2009. november 27. péntek

nov. 27
0:27
Tenisz ATP-vb: Del Potro legyőzte Federert, és mindketten elődöntősök (She)
Juan Martín Del Potro nagyszerű mérkőzésen három szettben legyőzte a világelső Roger Federert a Londonban zajló ATP-világbajnokságon, és sikerével bejutott a torna elődöntőjébe. A svájci világelső veresége ellenére is továbbjutott, ez pedig azt jelenti, hogy Andy Murray elbúcsúzott a további küzdelmektől.
nov. 27
1:03
Debrecen: a Livorno is érdeklődik Rudolf Gergely iránt (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy Rudolf Gergely, a magyar bajnok Debrecen támadója több olasz klub vezetőinek figyelmét is felkeltette, de eddig csupán a Fiorentina neve volt ismert. Most egy újabb kérő neve látott napvilágot, olasz sajtóhírek szerint ugyanis a Livorno is szívesen leigazolná a magyar válogatott csatárát.
nov. 27
7:03
Okok, amiért nem érdemes szomorkodni a Liverpool-szurkolóknak (Infostart)
Már eldőlt, a Liverpool labdarúgó-csapata csak az Európa Ligában folytathatja szereplését tavasszal. A Vörösök 2002 után először nem élték túl a csoportkört a BL-ben. A Daily Mirror összeszedte azokat az okokat, amiért a csapat szurkolóinak nem érdemes búslakodni a búcsú után sem.
nov. 27
7:03
Vita az olimpián szereplő focisták életkoráról - változás jöhet (Behaviour)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) stratégiai tanácsa támogatja azt a javaslatot, hogy az olimpiákon csak 21 éven aluliak válogatottjai szerepeljenek.
nov. 27
7:21
NFL: a Broncos a Giants, a Cowboys a Raiders ellen nyert (She)
Az NFL 12. fordulójának első három meccséből kettőn született hazai siker. A Denver Broncos a New York Giants, a Dallas Cowboys az Oakland Raiders ellen nyert hazai pályán. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Packers Detroitban győzött.
nov. 27
7:23
NHL: a Canucks 4-1-re győzött a Kings ellen, hazai siker Ottawában is (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) 54. játéknapján a Vancouver Canucks hazai pályán 4–1-re győzött a Los Angeles Kings ellen. Az Ottawa 2–1-re megverte a Columbust, a kanadaiak ezzel a harmadik helyen állnak a Keleti főcsoportban.
nov. 27
7:39
NBA: a Jazz nagyon megverte a Bullst, varázsolt a Magic Atlantában (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság 31. játéknapján a Utah Jazz a Chicago Bulls, az Orlando Magic az Atlanta Hawks ellen nyert csaknem húsz pontos különbséggel.
nov. 27
7:39
A futballsztár már könyve elején megjegyzi, hogy "több könyvet írtam, mint amennyit olvastam" (Behaviour)
Második könyvét is megírta Antonio Cassano, a Sampdoria labdarúgója.
nov. 27
7:57
Federer-Del Potro: kéz a kézben tovább az elődöntőbe (Behaviour)
Roger Federer és Juan Martin Del Potro jutott be az elődöntőbe az A csoportból a férfi teniszezők évzáró viadalán, a 3,35 millió euró összdíjazású Mesterek Kupáján, Londonban.
nov. 27
8:15
Federer és Del Potro az elődöntőben (Metropol)
Roger Federer és Juan Martin Del Potro jutott be az elődöntőbe az A csoportból a férfi teniszezők évzáró viadalán, a 3,35 millió euró összdíjazású Mesterek Kupáján, Londonban.
nov. 27
9:09
Vízilabda: már csak Paján Viktor beteg a Domino-Honvédban (She)
Javult a helyzet az influenzától sújtott Domino-Honvédnál; a görög Olympiakosz elleni Euroliga-meccsre készülő Kőér utcai együttes tréningjén kedden csak négyen, szerdán hatan vettek részt.
nov. 27
9:11
Győri ETO: Ahjupera hosszú sérülése után teljes értékű munkát végez (She)
Teljes értékű edzésmunkát végezhet a Győri ETO FC támadója, Jarmo Ahjupera, és bár a lábába beültetett fémlapot csak a nyáron távolítják el az orvosok, a januári felkészülés után ismét az élvonalban futballozhat.
nov. 27
9:45
Bundesliga: Maicont a Leverkusen is szeretné a soraiban tudni (She)
A Bundesligát vezető Bayer Leverkusen is szeretné megszerezni a brazil Maicont.
