2009. november 28. szombat

nov. 28
0:09
Ökölvívás: megvédte világbajnoki címét a thai klasszis (She)
Megvédte WBC szalmasúlyú világbajnoki címét Oleydong Sithsamerchai. A thai bunyós hazájában lépett ringbe az interim bajnok Juan Palacios ellen.
nov. 28
0:27
Tenisz, ATP-vb: Davigyenko nyert, Djokovics meg kiesett (She)
A Londonban zajló tenisz ATP-világbajnokság utolsó csoportmérkőzésén az orosz Nyikolaj Davigyenko háromjátszmás mérkőzésen győzött a svéd Robin Söderling ellen. Az elődöntőben Davigyenko-Federer (svájci, 1.) és Söderling-Del Potro (argentin, 5.) mérkőzéseket rendeznek szombaton.
nov. 28
0:45
Légiósok: Waltnerék ikszeltek, Kulcsár nem játszott (She)
Gólt nem, pontot viszont szerzett a Mattersburg az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának nyitó mérkőzésén.
nov. 28
0:49
Videó: íme, Dzsudzsák gólja és gólpassza a Sparta ellen! (She)
Továbbra is parádés teljesítménnyel rukkol elő Dzsudzsák Balázs a szintén remeklő PSV Eindhovenben. A szélső ezúttal góllal és gólpasszal járult hozzá a Sparta elleni idegenbeli győzelemhez. Nézze meg a "magyar termést"!
nov. 28
6:45
Itt az újabb felvonás! - ha rangsort kellene fölállítani a világ legjelentősebb labdarúgó-rangadóiról, bizonyosan a Barcelona–Real Madrid nyerne (Behaviour)
Ha rangsort kellene fölállítani a világ legjelentősebb labdarúgó-rangadóiról, bizonyosan a Barcelona–Real Madrid nyerne. Nyilván akadnak olyanok, akik megvétóznák az eredményt, ám ez az összecsapás vitathatatlanul náluk is dobogós volna. Így vagy úgy, vasárnap este 19 órától újfent több millió szempár szegeződik a barcelonai Camp Nou Stadionra, ahol a spanyol bajnokság 12. fordulójának keretében…
nov. 28
6:47
Bundabotrány - Az MLSZ visszamenőleg is el akarja végezni a fogadások elemzését (Behaviour)
Az MLSZ is reagált az előző pénteken kirobbant európai bundabotrányra, és Kisteleki István elnök bejelentése szerint a magyar futballt irányító szervezet már egyeztetet az Igazságügyi Minisztérium, az Önkormányzati Minisztérium és a Nemzeti Nyomozóiroda képviselőivel a csalássorozat miatt szükségessé vált intézkedésekről. A MLSZ már megkapta a hozzáférést az UEFA fogadásokat ellenőrző…
nov. 28
6:49
Súlyos balesetet szenvedett a golfcsillag (Behaviour)
Pénteken autóbalesetet szenvedett floridai Isleworthban lévő háza közelében Tiger Woods amerikai golfcsillag.
nov. 28
7:03
NHL: Martin Brodeur megdöntötte Patrick Roy csúcsát (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) 55. játéknapján Martin Brodeur győztes csapat tagja volt, a New Jersey Devils kapusa ráadásul megdöntötte Patrick Roy rekordját, és 60 280 perccel most már ő számít csúcstartónak, ami az NHL-ben pályán töltött időt illeti. A Detroit egymás után másodszor maradt gólképtelen hazai pályán, amire 1977 óta nem volt példa.
nov. 28
7:21
NBA: az 50 pontot dobó Anthony vezette győzelemre a Denvert (She)
Carmelo Anthony karriercsúcsot jelentő 50 pontot dobott a Denver színeiben, amely 128–125-re győzött a New York Knicks ellen az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) 32. játéknapján.
nov. 28
8:15
Manchester City: Robinho három hónap után visszatérhet (She)
Három hónap után visszatérhet a pályára Robinho, a Manchester City brazil labdarúgója.
nov. 28
8:51
Serie B: a kupában bemutatkozó Preklet a bajnokságban is játszana (She)
Első alkalommal lépett pályára tétmérkőzésen a másodosztályú Reggina felnőttcsapatában Preklet Csaba, a klub 18 éves magyar védője. A 3–5–2-es rendszerben futballozó gárdában a légiósnak a jobbszélső posztján szavazott bizalmat Ivo Iaconi vezetőedző, aki a Palermo elleni Olasz Kupa-találkozó 70. percében, 3–1-es vendégvezetésnél állította be (a vége 4–1 lett).
