2009. november 11. szerda

nov. 11
0:12
Király-kupa: a Barcelona 7-0-s összesítéssel jutott tovább (She)
Bejutott a legjobb 16 közé a Barcelona együttese, miután a visszavágón 5–0-ra verte meg a Cultural Leonesa együttesét a spanyol labdarúgó Király-kupában.
nov. 11
0:16
Tenisz: két hazai játékos már a tizenhat között Párizsban (She)
A spanyol Fernando Verdasco és az orosz Nyikolaj Davigyenko után kedd este két hazai versenyző, Jo-Wilfried Tsonga és Gilles Simon is bejutott a nyolcaddöntőbe a Párizsban zajló férfi tenisztornán.
nov. 11
0:30
Ferencváros: Kevin McCabe elégedetlen, leváltja Terry Robinsont? (She)
A Nemzeti Sport információja szerint drasztikus lépésre szánhatja el magát Kevin McCabe. A Sheffield United és a Ferencváros skót tulajdonosa elégedetlen Terry Robinson munkájával, és rövid budapesti látogatása alatt kitudódott: nem elképzelhetetlen, hogy vált az FTC igazgatótanácsának elnöki posztján, és az üzleti világban elismert, a sheffieldi vezetőségben dolgozó Michael Farnant delegálja az…
nov. 11
0:34
Németország: Enke halála miatt elmaradhat a Chile elleni meccs (She)
Wolfgang Niersbach, a Német Labdarúgó-szövetség (DFB) főtitkára nem zárta ki a lehetőségét annak, hogy Robert Enke halála miatt elmaradhat a német válogatott hétvégi meccse.
nov. 11
0:48
Real Madrid: Valdano szerint teljes a bizalom Pellegrini iránt (She)
A harmadosztályú Alcorcón elleni kupakudarc ellenére is teljes a bizalom a Real Madrid labdarúgócsapatának chilei vezetőedzője, Manuel Pellegrini iránt.
nov. 11
1:24
Videó: íme, a Barcelona kiütéses sikere a Spanyol Kupában! (She)
Mint már beszámoltunk róla, a Barcelona a visszavágón 5–0-ra győzte le a Cultural Leonesát, és 7–0-s összesítéssel jutott a Király-kupa legjobb 16 csapata közé. Most megmutatjuk a találkozó góljait videón!
nov. 11
6:30
Sokkoló! Elütötte a vonat a német futballválogatott kapusát (részletek) (Behaviour)
Vonatbalesetben elhunyt Robert Enke, a német labdarúgó-válogatott kapusa.
nov. 11
6:32
Kiesett a Real Madrid (Behaviour)
Kiesett a Real Madrid a labdarúgó Spanyol Király Kupából, miután a legjobb 32 között az első meccsen elszenvedett 4-0-ás vereséget követően a keddi visszavágón csak 1-0-ra győzte le a harmadosztályú Alcorcon együttesét.
nov. 11
7:06
NBA: videózás után dőlt el a Chicago-Denver csata a Nuggets javára (She)
Az NBA 15. játéknapján a Denver Nuggets 90–89-re győzött Chicagóban úgy, hogy a Bullsnak a felvételek visszanézése után nem adták meg az utolsó kosarát, mert az már a játékidő letelte után született. Dwyane Wade 41 pontjával vezette győzelemre a Miamit a Washington ellen, a texasi csapatok összecsapásán a Dallas 18 ponttal verte meg a Houstont.
nov. 11
7:06
Két év börtön a brutális futballistának (Behaviour)
Kétéves, letöltendő börtönbüntetést kapott az a német futballista, aki brutálisan arcon rúgta ellenfelét egy alacsonyabb osztályú mérkőzésen.
nov. 11
7:24
NHL: Bostonban is lenullázták a Penguinst, remekelt a St. Louis (She)
San Jose után Bostonból is pont és lőtt gól nélkül távozott a Pittsburgh, amely az NHL 37. játéknapján 3–0-ra kapott ki a Bruinstól. A Vancouver sem járt jobban, ugyanis 6–1-es vereségbe szaladt bele St. Louisban.
nov. 11
7:42
Elárverezik Schumacher világbajnoki autóját (Infostart)
Elárverezik azt az autót, amellyel a hétszeres Formila-1-es világbajnok német Michael Schumacher 1994-ben megnyerte első vb-címét.
