2009. november 3. kedd

nov. 3
0:30
Futsal: idegenben nyert rangadót, és élre állt a Cső-Montage (She)
Idegenben tudott győzni a hazai futsal élvonal hétfői rangadóján a Cső-Montage, mely Budafokon 4-3-ra verte meg az Aramist. Sikerével a Cső-Montage újra az első helyen áll.
nov. 3
0:48
Grúzia: kudarcsorozat után lemondott a szövetségi kapitány, Héctor Cúper (She)
Lemondott posztjáról Héctor Cúper, a grúz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
nov. 3
2:54
Száguld az Inter (Blikk)
A címvédő csapat hét ponttal vezeti a bajnokságot.
nov. 3
5:54
Serena ledobta ruháit, és mindent vitt (Behaviour)
Nincs abban semmi meglepő, hogy a hölgyek évzáró világbajnoki küzdelmét az idei évad kétségtelenül legjobb teniszezőnője, Serena Williams nyerte. Miként abban sincs semmi váratlan, hogy a fináléban nővérét győzte le. 2009-ben sorrendben negyedszer…
nov. 3
6:12
Szinte hetente volt botrányoktól hangos a 2009-es F1-es idény - visszatekintő (Behaviour)
Ha valaki fel szeretné idézni a Formula–1 történetének idei leg­izgalmasabb eseményeit, félő, hogy a TOP 10-ben elvétve találna pályán történt izgalmat. Ez az év ugyanis – sajnos – leginkább a sportágat körülvevő botrányoktól volt hangos: új pontrendszer, KERS, diffúzor, költségvetési sapka, a FOTA és az FIA vitája, a Renault szingapúri „balesete”. De nézzük szép sorban, mitől volt igazi cirkusz a…
nov. 3
6:30
Apuka lett a Manchester United futballsztárja (Behaviour)
Édesapa lett Wayne Rooney, a Manchester United futballsztárja, miután felesége, Coleen hétfőn egy kisfiúnak adott életet Liverpoolban.
nov. 3
7:06
NHL: az Islanders tovább menetel, a negyedik sikerét aratta sorozatban (She)
A New York Islanders tartja remek formáját, és magyar idő szerint kedd hajnalban az Edmonton Oilerst is megverte 3–1-re, így sorozatban már a negyedik találkozóját nyerte meg. Brendan Witt életében először szerzett két gólt egy mérkőzésen.
nov. 3
7:06
Gyászhír! Elment Jampi bácsi (Behaviour)
Életének 59. évében súlyos betegség következtében elhunyt Bálind József, az élvonalbeli Dombóvár KC férfi kosárlabdacsapatának vezetőedzője és egyben ügyvezetője.
nov. 3
7:08
MLB: a Phillies életben tartotta az esélyeit, New Yorkban dől el a nagydöntő (She)
Végső győztes még nincs, de az már biztos, hogy New Yorkban dől el az észak-amerikai profi baseballbajnokság (MLB) nagydöntője, miután a Philadelphia Phillies életben tartotta az esélyeit azzal, hogy 8–6-ra verte meg hazai pályán a Yankeest, amely 3–2-re vezet a négy győzelemig tartó párharcban.
nov. 3
7:08
Beckham visszatér! (Behaviour)
Az AC Milan vezetői hétfő este megegyeztek a Los Angeles Galaxy képviselőivel, így David Beckham, az angolok korábbi csapatkapitánya januárban kölcsönbe érkezik az olasz futballklubhoz.
nov. 3
7:10
NFL: rekordbeállítás született az izgalmasan alakuló hétfő esti rangadón (She)
A New Orleans Saints folytatta kiváló sorozatát, és a hetedik mérkőzését is megnyerte az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) alapszakaszában, miután izgalmas meccsen 35–27-re diadalmaskodott a hétfő esti rangadón az Atlanta Falcons ellen. A Szentek ezzel beállították a franchise 1991-es rekordját – csak akkor sikerült ilyen jól kezdeniük a szezont.
nov. 3
7:24
Dánia: kirúgták a rabként játszó futballkapust, mert meleggyűlölő (She)
Meleggyűlölő kijelentéséért szerződést bontott lengyel kapusával a dán élvonalbeli Midtjylland labdarúgóklub.
