2009. november 25. szerda

nov. 25
0:09
Tenisz ATP-vb: újra szetthátrányból nyert Federer, ezúttal Murray ellen (She)
Roger Federer a férfi teniszezők londoni világbajnokságán ismét szetthátrányból nyert. Az első fordulóban Fernando Verdasco ellen fordító svájci ezúttal Andy Murrayt múlta felül úgy, hogy az első játszmát elveszítette, ám két győzelme ellenére még nem jutott tovább a csoportból.
nov. 25
1:39
Kosárlabda: vereséggel rajtolt az NYKK a Közép-európai Ligában (She)
A bajnokságban gyengélkedő nyíregyházi férfi kosárlbadacsapat kedden Temesváron kezdte meg szereplését a Közép-európai Ligában.
nov. 25
3:09
Videó: Ngog korai találata, a Barca sikere - a keddi BL-gólok (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája főtáblájának négy csoportjában kedden lejátszották az 5. forduló mérkőzéseit. Az alábbi videókon megtekintheti többek között a Debrecen–Liverpool mérkőzés összefoglalóját, a Fiorentina továbbjutást érő győzelmét, valamint a Barcelona Inter elleni sikerét!
nov. 25
3:09
Veszélyben a Bayern-edző (Blikk)
Győzni kell, mindenáron! - ez a jelmondata a Bayern München futballistáinak és a csapat edzőjének, Louis van Gaalnak a Bajnokok Ligája mai fordulója előtt.
nov. 25
3:13
300 millió már a Loki kasszájában (Blikk)
A DVSC-TEVA éves költségvetésének körülbelül felét biztosítja a három futballmeccs jegybevétele
nov. 25
6:30
A Liverpool is elbúcsúzott a BL-től (Behaviour)
Biztosan utolsó lesz kvartettjében, így kiesett a labdarúgó Bajnokok Ligájából a Debreceni VSC, miután kedden 1-0-ra kikapott a vendég FC Liverpooltól a csoportkör 5. fordulójában.
nov. 25
6:45
NBA: Denverben sem szakadt meg a New Jersey rossz sorozata (She)
Denverben is kikapott az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 29. játéknapján, így sorozatban 14. alkalommal kényszerült vesztesen elhagyni a pályát a New Jersey Nets .
nov. 25
6:47
NHL: a Montreal két góllal győzte le a Columbust (She)
Kétgólos győzelmet aratott a Montreal Canadiens a Columbus Blue Jackets felett az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság (NHL) 52. játéknapján.
nov. 25
7:06
Bírósághoz fordult Svájcban egy muszlim vallású női kosárlabdázó (Behaviour)
Bírósághoz fordult Svájcban egy muszlim vallású női kosárlabdázó, akinek megtiltották a fejkendő viselését a mérkőzéseken.
nov. 25
7:24
Luca Toni: "Szívesen hazatérnék, hogy belőjem azokat a gólokat, amelyek visszajuttatnának a nemzeti csapatba" (Behaviour)
A Louis van Gaal vezetőedzővel való nézeteltérései miatt hazájában szeretné folytatni pályafutását Luca Toni, a Bayern München világbajnok olasz labdarúgója.
nov. 25
7:39
Franciaország: Raymond Domenech soha nem mond le (She)
Nem mond le posztjáról a sokat kritizált Raymond Domenech, a francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
nov. 25
7:41
Kosárlabda: megvan a női világbajnokság csoportbeosztása (She)
Karlovy Varyban a Nemzetközi Kosárlabda-szövetség (FIBA) illetékesei elkészítették a jövő évi csehországi női világbajnokság csoportbeosztását.
nov. 25
7:43
BL: „a korai, elkerülhető gól megfogott bennünket” - Mészáros (She)
Az elmúlt időszakban sérülése miatt több alkalommal hiányzó debreceni védő, Mészáros Norbert ezúttal egészségesen várta a Liverpool elleni hazai meccset, ám a lefújás után nem elégedetten ballagott le a pályáról.
nov. 25
7:57
BL: „ismertük a Poolt, és nem is okozott meglepetést a játéka” - Rudolf (She)
A Loki válogatott támadója, Rudolf Gergely ezúttal nem tudta gyarapítani góljai számát a Bajnokok Ligájában. Szerinte csipetnyi szerencse hiányzott ahhoz, hogy egy pontot elcsenjenek a Liverpooltól.