nov. 27
9:47
Formula-1: 19 éves svéd pilótát is tesztel Jerezben a Mercedes (She)
Decemberben Jerezben brit és svéd pilótát tesztel a Brawn GP-t megvásároló Mercedes.
nov. 27
10:03
Espanyol: De la Pena visszavonul, ha továbbra sem jön rendbe teljesen (She)
Az Espanyolt erősítő Iván de la Pena kijelentette, hogy ha továbbra sem jön rendbe egészségügyi állapota, akkor felhagy az aktív labdarúgással.
nov. 27
10:05
Ferencváros: a zöld-fehéreknél edz a Manchester Citytől hazatért védő (She)
A csapat nélküli Varga Péter saját kérésére a Ferencváros NB III-as együttesével edz – a 100% Fradi információi szerint.
nov. 27
10:21
Nyíregyháza: lett utánpótlás-válogatott a próbajátékosok között (She)
Három külföldi labdarúgó érkezett Nyíregyházára, hogy próbajátékon vegyen részt – adta hírül a klub honlapja.
nov. 27
10:39
Ökölvívás: Fritz Sdunek beszólt Erdei német riválisának (She)
Meglehetősen érdekes nyilatkozatot tett az Erdei Zsoltot felkészítő Fritz Sdunek mester. Az Universum Box Promotion főedzője Madár világbajnoki meccse után Jürgen Brähmeren köszörülte a nyelvét, aki miatt Erdeinek el kellett hagynia a félnehézsúlyt és eggyel magasabb kategóriába kellett bajnoki címet szereznie.
nov. 27
10:57
Vb 2010: veszélybe került a chileiek dél-afrikai szereplése (She)
Rövid időre veszélybe került a chilei labdarúgó-válogatott jövő évi világbajnoki szereplése amiatt, hogy az egyik helyi klub polgári bíróságon támadta meg a chilei sportági szövetség elmarasztaló határozatát. Az érintett egyesület, a Rangers időközben már visszavonta keresetét.
nov. 27
10:59
Bolton: Sean Davis szezonja lehet, hogy már most véget ért (She)
Sean Davis nem túl optimista a visszatérését illetően. A Bolton a nyáron szerződtette a Portsmouthtól a 30 éves labdarúgót, aki azonban csak négy mérkőzést tudott játszani új csapatában térdsérülése miatt.
nov. 27
11:33
NB II: az állkapocscsonttörést szenvedett Mihaleczet nem műtik (She)
Állkapocscsonttörést szenvedett a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Ajka labdarúgója, Mihalecz Péter, de nem vállalja a műtétet.
nov. 27
11:51
Sportműsor: tekintse meg a hétvégi események programját! (She)
Sportos hétvégére vágyik? Összeállításunkban megtalálja a pénteki, szombati és vasárnapi hazai sporteseményeket, mérkőzéseket és versenyeket. Tekintse meg a programokat!
nov. 27
11:53
Magyar Kupa: Újpest-ZTE az elődöntőben, a Honvéd ellenfélre vár (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség elkészítette a Magyar Kupa elődöntőjének párosítását. Az Újpest a Zalaegerszeggel csap össze, míg a Bp. Honvéd a Debrecen–MTK párharc továbbjutójával találkozik.
nov. 27
12:09
Formula-1: Sauber visszavásárolja korábbi istállóját a BMW-től (She)
A korábbi csapattulajdonos Peter Sauber megegyezett a BMW autógyárral arról, hogy visszavásárolja a BMW Sauber Formula–1-es istállót. A svájci üzletember azonban csak akkor lesz ismét a csapat tulajdonosa, ha az istálló indulhat a 2010-es világbajnokságon.
nov. 27
12:11
Súlyemelés: tovább csonkult az amúgy is csonka világbajnoki csapat (She)
Nagy Péter nem tudja vállalni az indulást, Magát Krisztina az egyetlen magyar résztvevő.
nov. 27
12:27
Ferencváros: a vezetőség cáfolja, hogy tárgyalna Matthäusszal (She)
A 100% Fradi információi szerint a Ferencváros vezetősége cáfolja azt a hírt, miszerint tárgyalásokat folytatna Lothar Matthäusszal.
nov. 27
12:45
Formula-1: elképzelhető, hogy 2012-től beszáll a Volkswagen (She)
Elképzelhető, hogy a Volkswagen beszáll a Formula–1-be, de erre 2012 előtt biztosan nem kerül sor.