nov. 3
7:24
Négyen már ma este továbbjuthatnak a BL csoportfázisából (Behaviour)
Második félidejéhez érkezett a Bajnokok Ligája csoportfázisa, innentől kezdve nincsenek ismeretlen ellenfelek. Ma és holnap az előző játéknap visszavágóját rendezik, és nem egy esetben továbbjutások dőlhetnek el.
nov. 3
7:26
NBA: két év után először győzött Utah-ban a Houston Rockets (She)
A Houston Rockets két év után először verte meg idegenben a Utah Jazzt, miután magyar idő szerint kedd hajnalban 113–96-ra győzött Salt Lake Cityben. A Rocketsben az újonc Chase Budinger karriercsúcsot jelentő 17 pontot szerzett, de rajta kívül még hét vendégjátékos jutott legalább tíz pontig.
nov. 3
7:42
Újpest: skót lapértesülések szerint Korcsmár Zsolt a Celticbe tart (She)
A The Scottish Sun napilap értesülései szerint a Celtic november végén az Újpest négy fiatal futballistáját teszteli majd, és köztük lesz Korcsmár Zsolt, valamint Kovács Dániel is.
nov. 3
8:18
Nem rettenti el az FTC tulajdonosát a szurkolók botránya (Infostart)
A szurkolók szerint a tulajdonosok felelősek a szombati Ferencváros-Diósgyőr labdarúgó-mérkőzésen történt rendbontásért, mert eljátszották a bizalmat. A csapatot üzemeltető cég vezérigazgatója ugyanakkor azt mondta, a tulajdonos már elismerte, hogy hibázott, és nem megfelelően erősített. Berki Krisztián szerint attól nem kell tartani, hogy a brit tulajdonos a botrányok miatt kivonul a Fradiból. A…
nov. 3
8:18
Gepárdot fogadott örökbe Usain Bolt (Behaviour)
A világ leggyorsabb embere örökbe fogadta a világ leggyorsabb állatát: Usain Bolt kedden Kenyában egy három hónapos gepárdkölyköt vett gondozásba, akit "Villám Boltnak" nevezett el.
nov. 3
8:20
"Gyűlölöm a homokosokat, tényleg hánynom kell tőlük" (Behaviour)
Meleggyűlölő kijelentéséért szerződést bontott lengyel kapusával a dán élvonalbeli Midtjylland labdarúgóklub.
nov. 3
8:54
Három csapat már továbbjuthat a BL-ből (Infostart)
A labdarúgó Bajnokok Ligája főtáblás csoportkörének keddi programjában szereplők közül a francia Bordeaux, és két angol, a Manchester United és a Chelsea is bebiztosíthatja továbbjutását a legjobb 16 közé.
nov. 3
8:54
FTC: önálló „Fradi-nyomozócsoport" alakult a BRFK-n (She)
Önálló „Fradi-nyomozócsoport" alakult a BRFK-n – írja a Népszabadság. A cél az FTC–DVTK mérkőzés alatt a stadionban és azt követően az utcán garázdálkodók elfogása. A BRFK titkosszolgálati eszközöket és módszereket is bevet a tettesek azonosítására, annak tisztázására, hogy kik ők, és mit akarnak elérni.
nov. 3
8:54
Az év három legjobbja (Metropol)
Az év három legjobb Forma–1-es pilótája Adam Hay-Nicholls, a Metropol World News Forma–1-es tudósítója szerint.
nov. 3
8:56
Németország: Hoeness a Wolfsburg menedzsereként folytathatja (She)
Német sajtóinformációk szerint elképzelhető, hogy Dieter Hoeness, a Hertha BSC korábbi menedzsere a német bajnok VfL Wolfsburgnál folytatja.
nov. 3
9:12
Futsal Magyar Kupa: a Győr legyőzte a Fradit, és bejutott a 16 közé (She)
Hétfő este a hazai pályán játszó Duna Takarék ETO 3–2-re legyőzte az FTC-Goldballt, és a sikerrel továbbjutott a futsal Magyar Kupa legjobb 16 együttese közé.
nov. 3
9:14
New York-i maratoni: az utolsó versenyző is beérkezett a célba (She)
Magyar idő szerint hétfő este beérkezett a célba az utolsó versenyző is a vasárnap rajtolt New York-i maratonin: Zoe Koplowitz 28 óra 45 perc alatt teljesítette a 42 195 méteres távot.
