2009. november 22. vasárnap

nov. 22
0:09
Primera División: nem bírt az Athletic Bilbaóval a Barcelona (She)
A Barcelona 1–1-es döntetlent játszott az Athletic Bilbao vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában.
nov. 22
0:45
Ökölvívás: Erdei megszerezte a WBC cirkálósúlyú világbajnoki övét (She)
Erdei Zsolt profi pályafutása harmincegyedik mérkőzésén megőrizte veretlenségét az olasz Giacobbe Fragomeni elleni összecsapáson a németországi Kielben rendezett ökölvívó gálán, és ezzel a félnehézsúly korábbi világbajnoka megszerezte a WBC (Bokszvilágtanács) cirkálósúlyú világbajnoki övét.
nov. 22
1:06
Erdei Zsolt világbajnok! (Metropol)
Erdei Zsolt elhódította a Boksz Világtanács (WBC) cirkálósúlyú világbajnoki övét, miután szombaton éjjel Kielben többségi pontozással legyőzte a címvédő olasz Fragomenit.
nov. 22
1:21
Ökölvívás: A hatodik menetben majdnem feladtam - Erdei Zsolt (She)
Erdei Zsolt pontozással legyőzte az olasz Giacobbe Fragomenit az Universum kieli gáláján, és ezzel megszerezte a Bokszvilágtanács (WBC) cirkálósúlyú világbajnoki övét. Madár az összecsapást követően elárulta, hogy élete egyik legnehezebb bunyóján van túl.
nov. 22
2:15
Férfi kosárlabda: szerződést bontott egymással Horváth Imre és a Szolnok (She)
A Szolnoki Olaj KK csapata 92–74-re kikapott szombaton a férfi kosárlabda-bajnokságban az Atomerőműtől. A mérkőzés lefújása után a fél csarnok Horváth Imre távozását követelte, a mesterrel végül szakított a klub.
nov. 22
2:51
Utoljára dolgozik együtt Erdei Zsolt és Fritz Sdunek? (Blikk)
KIEL ‒ Azt mondják, az edzők különleges szerepet töltenek be a sportoló életében.
nov. 22
3:27
Triplázhat a Eger (Blikk)
BUDAPEST ‒ Sorozatban harmadszor szerezheti meg a Magyar Kupát az Eger férfi vízilabdacsapata.
nov. 22
4:21
Exkluzív!Itt a sakk királya! (Blikk)
Viswanathan Anand (39) ma először játszik magyar bajnokit.
nov. 22
7:03
Brazília: Ronaldo gólt lőtt, de az emberelőnyös Corinthians kikapott (She)
A brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban hazai pályán szenvedett vereséget a Corinthians, amely 1–1-es állás után majd' harminc percig emberelőnyben játszhatott.
nov. 22
7:05
Brazília: Ronaldo gólt lőtt, de az emberelőnyös Corinthians kikapott (She)
A brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban hazai pályán szenvedett vereséget a Corinthians, amely 1-1-es állás után majd' harminc percig emberelőnyben játszhatott.
nov. 22
7:21
Ökölvívás: Ward a 11. menetben győzött Kessler ellen (She)
Megtörtént, amire nagyon kevesen számítottak. Az olimpiai bajnok Andre Ward nagyon sima meccsen bokszleckét adott a Szuper Hatos Torna legnagyobb sztárjának számító Mikkel Kesslernek.
nov. 22
7:39
NHL: szétlövésben nyert a Detroit, végre Pittsburgh-siker (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság alapszakaszának 49. játéknapján újra nyert a címvédő Pittsburgh Penguins, amely az Atlanta Thrashers ellen diadalmaskodott idegenben minimális különbséggel. Szétlövésben tudott győzni a Detroit, a Toronto és a Nashville. Utóbbi csapat sorozatban ötödször nyert, viszont a Chicago már az egymást követő hatodiknál jár ebben a mutatóban.
nov. 22
7:57
NBA: a 13. mérkőzését is elbukta a még mindig nyeretlen NJ Nets (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 26. játéknapján sem tudott győzni a New Jersey Nets, amely ligautolsóként szezonbeli tizenharmadik vereségét volt kénytelen elkönyvelni, ezúttal hazai pályán kapott ki a NY Knickstől.
