2009. december 8. kedd

dec. 8
0:09
Bayern: Toni elmondta, mindenképpen visszatér Olaszországba (She)
Luca Toni a Chi magazinnak adott – a tervek szerint csak szerdán megjelenő, de idő előtt kiszivárgott – interjújában elmondta, mindenképpen elhagyja a Bayern Münchent, és hazatér.
dec. 8
0:13
Videó: zsákolni akart, de a csigolyáját törte az amerikai kosaras (She)
Egy ártalmatlan szituáció okozta Evan Turner vesztét és súlyos csigolyasérülését a gyűrűnél. Az amerikai egyetemi kosárlabda bajnokságban (NCAA) szereplő Ohio State kosarasa zsákolni próbált, de a két pont megszerzése helyett két csigolyáját törte el, amikor földet ért. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy az előzetesen vártnál kevésbé súlyos a sérülése, de így is két hónapot kényszerül kihagyni.…
dec. 8
0:17
Bajnokok Ligája: Buffon kihagyhatja a Juventus Bayern elleni meccsét (She)
Könnyen lehet, hogy Gianluigi Buffon nem lép pályára a Juventusban Bayern München ellen a Bajnokok Ligája A-csoportjának utolsó fordulójában kedd este.
dec. 8
0:27
Győr: az ETO négy és fél éves szerződést kötött Nicoreccel (She)
A Győri ETO hivatalos honlapján tette közzé, hogy négy és fél éves szerződést kötött a nyár óta a csapatnál a Rapid Bucurestitől kölcsönben szereplő román támadóval, Mihai Nicoreccel, aki tíz bajnokin lépett pályára az őszi idényben.
dec. 8
1:03
Belgium: nem volt könnyű dolga a 68 éves kapusnak, 19 gólt kapott (She)
Nem mindennapi történet, ami megesett a belga körzeti negyedosztályú labdarúgó-bajnokságban (ez a nyolcadik ligának felel meg) a hétvégén.
dec. 8
7:03
NBA: nyert a Denver Philadelphiában, Utah-siker a Spurs ellen (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 42. játéknapján Philadelphiában győzött a Denver, a Utah szoros csatában múlta felül otthon a San Antoniót, továbbá hazai pályán nyert a New York Knicks és az Oklahoma City Thunder is.
dec. 8
7:21
NHL: otthon kapott ki a Penguins, nyert a Capitals és a Devils (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) 63. játéknapján a bajnok Pittsburgh Penguins hazai pályán 3–2-re kikapott a Carolinától. Idegenben győzött 3-0-ra a Washington Capitals és a New Jersey Devils.
dec. 8
7:21
Újabb eltiltást kapott az Inter trénere (Behaviour)
Egymeccses eltiltást kapott José Mourinho, az Internazionale mestere, mert a szombati, Juventus elleni labdarúgó-bajnoki rangadón helytelenítette a bíró egyik ítéletét.
dec. 8
7:39
NFL: Rodgers három TD-passzal vezette sikerre a Packerst (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) hétfő esti rangadóján a a Green Bay Packers 27–14-re nyert a Baltimore Ravens ellen. A hazaiak irányítója, Aaron Rodgers három touchdown-passzal vezette győzelemre a csapatát.
dec. 8
7:41
MotoGP: Talmácsi Gábor az FTR motorjával versenyezhet (She)
Célegyenesbe érkeztek a tárgyalások: információink szerint Talmácsi Gábor egy brit konstruktőr, az FTR motorjával versenyez az újonnan életre hívott négyütemű, hatszáz köbcentis géposztályban, a Moto2-ben, amely a negyedliteres kategóriát váltja fel a gyorsaságimotoros-világbajnokságon.
dec. 8
7:57
Újból eltiltották Mourinhót (Metropol)
Egymeccses eltiltást kapott José Mourinho, az Internazionale mestere, mert a szombati, Juventus elleni labdarúgó-bajnoki rangadón helytelenítette a bíró egyik ítéletét.
dec. 8
8:15
Honvágya van Luca Toninak (Behaviour)
Luca Toni, a Bayern München olasz labdarúgója kijelentette, hogy minél előbb haza akar menni.