nov. 25
8:15
Blog: 6:3, avagy a magyar eposz - Thury Gábor írása (She)
Ötvenhat évvel ezelőtt ezen a napon győzte le a magyar válogatott 6:3-ra Angliát a Wembleyben. Az Évszázad mérkőzésére, a legendás 6:3-ra emlékezik blogjában Thury Gábor, a Nemzeti Sport főmunkatársa.
nov. 25
8:17
BL: „Újra bizonyítottuk, hogy megbízhatóak vagyunk” - Mascherano (She)
Javier Mascherano, a Liverpool argentin futballistája szerint az angol együttes a Debrecen elleni meccsen megtette, amit megkövetelt az adott helyzet, a BL-búcsú okain azonban nagyvonalúan továbblépett.
nov. 25
8:19
FTC: győzelem az ötödosztályú szlovák csapat ellen (She)
Zárt kapuk mögött győzte le a Ferencváros labdarúgócsapata az Olimpia Borsi együttesét 2–1-re.
nov. 25
8:21
BL: „nehéz a búcsúra magyarázatot találni” – Fábio Aurélio (She)
A sok sérülésre vezeti vissza a Liverpool labdarúgócsapatának korai búcsúját a BL-ből Fábio Aurélio, az angol klub brazil légiósa, aki már előre tekint.
nov. 25
8:33
"Nem vallottunk szégyent a Liverpool ellen" (Infostart)
Már a negyedik percben vezetést szerzett a Liverpool a Debrecen ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó előtti, ötödik fordulójában, és végig sikerült megtartania előnyét. A hajdúsági együttes játékosai szerint kemény mérkőzés volt az angolok elleni, de nem vallottak szégyent az egygólos vereséggel.
nov. 25
8:54
Nadal-Federer - véget ért a versenyfutás (Behaviour)
Roger Federer három játszmában legyőzte a brit Andy Murrayt a 3,35 millió euró összdíjazású férfi tenisz Mesterek Kupáján, Londonban, így biztossá vált, hogy a világranglista első helyén zárja az évet.
nov. 25
9:09
BL: negatív rekordot döntött a keddi játéknap (She)
Nem a gólok miatt marad emlékezetes a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének keddi játéknapja.
nov. 25
9:11
Ökölvívás: Erdei Zsolt 3. a Ring Magazin ranglistáján (She)
A világ legnagyobb presztízzsel rendelkező és talán leginkább elismert ökölvívással foglalkozó magazinja, a "Boksz Bibliájának" is nevezett amerikai The Ring alig pár nappal a Giacobbe Fragomeni felett aratott bravúros győzelmét követően máris értékelte Erdei Zsolt teljesítményét, ugyanis a november 22-én frissített online ranglistájukon azonnal az előkelő 3. helyen nyitott az újdonsült WBC…
nov. 25
9:27
Ötvenhat éve a magyarokat ünnepelte a futballvilág: avagy a londoni 6:3 (Infostart)
Ötvenhat éve, 1953. november 25-én játszották a londoni Wembley-ben a magyar futballtörténelem leghíresebb barátságos mérkőzését, amit azóta is csak egyszerűen hatháromként emleget mindenki. Magyaroroszág, a kontinensről érkezett csapatként először, legyőzte a labdarúgás tanítóit, az angolokat. A jeles mérkőzésre a főszereplők évtizedekkel későbbi idézetrészleteinek felelevenítésével emlékezik az…
nov. 25
9:27
Ötödször sem sikerült a Lokinak (Blikk)
Elmaradt a futballcsoda, a DVSC Budapesten is kikapott a Liverpooltól.
nov. 25
9:29
Kincset ér Sdunek (Blikk)
A két magyar profi bokszoló rengeteget köszönhet a visszavonuló szakembernek
nov. 25
10:21
Labdarúgás: a Magyar Kupa és a Ligakupa mai programja (She)
Két visszavágót is rendeznek ma a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjében, valamint három találkozót játszanak a Ligakupában. Tekintse meg két sorozat mai programját!