nov. 22
7:59
Férfi vízilabda: Benedek Tibor triplázott, K.O.-val nyert a Recco (She)
Az olasz élvonalbeli férfi vízilabda-bajnokság szombati fordulójában a magyar érdekeltségű csapatok közül a címvédő Pro Recco és a Posillipo tudott győzni. Előbbi Benedek Tibor triplájának is köszönhetően 20–6-ra ütötte ki a Romát, míg utóbbi a Latina (Kovács Olivér) otthonában nyert 7–6-ra.
nov. 22
8:01
Atlétika: Pars, Papp és Csoma a legjobb, sorozat kalapácsvetőknek (She)
A szombat esti atlétabálon átadták az év hazai legjobbjainak járó díjakat. A férfiak közül a kalapácsvető Pars Krisztián, a nők közül a hosszútávfutó Papp Krisztina érdemelte ki az év atlétája címet. Az év edzője Csoma Ferenc lett.
nov. 22
8:33
Kerékpár: örökre eltiltották az osztrák Christian Pfannbergert (She)
Az osztrák doppingellenes ügynökség örökre eltiltotta Christian Pfannberger világbajnoki nyolcadik helyezett országúti kerékpárost.
nov. 22
8:54
Erdei Zsolt cirkálósúlyú világbajnok (Behaviour)
Erdei Zsolt elhódította a Boksz Világtanács (WBC) cirkálósúlyú világbajnoki övét, miután szombaton Kielben többségi pontozással legyőzte a címvédő olasz Giacobbe Fragomenit. Erdei Zsolt az első magyar profi ökölvívó, aki két súlycsoportban is világbajnok lett.
nov. 22
9:45
Úszás: két magyar rekord a zágrábi versenyen (She)
Két országos csúcs született a zágrábi Mladost 2009 elnevezésű rövid pályás nemzetközi úszóversenyen: Gyurta Dániel saját, egy hete, a százhalombattai országos bajnokságon elért rekordját (2:04.61) írta át 200 méter mellen (2:04.14), míg Verrasztó Evelyn 50 gyorson (25.08) vette vissza a magyar csúcsot Dara Esztertől (25.19).
nov. 22
9:48
Rafael Marquez új vírussal fertőződött? (Metropol)
Valószínűleg H1N1 vírussal fertőződött Rafael Marquez, az FC Barcelona labdarúgója. A katalán klub közlése szerint a mexikói védő már a harmadik játékos az ugyancsak hátvéd Eric Abidal és a középpályás Yaya Toure után, aki a csapatból elkapta az új influenzát.
nov. 22
10:03
Spanyolország: Pelé a '70-es évek brazil csapatát emlegeti (She)
A futballtörténelem egyik – sokak szerint a – legjobb válogatottjához, az 1970-es mexikói világbajnokságon aranyérmet szerző brazil együtteshez hasonlítja az Európa-bajnok spanyol gárdát Pelé. A háromszoros vb-aranyérmes legenda, aki kulcsembere volt annak a '70-ben győztes csapatnak, nem csak udvariassági köröket futott a spanyolok dicséretével…
nov. 22
10:24
Két magyar csúcs Zágrábban (Metropol)
Két országos csúcsot értek el a magyar versenyezők a zágrábi rövidpályás úszóviadalon, szombaton.
nov. 22
10:39
Erdei azt mondja, ezúttal a szívével nyert (Infostart)
Erdei Zsolt elhódította a Boksz Világtanács (WBC) cirkálósúlyú világbajnoki övét, miután szombaton éjjel Kielben többségi pontozással legyőzte a címvédő olasz Giacobbe Fragomenit.
nov. 22
10:57
Overdose újra kirobbanó erőben - képgalériával (Infostart)
Három hetes vidéki tartózkodás után szigorú biztonsági intézkedések közepette érkezett meg Overdose a Nemzeti Lóverseny Kft. alagi telepére, hogy végre megszokott helyén kezdhesse meg téli pihenőjét és remélhetően tavaszi felkészülését - közölte a PannoniaOverdose.hu, a telivérrel foglalkozó hivatalos honlap.