nov. 28
8:51
Grassit, Baguette és Tung - valamelyikük F1-pilóta lehet (Behaviour)
Három ifjú pilótát próbál ki a jövő héten a Forma-1-es Renault-istálló.
nov. 28
9:27
Bundesliga: veszteség és adósságnövekedés a Hertha BSC-nél (She)
Az előző szezonban 1.9 millió eurós veszteséget volt kénytelen elkönyvelni a Dárdai Pált is foglalkoztató berlini futballklub, a Hertha BSC, amelynek ezzel 33 millióra nőtt az adósságállománya.
nov. 28
9:29
Soproni Liga: kétszeres támogatást kap a Diósgyőr a várostól (She)
A miskolci városi közgyűlés a DVTK korábbi hatvanmilliós támogatását 120 millió forintra emeli.
nov. 28
9:45
Labdarúgás: tekintse meg a topligák és a Ligakupa szombati programját! (She)
Tekintse meg az európai labdarúgó-topligák szombati programját! Az olasz, spanyol, német, illetve angol élvonalbeli meccseket livescore-formátumban követheti figyelemmel!
nov. 28
9:45
Davigyenko sikere, Djokovic befejezte (Metropol)
Nyikolaj Davigyenko péntek este legyőzte a már korábban továbbjutott Robin Söderlinget, ezzel bekerült a négy közé a 3,35 millió euró összdíjazású, londoni férfi tenisz Mesterek Kupáján.
nov. 28
9:45
Holland bajnokság - Dzsudzsák szárnyal (Behaviour)
A PSV Eindhoven, Dzsudzsák Balázs csapata 3-2-re nyert a Sparta Rotterdam otthonában a holland labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának pénteki játéknapján; a magyar légiós a 72. percben a győztes találatot szerezte meg.
nov. 28
10:03
Bundesliga 2.: próbajátékon vehet részt az Aachennél Edouard Ndjodo (She)
Próbajátékra várja Edouard Ndjodót az Alemannia Aachen. A kameruni csatár a jövő hét elején csatlakozik a Bundesliga 2.-ben szereplő klub keretéhez.
nov. 28
10:05
Súlyemelő-vb: Magát Krisztina egyéni csúcsokkal 11. a B-csoportban (She)
Magát Krisztina egyéni csúcsokkal rukkolt ki, de így is csak a 11. lett a +75 kilogrammos kategória szombat délben pódiumra szólított B-csoportjában a 77. férfi és 20. női súlyemelő-világbajnokság utolsó előtti napján, Gojangban.
nov. 28
10:07
Olaszország: Cassano már több könyvet írt, mint ahányat elolvasott (She)
Második könyvét is megírta Antonio Cassano, a Sampdoria futballistája; legújabb művének címe: A holnap senkin sem segít.
nov. 28
10:39
Arsenal: Arsene Wenger szerint eljött a pillanat (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hétvégi, 14. fordulójában vasárnap az Arsenal a listavezető Chelsea-t fogadja. Az „ágyúsok" francia menedzsere szerint eljött a pillanat, hogy megmutassák, mire képesek.
nov. 28
10:39
Tenisz vb - búcsúzott a címvédő (Behaviour)
Nyikolaj Davigyenko péntek este legyőzte a már korábban továbbjutott Robin Söderlinget, ezzel bekerült a négy közé a 3,35 millió euró összdíjazású, londoni férfi tenisz Mesterek Kupáján, míg a szerb Novak Djokovic lemaradt az elődöntőről.
nov. 28
10:41
Bayern München: Uli Hoeness váltja Beckenbauert a klub elnöki székében (She)
Ahogyan az várható volt, Uli Hoenesst választották meg a klub új elnökévé a Bayern München pénteki, éves közgyűlésén.
nov. 28
10:41
NHL - Brodeur az új rekorder (Behaviour)
Martin Brodeur, a New Jersey Devils kapusa megdöntötte a pályán eltöltött idő rekordját pénteken az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL).
nov. 28
10:57
Kick-box vb: nyolc magyar jutott eddig döntőbe Lignanóban (She)
Három bronzérmesünk és nyolc döntősünk van eddig Lignanóban. Az olaszországi kick-box világbajnokságon a semi-contact szabályrendszerben Veres Alex (57 kg), Imre Tamás (74 kg) és Dancsó Zoltán (89 kg) harmadik lett. Utóbbi versenyző egy hónappal ezelőtt a villachi világbajnokságon – light-contactban – már az ötödik vb-aranyát gyűjtötte be.
