2009. november 17. kedd

nov. 17
0:09
Formula-1: Button 18 millióért mehet a McLarenhez - lapértesülés (She)
Az angol Guardian információi szerint a Formula–1 2009-es világbajnoka, Jenson Button napokon belül elfogadja a McLaren-istálló három évre szóló, 18 millió fontos ajánlatát.
nov. 17
5:54
F1: A német autógyár felvásárolta az idei világbajnokság kétszeres győztesét - világbajnokok vezethetik az ezüstnyilakat! (Behaviour)
Vélhetően sokan fogják elismerni az alábbi mondat igazságát: Ross Brawn a világ egyik legjobb üzletembere. Az idei F1-es szezon mindkét világbajnoki címét bezsebelő istálló tulajdonos- csapatvezetője eladta a gárda 75,1 százalékát a Mercedesnek, amely jövőre már abszolút német csapatként, Mercedes GP néven indul a sorozatban. Brawn az év elején a Honda pénzéből fenntartotta az istállót, most pedig…
nov. 17
6:30
"Jobban járnánk, ha Orbán szövetségi kapitány, és nem miniszterelnök lenne" (Behaviour)
„Magyarországon a politikának nagy befolyása van a labdarúgásra, tavasszal parlamenti választások lesznek, és a győzelemre esélyes párt miniszterelnök-jelöltje az MLSZ elnökét és engem is kritizált” – nyilatkozta Erwin Koeman magyar szövetségi kapitány a Het Laatste Nieuws című lapban. Hozzátette: a politika áldozata lehet.
nov. 17
7:03
NBA: a Mavericks nagy csatában verte meg a Milwaukee Buckst (She)
A Dallas Mavericks hatalmas csatában, a hosszabbításban verte meg 115-113-ra a Milwaukke Buckst. A dallasiak vezére Dirk Nowitzki volt, aki 32 pontig és 11 lepattanóig jutott, míg a vendégeknél a legutóbbi meccsén 55 pontot szerző Brandon Jennings remekelt: 25 pontot és 7 lepattanót szerzett, valamint 8 asszisztot adott.
nov. 17
7:21
NFL: csak a harmadik negyedben született pont a hétfő esti rangadón (She)
A Baltimore Ravens a harmadik negyedben szerzett pontjaival 16-0-ra legyőzte a Cleveland Brownst idegenben az észak-amerikai profi futballbajnokság (NFL) tizedik fordulójának hétfő esti rangadóján.
nov. 17
7:23
Olaszország: csak márciusban kaphat útlevelet Amauri, lemaradhat a vb-ről (She)
Nem kaphatja meg olasz útlevelét 2010. március 5. előtt Amauri, így a Juventus csatárát nem próbálhatja ki tesztmérkőzésen Marcello Lippi szövetségi kapitány, csak közvetlenül a labdarúgó-világbajnokság előtt.
nov. 17
7:57
Kosárlabda: nem fizetett, ezért őrizetbe vették a Férget Németországban (She)
Rövid időre letartóztatták Dennis Rodman korábbi kosárlabdázót a németországi Trierben, mert nem fizetett ki egy több mint háromezer eurós szállodai számlát.
nov. 17
8:00
Lecsukták az NBA-sztárt (Behaviour)
Rövid időre letartóztatták Dennis Rodman korábbi kosárlabdázót a németországi Trierben, mert nem fizetett ki egy több mint háromezer eurós szállodai számlát.
nov. 17
8:18
Messi lehet az év játékosa (Behaviour)
Az Onze Mondial című francia magazin az olvasók szavazatai alapján Lionel Messit, a Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona labdarúgócsapatának argentin támadóját választotta a 2009-es év legjobb futballistájának.
nov. 17
8:33
Barcelona: az Onze Mondial szerint Messi a 2009-es év legjobbja (She)
Az Onze Mondial című francia magazin az olvasók szavazatai alapján Lionel Messit, a Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona labdarúgócsapatának argentin támadóját választotta a 2009-es év legjobb futballistájának.
nov. 17
8:51
Curling: meglepetéssel zárult a vegyespáros országos bajnokság (She)
Meglepetésre a Patonai Ágnes, Sárdi Péter kettős nyerte a curlingezők vegyespáros országos bajnokságát.
