2009. november 19. csütörtök

nov. 19
0:09
FA-kupa: Poyet csapata sima győzelemmel ment tovább (She)
Egy mérkőzés maradt szerdára az angol FA-kupa első fordulójának újrajátszott mérkőzései közül: az egykori Chelsea-klasszis, Gustavo Poyet által irányított Brighton simán győzte le otthon a Wycombe Wandererst.
nov. 19
0:13
Videó: tekintse meg a vb-t érő szabálytalan francia gólt! (She)
Tekintse meg a Franciaország–Írország világbajnoki pótselejtező visszavágójának góljait!
nov. 19
0:17
Vb 2010: 31 hely már elkelt - az eddigi kijutók listája (She)
Az európai pótselejtezők véget értek, már csak egy hely kiadó a 2010-es dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon. A fennmaradó helyért Uruguay és Costa Rica vív meg, a kétszeres világbajnok uruk hazai pályán 1–0-s előnyből rajtolnak. Tekintsék meg a kijutott csapatok listáját!
nov. 19
0:27
Vb 2010: tekintse meg a pótselejtezők eredményeit (She)
Tekintse meg a világbajnoki pótselejtezők szerdai eredményeit!
nov. 19
6:27
Foci-vb: hosszabbításban harcolták ki a franciák a továbbjutást (Infostart)
A legutóbb ezüstérmes francia labdarúgó-válogatott hosszabbításban harcolta ki részvételi jogát a jövő évi, dél-afrikai világbajnokságra.
nov. 19
7:03
Vb 2010: Uruguayjal lett teljes a dél-afrikai torna 32-es mezőnye (She)
Utolsóként Uruguay biztosította helyét a 2010-es dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon, miután az interkontinentális pótselejtező visszavágóján hazai pályán 1–1-et játszott Costa Ricával. Mivel az első mérkőzést az uruk nyerték meg 1–0-ra, a döntetlen világbajnoki szereplést ért.
nov. 19
7:05
NHL: az Edmonton mentette meg a hazai csapatok becsületét (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszának 45. játéknapja a vendégcsapatokról szólt: idegenben győzött a Florida Panthers, a Dallas Stars, a Philadelphia Flyers és a Phoenix Coyotes is, a hazai együttesek becsületét az Edmonton Oilers mentette meg.
nov. 19
7:06
Szélnek eresztették a guineai futballválogatottat (Behaviour)
A sikertelen világbajnoki selejtezősorozat miatt feloszlatta az ország labdarúgó-válogatottját a guineai sportminiszter.
nov. 19
7:21
NBA: hosszabbítás döntött a Dallas-San Antonio mérkőzésen (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 23. játéknapján a Dallas Mavericks hosszabbításban verte meg a San Antonio Spurst. A keleti favoritok közül a Boston Celtics hazai pályán győzött, a Cleveland Cavaliers pedig idegenben szenvedett vereséget.
nov. 19
7:23
Vb 2010: teljes a torna mezőnye - tekintse meg a résztvevők listáját! (She)
Uruguay hazai pályán megőrizte Costa Ricában megszerzett előnyét, ezzel bebiztosította helyét a 2010-es dél-afrikai világbajnokságon. Az uruk sikerével kialakult a torna 32-es mezőnye, tekintse meg a résztvevő csapatok listáját!
nov. 19
7:39
Barátságos mérkőzések: az olaszok és a spanyolok is nyertek (Infostart)
A világbajnoki címvédő olasz labdarúgó-válogatott szerdán egygólos győzelmet aratott a svéd csapat felett barátságos mérkőzésen, míg az Európa-bajnok spanyolok Ausztriát győzték le 5-1-re.
nov. 19
7:42
Teljes a labdarúgó vb mezőnye (Metropol)
Uruguay labdarúgó-válogatottja jutott ki utolsóként a jövő évi, dél-afrikai világbajnokságra, miután a szombati, idegenbeli siker után hazai pályán 1-1-es döntetlent ért el Costa Rica ellen a szerdai visszavágón.
nov. 19
7:57
Skócia: a Rangers menedzsere nem akar szövetségi kapitány lenni (She)
Walter Smith, a Rangers menedzsere kijelentette, nem akar ismét skót szövetségi kapitány lenni.
nov. 19
8:33
Bp. Honvéd: az edző szerint a csapat nem tud 90 percet futni (She)
Massimo Morales, a Bp. Honvéd olasz vezetőedzője keményen kritizálta csapata erőnlétét.