nov. 22
11:15
Debrecen: a Honvéd ellen megsérülő Leandro nem játszhat a Liverpool ellen (She)
Leandro térdsérülést szenvedett a Honvéd ellen 2–1-re megnyert bajnokin, és az első vizsgálatok alapján biztossá vált, hogy nem léphet pályára a Liverpool elleni, keddi Bajnokok Ligája-mérkőzésen.
nov. 22
11:15
A Bild szerint újpestiek is bundáztak! (Blikk)
A bochumi ügyészség pénteken jelentette be, hogy Európa legnagyobb bundabotrányának részeseként 13 magyar bajnoki futballmeccs eredményét is befolyásolta egy fogadásokra specializálódott bűnbanda.
nov. 22
11:17
Labdarúgás: a Soproni Liga és a topligák vasárnapi programja (She)
Tekintse meg a labdarúgó Soproni Liga és az európai topligák szombati programját! A magyar bajnoki találkozóról természetesen élő, szöveges tudósítással jelentkezünk, az olasz, spanyol, német, illetve angol élvonalbeli meccseket pedig livescore-formátumban követheti figyelemmel!
nov. 22
11:33
Bajnokok Ligája: busz indul Lyonba a Debrecen BL-meccsére (She)
A Debrecen hivatalos honlapjának beszámolója szerint szurkolói busz indul Lyonba a Loki utolsó Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésére.
nov. 22
11:36
Mégsem bundázott az Újpest? (Metropol)
Németországban egyre több gyanúsított játékos, illetve klub neve merül fel a héten kirobbant labdarúgó bundabotrányban, ugyanakkor egyre több a cáfolat is. Svájcban eltiltottak egy szenegáli játékost.
nov. 22
11:51
Arobik Eb: öt magyar felnőttegység döntős Liberecben (She)
Öt magyar felnőttegység jutott döntőbe a csehországi Liberecben zajló aerobik Európa-bajnokságon.
nov. 22
11:53
Női vízilabda MK: a Dunaújváros megnyerte a BVSC elleni finálét (She)
A Dunaújvárosi Főiskola nyerte meg a női vízilabda Magyar Kupát, miután a Szőnyi úton három góllal (11–8) jobbnak bizonyult a BVSC-Zuglónál.
nov. 22
12:09
Kézilabda: Császárt kiengedték a kórházból, tíz nap múlva edzene (She)
Az MKB Veszprém Bajnokok Ligája-csoportjában szereplő francia Chambéry férfi kézilabdacsapatának egyik legjobbját, a magyar válogatott Császár Gábort pénteken megműtötték, szombaton haza is engedték a kórházból, a játékos pedig máris a visszatérésén gondolkodik.
nov. 22
12:11
Barcelona: Messi nem játszik az Inter ellen, az El Clásicót is kihagyhatja (She)
Újabb csapás érte a Barcelonát: Lionel Messi megsérült a csapat Bilbao elleni szombati bajnokiján (1–1), és nem játszhat az Inter ellen a Bajnokok Ligájában kedden, sőt a Real Madrid elleni rangadón is kétséges a játéka.
nov. 22
12:45
A Real Madrid megelőzte a Barcelonát az El Clásico előtt - videókkal (Infostart)
Az ősz mérkőzésének tartott El Clásico előtt a Real Madrid átvette a vezetést a spanyol bajnokságban. Az immár tíz mérkőzés óta Cristiano Ronaldo nélkül játszó királyi klubnál ráadásul a jövő is biztatóbbnak tűnik, mint a katalánoknál.
nov. 22
12:45
Női röplabda Extraliga: az ifjúsági válogatott megverte a Miskolcot (She)
Az ifjúsági válogatott három játszmában megverte a Miskolcot vasárnap délelőtt a női röplabda Extraligában.
nov. 22
12:47
Sífutó-vk: meglepetésre a svédek győztek a női váltóban (She)
Vasárnap váltóversenyeket rendeztek a sífutó világkupa beitostöleni állomásán. A hölgyeknél a némi meglepetésre svéd siker született a 4x5 km-es távon, miután megelőzték a favorit finn és a házigazda norvég csapatot is.
nov. 22
12:48
A Dunaújváros a női kupagyőztes (Metropol)
A Dunaújvárosi Főiskola nyerte a vízilabda Theodora Magyar Kupa női döntőjét vasárnap, a Szőnyi úti uszodában.
