2009. november 1. vasárnap

nov. 1
17:36
Formula-1: Button nagyon örült a szezon végi „bónusz” dobogójának (She)
Mint beszámoltunk róla, a német Sebastian Vettel győzelmével ért véget a száguldó cirkusz 2009-es idényének utolsó versenye, az Abu-dzabi Nagydíj. A vb-pontversenyt már egy futammal korábban Brazíliában megnyerő brit Jenson Button már csak bónuszként fogta fel az újabb dobogós helyezését.
nov. 1
17:54
Soproni Liga: Videoton-Vasas élőben az NSO-n (She)
A Soproni Liga 13. fordulójában a Vasas a listavezető Videotont fogadja. A mérkőzést ön is figyelemmel élő, szöveges tudósításunkon!
nov. 1
17:56
Női kézilabda EHF-kupa: ötgólos hátrányba került a Ferencváros (She)
A Ferencváros női kézilabdacsapata hazai pályán ötgólos vereséget szenvedett a dán Randers együttesétől az EHF-kupa harmadik fordulójának első összecsapásán, így a továbbjutás szempontjából igen nehéz helyzetben várja a november 8-ai, idegenbeli visszavágót.
nov. 1
17:58
Videó: nézze meg, hogyan ütötte ki az Ajax a Feyenoordot! (She)
Mint már beszámoltunk róla, a holland labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának rangadóján az Ajax hazai pályán fölényes, 5–1-es győzelmet aratott a Feyenoord ellen. Most megmutatjuk a találkozó góljait videón!
nov. 1
18:12
Görögország: Némethék döntetlent játszottak Poszáék vendégeként (She)
Németh Krisztián együttese, az AEK Athén 2–2-es döntetlent játszott a Posza Zsoltot is foglalkoztató Ergotelisz vendégeként a görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában.
nov. 1
18:12
Serena nyerte a házidöntőt (Metropol)
Serena Williams győzelmével ért véget a 4,55 millió dollár összdíjazású dohai női tenisz WTA-világbajnokság, miután a vasárnapi döntőben két játszmában nyert nővére, a címvédő Venus ellen.
nov. 1
18:14
Bundesliga: győzött a Hoffenheim, és az ötödik helyen áll a tabellán (She)
A Hoffenheim 1–0-ra győzött a Freiburg vendégeként a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 11. fordulójának vasárnap délutáni mérkőzésén, és a győzelemmel feljött a tabellán az ötödik helyre – hátránya mindössze három pont az éllovas Leverkusennel szemben.
nov. 1
18:30
Serena nyerte a Williams lányok házidöntőjét (Infostart)
Serena Williams győzelmével ért véget a 4,55 millió dollár összdíjazású dohai női tenisz WTA-világbajnokság, miután a döntőben két játszmában nyert nővére, a címvédő Venus ellen.
nov. 1
18:48
Argentin válogatott: fejbe lőtték Fernando Cácerest (She)
Fejbe lőtték Fernando Cácerest, korábbi argentin válogatott labdarúgót. Az egykori hátvéd kómában van.
nov. 1
18:50
Német Kupa: Torghelléék csapata a Kölnt fogadja a negyeddöntőben (She)
Élvonalbeli ellenfelet kapott Torghelle Sándor és Szabics Imre csapata, az Augsburg a Német Kupa negyeddöntőjében – a másodosztályú együttes az 1. FC Köln ellen harcolhatja ki az elődöntőbe jutást.
nov. 1
18:52
Videó: íme, Milito és Maicon Livornónak lőtt gólja! (She)
Az olasz bajnokság 11. fordulójában a listavezető Internazionale 2–0-ra győzött a Livorno otthonában. Az alábbi videón megtekintheti a mérkőzés találatait!
nov. 1
18:54
Tenisz WTA-vb: Serena Williams a döntőben is legyőzte Venust (She)
Serena Williams a csoportmérkőzések után másodszor is legyőzte testvérét, a címvédő Venust a női teniszezők Dohában zajló év végi világbajnokságának döntőjében. Ezúttal két szetttben 6:2, 7:6 arányban diadalmaskodott nővére ellen, és így megnyerte a vb-t.