nov. 28
11:51
Hoeness az új Bayern-főnök, Beckenbauer tiszteletbeli elnök lett (Infostart)
Az eddig menedzserként dolgozó Uli Hoeness váltotta pénteken Franz Beckenbauert a Bayern München labdarúgóklub elnöki székében.
nov. 28
11:51
Tenisz: Rafael Nadal Barcelonában vigasztalódna (She)
Győztes mérkőzés, sőt nyert szett nélkül búcsúzott a Londonban immár nélküle zajló ATP-világbajnokságtól Rafael Nadal, a torna második számú kiemeltje. Azonban a spanyol teniszkiválóság a Davis Kupa-döntőben, az év utolsó nagy sportági eseményén vigaszt keresne.
nov. 28
11:53
Arsenal: Van Persie négy-öt hónapig nem állhat Wenger rendelkezésére (She)
Az Arsenal megerősítette, hogy holland játékosára, Robin van Persie-re legalább négy-öt hónap kihagyás vár.
nov. 28
12:27
Primera División: Benzema szerint ha Barcelona, akkor négy pont (She)
Nem viccel és nem is öntött fel a garatra Karim Benzema, a Real Madrid francia labdarúgója, amikor csapata hétvégi barcelonai vendégjátéka kapcsán négy pontról beszélt: a fővárosiak győzelme esetén ugyanis ennyire nőne a két együttes közötti különbség.
nov. 28
12:27
Megvan a Bayern új elnöke (Behaviour)
Az eddig menedzserként dolgozó Uli Hoeness váltotta pénteken Franz Beckenbauert a Bayern München labdarúgóklub elnöki székében.
nov. 28
12:29
Tiger Woodsot felesége húzta ki az autóból (Behaviour)
Felesége húzta ki az autóból Tiger Woods amerikai golfsztárt, aki péntekre virradóra autóbalesetet szenvedett a floridai Windermere-ben lévő háza közelében.
nov. 28
12:45
Primera División: Agüero cáfolja, hogy el akarja hagyni az Atléticót (She)
Pénteken olyan hírek láttak napvilágot, amelyek szerint Sergio Agüero szívesen lenne a Chelsea futballistája, és rajta nem múlna a klubváltás, ha az angolok megegyeznének mostani együttesével, az Atlético Madriddal. Az argentin csatár azonban cáfolta ezeket a híreszteléseket.
nov. 28
13:21
UEFA: Michel Platini továbbra is ellenzi a videobíró bevezetését (She)
Michel Platini továbbra is teljes mértékben ellenzi, hogy bevezessék a videobírót a labdarúgásban.
nov. 28
13:21
Jövőre ismét lesz Forma-1-es Kanadai Nagydíj (Infostart)
Jövőre ismét lesz Kanadai Nagydíj a Forma-1-es világbajnoki sorozatban.
nov. 28
13:23
Formula-1: jövőre visszatér Montrealba a száguldó cirkusz (She)
Ismét bekerült a Formula–1-es versenynaptárba a Kanadai Nagydíj, a házigazda Montreal városának illetékesei az erről szóló szerződést Bernie Ecclestone-nal írták alá.
nov. 28
13:23
Négy hét helyett öt hónapot kell kihagynia Van Persie-nek (Infostart)
A korábban közzé tett négy hét helyett öt hónapot kell kihagynia Robin van Persie-nek, az Arsenal labdarúgójának.
nov. 28
13:25
Asztalitenisz Pro Tour: Tóth Krisztina is búcsúzott Varsóban (She)
Az utolsó, még versenyben lévő magyar játékos, Tóth Krisztina számára a szombati nyolcaddöntő jelentette a végállomást az asztaliteniszezők Pro Tour-sorozatának varsói állomásán, miután öt szettben kikapott dél-koreai riválisától.
nov. 28
13:39
Robinho három hónap után visszatérhet (Behaviour)
Három hónap után visszatérhet a pályára Robinho, a Manchester City brazil labdarúgója.
nov. 28
13:57
Bundabotrány: megvált három gyanús horvát játékosától az SSV Ulm (She)
A német negyedosztályban szereplő SSV Ulm azonnali hatállyal megvált három horvát játékosától, akik nagy valószínűséggel érintettek az egész európai labdarúgást megrázó bundabotrányban. Ezt Markus Lösch, az Ulm menedzsere is megerősítette.