nov. 11
7:42
Argentína: Cambiasso nagyon örül, hogy ismét tagja a válogatottnak (She)
Esteban Cambiasso a spanyolok elleni felkészülési mérkőzésen szerepelhet először az argentin labdarúgó-válogatottban azóta, hogy Diego Maradona a szövetségi kapitány. Az Inter középpályása már régóta várt a meghívóra, így most mindenképpen bizonyítani szeretne.
nov. 11
8:00
Németország: két év börtön az ellenfelét arcon rúgó futballistának (She)
Kétéves, letöltendő börtönbüntetést kapott az a német futballista, aki brutálisan arcon rúgta ellenfelét egy alacsonyabb osztályú mérkőzésen.
nov. 11
8:18
U21-es Eb-selejtező: Paloschi helyett Macheda az olasz keretben (She)
A Magyarország (nov. 13.) és Luxemburg (nov. 17.) elleni Eb-selejtezőre készülő U21-es olasz labdarúgó-válogatott keretében két változás is történt.
nov. 11
8:36
Debrecen: a klub nem akarta elengedni válogatott játékosait Belgiumba (She)
Szima Gábor, a Debrecen elnöke a klub hivatalos honlapjának adott interjújában elmondta, kérték a Magyar Labdarúgó-szövetséget, hogy tekintsen el a DVSC leterhelt válogatott labdarúgóinak szerepeltetésétől a belgák ellen, de az MLSZ nem hallgatta meg őket.
nov. 11
8:36
Elárverezik Schumacher első F1-es világbajnoki autóját (Metropol)
Elárverezik azt az autót, amellyel a hétszeres Forma-1-es világbajnok német Michael Schumacher 1994-ben megnyerte első vb-címét.
nov. 11
8:36
Megvehetjük Schumi első bajnoki autóját (Behaviour)
Elárverezik azt az autót, amellyel a hétszeres Forma-1-es világbajnok német Michael Schumacher 1994-ben megnyerte első vb-címét.
nov. 11
8:38
Videó: az interneten vált hírhedtté a verekedő futballistalány (She)
Rövid idő alatt hírhedtté vált az Egyesült Államokban a New Mexico–Brigham Young University női egyetemi labdarúgó-mérkőzésen verekedő, és ellenfeleivel szemben brutálisan szabálytalankodó Elizabeth Lambert.
nov. 11
8:40
Oroszország: a Zenit hazacsábítaná a Tottenham Hotspur csatárát (She)
Lapértesülés szerint a Zenit kész 11 millió eurót fizetni azért, hogy megszerezze Roman Pavljucsenkót a Tottenhamtől.
nov. 11
8:54
Férfi kosárlabda NB I: három hétre kidőlt a Debrecen hátvédje (She)
Körülbelül három hétig harcképtelen lesz Cziczás László, a férfi élvonalban szereplő Debreceni Egyetem KE hátvédje.
nov. 11
8:54
NHL - Kikapott a címvédő (Behaviour)
A címvédő Pittsburgh Penguins nem ütött gólt, így simán kikapott a Boston Bruins otthonában az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) keddi játéknapján.
nov. 11
9:12
Golf: II. Erzsébet királynő lovaggá ütötte Nick Faldót (She)
A pályafutása során eddig hat Grand Slam-versenyen diadalmaskodó Nick Faldo mostantól a Sir előtagot is használhatja neve előtt, ugyanis II. Erzsébet brit királynő lovaggá ütötte.
nov. 11
9:30
Championship: ismét kölcsönvette a QPR a ciprusi válogatott védőt (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság második vonalában vitézkedő Queens Park Rangers kölcsönvette a szintén a Championshipben szereplő, jelenleg sereghajtó Peterborough Unitedtől az angliai születésű, de egyszeres ciprusi válogatottsággal büszkélkedő Tom Williamset.
nov. 11
9:48
Öngyilkos lett Robert Enke német labdarúgó (Blikk)
Mélységesen megrázta német labdarúgó világot a válogatott és a Hannover 96 kapusának tragikus halála.
nov. 11
10:06
Búcsúlevelet is hagyott az öngyilkos kapus (Infostart)
Mélységesen megrázta a német labdarúgó világot a válogatott és a Hannover kapusának tragikus halála.
nov. 11
10:06
Lovaggá ütötték Nick Faldót (Behaviour)
Lovaggá ütötte a hatszoros major verseny-győztes Nick Faldót II. Erzsébet brit uralkodó.