nov. 17
8:54
A McLarenhez húz Button (Behaviour)
Angol lapértesülés szerint közel a megállapodás a Forma-1-es világbajnok Jenson Button és a McLaren csapat között.
nov. 17
8:56
Futballhuligánokat ültettek le (Behaviour)
Háromtól tizennyolc hónapig terjedő börtönbüntetéseket szabott ki egy francia bíróság az Olympique Marseille öt futballszurkolójára, akik rendőrökre támadtak.
nov. 17
9:09
Profi ökölvívás: Erdei és Fragomeni egyaránt nagy mérkőzést vár (She)
Tegnap megtartották a hétvégi kieli Universum Box Promotion gála újabb sajtótájékoztatóját, melyen végre személyesen is találkozott a rendezvény két főszereplője, a WBO címét nemrég kényszerűen feladó Erdei Zsolt és a cirkálósúlyú világbajnok, olasz Giacobbe Fragomeni.
nov. 17
9:27
Korfball: a címvédővel került egy csoportba a válogatott az Eb-n (She)
A Nemzetközi Korfball-szövetség elkészítette a sportág jövő évi Európa-bajnokságának csoportbeosztását.
nov. 17
9:30
Újabb jégpálya nyílt Budapesten (Metropol)
Jégpálya nyílt Budapesten, a II. kerületi Marczibányi téri Sportcentrumban. Szilas György, a létesítmény vezetője kedden elmondta: mindenkinek - sportolóknak, diákoknak, korcsolyázni tanulóknak és a nagyközönségnek is - a rendelkezésére állnak.
nov. 17
9:30
Hokicsillagok nyitottak jégpályát Budapesten (Behaviour)
Jégpálya nyílt Budapesten, a II. kerületi Marczibányi téri Sportcentrumban.
nov. 17
10:03
Hegyi Iván: Megint kudarcos évet zár a válogatott (Infostart)
Újabb kudarcos évet zár a magyar labdarúgó-válogatott - mondta az InfoRádiónak Hegyi Iván szakíró a Belgium elleni 3-0-ás vereség után. A Népszabadság főmunkatársa arról is beszélt, hogy az A válogatott ezzel együtt is gólokkal verné a sokat dicsért U21-es együttest.
nov. 17
10:03
Formula-1: Timo Glock az újonc Manor-istálló pilótájaként folytatja (She)
Marad a Formula–1-ben Timo Glock: a száguldó cirkuszból kiszálló Toyota eddigi pilótája 2010-ben az újonc Manor-istálló színeiben szerepel majd. Ezt a csapat és a 27 éves német versenyző kedd reggel jelentette be.
nov. 17
10:05
RM Castilla: Szalai társának Kaká gratulált először az U20-as vb-hez (She)
A ghánai Daniel Opare, aki nemzeti csapatával megnyerte az U20-as világbajnokságot a brazilok elleni döntőben, a Marca napilapnak elmondta, Kaká gratulált neki először a „királyi gárdából" az egyiptomi tornán elért sikeréhez.
nov. 17
10:07
Ciprus: a Nea Szalamina szerződést bontott Supka Attilával (She)
A ciprusi Nea Szalamina szerződést bontott edzőjével, Supka Attilával. A 47 éves szakembert a labdarúgócsapat anyagi nehézségei miatt menesztették.
nov. 17
10:21
Bizarr módszerrel kezelik az Arsenal sztárjának sérülését (Infostart)
Meglehetősen bizarr módszerrel próbálja kezeltetni sérült bokáját Robin van Persie, az Arsenal holland labdarúgója. A csatár egy szerb nőhöz utazott, aki ló placentával masszírozza be a sérült testrészt.
nov. 17
10:21
NB II, Pécs: Márton Gábor visszatért az U19-hez, négy jelölt a kispadra (She)
Lejárt Márton Gábor két mérkőzésre szóló megbízatása a magyar labdarúgó-másodosztály Nyugati csoportjában szereplő Pécs kispadján.