nov. 28
13:59
Sífutó-vk: lengyel és norvég sprintsiker Kuusamóban (She)
A férfi és női sífutók klasszikus stílusú világkupa-sprintversenyét (1.4, illetve 1.2 km) rendezték meg szombaton a finnországi Kuusamóban. A hölgyeknél a lengyel Kowalczyk győzött a szlovén Majdic előtt, míg a férfiaknál kettős norvég siker született: a világbajnok Hattestad nyert Pettersen előtt.
nov. 28
14:33
Bulgária: a Levszki elnöke a csapat visszaléptetésével fenyegetőzik (She)
Todor Baktov, a Levszki Szófia elnöke azzal fenyegeti a Bolgár Labdarúgó-szövetséget, hogy visszalépteti együttesét a bajnoki küzdelmektől, amennyiben nem külföldi játékvezetők fújják a sípot a mérkőzéseiken.
nov. 28
14:35
Súlyemelő-vb: három világcsúccsal aranyérmes a kazah hölgy (She)
A három aranyérem mellett három világcsúcsnak is örülhetett a kazah Szvetlana Podobegyova, aki a nők 75 kg-os súlycsoportjában végzett lökésben, szakításban és összetettben is az első helyen a dél-koreai Gojangban zajló súlyemelő-vb-n.
nov. 28
14:37
Primera División: Ibrahimovic biztos benne, hogy a Barca legyőzi a Realt (She)
Zlatan Ibrahimovic, a spanyol bajnok Barcelona öntörvényű csatára egészen biztos abban, hogy a katalánok győzelmével ér majd véget a vasárnapi el clásico, a svéd ugyanis úgy véli, jobb játékosok alkotják a Barca keretét, mint a Real Madridét.
nov. 28
14:51
Északi összetett vk: francia siker az idénynyitón Kuusamóban (She)
A már a síugrás után is élen álló francia Jason Lamy-Chapuis nyerte meg az idény első északi összetett versenyét a finnországi Kuusamóban. A második a nagy visszatérő finn Hannu Manninen, a harmadik pedig a német Eric Frenzel lett.
nov. 28
14:51
Visszatér a száguldó cirkusz egy korábbi helyszínre (Behaviour)
Jövőre ismét lesz Kanadai Nagydíj a Forma-1-es világbajnoki sorozatban.
nov. 28
15:09
Ligakupa: győzött a Győri ETO, a Kecskemét és a Vasas is (She)
A labdarúgó Ligakupa B-csoportjában a Győri ETO a Pápa vendégeként gyűjtötte be a három pontot: a zöld-fehérek 3–0-ra nyertek a Veszprém megyei városban. A Kecskemét hazai pályán verte meg a DVTK-t, a Vasas pedig a Nyíregyházán győzött.
nov. 28
15:11
Tenisz ATP-vb: háromszoros pénzt ér a fogadóknak Davigyenko bravúrja (She)
Bár a mostani, fogadási botrányokkal telített napokban óvatosan kell viszonyulni a témához – különösen ha az ilyesféle ügyben korábban egyszer már elmarasztalt Nyikolaj Davigyenkóval hozható összefüggésbe –, azért egy pillantást megér, hogy az internetes fogadóirodák milyen győzelmi esélyeket adnak az orosznak Roger Federer ellen az ATP-teniszvilágbajnokság szombati elődöntőjének első mérkőzésén.
nov. 28
15:13
Sakk: Polgár Judit bravúros győzelme a világkupán (She)
Polgár Judit legyőzte Borisz Gelfandot a hanti-manszijszki sakk világkupa harmadik körének második klasszikus játszmájában. A páros mérkőzés 1:1-re áll, így a vasárnapi rájátszásban rapid – illetve szükség esetén villám – partik döntenek majd a továbbjutásról.
nov. 28
15:15
Bundesliga 2.: két góllal is vezetett, mégsem nyert az Augsburg (She)
Már két góllal is vezetett, mégis meg kellett elégednie a döntetlennel Torghelle Sándor és Szabics Imre csapatának, az Augsburgnak a német labdarúgó-másodosztály 14. fordulójában. A bajor együttes a Duisburg otthonában játszott 2–2-t.
nov. 28
15:45
Ronaldo most meg akarja büntetni örökös szerelmét (Infostart)
Akárcsak Spanyolországban (Barcelona-Real Madrid), vagy Angliában (Arsenal-Chelsea), Brazíliában is "mindenki focizik" a hétvégén. Sao Paulo Rio ellen, a legszenvedélyesebb a legnagyobb ellen, Ronaldo Adriano ellen, azaz a Corinthians a Flamengo ellen.

Keresés