2009. november 14. szombat

nov. 14
0:12
Norvégia: Maradona szólógólját másolta le a másodosztályú játékos - videó (She)
Egy norvég másodosztályban lőtt gól az elmúlt napok legnézettebbje az internetes videómegosztókon. Mads Hansen az Adeccoligaen utolsó előtti fordulójában lőtt briliáns szólógólt a bajnokság végén a feljutást kiharcoló Hönefoss hálójába: a Mjöndalen csapatkapitánya a kapustól kapta a labdát a saját tizenhatosa előtt, majd – Diego Maradona 1986-os világbajnokságon, az angolok elleni negyeddöntőben…
nov. 14
1:06
Hollandia: Sneijdert nem rúghatják le a Juve-játékosok, mert megsérült (She)
A napokban José Mourinho, az Internazionale labdarúgócsapatának portugál vezetőedzője óvatosságra intette súlyos sérüléséből nemrég visszatérő játékosát, Wesley Sneijdert, mert szerinte a hollandot az Olaszország elleni mérkőzésen megrúghatják a Juventus labdarúgói. Nos, úgy tűnik, hogy emiatt nem kell aggódnia a fekete-kékek szakvezetőjének, ugyanis a középpályás megsérült az oranje pénteki…
nov. 14
6:30
NB I: így áll a tabella a Fradi zártkapus meccse után (Behaviour)
A labdarúgó Soproni Liga 15. fordulójának pénteki eredménye és a tabella:
nov. 14
7:06
NHL: az Atlanta 7-0-val küldte haza a Los Angelest, nyert a Capitals (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) 40. játéknapján az Atlanta 7–0-ra nyert a szezont remekül kezdő Los Angeles Kings ellen. A Washington 3–1-re legyőzte a Minnesotát, míg idegenben, hosszabbítás után nyert a New York Islanders.
nov. 14
7:24
NBA: a Denver lemosta a Lakerst, taroltak a vendégcsapatok (She)
A Nuggets Denverben nyert 105–79-re a Los Angeles Lakers ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 18. játéknapján, melyen három hazai győzelem mellett hat vendégsiker született – többek között a Boston is otthon szenvedett vereséget.
nov. 14
8:00
BL - "A francia kluboknak ez nem reális célkitűzés" (Behaviour)
Didier Deschamps, az Olympique Marseille vezetőedzője szerint valamelyik olasz csapat lehet a jelenlegi labdarúgó Bajnokok Ligája-sorozat győztese.
nov. 14
8:02
Európa-rekorder lehet a lettek csapatkapitánya (Behaviour)
Európa-rekordot dönthet szombaton Vitalijs Astafjevs, a lett labdarúgó-válogatott csapatkapitánya: ha pályára lép Honduras ellen Tegucigalpában, akkor 158. alkalommal viseli majd a nemzeti együttes mezét.
nov. 14
8:18
Vb-2010 - Több mint 668 ezer jegy már elkelt (Behaviour)
Már 668.525 jegyet értékesítettek a jövő évi, dél-afrikai világbajnokság mérkőzéseire - jelentette be a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA).
nov. 14
8:36
Labdarúgás: Európa-rekordot dönthet a lett Vitalijs Astafjevs (She)
Európa-rekordot dönthet szombaton Vitalijs Astafjevs, a lett labdarúgó-válogatott csapatkapitánya: ha pályára lép Honduras ellen Tegucigalpában, akkor 158. alkalommal viseli majd a nemzeti együttes mezét.
nov. 14
8:38
Vb 2010: közel hétszázezer jegyet már eladtak a szervezők (She)
Már 668 525 jegyet értékesítettek a jövő évi dél-afrikai világbajnokság mérkőzéseire – jelentette be közleményében a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA).
nov. 14
9:30
"Akarok némi pénzt keresni" - Mike Tyson és Bernard Hopkins sima Pacquiao-győzelmet jósol (Behaviour)
Magyar idő szerint vasárnap haj­nalban (tv: Sport1, 3 óra) a Las Vegas-i MGM kaszinóban a jelenkor legjobb profi ökölvívójának tarott Manny Pacquiao a WBO váltósúlyú világbajnoka, Miguel Cotto ellen lép ringbe. A tét nem csak Cotto vb-címe, hanem a WBC gyémánt öve is.
nov. 14
9:48
MLS: hosszabbítás után jutottak nagydöntőbe David Beckhamék (She)
Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) Nyugati főcsoportjának fináléjában a Los Angeles Galaxy hosszabbítás után 2–0-ra nyert a Houston Dynamo ellen, s ezzel David Beckham csapata jutott be a liga nagydöntőjébe.