nov. 17
10:23
Atlético Madrid: Quique Sánchez Flores valószínűleg elkapta az újinfluenzát (She)
A madridi Marca napilap értesülései szerint az Atlético Madrid vezetőedzője, Quique Sánchez Flores nagy valószínűséggel elkapta a H1N1 vírust, és ezért nem ő tartotta meg a csapat tegnapi tréningjét.
nov. 17
10:25
Görögország: búcsú a Lárisza stadionjánál Antonio de Nigristől (She)
Több száz szurkoló rótta le a kegyeletét a görög élvonalbeli Lárisza hétfő hajnalban szívrohamban elhunyt mexikói válogatott futballistája, Antonio de Nigris emlékhelyénél.
nov. 17
10:39
Profi ökölvívás: Mayweather keményen beszólt a Cottót legyőző Pacquiaónak (She)
Miguel Cotto legyőzése után már csak egyvalaki maradt Manny Pacquiaónak a halhatatlanság felé vezető úton, ő pedig természetesen Floyd Mayweather Jr. Ő már kinyilvánította szándékát, hogy megmérkőzzön Pacmannel, azonban, mint elmondta, magától Mannytől még nem hallotta, hogy neki is vannak ilyen irányú elképzelései.
nov. 17
10:41
Vitorlázás: európai királyi személyek a magyar tengernél (She)
A Nemzetközi Vitorlásszövetség (ISAF) a dél-koreai Puszanban tartott kongresszusán döntött a jövő évi kongresszusának helyszínéről. A versenyben maradt három város (Reykjavík, Velence és Balatonalmádi) közül a szavazatok összeszámlálása után a magyar város került ki győztesen.
nov. 17
10:42
Kétnyelvű lesz a 2010-es téli olimpia (Metropol)
A vancouveri téli olimpia szervezőbizottsága fontosnak tartja, hogy a februári játékokkal kapcsolatos híradások angolul és franciául is elérhetőek legyenek, így Kanada összes lakosát megszólítsák.
nov. 17
10:42
Egyre több amerikai rúgja a bőrt (Behaviour)
Egyre népszerűbb, s lassan az irányítók által megálmodott ismertségnek fog örvendeni az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság - véli az MLS első embere.
nov. 17
10:44
Kétnyelvű téli olimpia Vancouverben (Behaviour)
A vancouveri téli olimpia szervezőbizottsága fontosnak tartja, hogy a februári játékokkal kapcsolatos híradások angolul és franciául is elérhetőek legyenek, így Kanada összes lakosát megszólítsák.
nov. 17
10:57
MTK: Lencse Lászlóért 75 millió forintot fizetne a Bolton (She)
Az angol Sun napilap értesülései szerint a Premier League-ben szereplő Bolton Wanderers szeretné megszerezni Lencse Lászlót az MTK-tól, és 250 ezer fontot (75 millió forint) is hajlandó lenne kifizetni érte.
nov. 17
10:57
Koeman tart Orbántól? (Blikk)
A szövetségi kapitány fél: ha választásokat nyer a Fidesz, távoznia kell a fociválogatottól
nov. 17
10:59
Dolgoznia is kellett a Feröer-szigeteken focizó Bükszeginek (Blikk)
GÖTA – Különös kalandba vágott bele, de nem bánta meg döntését Bükszegi Zoltán (33). Az egykori válogatott labdarúgó ugyanis tavaly a Feröer-szigetekre szerződött, ahol amolyan félprofi státuszban játszik.
nov. 17
11:15
Real Madrid: Szalait nem engedi el kölcsönben a klub a Castellónhoz (She)
A madridi As napilap beszámolói szerint a spanyol másodosztályban szereplő, sérülésektől sújtott Castellón továbbra is csatárt keres, miután a Real Madrid visszautasította a Szalai Ádám kölcsönvételére tett ajánlatát.
nov. 17
11:17
Vb 2010: a japánok megtapasztalták a hangját, és tiltakoznak a vuvuzela ellen (She)
A Japán Labdarúgó-szövetség elnöke, Inukai Motoaki az ázsiai ország válogatottjának Dél-Afrika elleni idegenbeli felkészülési mérkőzése (0–0) után tiltakozott a vuvuzela használata ellen a stadionokban.