nov. 25
10:42
Doppinghálózat Spanyolországban, az olimpiai ezüstérmes is érintett (Behaviour)
A spanyol rendőrség több mint egy tucat személyt vett őrizetbe egy doppinghálózat felgöngyölítése során, a botrányban egy olimpiai ezüstérmes gyalogló is érintett.
nov. 25
10:57
Képriport a Debrecen-Liverpool meccsről (Infostart)
A Debrecen 1-0-ra kikapott a Liverpooltól a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében a Puskás Ferenc Stadionban. Nézze meg a meccsről készült fényképeket!
nov. 25
10:57
Dopping: ártatlanságát hangoztatja az olimpiai ezüstérmes (She)
A spanyol rendőrség több mint egy tucat személyt vett őrizetbe egy doppinghálózat felgöngyölítése során, a botrányban egy olimpiai ezüstérmes gyalogló is érintett.
nov. 25
10:59
Az olimpiai ezüstérmes is érintett a spanyolországi doppingbotrányban (Infostart)
A spanyol rendőrség több mint egy tucat személyt vett őrizetbe egy doppinghálózat felgöngyölítése során, a botrányban egy olimpiai ezüstérmes gyalogló is érintett.
nov. 25
11:15
BL: Arsene Wenger a sérülést okozó Eliaquim Mangalát bírálja (She)
Nem volt maradéktalanul elégedett Arsene Wenger, az Arsenal labdarúgócsapatának vezetőedzője a Standard Liege elleni BL-győzelem után.
nov. 25
11:17
Bajnokok Ligája: tekintse meg a szerdai játéknap programját! (She)
Kedd után szerdán is nyolc mérkőzést rendeznek a Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában.
nov. 25
11:33
BL: Dan Petrescu szerint nagy sikere ez a román futballnak (She)
Elégedetten nyilatkozott a Sevilla elleni Bajnokok Ligája-győzelem után Dan Petrescu, az Unirea vezetőedzője.
nov. 25
11:35
Póker: győzelme után letartóztatták a kanadai bajnokot, Sophon Seket (She)
Néhány órával azután, hogy megnyerte a vancouveri BC Poker Championshipet, Sophon Seket letartóztatták a kanadai hatóságok.
nov. 25
12:45
Blog: Szöllősi György írása a Debrecen-Liverpool mérkőzésről (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Szöllősi György újságíró, aki ezúttal a Debrecen–Liverpool BL-mérkőzés kapcsán fejti ki a véleményét.
nov. 25
12:47
Dél-Amerika: példás büntetést kapott szurkolói miatt a Cerro Porteno (She)
A Dél-Amerikai Labdarúgó-szövetség keményen megbüntette a paraguayi Cerro Portenót, amelynek 30 ezer dollár pénzbírságot kell fizetnie, valamint négy mérkőzést zárt kapuk mögött kell játszania.
nov. 25
13:06
Búcsúzik Beckenbauer (Behaviour)
Szomorkodás nélkül hagyja ott pénteken a Bayern München labdarúgóklubjának elnöki székét Franz Beckenbauer, aki utódjaként Uli Hoeness klubmenedzserre számít.
nov. 25
13:21
Atlétika: augusztus 16-án Gyulai István-emlékverseny lesz (She)
Augusztus 16-án a Puskás Ferenc Stadionban rendezik meg a nemzetközi Gyulai István-emlékversenyt – derült ki a Magyar Atlétikai-szövetség szerdai sajtótájékoztatóján.
nov. 25
13:23
Póker: majdnem megdőlt a rekord, újabb kétszázmilliós online kassza (She)
Azok után, hogy a hétvégén megdőlt az online póker legnagyobb kassza rekordja, a hét elején azonnal veszélybe került az.
nov. 25
13:24
Beckenbauer búcsúzik a Bayern Münchentől (Metropol)
Szomorkodás nélkül hagyja ott pénteken a Bayern München labdarúgóklubjának elnöki székét Franz Beckenbauer, aki utódjaként Uli Hoeness klubmenedzserre számít.
nov. 25
13:39
Súlyemelő-vb: kazah aranyérmes a női 63 kg-osok között (She)
A kazah Maija Maneza győzelmével zárult a női 63 kg-os súlycsoport versenye a Dél-Koreában zajló súlyemelő-vb-n.