nov. 27
12:47
Franciaország: a korábbi kapitány Jacquet magyarázatot vár Domenechtől (She)
Bár a francia labdarúgó-válogatottat irányító Raymond Domenech kivezette a vb-re csapatát, továbbra sem túl népszerű hazájában, a szurkolók és a szakemberek részéről is rengeteg kritika éri. A korábbi szövetségi kapitány, Aimé Jacquet nemcsak kollégáját, hanem a francia szövetséget is bírálja.
nov. 27
13:03
Póker: Szilasi Viktória vesztét ezúttal is ászok okozták (She)
A Chocolate Poker Budapest Poker Open második selejtezőnapján 120-an ültek asztalhoz, minden negyedik induló továbbjutott a szombati második napra.
nov. 27
13:39
Formula-1: a Force India jövőre is a Sutil, Liuzzi párossal versenyez (She)
A Formula–1-ben szereplő Force India-istálló bejelentette, hogy a 2010-es világbajnokságon is az Adrian Sutil, Vitantonio Liuzzi pilótakettőssel versenyez.
nov. 27
13:57
MLSZ: intézkedési terv bundaügyben, ittthon nem indult rendőrségi eljárás (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) ma délelőtt rendkívüli elnökségi ülést tartott a Magyarországot is érintő sportfogadási botránnyal kapcsolatban. A tanácskozás utáni sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a szövetség az NB I-es és az NB II-es ligával együttműködve intézkedési tervet dolgoz ki annak érdekében, hogy megakadályozza a magyar mérkőzésekkel kapcsolatos illegális fogadásokat.
nov. 27
13:59
Súlyemelés: kazah és örmény sikerek a világbajnokságon (She)
A kazah Vlagyimir Szedov nyerte meg az összetettet a férfi 94 kg-osok mezőnyében a dél-koreai Gojang Cityben zajló súlyemelő-világbajnokságon, pénteken. A női 69 kg-ban az örmény Naszik Avadaljan diadalmaskodott.
nov. 27
14:15
Sorsoltak a labdarúgó Magyar Kupában (Infostart)
Kisorsolták a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének párosításait. Az Újpest a Zalaegerszeggel, míg a címvédő Budapest Honvéd a Debrecen-MTK párharc továbbjutójával találkozik a fináléba kerülésért.
nov. 27
14:15
Póker: nagy nevek a spanyol versenysorozaton (She)
A FullTiltPoker spanyol versenysorozatán Gus Hansen is asztalhoz ül, a dán a madridi döntőn fog játszani.
nov. 27
14:33
Kecskemét: védhet a DVTK ellen a Belgiumban nevelkedett kapus (She)
Pénteken délelőtt a Magyar Labdarúgó-szövetség kiadta a Kecskemét részére Gulyás Gábor Viktor versenyengedélyét, így a 21 éves kapus pályára léphet a szombati, Diósgyőr elleni Ligakupa mérkőzésen – írja a kecskeméti klub honlapja.
nov. 27
14:51
Tragédia: a jánoshidai ifik edzője csak néhány nappal élte túl kollégáját (She)
Mint korábban megírtuk, november 7-én, az Abádszalók–Jánoshida megyei I. osztályú ifjúsági labdarúgó-mérkőzés után a hazaiak edzője, Mérten János a pályán összeesett, az orvosok pedig már nem tudták megmenteni az életét. A szoljon.hu most döbbenetes hírt közölt oldalán: a jánoshidai fiatalok edzője, Rédei István mindössze 17 nappal élte túl kollégáját, ugyanis november 24-én, 53 esztendős korában…
nov. 27
15:09
Bundabotrány: az UEFA monitoring rendszerét használja az MLSZ (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség pénteken egyeztetéseket folytatott az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium, az Önkormányzati Minisztérium és a Nemzeti Nyomozóiroda képviselőivel a múlt pénteken kirobbant európai bundabotrány kapcsán szükséges intézkedésekről - jelentette be Kisteleki István a szervezet rendkívüli elnökségi ülése után megtartott sajtótájékoztatón.
nov. 27
15:09
Női kézilabda: elutazott a kínai vb-re a magyar válogatott (She)
Pénteken elutazott a magyar női kézilabda-válogatott a december 5-én kezdődő kínai világbajnokságra.