dec. 8
8:33
Skócia: Korcsmár és másik három újpesti pályára lépett a Celticben (She)
Hétfőn a skót Celtic második csapatában lépett pályára Korcsmár Zsolt, az Újpest labdarúgója. A futballista pénteken utazott Glasgow-ba, előtte a holland Feyenoordnál volt próbajátékon. A húszéves utánpótlás-válogatott védőt mindkét klub figyeli, ám egyelőre még egyik patinás egyesülettől sem jelezték, hogy szerződtetnék.
dec. 8
9:27
Blog: Eső, taxi, Románia - Bálint Mátyás a női kézi vb-ről (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Bálint Mátyás, a Nemzeti Sport helyszínre kiküldött munkatársa, aki ezúttal is megosztja élményeit Kínáról, valamint a női kézilabda-világbajnokságról.
dec. 8
9:29
Bajnokok Ligája: tekintse meg a sorozat mai programját (She)
Az utolsó fordulót rendezik a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében kedden és szerdán.
dec. 8
9:42
Juventus-Bayern: csak egy maradhat (Infostart)
A Juventus-Bayern München rangadó emelkedik ki a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkör 6. fordulójának keddi játéknapjából, ugyanis a két csapat a továbbjutásért játszik, és közülük csak az egyik kerülhet a nyolcaddöntőbe.
dec. 8
10:03
Jégkorong: véglegessé vált a Magyar Kupa menetrendje (She)
A Magyar Jégkorongszövetség (MJSZ) hétfőn elnökségi ülést tartott, amelyen véglegessé vált a Magyar Kupa menetrendje.
dec. 8
10:03
Aczél az NB II-ben lesz futballedző (Blikk)
dec. 8
10:05
Serie A: Atzori helyett Szinisa Mihajlovics irányítja a Cataniát (She)
Az olasz labdarúgó Serie A-ban utolsó előtti, 19. helyen álló Cataniától menesztett Gianluca Atzori vezetőedző helyét a korábbi szerb válogatott védő, a 40 éves Szinisa Mihajlovics veszi át – közölte a Catania vezetősége a klub honlapján.
dec. 8
10:07
Vasas: Lázok János 50 millió forint ellenében távozhat a klubtól (She)
Noha Lázok János épp nemrég hosszabbított szerződést a Vasassal, úgy tűnik, mégis a támadó az egyik legkapósabb labdarúgó a honi futballpiacon: híreink szerint hívja a Győri ETO, és érdeklődött iránta a Ferencváros is. Úgy tudni, a játékos kivásárlási ára eléri az ötvenmillió forintot.
dec. 8
10:21
Jégkorong: Palkovics, Huszák és Lencsés az év legjobbja (She)
A Magyar Jégkorongszövetség (MJSZ) elnökségének döntése értelmében Palkovics Krisztián, a Sapa Fehérvár AV19 játékosa lett az év legjobbja.
dec. 8
10:21
Esélyünk sem volt a románok ellen (Blikk)
SZUCSOU – Még mindig izgulhat a magyar női kézilabda-válogatott, hogy továbbjut-e csoportjából a kínai világbajnokságon. Mátéfi Eszter (43) szövetségi kapitány együttese tegnap bebiztosíthatta volna a legjobb 12 közé kerülést, ám ahhoz le kellett volna győznie Romániát.
dec. 8
10:23
Női kézilabda: megsérült a Pálinger utódjának tartott Oguntoye (She)
A Pálinger Katalin lehetséges utódjának tartott Oguntoye Viktória a Győr női kézilabdacsapatának edzésén porcsérülést szenvedett.
dec. 8
10:39
Bundabotrány: módosítani kell a törvényt (Behaviour)
Az Országgyűlés sport és turisztikai bizottsága szerint a magyar kormánynak meg kell fontolnia, hogy szükséges-e törvényeket módosítani az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) bundabotránnyal kapcsolatos vizsgálatát követően.
dec. 8
10:54
Nagy László kihagyja az Eb-t (Infostart)
Nagy László családi okok és kisebb sérülése miatt nem vesz részt a januári ausztriai férfi kézilabda Európa-bajnokságon - mondta a spanyol szövetség által "megkörnyékezett" Barcelona-játékos.