nov. 11
10:24
Férfi kézilabda NB I: az FTC megóvta a Balatonfüred elleni mérkőzést (She)
A ferencvárosi férfi kézilabdaklub bírói műhibára hivatkozva megóvta a Balatonfüred–FTC-Cityline (22–20) bajnoki mérkőzést.
nov. 11
10:24
Az év blamájától az év bukásáig (Behaviour)
Az év büntetése: A San Marinó-i Nagydíj 125-ös kategóriájában az olasz Andrea Iannone hatalmas versenyben volt Pol Espargaróval. Az utolsó kanyarba a spanyol fordult elsőnek, ám az olasz megpróbálta megelőzni, de belecsúszott, így mindketten elestek, a futamot végül a későbbi világbajnok, Julian Simon nyerte. Iannone a bukást követően a hozzászaladó és reklamáló Espargarót sisakkal a fején…
nov. 11
10:42
Románia: Andrea Mandorlini lehet a kolozsváriak új edzője (She)
Olasz lapértesülések szerint Andrea Mandorlini irányíthatja a jövőben a kolozsvári CFR Cluj labdarúgócsapatának szakmai munkáját.
nov. 11
10:42
Ifjabb Tóth Imre és Németh Balázs csapata nincs a Moto2 indulási listáján, Talmácsi gyári versenyzőként szerepel ugyanitt (Behaviour)
A hétvégén véget érő gyorsaságimotoros-világbajnokság meglehetősen tanulságos volt magyar szempontból. Az mindenképpen kiderült, hogy továbbra is messze 2007-es világbajnokunk, Talmácsi Gábor a legeladhatóbb hazai versenyző, míg a másik két magyar érdekeltségű csapat – a Team Tóth és a Balatonring Team – hiába meresztgette oroszlánkörmeit az idén, jövőre akár nélkülük kezdődhet el az idény.
nov. 11
10:44
Vb 2010: Didier Drogba kihagyja a Guinea elleni selejtezőt (She)
Sérülés miatt nem léphet pályára a Guinea elleni szombati világbajnoki selejtező mérkőzésen Didier Drogba, az elefántcsontparti válogatott csatára – adta hírül az Elefántcsontparti Labdarúgó-szövetség.
nov. 11
10:44
Lehet, hogy emiatt nem startolt rá az RTL és a Tv2 a jövőre esedékes dél-afrikai világbajnokságra? (Behaviour)
Nehéz azt állítani, hogy a labdarúgó-közvetítések lennének az országos lefedettségű, földi sugárzású adók zászlóshajói, mert hiába volt oltári szerencséje a Tv2-nek a Bajnokok Ligájával és az ott szerepet kapó Debrecennel, a nézőszám messze nem igazolja vissza a várakozásokat. Eddig az összes Loki-meccs zakóval végződött, és nem csak a pályán, de a nézettségi versenyben is. Lehet, hogy emiatt nem…
nov. 11
11:00
Kézilabda: mégsem kell megműteni Marko Vujint (She)
Az újvidéki specialistánál kezelt, napi kétszer két órán át különleges gyakorlatokat végző Marko Vujin, az MKB Veszprém játékosa a Nemzeti Sportnak elmondta: mégsem kell megműteni.
nov. 11
11:18
Ferencváros: Short szerint erősebb a Soproni Liga, mint amire számított (She)
A Ferencváros vezetőedzője, Craig Short az Európai Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapjának nyilatkozva elmondta, erősebbnek ismerte meg a Soproni Ligát, mint amilyenre számított, és technikásnak tartja a magyar futballistákat.
nov. 11
11:36
Úszás: Hardy tovább javította saját világrekordját 50 mellen (She)
Az amerikai Jessica Hardy huszonkilenc másodpercen belüli idővel csapott célba az 50 méteres mellúszásban a rövid pályás úszóvilágkupa stockholmi versenyén, a 28.96-es eredmény világcsúcsot jelent.
nov. 11
11:36
A szurkolók egész éjszaka gyászolták kedvencüket, és szerda reggel ismét több százan gyűltek össze a stadionnál (Behaviour)
Mélységesen megrázta a német labdarúgó világot a válogatott és a Hannover 96 kapusának tragikus halála.
nov. 11
11:38
Videó: Zidane rúgótechnikája a régi, ragyogóan vágta be a szabadrúgást! (She)
Egy gálamérkőzés erejéig ismét szerelést húzott a franciák világ- és Európa-bajnok aranylabdás támadója, Zinedine Zidane.