nov. 1
18:56
New York Marathon: Derartu Tulu meglepetés sikere (She)
Meglepetésre a 37 éves etióp Derartu Tulu nyerte meg a nőknél a vasárnap rendezett New York City Marathont, melyen a férfiaknál a hazai Meb Keflezighi ért elsőként célba. A győztesek 130 ezer dollárt kaptak teljesítményükért.
nov. 1
18:58
Női kézilabda BL: megküzdött a győzelemért otthon a Győr (She)
A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában hazai pályán nehéz, fordulatos találkozón egy góllal bizonyult jobbnak a spanyol S.D. Ixakonál. A győriek első győzelmüket aratták, a spanyolok második vereségüket szenvedték el.
nov. 1
19:24
Primera División: győzött a Villarreal, és elmozdult a kiesőzónából (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 9. fordulójában megszerezte második győzelmét a Villarreal: az előző szezon ötödik helyezettje hazai pályán a Tenerifét ütötte ki 5–0-ra, és sikerével elmozdult a kiesőzónából.
nov. 1
19:26
Premier League: nem bírt a Birminghammel a Manchester City (She)
Mindössze gól nélküli döntetlent játszott a nyáron nagyon megerősödő Manchester City a Birmingham otthonában a Premier League 11. fordulójának vasárnapi mérkőzésén.
nov. 1
19:42
Olimpiai válogatott: edzőtáborba vonult a csapat (She)
A november 13-i, Olaszország elleni (Győr, november 13., 16 óra) U21-es Eb-selejtezőre készülő olimpiai válogatottunk vasárnap az MLSZ telki edzőközpontjába költözött, ahol keddig táborozik majd. Egervári Sándor szövetségi edző - mivel az időpont nem hivatalos FIFA, illetve UEFA játéknap - ezúttal csak az itthon szereplő futballistákat veheti számításba. Vasárnap tizenhárom futballista érkezett…
nov. 1
19:42
Rendet akarnak volt ferencváros játékosok (Behaviour)
A korábbi ferencvárosi labdarúgók elhatárolódnak a Diósgyőr elleni, szombati bajnoki mérkőzésen történt rendbontástól, egyúttal kérik volt klubjuk vezetését, valamint a magyar hatóságokat, nevezzék meg a felelősöket, és teremtsenek olyan környezetet, amelyben ismét családi szórakozássá válhat egy-egy mérkőzés.
nov. 1
19:44
Soproni Liga: öt gól az utolsó negyedórában és Videoton-siker (She)
A Soproni Liga 13. fordulójában a Vasas a Videotont fogadta, és nagyon megnehezítette a listavezető dolgát. A fehérváriak az első félidőben – fölényük ellenére – nem tudtak a hálóba találni, a második játékrész elején azonban megszerezték a vezetést. A Vasas fordított, viszont még egy fordulat maradt a mérkőzésben: a Videoton az utolsó tíz percben három gólt is lőtt, és André Alves…
nov. 1
19:46
Bundesliga: két perc alatt két sárgát kapott egy játékos, nyert a Frankfurt (She)
Az Eintracht Frankfurt begyűjtötte a három pontot a Bochum ellen a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 11. fordulójának vasárnapi záró mérkőzésén.
nov. 1
19:48
Női kézilabda KEK: tizenkét gólos előnyt szerzett a DVSC (She)
A DVSC-Aquaticum női kézilabdacsapata hazai pályán tizenkét góllal verte a cseh ZORA Olomoucot a KEK harmadik fordulójának első összecsapásán, így erősen bizakodva várhatja a jövő hétvégi, idegenbeli visszavágót.
nov. 1
20:00
"Nevezzék meg a felelősöket!" - követelik a Fradi hajdani klasszisai (Infostart)
"A korábbi ferencvárosi labdarúgók elhatárolódnak a Diósgyőr elleni, szombati bajnoki mérkőzésen történt rendbontástól, egyúttal kérik volt klubjuk vezetését, valamint a magyar hatóságokat, nevezzék meg a felelősöket, és teremtsenek olyan környezetet, amelyben ismét családi szórakozássá válhat egy-egy mérkőzés."