nov. 14
9:48
Eltiltották a magyar olimpiai ezüstérmest! (Behaviour)
Doppingvétség miatt két évre eltiltotta a versenyzéstől Bárdosi Sándort a Magyar Sumo Szakszövetség.
nov. 14
10:06
Vb 2010: Új-Zéland is ott lesz a dél-afrikai világbajnokságon (She)
Új-Zéland az interkontinentális pótselejtező visszavágóján hazai pályán 1–0-ra legyőzte Bahreint és ezzel kijutott a jövő évi labdarúgó vb-re, miután az első meccsen Bahreinben gól nélküli döntetlent játszott a két csapat.
nov. 14
10:06
Több mint 668 ezer jegy kelt már el a vb-re (Metropol)
Már 668.525 jegyet értékesítettek a jövő évi, dél-afrikai világbajnokság mérkőzéseire - jelentette be a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA).
nov. 14
10:06
Vb-selejtezők - Új-Zéland 28 év után ismét vb-résztvevő (Behaviour)
Az új-zélandi labdarúgó-válogatott története során másodszor jutott ki világbajnokságra, miután az ázsiai-óceániai pótselejtező szombati visszavágóján legyőzte a vendég Bahreint.
nov. 14
10:08
Vancouver 2010 - nem lesz női síugrás (Metropol)
Nem szerepelhet a februári vancouveri téli olimpia műsorán a női síugrás - döntött a Brit Columbia tartományának fellebbviteli bírósága pénteken.
nov. 14
10:24
Németh és Koman góljával szomorítottuk el az olaszokat (Behaviour)
Győrben, az U21-es Európa-bajnoki selejtezőn a magyar válogatott 2-0-ra legyőzte az olasz korosztályos csapatot, ezzel megtartotta csoportbeli második helyét.
nov. 14
10:42
Vb-selejtezők: Új-Zéland kijutásával már csak nyolc hely kiadó (She)
Még nyolc hely kiadó a jövő évi dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságra, miután Új-Zéland is biztosította a helyét a tornán. A vb-n 32 együttes lép majd pályára.
nov. 14
10:42
MLS - Beckhamék a döntőben (Behaviour)
Az angol David Beckham csapata, a Los Angeles Galaxy bejutott az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) fináléjába, miután pénteken hosszabbítás után 2-0-ra nyert a vendég Houston Dynamo ellen.
nov. 14
11:00
Vancouver 2010: biztosan nem lesz női síugrás az olimpián (She)
Nem szerepelhet a februári vancouveri téli olimpia műsorán a női síugrás – döntött Brit Columbia tartomány fellebbviteli bírósága pénteken.
nov. 14
11:18
Labdarúgás: a pótselejtezők és felkészülési mérkőzések mai programja (She)
Ma rendezik a 2010-es dél-afrikai világbajnokság európai pótselejtezőinek első mérkőzéseit, illetve az afrikai kvalifikációs sorozat utolsó fordulóját. Emellett 17 felkészülési találkozót játszanak szombaton világszerte, köztük a Belgium–Magyarország összecsapást Brüsszelben, amelyet élőben is közvetítünk. A meccsdömpingből a Brazília–Anglia, a Spanyolország–Argentína és az Olaszország–Hollandia…
nov. 14
11:20
NFL: egy dollárral viccelődött, 20 ezerre büntették (She)
Egy dollárral próbálta megvesztegetni a játékvezetőt, és ezért 20 ezerre büntették Chad Ochocincót, a tengerentúli profiligában (NFL) érdekelt Cincinnati Bengals amerikaifutballistáját pénteken.
nov. 14
11:36
VB 2010, pótselejtezők - négy pár, de messze nem azonos esélyek az európai futballszíntéren (Behaviour)
Végkifejletéhez érkezett a dél-afrikai futball-világbajnokság kvalifikációs sorozata, a 32 helyből immáron már csak kilenc kiadó. A legnagyobb figyelem természetesen az öreg kontinens eseményeire összpontosul: az európai színtéren négy párharcban dől el, kik válthatnak jegyet pótlólagosan Afrikába. Az első meccseket ma, a sorsdöntő visszavágókat pedig szerdán rendezik majd.
