2009. november 21. szombat

nov. 21
5:36
"Franciaországnak el kell fogadnia az írek ajánlatát és újra kell játszania a mérkőzést. Kezezés nélkül" (Behaviour)
A francia sajtó pénteken is címlapon foglalkozott a diplomáciai és államüggyé vált Franciaország-Írország labdarúgó világbajnoki pótselejtező országimázsra gyakorolt hatásaival. A lapok egy része a mérkőzés újrajátszása mellett foglalt állást, a L,Équipe sportlap pedig Raymond Domenech szövetségi kapitány távozását követelte.
nov. 21
5:54
Már csak egy jó kis bundabotrány hiányzott a magyar focinak... (részletek) (Behaviour)
Hivatalos közlés szerint 13 magyarországi, első osztályú találkozó is szerepel a több mint 200 mérkőzés között, amelyek érintettek az európai labdarúgás történetének eddigi legnagyobb bundabotrányában - erősítette meg pénteken délután az ügyet korábban kitálaló bochumi államügyészség. Hivatalos közlés szerint a szóban forgó és gyanúsnak minősített mérkőzések között 13 magyarországi, első osztályú…
nov. 21
6:12
"Már elmondtam és megismétlem: igen, hozzáértem a kezemmel a labdához. Nem vagyok csaló és nem is voltam" (Behaviour)
A Franciaország-Írország labdarúgó világbajnoki pótselejtező újrajátszását tartaná "a legigazságosabb megoldásnak" Thierry Henry - derült ki a francia csapatkapitánynak a Sky Sports News brit tv-csatornához eljuttatott közleményéből.
nov. 21
6:48
Kilenc ország, köztük hazánk is érintett a bundaügyben, 200 meccs kapcsán zajlik vizsgálat (Behaviour)
Miként azt lapunk október közepén megírta: novemberben az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a sportág történetének legnagyobb korrupciós és bundabotrányát leplezi le. A folyamat tegnap megkezdődött, Magyarország is az érintett nemzetek között van.
nov. 21
6:50
A FIFA felfüggesztette Irak tagságát! (Behaviour)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) pénteken felfüggesztette Irak tagságát, így az ország válogatottjai nem játszhatnak nemzetközi találkozókat.
nov. 21
7:03
Argentína: Boselli duplájával nyert a sereghajtó ellen az Estudiantes (She)
Az argentin labdarúgó-bajnokság pénteki játéknapján két mérkőzést rendeztek. Az Estudiantes az ügyeletes gólvágója, az ezúttal kétszer beköszönő Mauro Boselli vezérletével nyert 3–1-re a sereghajtó Tigre ellen, míg a Lanús még simábban, 3–0-ra verte meg a Colónt.
nov. 21
7:05
MLS: Beckham a sérülése ellenére játszani akar a Real Salt Lake elleni döntőben (She)
Elképzelhető, hogy a Los Angeles Galaxy labdarúgócsapata nem számíthat legnagyobb sztárjára, David Beckhamre az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) nagydöntőjében. Az angol klasszis bokasérüléssel küzd, de úgy véli, képes lesz pályára lépni.
nov. 21
7:06
NB I - így áll a tabella a Loki tegnapi meccse után (Behaviour)
A labdarúgó Soproni Liga 3. fordulójából elhalasztott, pénteken pótolt mérkőzés eredménye és a tabella:
nov. 21
8:15
Bayern München: Hoeness szerint a bajorok 2020-ig megnyerik a BL-t (She)
Igaz ugyan, hogy a Bajnokok Ligája jelenlegi kiírásában a kiesés szélén áll a Bayern München, azonban Uli Hoeness, a német rekordbajnok menedzsere úgy véli, a bajor klub 2020-ig egyszer mindenképpen meg fogja nyerni az európai elitligát.
nov. 21
8:36
"A labdarúgás és a sport általában tele van olyan hősökkel, akik tízszer többet csaltak Henry-nál" (Behaviour)
A teniszezők világranglistáját vezető Roger Federer szerint nincs miért nekiesni Thierry Henry-nak, a francia labdarúgó-válogatott támadójának, aki kézzel tette maga elé a labdát csapata vb-részvételt érő, írek elleni gólja előtt.
nov. 21
8:51
Tenisz: a Mesterek Kupáján való részvétellel teljesült Verdasco álma (She)
Fernando Verdasco azt mondta, gyermekkori álma teljesült azzal, hogy játszhat a teniszezők évzáró Mesterek kupáján.
nov. 21
8:54
Verdasco: teljesült az álmom, hogy játszhatok a Mesterek Kupáján (Behaviour)
Fernando Verdasco azt mondta, gyermekkori álma teljesült azzal, hogy játszhat a teniszezők évzáró Mesterek kupáján.