nov. 27
15:09
Vizsgálódásba kezd az MLSZ (Metropol)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) pénteken egyeztetéseket folytatott az Igazságügyi Minisztérium, az Önkormányzati Minisztérium és a Nemzeti Nyomozóiroda képviselőivel a múlt pénteken kirobbant európai bundabotrány kapcsán szükséges intézkedésekről - jelentette be Kisteleki István a szervezet pénteki rendkívüli elnökségi ülése után megtartott sajtótájékoztatón.
nov. 27
15:27
Moto2: Talmácsi menedzsmentje tovább dolgozik a legjobb megoldásért (She)
Az Aprilia keddi bejelentése váratlanul érte Talmácsi Gábort és csapatát. Természetesen a magyar motoros menedzsere, Stefano Favaro már dolgozik az új megoldáson. Sokat elárul Talmácsi megítéléséről, hogy másnap több csapat is bejelentkezett, amely kész együttműködési lehetőségekről is tárgyalni a magyar világbajnok számára, hogy a saját istállójában tudhassa a versenyzőt.
nov. 27
15:29
Barcelona: Iniesta hivatalosan is hosszabbított 2015-ig (She)
Hivatalossá vált, hogy Andrés Iniesta 2015-ig meghosszabbította szerződését.
nov. 27
15:45
Asztalitenisz Pro Tour: Tóth továbbjutott, Lovas kiesett Varsóban (She)
Tóth Krisztina sikerrel vette pénteken az első fordulót, Lovas Petra viszont a 64-es főtábla első körében kiesett az asztaliteniszezők Pro Tour-sorozatának varsói állomásán.
nov. 27
15:47
Barcelona: Márquez nyáron Amerikába teheti át a székhelyét (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona mexikói hátvédje, Rafa Márquez könnyen az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) köthet ki a nyáron, ugyanis sajtóinformációk szerint már volt is egyeztetés közte és egy MLS-delegáció között.
nov. 27
15:49
Kerékpár: Rebellin visszaadta a pekingi olimpián nyert ezüstérmét (She)
Az utólag doppinggal lebukott Davide Rebellin visszaszolgáltatta a pekingi országúti kerékpáros mezőnyversenyben nyert ezüstérmét és az eredményért otthon kapott 75 ezer eurót az Olasz Olimpiai Bizottságnak (CONI).
nov. 27
16:03
Tenisz: kikerült az ATP versenynaptárából a patinás torna (She)
Kikerült az ATP versenynaptárából a 65 éves múltra visszatekintő kitzbüheli tenisztorna.
nov. 27
16:05
Bayern München: Ribéry és Robben is játszhat a Juventus ellen (She)
Jó hír a Bayern München szurkolóinak: úgy tűnik, a bajor klub két legnagyobb sztárja, a jelenleg egyaránt harcképtelen Franck Ribéry és Arjen Robben is pályára léphet a Juventus elleni sorsdöntő Bajnokok Ligája-mérkőzésen.
nov. 27
16:07
Sakk: Polgár kikapott az első játszmában Gelfandtól a világkupán (She)
Vereséggel folytatta szereplését Polgár Judit a hanti-manszijszki világkupa harmadik körének első játszmájában az izraeli Borisz Gelfand ellen. A sötéttel játszó magyar nagymester a 62. lépés után adta fel a partit. A visszavágót szombaton játsszák, Polgár győzelme esetén vasárnap rájátszás következik.
nov. 27
16:21
Liverpool: Gerrard egységre szólít fel a városi derbi előtt (She)
Steven Gerrard, a Liverpool csapatkapitánya a hétközi BL-kiesés után és a vasárnapi Everton elleni derbi előtt elismerte, hogy eddig nem úgy szerepeltek a szezonban, ahogyan azt elvárják tőlük. Ugyanakkor most nagy szükség van arra, hogy egységesen lépjenek fel a „vörösök”.
nov. 27
16:39
Barcelona: Messi és Ibrahimovic edzett, de a játékuk kérdéses a Real ellen (She)
Bár Lionel Messi és Zlatan Ibrahimovic is edzett a pénteki napon, a játékuk korántsem biztos a hétvégi Barcelona–Real Madrid csúcsrangadón.
nov. 27
16:41
Arsenal: Gibbs legalább három hónapig harcképtelen lesz (She)
Kieran Gibbs, aki az Arsenal Standard Liege elleni BL-meccsén sérült meg – miután Eliaquim Mangala megrúgta – pénteken átesett a műtéten, és legalább három hónapra nem állhat Arsene Wenger rendelkezésére.

Keresés