nov. 19
8:51
Ultratriatlon: fantasztikus magyar siker a Deca Ironman viadalon (She)
A triatlon történetében először magyar sportoló diadalmaskodott a Deca Ironman versenyen Monterrey városában, Mexikóban.
nov. 19
9:45
Férfi kézilabda: Vujin a Szeged elleni idegenbeli rangadón pályára léphet (She)
Az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatának balkezes világklasszisa, Marko Vujin lábsérüléséből lábadozva beszállt a Dunaferr elleni szerdai bajnoki előtti bemelegítésbe – az MKB 35–24-re nyert hazai pályán –, október végén elszenvedett térdsérülése ugyanis gyorsabban gyógyul a vártnál.
nov. 19
9:47
U21-es Eb: a walesiek bravúrra készülnek Magyarországon (She)
Nem értékelte döntő fontosságúnak a bosnyákok elleni 2-1-es vereséget Brian Flynn, a magyarokkal egy Eb-selejtezőcsoportban szereplő walesi U21-es labdarúgó-válogatott szövetségi edzője.
nov. 19
9:48
Kezezéssel jutott ki a vb-re a francia fociválogatott (Behaviour)
Thierry Henry csapatkapitány elismerte, hogy kézzel "készítette elő" a francia labdarúgó-válogatott egyenlítő, s egyben világbajnoki részvételt érő gólját az írek elleni, szerdai pótselejtező hosszabbításában. Giovanni Trapattoni, a vendégek szövetségi kapitánya a svéd bíró "óriási hibájáról" beszél.
nov. 19
9:49
F1: a menedzser szerint elképzelhető, hogy Räikkönen aláír a Mercedeshez (She)
Bár Kimi Räikkönen menedzsere szerdán kijelentette, hogy a 2007-es világbajnok jövőre nem indul a Formula–1-ben, ennek ellenére úgy tűnik, a finn pilóta hajlandó aláírni a Mercedeshez, ha az istálló meggyőzi arról, hogy autója jövőre is győzelemre esélyes lesz.
nov. 19
10:03
Real Madrid: Albiol megsérült, kétségessé vált a játéka a Racing ellen (She)
A spanyol labdarúgó-válogatott szerdai fölényes, Ausztria elleni 5–1-es sikerének a győztes csapatból talán egyedül Albiol örült a kelleténél visszafogottabban: a hátvéd ugyanis kisebb térdsérülést szenvedett.
nov. 19
10:05
Augsburg: Szabicsot nem kell megműteni, tíz hetet hagy ki (She)
Nem kell megműteni Szabics Imrét, az FC Augsburg labdarúgócsapatának a Reutlingen elleni felkészülési mérkőzésén bokasérülést szenvedő magyar légiósát.
nov. 19
10:21
Egyesült Arab Emírségek: elhunyt egy válogatott labdarúgó (She)
Dubaiban a szerda esti edzésen elhunyt az arab emírségekbeli Al Naszr labdarúgócsapatának válogatott játékosa, Szalem Szaad. A 31 éves futballista halálát feltehetően szívinfarktus okozta.
nov. 19
10:24
Magyar sportoló lett a tízszeres vasember! (Behaviour)
Szőnyi Ferenc nyerte a Mexikóban rendezett Deca Ironman triatlonversenyt, amelyen tíz nap alatt tíz Ironman-távot kellett teljesíteniük a résztvevőknek, azaz összesen 38 km-t úsztak, 1800 km-t kerékpároztak és 422 km-t futottak.
nov. 19
10:26
Újabb focista lelte halálát a pályán (Behaviour)
Edzés közben szívrohamot kapott és elhunyt Szalem Szaad, az egyesült arab emírségekbeli al-Naszr labdarúgócsapatának csatára.
nov. 19
10:39
A tartalékos katona a brazil válogatottra vár (Infostart)
A világ jelenlegi legeredményesebb aktív játékosa arra vár, hogy válogatott lehessen. A 97-szeres brazil válogatott Ronaldo erről az Estadao TV-nek nyilatkozott. A "dagi" nem tagadja, hogy súlyproblémákkal küzd, de ígéri: 2010 elejére olyan lesz, mint régen. Megjelenésében és játékában is.
nov. 19
10:39
Ferencváros: Ferenczi István az idén már nem lép többet pályára (She)
A sérüléssel bajlódó Ferenczi István kihagyta a Ferencváros labdarúgócsapatának keddi edzését, és nagy valószínűséggel nem lép pályára a zöld-fehérek hátralévő Ligakupa-mérkőzésein sem – adta hírül a sportandmedia.com.