nov. 14
11:54
U21: szerencsés kimenetelű balesetet szenvedett Kádár Tamás (She)
Szerencsés kimenetelű közlekedési balesetet szenvedett péntek este Kádár Tamás, az U21-es labdarúgó-válogatott hátvédje.
nov. 14
12:12
NBA: LeBron James visszavonultatná Michael Jordan mezszámát (She)
Visszavonultatná a minden idők egyik legjobb kosárlabdázójának tartott Michael Jordan 23-as mezszámát LeBron James, az észak-amerikai profiligában (NBA) szereplő Cleveland Cavaliers kulcsjátékosa.
nov. 14
12:12
Szerencsés balesetet szenvedett Kádár (Metropol)
Szerencsés kimenetelű közlekedési balesetet szenvedett Kádár Tamás, az U21-es labdarúgó-válogatott hátvédje péntek este.
nov. 14
12:14
Úszás: Szergej Feszikov világcsúcsot ért el 100 vegyesen (She)
Az orosz Szergej Feszikov 50.95 másodperccel új világcsúcsot úszott férfi 100 méter vegyesen a rövid pályás világkupa-sorozat berlini állomásán, az előfutamban.
nov. 14
12:30
U21-es hátvéd balesete - vaddisznócsordába csapódott kocsijuk, ráadásul hátulról is beléjük ütköztek (Behaviour)
Szerencsés kimenetelű közlekedési balesetet szenvedett Kádár Tamás, az U21-es labdarúgó-válogatott hátvédje péntek este.
nov. 14
12:32
"Szeretném rávenni a többi NBA-s kosarast, hogy ne viseljük soha többet a 23-ast. Erről a számról mindenkinek Jordan jut az eszébe" (Behaviour)
Visszavonultatná a minden idők egyik legjobb kosárlabdázójának tartott Michael Jordan 23-as mezszámát LeBron James, az észak-amerikai profiligában (NBA) szereplő Cleveland Cavaliers kulcsjátékosa.
nov. 14
12:48
Úszás: Szepesi és Gyurta is csúccsal folytatta a bajnokságot (She)
Szepesi Nikolett és Gyurta Dániel szombat délelőtt folytatta a csúcsdöntést a Százhalombattán zajló rövid pályás úszó országos bajnokságon: mindketten saját korábbi országos rekordjukat adták át a múltnak.
nov. 14
12:48
Szepesi és Gyurta újabb országos csúcsa (Metropol)
Szepesi Nikolett és Gyurta Dániel ismét országos csúcsot úszott a rövidpályás ob-n, Százhalombattán.
nov. 14
13:06
Karate: eddig két magyar érem a marokkói utánpótlás vb-n (She)
Szép magyar sikerek születtek a karatésok marokkói utánpótlás-világbajnokságán. A Rabatban zajló világversenyen a +60 kilogrammos Metzger Szandra az U21-es korosztályban ezüstérmes lett. A magyar sportoló dán, török, marokkói és orosz ellenfeleket legyűrve jutott be a súlycsoport fináléjába, ahol kikapott egy kínaitól, így a dobogó második fokára állhatott fel.
nov. 14
13:24
Nyíregyháza: januárban tárgyalnak Fuad Bugerra érkezéséről (She)
A labdarúgó Soproni Liga utolsó helyén álló Nyíregyházi Spartacus januárban folytatja a tárgyalásokat az algériai Fuad Bugerrával.
nov. 14
13:24
Anand magyar csapatban játszik! (Behaviour)
Jövő vasárnap szerepel először magyar bajnoki mérkőzésen Viswanathan Anand, az indiai sakkvilágbajnok.
nov. 14
13:42
Blog: Ez már valami! – Szöllősi György írása (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Szöllősi György újságíró, aki ezúttal U21-es labdarúgó-válogatott Olaszország elleni sikere kapcsán fejti ki a véleményét.
nov. 14
13:42
Izomhúzódással adta fel meccsét az izomhúzódás miatt továbbjutó bajnok... (Behaviour)
Az ötödik helyen kiemelt argentin Juan Martin Del Potro hasizomhúzódás miatt feladta a cseh Radek Stepanek elleni péntek esti negyeddöntőjét a 2,75 millió euró összdíjazású párizsi fedettpályás férfi tenisztornán. Mint ismeretes, az előző fordulóban, még Gonzalez ellen úgy nyert az US Open-bajnok Del Potro, hogy chilei ellenfele a döntő szett előtt bedobta a törülközőt - szintén izomhúzódás miatt.
