlent játszott a Tottenhammel. A West Ham Kurucz Péter nélkül nyert a Portsmouth ellen.
dec. 26
16:14
Championship: Buzsáky kivételével csak kispadoztak a magyarok (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályának 23. fordulójában a Buzsáky Ákossal felálló Queens Park Rangers hazai pályán 2–1-re nyert a Bristol City ellen. A magyar középpályás kezdett, sőt Mikele Leigertwoodnak gólpasszt is adott, majd a 83. percben cserélték le.
dec. 26
16:30
Súlyos baleset érte az olimpiai bajnok labdarúgót (Infostart)
Súlyos autóbalesetet szenvedett az argentin Diego Buonanotte, a River Plate játékosa, akit hazájában az utóbbi évek egyik legnagyobb felfedezettjének tartanak.
dec. 26
16:57
Döntetlent játszott a Chelsea (Metropol)
Az éllovas Chelsea gólnélküli döntetlent játszott Birminghamben az angol labdarúgó Premier League 19. fordulójában, szombaton.
dec. 26
17:06
Premier League: 1-1-es döntetlent játszott a Burnley a Boltonnal (She)
Az angol élvonalbeli bajnokság (Premier League) 19. fordulójában a Burnley hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Boltonnal.
dec. 26
17:24
Jégkorong: 216 ezer forint gyűlt össze a gyermekklinikának (She)
Vasárnap a Kisstadionban kerül megrendezésre az első magyar Winter Classic. A szervezők minden egyes, elővételben elfogyott jegy után száz forintot felajánlottak a Tűzoltó utcai gyermekklinikának. Szombaton már mérleget lehetett vonni: ezek szerint 2163 darab belépő kelt el elővételben, ami több mint kétszázezer forintos segítséget jelent az említett intézmény működéséhez.
dec. 26
17:42
Bosznia-Hercegovina: Safet Susic az új szövetségi kapitány - médiaértesülés (She)
A Le Parisien értesülései szerint Safet Susic lett a bosnyák labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya.
dec. 26
18:18
Championship: hazai győzelmével tovább nyomul a West Bromwich Albion (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályának 23. fordulójában a második helyen álló West Bromwich Albion hazai pályán nyert, és így tovább üldözi a listavezető Newcastle Unitedet. A sereghajtó Peterborough United viszont elszenvedte a szezonbeli tizenkettedik vereségét is.
dec. 26
19:30
Juventus: elhappolták a 16 éves tehetséget az Inter elől a torinóiak (She)
A téli átigazolási szezonban a Juventushoz igazol Carlos Garcia, a Djurgarden 16 éves svéd futballistája.
dec. 26
19:57
Puskás-díj - Ronaldo Iniesta és Grafite előtt nyert (Behaviour)
Cristian Ronaldo, az első alkalommal odaítélt Puskás-díj nyertese, Andrés Iniesta és Grafite előtt érdemelte ki az év legszebb góljáért járó elismerést.
dec. 26
20:24
Atlétika: Kenenisa Bekele bejelentkezett Komen rekordjáért (She)
A világ- és olimpiai bajnok Kenenisa Bekele szeretné megdönteni a kenyai Daniel Komen fedett pályás világrekordját 3000 méteren.
dec. 26
21:00
NHL: Daniel Alfredsson egy hónapig nem segítheti a Szenátorokat (She)
Négy-hat hétig biztosan nem léphet jégre az észak-amerikai profi jégkorongligában szereplő Ottawa Senators játékosa, Daniel Alfredsson.
dec. 26
21:02
NBA: leesett otthon a lépcsőn, és megsérült a Lakers kosarasa (She)
Kérdéses a Los Angeles Lakers játékosa, Ron Artest szereplése a Sacramento Kings elleni NBA-bajnokin.
dec. 26
22:12
Belgium: kikapott a Kötelest, Tőzsért és Tóthot soraiban tudó Genk (She)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában a Germinal Beerschot vendégeként szenvedett egygólos vereséget a Racing Genk. A vesztes csapatban először kapott lehetőséget a nyáron szerződtetett magyar kapus, Köteles László.
dec. 26
22:48
Internazionale: José Mourinho kollégája dicséretét zengi (She)
A kifejezetten odamondogatós, és az „ami a szívemen, az a számon" stílust képviselő José Mourinho az elmúlt években tett nyilatkozataival sokakat elgondolkodtatott, megbántott és megbotránkoztatott. Talán a Karácsony az oka, hogy az Internazionale portugál trénere most új oldaláról mutatkozott be: az egekig magasztalta egy fiatal kollégáját, a hozzá képest pályakezdő Pep Guardiolát.
dec. 26
23:06
AC Milan: a Botafogo komoly ajánlatott tett Ronaldinhóért (She)
Ronaldo és Roberto Carlos után hamarosan egy újabb brazil világbajnok is visszatérhet szülőhazájába: a brazil O'Globo értesülései szerint ugyanis a Botafogo ajánlatott tett Ronaldinhóért.
dec. 26
23:24
FC Barcelona: Jonathan, Thiago és Oriol Romeu az első keretben (She)
Az Afrikai Nemzetek Kupája közelgő, januári rajtja több európai klubcsapat keretét érzékenyen érinti majd. Nem kerüli el a változtatás kényszerűsége Pep Guardiolát sem, a Barcelona szakvezetője Seydou Keita és Yaya Touré személyében középpályájának védekező szekcióját lesz kénytelen pótolni. A fiatal tréner már fel is hívott az első csapathoz három fiatalt a tarcsiból.

Keresés