nov. 22
13:21
Bajnokok Ligája: holland bírók a Debrecen mérkőzésén (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) döntése értelmében holland játékvezetői négyes dirigálja a Debrecen–Liverpool Bajnokok Ligája-mérkőzést.
nov. 22
13:23
Vívás: Budapest nem rendez világbajnokságot 2011-ben (She)
Nem kapta meg Budapest a 2011-es vívó világbajnokság rendezési jogát.
nov. 22
13:39
Londoni olimpia férfi párbajtőr és női kard csapatverseny nélkül (Infostart)
Férfi párbajtőrben és női kardban nem rendeznek csapatversenyeket a 2012-es londoni olimpián.
nov. 22
13:39
Bundabotrány: magyar légiós csapata is a bundabotrányban (She)
A német Süddeutsche Zeitung hat mérkőzést nevezett meg, amely benne lehet az európai futballt megrengető legújabb bundabotrányban.
nov. 22
13:57
Férfi vízilabda MK: a címvédő Egert legyőző Vasas ült fel a trónra (She)
A férfi vízilabda Magyar Kupa döntőjében a TEVA-VasasPlaket ülhetett fel a trónra, miután hosszabbításos találkozón nyert a címvédő ZF-Eger ellen.
nov. 22
14:15
A Vasas nyerte a vízilabda Magyar Kupát (Infostart)
A bajnoki címvédő Vasas nyerte a férfiaknál a vízilabda Theodora Magyar Kupát, miután a Szőnyi úti döntőben hosszabbítás után nyert az előző szezonban MK-győztes Eger ellen.
nov. 22
14:15
Ausztria: Waltner három gólja edzőt buktatott (She)
A Mattersburg ellen 3–0-ra elvesztett mérkőzés után lemondott az osztrák labdarúgó-bajnokságban szereplő Kärnten edzője, Frenkie Schinkels.
nov. 22
14:17
Videó: tekintse meg Juhász Roland Roeselare ellen lőtt gólját! (She)
Mint beszámoltunk róla, Juhász Roland szerezte az Anderlecht első gólját a sereghajtó Roeselare ellen a belga bajnokság 16. fordulójában. Tekintse meg a magyar válogatott védő második percben lőtt találatát!
nov. 22
14:19
Súlyemelő-vb: kazah siker női 53 kg-ban, kínai siker férfi 69 kg-ban (She)
A kazah Zulfija Csinsanlo összetettbeli sikerével zárult a női 53 kg-os súlycsoport versenye, míg a férfiaknál a kínai Liao Huj győzött a 69 kg-os kategóriában a Dél-Koreában zajló súlyemelő világbajnokságon.
nov. 22
14:33
Formula-1: december 9-ig döntenek a Brit Nagydíj sorsáról (She)
A Formula–1 mindenható ura, Bernie Ecclestone elmondta, legkésőbb december 9-ig eldől, hogy a következő évben lesz-e Brit Nagydíj.
nov. 22
14:35
Bajnokok Ligája: lánya balesete miatt nem játszik a Sevilla csatára (She)
Kihagyja az Unirea Urziceni elleni keddi Bajnokok Ligája-mérkőzést Arouna Koné, a Sevilla labdarúgócsapatának csatára.
nov. 22
14:51
Formula-1: Schumacher foglalhatja el Button helyét, az érintettek cáfolnak (She)
A brit lapokban napvilágot látott, hogy Michael Schumacher foglalhatja el a McLarenhez igazoló Jenson Button helyét a Mercedes GP-nél.
nov. 22
14:53
Bundabotrány: eltiltották a Thun szenegáli játékosát (She)
A héten kirobbanó bundabotrány nyomán eltiltotta az együttes vasárnapi kupamérkőzésétől a szenegáli Omar Fayét a svájci másodosztályú FC Thun labdarúgócsapatának vezetősége.
nov. 22
15:09
Rögbi: az Egyesült Államok is világbajnoki résztvevő (She)
Az Európában zajló nagy „Észak–Dél" csatározás közben alig figyeltek a rögbiszurkolók arra, hogy az Egyesült Államok biztosan megverte Uruguayt, és így bejutott a 2011-es világbajnokság mezőnyébe.

Keresés