nov. 21
9:09
Manchester United: Rooney nem lesz a „vörös ördögök” kapitánya - Ferguson (She)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere elmondta, Wayne Rooneynak, a „vörös ördögök” csatárának még egy ideig várnia kell arra, hogy viselhesse a csapatkapitányi karszalagot.
nov. 21
9:11
Ferencváros: Csizmadia Csaba is a zöld-fehérek kiszemeltjei között van (She)
A horvát Slaven Belupóban futballozó Csizmadia Csaba is a Ferencváros kiszemeltjei között van.
nov. 21
9:30
Overdose megérkezett Alagra (Metropol)
A magyar csodaló nyugalma érdekében az Alagra költöztetés nem volt nyilvános a sajtó számára sem. Az indoklás szerint "akár egyetlen aprócska megbokrosodás vagy kitörés is ronthat patái állapotán és visszavetheti az eddigi sikeres rehabilitációt".
nov. 21
9:45
Chelsea: Lampard is igénybe veszi a szerb „csodadoktornő” segítségét (She)
A combsérüléssel bajlódó Frank Lampard a gyorsabb felgyógyulása érdekében Belgrádba utazott, hogy igénybe vegye a szerb „csodadoktornő”, Marijana Kovacsevics segítségét.
nov. 21
10:21
Férfi kosárlabda: amerikai hátvédet igazolt a Nyíregyháza Dasics helyére (She)
Jara Rubin Doyne személyében Magyarországon jól ismert játékost szerződtetett a Marso-Vagép NYKK férfi kosárlabdacsapata.
nov. 21
10:23
Labdarúgás: a Soproni Liga és a topligák szombati programja (She)
Tekintse meg a labdarúgó Soproni Liga és az európai topligák szombati programját! A magyar bajnoki találkozókról természetesen élő, szöveges tudósítással jelentkezünk, az olasz, spanyol, német, illetve angol élvonalbeli meccseket pedig livescore-formátumban követheti figyelemmel!
nov. 21
10:42
Megint történelmet írhat a kieli ringben a nemzet Madara: 7,7 kilóval nehezebb riválist verhet (Behaviour)
Pályafutása talán legnehezebb meccsére készül a korábbi veretlen félnehézsúlyú világbajnok, Erdei Zsolt. Az Universum egy súlycsoporttal följebb küldte őt, és ma este a kieli szorítóban a WBC cirkálósúlyú világbajnokával, az olasz Giacobbe Fragomenivel csap össze a szervezet vb-övéért. Ha Madár – szokása szerint – győztesen hagyja el a ringet, akkor történelmet ír: ő az első magyar bunyós, aki…
nov. 21
10:44
"Kilencéves korom óta egy ilyen meccsre készülök!" (Behaviour)
Európai idő szerint vasárnap hajnalra kiderül, hogy az amerikai Showtime televízió szervezésében létrehozott nagyközépsúlyú profi szupertorna első fordulójának zárómeccsén a papírforma érvényesül-e vagy meglepetés születik. A kaliforniai Oaklandben ugyanis az egész torna legnagyobb esélyesének tartott WBA-világbajnok Mikkel Kessler lép szorítóba az amerikaiak egyik legnagyobb ígéretével, Andre…
nov. 21
10:57
Inter: a milánói csapat Balotellit adná Fabregasért cserébe (She)
Elképzelhető, hogy az Inter és az Arsenal vezetői tárgyalóasztalhoz ülnek Mario Balotelli és Cesc Fabregas elcserélése ügyében.
nov. 21
10:59
Férfi kosárlabda: litván és bosnyák játékossal erősített a Salgótarján (She)
A férfi kosárlabda-bajnokságban nyeretlenül az utolsó helyen álló újonc Salgótarjáni KSE két külföldi játékossal erősített.
nov. 21
11:15
Labdarúgás: elhunyt a nigériai válogatott első csapatkapitánya (She)
Nyolcvankilenc éves korában elhunyt Ewa Richard Henshaw, a hatvan éve debütáló nigériai labdarúgó-válogatott első csapatkapitánya.
nov. 21
11:18
Mourinhot nem hatja meg a Barca (Behaviour)
Mourinho szerint nem különösebben fontos a Barcelona elleni keddi labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzés, ezért az Internazionale vezetőedzője a hétvégi bajnoki fordulóra összpontosít.
nov. 21
11:33
Atlétika: 2010-től rangos kalapácsvető-sorozatot rendez az IAAF (She)
A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) tanácsa pénteken úgy határozott, hogy a jövő évtől a kalapácsvetők számára is rendez egy rangos versenysorozatot, a Hammer Throw Challenge-et.