nov. 19
10:41
Internazionale: Zanetti szerint Balotellinek még fel kell nőnie (She)
Javier Zanetti, az olasz labdarúgó-bajnokságban címvédő Internazionale csapatkapitánya jót tréfálkozott csapattársa, Mario Balotelli napokban elhangzott mondatán, mely szerint a fiatal olasz játékos a városi rivális, AC Milan szurkolója.
nov. 19
10:57
Bulgária: visszavonult a válogatottól a rutinos kapus (She)
A Málta ellen idegenben 4–1-re megnyert felkészülési mérkőzés után a bolgár labdarúgó-válogatott kapusa, Dimitar Ivankov bejelentette, hogy a jövőben nem szerepel a nemzeti tizenegyben.
nov. 19
10:59
Vb 2010: idegösszeroppanást kapott a bosnyák válogatott kapusa (She)
Nehezen viselik a bosnyák játékosok, hogy nem jutottak ki a dél-afrikai világbajnokságra: a válogatott 29 éves kapusa, Kenan Hasagic idegösszeroppanást kapott, miután csapata 1–0-ra kikapott Portugáliától. A vb-résztvevő luzitánok érthetően elégedetten nyilatkoztak a mérkőzés után.
nov. 19
11:01
Vancouver 2010: a jégkorongozó Sidney Crosby is futott a lánggal (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) bajnoki címvédő Pittsburgh Penguins csapatkapitánya, Sidney Crosby is futott a februári vancouveri téli olimpia lángjával.
nov. 19
11:15
Vb 2010: Algéria győzelme után zavargások törtek ki Párizsban (She)
Zavargások törtek ki Párizsban, miután több ezer ember ünnepelte, hogy Algéria legyőzte Egyiptomot, és sikerével kijutott a 2010-es világbajnokságra.
nov. 19
11:17
Vb 2010: cipőpucoló lett Dedicék miatt a szlovén kormányfő (She)
Előzetes ígéretéhez híven cipőpucoló lett egy estére Boru Pahor szlovén miniszterelnök. A kormányfő megfogadta: ha a labdarúgó-válogatott kijut a 2010-es világbajnokságra, kitisztítja az összes játékos cipőjét.
nov. 19
11:33
Räikkönen marad, ha a Mercedes meggyőzi (Infostart)
Mégis a Formula-1-ben maradhat Kimi Räikkönen: 2007 világbajnoka a Brawn GP utódjánál, a Mercedes Grand Prix-nél folytathatja. A finn versenyző menedzsere szerdán jelentette be, hogy mivel ügyfele nem tudott megállapodni a McLaren csapattal, a következő évet kihagyja.
nov. 19
11:33
Vb 2010: Mihajlicsenko szerint nincs bocsánat a kudarcra (She)
Alekszej Mihajlicsenko, az ukrán labdarúgó-válogatott szövetségi kapitány úgy véli, nem érdemes mentségeket keresni csapata Görögország elleni hazai veresége és kiesése után. Az ukránok 1–0-ra kaptak ki Doneckben a vb-kijutást ezzel kiharcoló hellénektől.
nov. 19
11:35
Videó: nézze meg a spanyolok gáláját és a nagy német potyát! (She)
A vb-pótselejtezők mellett felkészülési mérkőzéseket is rendeztek a szerdai napon. A spanyolok a „szomszédban” intézték el az osztrákokat (1–5), míg a németek hazai pályán voltak játszottak döntetlent a Robert Enke-emlékmeccsen – elsősorban a bakival bemutatkozó kapus, Manuel Neuer miatt. Nézze meg a mérkőzések góljait!
nov. 19
11:51
Vb 2010: a francia sportminiszter Domenech-t bírálja (She)
Keményen bírálta az írek elleni pótselejtezőbelei továbbjutás ellenére a francia sportminiszter Raymond Domenech-t, a labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát.
nov. 19
11:53
Vancouver 2010: Rusty Goepel a szervezőbizottság új elnöke (She)
Rusty Goepel lett a februári vancouveri téli olimpia szervezőbizottságának (VANOC) új elnöke, miután Jack Poole korábbi vezető október 23-án hasnyálmirigyrákban elhunyt.
nov. 19
12:09
Vb 2010: Lukas Podolski az elhunyt Enkének ajánlotta góljait (She)
A német válogatott Lukas Podolski duplájának köszönhetően 2–2-es döntetlent játszott Elefántcsontparttal felkészülési mérkőzésen, és a Köln támadója a Nationalelf elhunyt kapusának, Robert Enkének ajánlotta góljait.