nov. 3
9:48
Belgium: kihagyja a magyar válogatott elleni meccset a csodagyerek (She)
Valószínűleg kihagyja a belga válogatott idei utolsó két felkészülési mérkőzését Romelu Lukaku, így az Anderlecht 16 éves csodagyereke nem lép pályára a Magyarország elleni találkozón sem.
nov. 3
10:06
Női kézilabda: lemondott és pszichológushoz fordul Gunnar Prokop (She)
Gunnar Prokop, a Hypo NÖ menedzsere közleményt adott ki, melyben lemond edzői posztjáról, valamint kijelenti, pszichológushoz fordul a Metz elleni női kézilabda BL-meccsen elkövetett sportszerűtlensége miatt.
nov. 3
10:06
Serena Williams keresete 6,5 millió dollár! (Metropol)
Új kereseti csúcsot állított fel a női teniszezők között az amerikai Serena Williams azzal, hogy ebben az idényben több mint hat és fél millió dollárt kasszírozott.
nov. 3
10:08
Kosárlabda: a Szpartak nem jön Szegedre elnöke meggyilkolása miatt (She)
Az első információkkal ellentétben mégsem érkezik Magyarországra a Szpartak Moszkva, a Szeviép-Szeged szerdai ellenfele a női kosárlabda Euroligában – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
nov. 3
10:42
Tenisz: Serena Williams 6.5 millió dolláros kereseti világcsúcsot állított fel (She)
Új kereseti csúcsot állított fel a női teniszezők között az amerikai Serena Williams azzal, hogy ebben az idényben több mint hat és fél millió dollárt kasszírozott.
nov. 3
11:00
Real Madrid: a Corinthians megvenné a Pellegrinivel összevesző Gutit (She)
Az As értesülései szerint a brazil Corinthians a téli átigazolási időszakban megvenné Gutit a Real Madridtól.
nov. 3
11:00
Elmarad a Szeged-Szpartak Moszkva meccs (Metropol)
A Szeged elleni szerdai Euroliga mérkőzésének elhalasztását kérte a címvédő orosz Szpartak Moszkva női kosárlabdacsapata, melynek tulajdonosa hétfőn merénylet áldozata lett. A találkozó így elmarad.
nov. 3
11:02
Argentína: Matthäus helyett Claudio Vivas lett a Racing Club vezetőedzője (She)
Miután Lothar Matthäus visszautasította a Racing Club ajánlatát, az argentin klub a vezetőedzői posztra Claudio Vivast nevezte ki, aki korábban a chilei szövetségi kapitány, Marcelo Bielsa segítője volt, legutóbb pedig az Argentinos Juniorsnál dolgozott.
nov. 3
11:18
Törökország: a Diyarbakirspor kiszállhat a ligából a rasszizmus miatt (She)
A Diyarbakirspor azzal fenyegette meg a Török Labdarúgó-szövetséget, hogy befejezi szereplését az élvonalban, ha nem tesznek valamit a rasszizmus ellen.
nov. 3
11:36
Formula-1: Sutil felmondott a Force Indiánál, mégis maradhat az istállónál (She)
Adrian Sutil felmondta a szerződését a Force Indiával, de könnyen elképzelhető, hogy 2010-ben is a Formula–1-es istálló pilótájaként versenyez majd, mivel jelenleg is tárgyal Vijay Mallya csapatával egy esetleges új megállapodásról.
nov. 3
11:36
Három csapat már ma továbbjuthat (Metropol)
A labdarúgó Bajnokok Ligája főtáblás csoportkörének keddi programjában szereplők közül három együttes - a francia Girondins Bordeaux, s két angol, a Manchester United és a Chelsea - is biztossá teheti továbbjutását a legjobb 16 közé.
nov. 3
11:38
Bajnokok Ligája: tekintse meg a keddi játéknap programját! (She)
Kedden nyolc mérkőzést rendeznek a Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában.
nov. 3
11:38
42 év után fogad magyar ellenfelet a Fiorentina (Metropol)
Közel fél évszázada, egészen pontosan negyvenkét évvel ezelőtt találkozott hazai pályán magyar ellenféllel a Fiorentina labdarúgócsapata, amely szerdán a Debrecent látja vendégül a Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek 4. fordulójában.