nov. 21
11:51
Női vízilabda: jövőre elindul a magyar válogatott a világliga-sorozatban (She)
A 2009-es évvel ellentétben a 2010-es világliga-sorozatban rajthoz áll a magyar női vízilabda-válogatott, amely az európai selejtezőben Oroszországgal, Olaszországgal és Nagy-Britanniával került egy csoportba.
nov. 21
12:09
Női kézilabda Pannon-kupa: kapusgóllal nyert Ukrajna Hollandia ellen (She)
A női kézilabda Pannon-kupa utolsó napján Ukrajna 28–27-re győzött Hollandia ellen. A hollandok a győzelem érdekében az utolsó támadásuknál kapusuk helyett mezőnyjátékost küldtek a pályára, ám nem sikerült betalálniuk, ellentétben az ukránok kapusával, aki néhány másodperccel a vége előtt bevette a rivális üresen maradt kapuját.
nov. 21
12:11
Súlyemelő-vb: a kínai Ting Csien-csüné a 62 kilósok összetett aranya (She)
Újabb kínai arany született összetettben a Dél-Koreában zajló súlyemelő-világbajnokságon: a férfiak 62 kilós súlycsoportjában Ting Csien-csün diadalmaskodott 316 kilós teljesítménnyel.
nov. 21
12:27
Férfi vízilabda MK: Baksa betegség miatt nem játszhat a Vasas ellen (She)
Nagy csapás érte a férfi vízilabda Magyar Kupa elődöntőjére készülő Szeged-Betont, ugyanis kapusa, Baksa László a Vasas elleni mérkőzés előtt betegség miatt kidőlt a sorból, így nem állhat csapata rendelkezésére.
nov. 21
12:45
Olaszország: elhalasztják a szurkolói igazolvány bevezetését (She)
Roberto Maroni, Olaszország belügyminisztere beleegyezett, hogy január 1. helyett csak a következő bajnoki idény kezdetén vezessék be a szurkolói igazolványokat.
nov. 21
13:03
Profi ökölvívás: a hivatalos kihívó edzője jobban tartana Erdeitől (She)
November 27-én tízmenetesre tervezett felhozó meccsen lép fel Krzysztof Wlodarczyk, az IBF (nemzetközi Bokszföderáció) korábbi cirkálósúlyú világbajnoka, aki a hétvégi Erdei Zsolt–Giacobbe Fragomeni világbajnoki címmérkőzés győztesének hivatalos kihívója.
nov. 21
13:21
Súlyemelő-vb: Vang Ming-csüan a negyedik világbajnoki címét nyerte (She)
A kínai Vang Ming-csüan a negyedik világbajnoki címét szerezte meg, a nők 48 kilós súlycsoportjában 211 kilós teljesítménnyel végzett az élen.
nov. 21
13:24
Elnököt választott a Magyar Öttusa Szövetség (Behaviour)
Szabó Lajos üzletembert választották pénteken a Magyar Öttusa Szövetség (MÖSZ) elnökévé; megbízatása 2012 végéig szól.
nov. 21
13:57
Férfi vízilabda MK: a Szegedet legyőző Vasas jutott elsőként döntőbe (She)
A Vasas jutott be elsőként a férfi vízilabda Magyar Kupa döntőjébe, miután az elődöntőben 17–13-ra nyert a Szeged ellen.
nov. 21
13:59
Tottenham: Cudicinit kiengedték a kórházból, de idén már nem játszhat (She)
Kiengedték a kórházból műtétje után az angol labdarúgó-bajnokságban vitézkedő Tottenham olasz kapusát, Carlo Cudicinit, aki azonban ebben az idényben már nem lép többet pályára.
nov. 21
14:00
FIFA ranglista: az Erwin Koeman vezette magyar válogatott öt hellyel hátrébb csúszott - az élen is változott a helyzet (Behaviour)
Az Erwin Koeman vezette magyar válogatott öt helyet rontott legutóbbi, októberi pozícióján, és jelenleg az 55. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján.
nov. 21
14:15
Premjer-liga: csak ikszelt Husztiékkal, de bajnok lett a Rubin Kazany (She)
Bár csak döntetlent játszott a Zenit ellen, mégis már egy fordulóval az orosz labdarúgó-bajnokság vége előtt megvédte bajnoki címét a Rubin Kazany, amely öt ponttal előzi meg a CSZKA Moszkvától vereséget szenvedő Szpartakot.