dec. 8
10:54
Férfi kézilabda: Nagy László lemondta a szereplést az Eb-n (She)
Nagy László családi okok és kisebb sérülése miatt nem vesz részt a januári ausztriai férfi kézilabda Európa-bajnokságon.
dec. 8
11:12
Bundabotrány: „A kormánynak meg kell fontolnia a törvénymódosítást” (She)
Az Országgyűlés sport- és turisztikai bizottsága szerint a magyar kormánynak meg kell fontolnia, hogy szükséges-e törvényeket módosítani az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) bundabotránnyal kapcsolatos vizsgálatát követően.
dec. 8
11:12
A vécében várakoztatták a magyar válogatott futballistát (Infostart)
Mintegy fél óráig a vécében fagyoskodott Buzsáky Ákos a csapata, a Queens Park Rangers hétfői veresége után, ugyanis nem tudott bejutni az öltözőbe.
dec. 8
11:15
Nagy László nem játszik a kézilabda eb-n (Metropol)
Nagy László családi okok és kisebb sérülése miatt nem vesz részt a januári ausztriai férfi kézilabda Európa-bajnokságon.
dec. 8
11:30
Ferencváros: kajak-kenu szakosztály indul jövőre (She)
Rieb György, a Ferencvárosi Torna Club elnöke a 100% Fradinak elmondta, hogy 2010-től kajak-kenu szakosztályt indít a klub.
dec. 8
11:32
Válogatott: megvan az U19-es és az U17-es csapatok elitkörének sorsolása (She)
Kedd délelőtt sorsolták ki az U17-es és az U19-es válogatottak Európa-bajnoki selejtezőinek elitkörét az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) svájci központjában, Nyonban.
dec. 8
11:33
Juventus-Bayern a továbbjutásért (Metropol)
A Juventus-Bayern München rangadó emelkedik ki a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkör 6. fordulójának keddi játéknapjából, ugyanis a két gárda a továbbjutásért játszik, s közülük csak az egyik kerülhet a nyolcaddöntőbe.
dec. 8
11:48
Curling Eb: győzött a női, kikapott a férficsapat Skóciában (She)
A magyar női válogatott nyert, a férfiegyüttes viszont vereséget szenvedett a Skóciában zajló curling Európa-bajnokság hétfői játéknapján.
dec. 8
12:06
Póker: verekedés zavarta meg az ausztrál versenyt (She)
Az APPT Sydney egyik versenyén az egyik résztvevőt helybenhagyták az asztalok közelében, a versenyzők azonban gyorsan túltették magukat az ökölcsatán.
dec. 8
12:24
Téli nagytakarítás készül a Real Madridnál (Infostart)
A spanyol sajtó szerint nyolc játékosát adná el télen a Real Madrid, hogy részben pótolja a nyáron elköltött pénzt. Gutit és Van Nistelrooyt sem marasztalják a spanyol együttesnél.
dec. 8
12:24
Bajnokok Ligája: doppingeset miatt felfüggesztettek két CSZKA-játékost (She)
Doppingeset miatt az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) felfüggesztette két CSZKA Moszkva-futballista játékengedélyét az esti, Besiktas elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt.
dec. 8
12:42
Hamarosan megoldódhat Talmácsi helyzete (Infostart)
Talmácsi Gábor egy brit konstruktőr, az FTR motorjával versenyezhet az újonnan életre hívott négyütemű, hatszáz köbcentis géposztályban, a Moto2-ben, amely a negyedliteres kategóriát váltja fel a gyorsaságimotoros-világbajnokságon - értesült a Nemzeti Sport. A lap szerint a tárgyalások már célegyenesbe érkeztek.
dec. 8
12:42
Brazília: a gólkirályi címet szerző Adriano bekerült az év álomcsapatába (She)
Kihirdették a hétvégén befejeződött brazil labdarúgó-bajnokság (Serie A) álomcsapatát. Az olasz Internazionaléból májusban hazatérő, bajnoki és a gólkirályi címet szerző Adriano természetesen kihagyhatatlannak bizonyult ebből a tizenegyből, csakúgy, mint a szintén 19 találattal záró Diego Tardelli.