nov. 3
11:40
Hamisan szólt otthon a Jazz (Metropol)
Egyedül a Utah nem tudott otthon nyerni az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) hétfői játéknapján. Az együttes a Houstontól kapott ki 113-96-ra.
nov. 3
12:12
Labdarúgó MK: a Loki csak tavasszal játssza le a negyeddöntőt? (She)
Ahogy arról tegnap beszámoltunk, a magyar labdarúgó-válogatott november 14-i, Belgium elleni felkészülési mérkőzése miatt a Ferencváros–Bp. Honvéd meccs kivételével valamennyi találkozót elhalasztják a Soproni Liga 15. fordulójából.
nov. 3
12:30
Bajnokok Ligája: gyér érdeklődés a DVSC firenzei fellépése iránt (She)
Egyelőre nem túl nagy az érdeklődés Firenzében a DVSC elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés iránt. Eddig alig több mint 16 ezer jegy talált gazdára.
nov. 3
12:32
Liverpool: a nagy terhelés miatt sérvműtét várhat Fernando Torresre (She)
Elképzelhető, hogy a túl nagy terhelés miatt előbb-utóbb sérvműtét vár Fernando Torresre, a Liverpool spanyol támadójára – mondta Rafa Benítez, a „vörösök" menedzsere.
nov. 3
12:34
Jégkorong: a csapatépítés fontosabb az eredménynél a Pannon-kupán (She)
Természetesen szeretnénk megnyerni a Pannon Kupát, de most a csapatépítés fontosabb - jelentette ki Ted Sator, a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya a péntektől vasárnapig tartó székesfehérvári tornát felvezető keddi sajtótájékoztatón.
nov. 3
12:36
BL: Mészáros, Mijadinoszki és Oláh nélkül indult Firenzébe a Loki (She)
Elindult Firenzébe a holnap 20.45-kor kezdődő, Fiorentina elleni Bajnokok Ligája-csoportmeccsre a magyar bajnoki címvédő labdarúgócsapat, a DVSC-TEVA.
nov. 3
12:48
Belgium: szinte a teljes vezérkar lemondott, a kapusedzőé a kispad (She)
A gyenge eredmények miatt lemondott a belga első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Excelsior Mouscron három vezetője, köztük a 43 éves szerb vezetőedző, Miroszlav Djukics.
nov. 3
12:50
Tenisz: Tommy Haas elkapta a H1N1-vírust, ezért lépett vissza Bázelben (She)
Tommy Haas elkapta a H1N1-vírust, ezért a német teniszező visszalépett a bázeli ATP-tornától.
nov. 3
13:06
Premier League: visszatérhet Andrij Sevcsenko az angol élvonalba (She)
A Daily Mail információi szerint az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Birmingham City ambiciózus tulajdonosa, Carson Yeung a téli átigazolási szezonban többek között az ukrán Andrij Sevcsenkóval erősítené meg együttese keretét.
nov. 3
13:24
Kajak-kenu: jövőre adják át az új budapesti kajak-kenu központot (She)
Jövő év februárjában adják át a budapesti Gubacsi hídnál épülő új kajak-kenu sportközpontot, amely európai uniós pályázati támogatással, csaknem 190 millió forintos beruházás eredményeként épül.
nov. 3
13:24
Jövőre adják át az új budapesti kajak-kenu központot (Metropol)
Jövő év februárjában adják át a budapesti Gubacsi hídnál épülő új kajak-kenu sportközpontot, amely Európai Uniós pályázati támogatással, csaknem 190 millió forintos beruházás eredményeként épül.
nov. 3
13:26
Belgium: hosszú időre kidőlt az FC Bruges rutinos védője (She)
Legkevesebb hat hétig nem számíthat Carl Hoefkens játékára az FC Bruges labdarúgócsapatának szakmai stábja.
nov. 3
13:28
Vancouver 2010: Alekszej Jasin nélkül az orosz hokiválogatott (She)
Egy ismertebb hiányzója van a februári vancouveri olimpiára készülő orosz jégkorong-válogatott keretének: Alekszej Jasin nem került fel az ötvenfős listára.

Keresés