nov. 25
13:57
Ronaldo egyre távolabb Pelétől (Infostart)
Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy egy darabig nem lesz újabb háromszoros világbajnok labdarúgó. Az aktív, kétszeres világbajnok futballisták közül Ronaldo az egyetlen, aki csatlakozhat(na) a futballtörténelem egyetlen háromszoros aranyérmeséhez, Edson Arantes do Nascimentóhoz, vagyis Peléhez. A történelmi tetthez azonban az kellene, hogy Dunga, a brazil szövetségi kapitány beválogassa a Corinthians…
nov. 25
14:33
A BL-búcsú után sem rúgják ki Benítezt (Infostart)
Nincs veszélyben Rafael Beníteznek, a Liverpool menedzserének az állása, függetlenül attól, hogy az angol együttes kedden kiesett a labdarúgó Bajnokok Ligájából, és tavasszal csak az Európa Ligában folytathatja - jelentette be Christian Purslow, a klub ügyvezető igazgatója.
nov. 25
14:51
Sakk: Polgár Judit túlórázik a világkupa második körében (She)
A második parti is döntetlenre végződött Polgár Judit és Liviu-Dieter Nisipeanu között Hanti-Manszijszkban, a világkupa második körében. A legjobb 32 közé kerülésért folytatott párharc 1:1 lett a klasszikus játszmák után, így a továbbjutásról a csütörtöki rapid, illetve szükség szerint a villámpartik döntenek.
nov. 25
14:54
Jövő hét végén Magyarországra figyel a lovasvilág (Behaviour)
Jövő péntektől vasárnapig a Papp László Sportarénában harmadszor rendezik meg a Lovas Világkupát, amelyen a fogathajtó és díjugrató Vk-viadal mellett a hagyományoknak megfelelően a showműsorok is jelentős szerephez jutnak.
nov. 25
15:27
Az UEFA a Fenerbahce-Honvéd mérkőzést is vizsgálja (Infostart)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) bundázás gyanúja miatt vizsgálja a Fenerbahce-Budapest Honvéd Európa Liga selejtezős párharc július 30-i első, isztambuli mérkőzését. A törökök 5-1-es sikerével véget ért találkozó kapcsán a magyar klub is gyanúba került.
nov. 25
15:27
Ligakupa: a Paks simán győzött a Zalaegerszeg ellen (She)
A Ligakupa B-csoportjának 9. fordulójában a Paks hazai pályán 3–0-ra legyőzte a Zalaegerszeget. A második félidőben két piros lap is tarkította a mérkőzést, a hazai csapatból az első gól szerzőjét, Böde Dánielt állította ki a játékvezető a 65. percben, majd négy perccel később a vendégektől Nenad Todorovicsnak kellett elhagynia a játékteret.
nov. 25
15:45
Bundabotrány: az UEFA vizsgálja a Fenerbahce-Honvéd mérkőzést is (She)
Az UEFA közleménye alapján az Európai Labdarúgó-szövetség vizsgálatot indít a fél kontinensre kiterjedő bundabotrányba keveredett klubok, illetve mérkőzések ügyében, így a Fenerbahce–Budapest Honvéd Európa-liga-selejtezőt is megvizsgálja.
nov. 25
15:47
Honvéd: „A klubnak a bundaüggyel kapcsolatban semmilyen érintettsége nincs” (She)
Mint arról honlapunk is beszámolt, a francia sportnapilap, a L’Équipe szerint az Európa-ligában lejátszott Fenerbahce–Budapest Honvéd labdarúgó-mérkőzések is ott vannak azon a listán, amelyet a bochumi ügyészség vizsgál a bundabotránnyal kapcsolatban.
nov. 25
15:48
Sakk Világkupa - rájátszás vár Polgár Juditra (Metropol)
Polgár Judit a 2. forduló második, szerdai partijában is döntetlent játszott - ezúttal sötéttel - a román Liviu-Dieter Nisipeanuval, így az 1-1-es eredmény nyomán csütörtökön rájátszásra kényszerül a legjobb 32 közé jutásért az oroszországi Hanti-Manszijszkban zajló sakk Világkupán.

Keresés