nov. 17
11:33
Póker: a finn profi nyerte a rekorddöntő kasszát (She)
Patrik Antonius és „Isildur" a minap összehozta az online póker történetének legnagyobb kasszáját.
nov. 17
11:54
Foci vb: betiltatnák a tülkölést (Behaviour)
Betiltatná a vuvuzelák használatát a jövő évi, dél-afrikai világbajnokságon a Japán Labdarúgó Szövetség (JFA) elnöke.
nov. 17
12:09
Ferencváros: Short a csapatmunka erejétől várja a javulást (She)
A Ferencváros ideiglenesen kinevezett vezetőedzője, Craig Short a 100% Fradinak adott nyilatkozatában arról beszélt, hogy reményei szerint az együttes az előtte álló kemény időszakot jó csapatmunkával teljesíteni tudja.
nov. 17
12:12
A japánok betiltatnák a vuvuzelát (Metropol)
Betiltatná a vuvuzelák használatát a jövő évi, dél-afrikai világbajnokságon a Japán Labdarúgó Szövetség (JFA) elnöke.
nov. 17
12:45
Magyar Kupa: Videoton-Újpest rangadó, a mai program! (She)
Három mérkőzést rendeznek ma a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjében, köztük a Videoton-Újpest rangadót. Tekintse meg a keddi programot!
nov. 17
12:47
FIFA: 72 órás ultimátumot adott a szövetség Iraknak (She)
Amint arra számítani lehetett, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) azonnal véleményezte és 72 órás ultimátumot adott Iraknak azt követően, hogy a helyi olimpiai bizottság hétfőn pénzügyi és adminisztrációs csalásokra hivatkozva feloszlatta az ország futballszövetségét.
nov. 17
12:48
Nowitzki az utolsó másodpercben döntött (Metropol)
Dirk Nowitzkinak a hosszabbítás utolsó másodpercében szerzett kosarával nyert a Dallas Mavericks a Milwaukee Bucks otthonában az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) hétfői játéknapján.
nov. 17
12:48
Vb-selejtezők: nincs lefutott párharc (Behaviour)
Franciaország várja a legkedvezőbb helyzetből a labdarúgó-világbajnokság európai pótselejtezőinek szerdai visszavágóit, ennek ellenére még Raymond Domenech együttese sem érezheti magát biztos résztvevőnek.
nov. 17
13:03
Hollandia: a Groningennél Erwin Koemant szeretnék edzőnek (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Groningen vezetőedzőt keres, és a lehetséges jelöltek között szerepel a jelenlegi magyar szövetségi kapitány, Erwin Koeman is.
nov. 17
13:06
Rézbőrű maradhat a Washington (Metropol)
A Washington Redskins, az amerikai főváros híres futballcsapata "rézbőrű" maradhat, a legfelsőbb bíróság ugyanis hétfőn úgy döntött, nem foglalkozik azzal a panasszal, amely szerint a csapat elnevezése sértő az indián őslakosok leszármazottaira nézve.
nov. 17
13:21
Button egyre közelebb a McLarenhez (Infostart)
Közel a megállapodás a Formula-1-es világbajnok Jenson Button és a McLaren csapat között. A brit versenyző hétfőn is tárgyalt a wokingiakkal, akik 3 évre szerződtetnék.
nov. 17
13:39
MLS: megvan a 2009-es álomcsapat, Beckham nélkül (She)
A liga játékosai, edzői, a média képviselő és az általános igazgatók szavazatai alapján összeállították az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) 2009-es évének legjobb csapatát.
nov. 17
13:41
Póker: visszaesik a póker elképesztő népszerűsége? (She)
Az Independent című brit napilap szerint jövőre visszaesés várható a brit online pókerpiacon.
nov. 17
13:42
Benitez lemond, ha eladják Torrest (Metropol)
Lemond posztjáról Rafael Benítez, a Liverpool labdarúgócsapatának vezetőedzője, ha klubja eladja Fernando Torrest.
nov. 17
13:42
Kimaradt az amerikai álomcsapatból Beckham (Behaviour)
David Beckham nem került be az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) idei álomcsapatába.

Keresés