nov. 19
12:12
Mégsem pihen Raikönnen? (Behaviour)
Mindössze egy napig élt Kimi Raikkönen azon terve, hogy kihagyja a következő Forma-1-es idényt, menedzsere csütörtökön ugyanis már úgy nyilatkozott: a Brawn GP-t felvásárló Mercedes GP megfelelő ajánlata esetén a 2007-ben világbajnok pilóta ott lehet a 2010-es mezőnyben.
nov. 19
12:14
Kipucolta focistái cipőjét a szlovén államfő (Behaviour)
Ahogy azt korábban megígérte, kipucolta a labdarúgó-válogatott játékosainak cipőit Borut Pahor szlovén miniszterelnök, miután a csapat sikerrel vívta meg az oroszok elleni pótselejtezőt, s így története során másodszor kijutott a világbajnokságra.
nov. 19
12:27
Tenisz: Balázs Attila sorozatban negyedik versenyén jutott el a döntőbe (She)
Úgy látszik, újabban nem tudja a döntőnél alább adni Balázs Attila: 21 éves Davis-kupa-játékosunk a negyedik egymást követő versenyén jutott el a fináléig. Ráadásul mind a négy 15 000 dolláros torna volt, tehát eggyel magasabb kategóriás, mint amilyeneken korábbi sikereit aratta, és mivel a legutóbbit meg is nyerte, immár kilenc meccses győzelmi szériában van.
nov. 19
12:29
Vb 2010: Lizarazu szerint nem lehetnek büszkék a franciák (She)
Nagyon kemény kritikát fogalmazott meg a francia labdarúgó-válogatott játékával kapcsolatban Bixente Lizarazu, a „kékek" világ- és Európa-bajnok balhátvédje.
nov. 19
12:30
Henry kezezése - Újrajátszást követel az ír igazságügyi miniszter (Behaviour)
A franciák elleni labdarúgó világbajnoki pótselejtező visszavágójának megismétlését követeli Dermot Ahern ír igazságügyi miniszter, mert Thierry Henry kézzel ért a labdához a vb-részvételt eldöntő gól előtt.
nov. 19
12:31
Ferencváros: újabb játékost adnak kölcsön a zöld-fehérek (She)
A Ferencváros labdarúgócsapatának vezetősége újabb játékost ad kölcsön: az U19-es válogatott támadónak, Kovács Istvánnak több játéklehetőséget szeretne biztosítani a klub.
nov. 19
12:45
Vb 2010: a svéd sajtó nekiment a francia-ír meccs bírójának (She)
Rendkívül erős kritikával illette a svéd sportsajtó a Franciaország–Írország (1–1) vb-pótselejtezőt vezető, William Gallas egyenlítő gólja előtt hatalmasat hibázó Martin Hansson teljesítményét.
nov. 19
12:47
Póker: világbajnok búcsúzók az EPT Vilamoura első napján (She)
Huck Seed és Peter Eastgate is indult a portugál versenyen, és már az első napon búcsúzni kényszerült.
nov. 19
13:03
Atlétika: megegyezés Semanya ügyében, megtarthatja vb-címét (She)
Megállapodás született Caster Semanya ügyében, amelynek értelmében a dél-afrikai sportoló megtarthatja az idei berlini világbajnokság női 800 méteres síkfutásban szerzett aranyérmét. Ezt az afrikai ország sportminisztere jelentette ki, igaz, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) még nem erősítette meg a hírt.
nov. 19
13:05
Videó: így ünnepelték világszerte a vb-kvalifikációt (She)
A sikeresen megvívott labdarúgó világbajnoki pótselejtezők után értelemszerűen óriási ünneplésbe torkollott az éjszaka a szurkolók számára. A Franciaországban élő algériaiak az utcákra özönlöttek, de nem tettek másként a szlovének sem országukban. Tekintse meg a videós hangulatjelentéseket!
nov. 19
13:21
Hegyikerékpár: százötven éves pincerendszerben rendeznek versenyt (She)
A Nagy Sportágválasztó szervezői újabb rendhagyó ötlettel álltak elő: első ízben kerül megrendezésre az Underworld-kupa hegyikerékpáros verseny, amelynek legérdekesebb szakasza a föld alatt, a több mint százötven éves pincerendszerben fut majd.
nov. 19
13:23
Torna: rangos mezőny a Matolay-emlékversenyen (She)
November 19-én a Tornacsarnokban rendezik meg a tornászok csapatbajnokságát, majd a hét végén a mesterfokú bajnokságon mutathatják be gyakorlataikat legjobbjaink.

Keresés