nov. 14
14:00
Internazionale: José Mourinho egyszer visszatérne Angliába (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban listavezető Internazionale vezetőedzője, José Mourinho elmondta, hogy szívesen visszatérne Angliába.
nov. 14
14:02
Férfi kosárlabda: az Atomerőmű SE nem tart igényt Bonell Colasra (She)
Három nap tesztelés után az Atomerőmű férfiegyüttesének vezetői megállapították, a próbajátékon szereplő Bonell Colas nem olyan szintű kosaras, hogy erősítést jelentene a bajnoknak.
nov. 14
14:04
Alpesisí-vk: a német Maria Riesch győzött műlesiklásban, Leviben (She)
A német Maria Riesch győzelmével ért véget az alpesi sízők műlesikló világkupaversenye a finnországi Leviben.
nov. 14
14:18
Portugália: visszavonult a korábbi válogatott Sergio Conceicao (She)
Befejezte labdarúgó-pályafutását Sergio Conceicao, a portugál válogatott korábbi középpályása. A 35. születésnapját vasárnap ünneplő játékos a továbbiakban legutóbbi klubja, a görög PAOK Szaloniki sportigazgatója lesz.
nov. 14
14:54
Franciaország: „Ha érdekelnének a kritikák, biztos öngyilkos lennék” (She)
A francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Raymond Domenech kijelentette, hogy őt bizony nem érdeklik a kritikák. Állítása szerint megölhetné magát, ha magára venné ezeket.
nov. 14
15:12
Chelsea: Didier Drogba is felkerült a sérültek listájára (She)
Már korábban megírtuk, hogy Didier Drogba sérülés miatt nem játszhat az elefántcsontparti válogatott Guinea elleni világbajnoki selejtezőjén. A vizsgálatok után kiderült, hogy a csatárnak három hetet kell kihagynia, ugyanis eltörött a bordája, amikor a múlt hétvégi, Manchester United elleni rangadón a „vörös ördögök” védője, Jonny Evans mellkason rúgta.
nov. 14
15:48
NB II, Keleti csoport: gólzáporos döntetlen a Szolnok-REAC rangadón (She)
A labdarúgó NB II Keleti csoportjának utolsó őszi fordulójában a Szolnok a REAC-ot fogadta. A mérkőzés tétje az volt, hogy melyik gárda telelhet feljutást érő helyen. A két tizenegyest és hat gólt hozó találkozó 3–3-as döntetlennel zárult. A Vác közben hazai pályán győzte le a Ceglédet, míg a Békéscsaba és a Mezőkövesd nem bírt egymással.
nov. 14
15:50
Ligakupa: Diósgyőrben nyert három góllal az MTK (She)
Könnyed, 4–1-es győzelmet aratott az MTK a labdarúgó Ligakupa első csoportkörének 8. fordulójában a Diósgyőr ellen.
nov. 14
15:52
Real Madrid: Kaká nem bánta meg, hogy nem igazolt a Manchester Cityhez (She)
A Real Madrid csapatának játékosa, Kaká nem bánta meg, hogy januárban nem igazolt a Manchester Cityhez, és így nem lett a világ legjobban fizetett labdarúgója.
nov. 14
15:54
Tenisz: Nadal legyőzésével Djokovics az első döntős Párizsban (She)
Novak Djokovics jutott elsőként a döntőbe a Párizsban zajló, 2.75 millió euró összdíjazású férfi mesterversenyen, miután az elődöntőben két játszmában verte meg a spanyol Rafael Nadalt.
nov. 14
16:06
NB II, Nyugati csoport: a Gyirmótot is legyőzte a Szigetszentmiklós (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 15. fordulójábana Szigetszentmiklós a Pécs után az éllovas Gyirmótot is legyőzte. Gólzáporos sikert aratott a Hévíz otthonában a Tatabánya, döntetlenre végzett egymással a Kozármisleny és az Ajka.
nov. 14
16:08
Női asztalitenisz ETTU-kupa: kiesett a Postás a nyolcaddöntőben (She)
Nem jutott be a legjobb nyolc közé a Postás SE a női asztalitenisz ETTU-kupában, miután szombaton 3–1-re kikapott a spanyol Cartagena otthonában.
nov. 14
16:10
Vb 2010: drámai fordulatok után Nigéria jutott ki a világbajnokságra (She)
Nigéria idegenben 3–2-re legyőzte Kenyát, és mivel Tunézia nem tudott nyerni Mozambikban, a "szuper sasok" jutottak ki a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságra.

Keresés