dec. 8
12:45
Norvég-felvezetés a japánok ellen (Metropol)
Nem is a szerdai, norvégok elleni, hanem a csütörtöki, japánok elleni mérkőzésre kell összpontosítania a magyar női kézilabda-válogatottnak, ha biztosan tovább akar jutni a 12 közé a kínai világbajnokságon.
dec. 8
12:45
U19-es labdarúgó elitkör Magyarországon (Behaviour)
Magyarországon rendezik meg május 3. és 8. között az U19-es labdarúgó Európa-bajnokság döntőjét megelőző egyik utolsó minitornát az úgynevezett elitkörben.
dec. 8
13:03
Olimpiát rendeznénk 2020-ban (Behaviour)
Az Országgyűlés sport- és turisztikai bizottsága úgy döntött, még kedden benyújtja a 2020-as olimpiarendezési pályázatot előkészítő törvénytervezetet a Parlamentnek.
dec. 8
13:18
Lósport: „Overdose magyar színekben versenyez tovább” - Mikóczy (She)
Mikóczy Zoltán, Overdose tulajdonosa kijelentette, hogy versenylova mindenképp magyar színekben fog továbbra is versenyezni.
dec. 8
13:21
Doppinggyanú két CSZKA Moszkva-játékosnál (Metropol)
Doppingeset miatt az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) felfüggesztette két CSZKA Moszkva-játékos versenyengedélyét az esti, Besiktas elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt.
dec. 8
13:21
Magyar marad Overdose (Behaviour)
Mindent elkövetek, hogy tisztára mossam a nevemet, illetve hogy a szépen gyógyuló, immár 5 millió eurót érő versenylovam, Overdose a legjobb formában, magyar színekben állhasson rajthoz tavasszal – mondta egy keddi, az alagi tréningpályán tartott sajtótájékoztatón a tulajdonos Mikóczy Zoltán.
dec. 8
13:36
Vancouver 2010: a hatszoros vb-első eltiltása ellenére indulhat a kvótáért (She)
A svájci szövetségi bíróság döntése értelmében a doppingvétség miatt eltiltott Claudia Pechstein német gyorskorcsolyázó indulhat a hétvégi Salt Lake City-i világkupafutamon, hogy esélye legyen kiharcolni a februári, vancouveri olimpiai indulási jogot.
dec. 8
14:12
Hollandia: a télen nem engedik el Dzsudzsákot a PSV vezetői (She)
Holland médiumok a klubhoz közel álló forrásokra hivatkozva azt közölték, hogy a PSV elnöke, Jan Reker egyetlen játékosát sem óhajtja eladni a téli átigazolási szezonban.
dec. 8
14:14
Videó: egész pályás meg nem adott kosár a 76ers-Nuggets meccsen! (She)
Mint arról már beszámoltunk, a Denver Nuggets idegenben verte 10 meg ponttal, 93-83-ra a Philadelphia 76ers együttesét. A meccs érdekessége, hogy a hazaiak játékosa, Andre Iguodala egész pályás kosarat szerzett, de a játékvezetők nem adták azt meg. Tekintse meg a nem mindennapi jelenetet videón!
dec. 8
14:16
Arsenal: Fabregas szerint Drogba-szintű támadót kell igazolniuk (She)
Az angol élvonalbeli Arsenal csapatkapitánya, Cesc Fabregas elismerte, hogy szükségük van egy világklasszis csatárra az eredményesebb játék érdekében.
dec. 8
14:30
Bundabotrány: Présingert és Somodit már meghallgatta az MLSZ (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség ma hallgatja meg Somodi Bencét, Pintér Ádámot és Présinger Ádámot, akik korábban a Nemzeti Sportnak elmondták, ismeretlenek megkeresték őket, hogy egy utánpótlás-válogatott mérkőzés eredményének befolyásolására vegyék rá őket.
dec. 8
14:33
Overdose magyar marad (Metropol)
Mindent elkövetek, hogy tisztára mossam a nevemet, illetve hogy a szépen gyógyuló, immár 5 millió eurót érő versenylovam, Overdose a legjobb formában, magyar színekben állhasson rajthoz tavasszal, mondta az alagi tréningpályán tartott keddi sajtótájékoztatón a tulajdonos Mikóczy Zoltán.

Keresés