nov. 21
14:17
Női kézilabda Pannon-kupa: tornagyőztes lett a Mátéfi-csapat (She)
Három győzelemmel és tornagyőztesként zárta a Pannon-kupát a magyar női kézilabda-válogatott, miután Hollandia és Ukrajna után Lengyelországot is megverte. A mieink nem kezdték jól a harmadik találkozójukat, ám végül mégis a legsimább sikerüket aratták a négycsapatos erőpróbán, ugyanis 13–10-es félidőt követően 32–22-re nyertek.
nov. 21
14:18
Algéria kijutott a vébére - 145 embernél állapítottak meg szívinfarktust (Behaviour)
Algériában 14 ember halt meg, miután tömeges ünneplés kezdődött az utcákon azután, hogy az ország labdarúgó-válogatottja Egyiptom legyőzésével kijutott a jövő évi világbajnokságra.
nov. 21
14:33
Lengyelverés és tornagyőzelem (She)
Harmadik mérkőzését is győzelemmel zárta, és megnyerte a Pannon-kupát a magyar női kézilabda-válogatott. A mieink 32–22-re győzték le Lengyelországot.
nov. 21
14:36
Női kézilabda Pannon Kupa - Tornagyőztes a magyar válogatott (Behaviour)
Megnyerte a hazai rendezésű Pannon Kupát a december 5-én kezdődő kínai világbajnokságra készülő magyar női kézilabda-válogatott, miután szombaton, Győrben legyőzte a lengyel csapatot.
nov. 21
14:51
Magyarország nyerte a felkészülési női kézilabdakupát (Infostart)
Megnyerte a hazai rendezésű Pannon Kupát a december 5-én kezdődő kínai világbajnokságra készülő magyar női kézilabda-válogatott, miután Győrben legyőzte a lengyel csapatot.
nov. 21
14:51
Sífutó-vk: a norvég Marit Björgen nyerte az idénynyitót (She)
Hazai siker született a sífutó-világkupa Beitostölenben megrendezett idénynyitó versenyében, Norvégiában. A női 10 km-es szabad stílusú sífutásban Marit Björgen nyert, aki ezzel a harmincegyedik vk-futamgyőzelmét aratta.
nov. 21
14:54
Holnap magyar bajnokit játszik az indiai sakkvilágbajnok (Behaviour)
Vasárnap szerepel először magyar bajnoki mérkőzésen Viswanathan Anand, az indiai sakkvilágbajnok, aki az Aquaprofit NTSK színeiben ül asztalhoz a Szombathelyi Haladás elleni összecsapáson.
nov. 21
15:09
Sífutó-vk: egy sílövő elverte a mezőnyt Beitostölenben (She)
A hölgyek után a férfiaknál is hazai siker született a sífutó-világkupa beitostöleni idénynyitóján, amelyen rajthoz állt a házigazda norvégok sílövő-válogatottjának nagy része is.
nov. 21
15:30
Tovább tart a vitatott nemű futó mizériája (Behaviour)
A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) nem erősítette meg a dél-afrikai sportminisztérium csütörtöki állítását, mely szerint a vitatott nemű futó, Caster Semenya megtarthatja az augusztusi atlétikai világbajnokságon női 800 méteren megszerzett aranyérmét.
nov. 21
15:45
Lemondtak a pótselejtező újrajátszásáról az írek (Infostart)
Az írek lemondtak arról, hogy újrajátsszák a labdarúgó világbajnoki pótselejtező visszavágóját, amelyen a franciák egy nyilvánvalóan szabálytalan góllal harcolták ki a továbbjutást.
nov. 21
15:45
Férfi vízilabda MK: az Eger csap össze a Vasassal a döntőben (She)
A Vasas Szeged elleni sikere után másodikként az Eger harcolta ki a döntőbe jutást a férfi vízilabda Magyar Kupában, miután magabiztos játékkal, a második negyedtől végig vezetve 11–7-re győzött a Domino-Honvéd ellen.
nov. 21
16:03
Vb 2010: az írek lemondtak a franciák elleni meccs újrajátszásáról (She)
Az írek lemondtak arról, hogy újrajátsszák a labdarúgó-világbajnoki pótselejtező visszavágóját, amelyen a franciák egy nyilvánvalóan szabálytalan góllal harcolták ki a továbbjutást.
nov. 21
16:06
Eger-Vasas döntő a Magyar Kupában (Metropol)
A címvédő Eger lesz a bajnok Vasas ellenfele a férfi vízilabda Theodora Magyar Kupa vasárnapi döntőjében, miután a szombati második elődöntőben magabiztosan, négy góllal nyert a Honvéd ellen Budapesten, a Szőnyi úti uszodában.

Keresés