nov. 11
11:38
Európa nagycsapatai gondban a rövid keret és a kettős terhelés miatt (Behaviour)
Noha nem új keletű, hogy egy komolyabb labdarúgóegylet rossz formában legyen, ám a mostani szezonban – a franciát leszámítva – az összes nagy európai bajnokságban akad legalább egy mélyrepülésben lévő kirakatcsapat.
nov. 11
11:40
Tragédia: Enke búcsúlevelet hagyott - rendőrségi információ (She)
A hannoveri rendőrség szóvivője, Stefan Wittke tudatta: a szervezet birtokában van egy levél, melyet Robert Enke, a Hannover 96 és a német labdarúgó-válogatott szerda este vonatbalesetben elhunyt kapusa írt.
nov. 11
11:54
Real Madrid: Ramos játszhatott volna, mert nem volt hivatalos az eltiltása (She)
A Marca napilap információi szerint az Atlético Madrid elleni hétvégi bajnokin kiállított Sergio Ramos pályára léphetett volna a Real Madridban az Alcorcón elleni Király-kupa-mérkőzésen.
nov. 11
11:56
Póker: a legenda újabb fiatalt választott csapatába (She)
Doyle Brunson kiválasztotta online pókertermének ötödik szponzorált, profi játékosát, aki nem más, mint Dani „Ansky" Stern.
nov. 11
12:12
MLSZ: ismét BL-meccset kap Kassai, Vad II és Szabó az El-ben vezet (She)
Az UEFA játékvezetői bizottsága elkészítette az év hátralévő mérkőzéseinek küldéseit. Kassai Viktorra és csapatára december 8-án egy később kijelölendő Bajnokok Ligája-találkozó vár, s hozzájuk kapcsolódó hír, hogy Nigériában kijelölték az U17-es vb továbbra is a helyszínen maradó játékvezetőit – a sikeres negyeddöntőnek is köszönhetően Európából a német és magyar team maradt kint.
nov. 11
12:14
Profi ökölvívás: Bedák Zsolt hatalmas lehetőség előtt áll (She)
A WBO kispehelysúlyú interkontinentális címét és minden bizonnyal a világbajnoki mérkőzéshez való jogot zsebelheti be Bedák Zsolt: a december 4-én az ausztriai Söldenben szorítóba lépő Európa-bajnokunk a Fülöp-szigeteki Ramie Laput ellen húz majd kesztyűt, aki egy évvel ezelőtt szerezte meg a szervezet előbb említett titulusát.
nov. 11
12:30
Hegymászás: folytatják az eltűnt magyarok keresését Kínában (She)
A kínai külügyminisztérium illetékese ígéretet tett arra, hogy további lépéseket tesznek a négy eltűnt magyar hegymászó keresésére, a szecsuani hegyi mentők folytatják a kutatást – tudatta az MTI tudósítójával szerdán Kusai Sándor magyar nagykövet Pekingben.
nov. 11
12:32
Felkészülés: Bulgária futballválogatottja Bolívia helyett a Sahtarral játszik (She)
A Bolgár Labdarúgó-szövetség bejelentette, hogy a válogatott pénteken a Sahtar Doneck ellen játszik felkészülési mérkőzést a törökországi Antalyában.
nov. 11
12:48
Corinthians: Ronaldo klubja szóban megállapodott Roberto Carlosszal (She)
Mano Menezes, a Corinthians edzője bejelentette, hogy csapata szóban már megegyezett Roberto Carlosszal, aki 2010 januárjában érkezhet a brazil klubhoz.
nov. 11
13:06
Felkészülés: Luisao vakbélműtétje miatt nem játszhat az angolok ellen (She)
Nem játszhat a brazil labdarúgó-válogatott Anglia, illetve Omán elleni felkészülési mérkőzésén Luisao, aki kedden vakbélműtéten esett át – jelentette be a játékos klubja, a Benfica.
nov. 11
13:06
Olimpia 2020 - Gyarapodnak a pályázók (Behaviour)
Bari is beszállt az olasz versengésbe a 2020-as nyári olimpia rendezéséért - ezt a dél-olaszországi város polgármestere közleményben jelentette be szerdán.
nov. 11
13:08
Olimpia 2020: Bari be-, majd kiszállt, Isztambul is rendezne (She)
Bari is be akart szállni az olasz versengésbe a 2020-as nyári olimpia rendezéséért, ám a helyi olimpiai bizottság (CONI) „elfogadhatatlannak” nevezte a kandidálást.

Keresés