nov. 1
20:00
Tenisz: Ivan Ljubicic kétszettes tornagyőzelme Lyonban (She)
Ivan Ljubicic nyerte a 650 ezer euró összdíjazású, Lyonban megrendezett, kemény pályás ATP-tornát. A harmadik helyen kiemelt horvát kiválóság a döntőben a francia Michaël Llodrát verte két játszmában.
nov. 1
20:18
Hátrányból fordítva, hatgólos meccset nyert meg a Videoton (Infostart)
A listavezető Videoton gólgazdag találkozón, remek hajrájának köszönhetően legyőzte idegenben a Vasast a labdarúgó NB I 13. fordulójának zárómérkőzésén.
nov. 1
20:18
Norvégia: Kovács Péter egy találattal maradt le a gólkirályi címről (She)
Az már korábban eldőlt, hogy a Rosenborg fölényesen nyeri a 2009-es norvég bajnokságot, azonban a gólkirályi címért zajló csata még az utolsó fordulóban is nyitott volt – végül Kovács Péter, az Odd Grenland magyar támadója egy találattal maradt le a megtisztelő címről.
nov. 1
20:18
A Fáy utcában nyert a Videoton (Metropol)
A listavezető Videoton gólgazdag találkozón, remek hajrájának köszönhetően legyőzte idegenben a Vasast a labdarúgó Soproni Liga 13.fordulójának zárómérkőzésén.
nov. 1
20:20
Drámai csatában nyert a Győr a női kézilabda BL-ben (Infostart)
Az egy hete elszenvedett vereség után második mérkőzését drámai körülmények között megnyerte a Győr a női kézilabda Bajnokok Ligájában. A jól hajrázó magyar csapat vasárnap 29-28-ra győzött a vendég spanyol Itxako ellen.
nov. 1
20:36
Jégkorong: Jesenicében is nyerni tudott az Alba Volán (She)
A Sapa Fehérvár AP19 jégkorongcsapata kétgólos győzelmet aratott Jesenicében az osztrák élvonalbeli jégkorongbajnokság (EBEL) alapszakaszának 20. fordulójában
nov. 1
20:36
Volt ferencvárosi játékosok felhívása (Metropol)
A korábbi ferencvárosi labdarúgók elhatárolódnak a Diósgyőr elleni, szombati bajnoki mérkőzésen történt rendbontástól, egyúttal kérik volt klubjuk vezetését, valamint a magyar hatóságokat, nevezzék meg a felelősöket, és teremtsenek olyan környezetet, amelyben ismét családi szórakozássá válhat egy-egy mérkőzés.
nov. 1
20:38
Női kosárlabda NB I: a Pécs több, mint kétszer annyit dobott, mint a BSE (She)
A női kosárlabda-bajnokság 6. fordulójának zárómérkőzésén a Pécs több, mint kétszer annyi pontot szórt, mint aktuális ellenfele, a BSE, ezzel továbbra is hibátlan a baranyai csapat.
nov. 1
20:54
Tenisz: ukrán győzelem Moszkvában, Sztahovszkij másodszor (She)
Második ATP-tornagyőzelmét aratta az ukrán Szergij Sztahovszkij, aki a 750 ezer dollár összdíjazású, szentpétervári rendezésű, kemény pályás torna döntőjében háromjátszmás mérkőzésen bizonyult jobbnak a nálánál esélyesebb, nyolcadik helyen kiemelt argentin Horacio Zabellos ellen.
nov. 1
20:54
Hivatalos totónyeremények (Behaviour)
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 44. fogadási heti TOTÓ és Góltotó nyereményei a jövedelemadó levonása után a következők...
nov. 1
20:56
Férfi kosárlabda: Németh István az olasz Carife Ferrara játékosa lett (She)
Olaszországba szerződött Németh István, a magyar válogatott kosárlabdázó az élvonalbeli Carife Ferrara csapatának játékosa lett, számolt be róla a kosarinfo.com.
nov. 1
21:12
Primera División: győzött a Valencia, és feljött a negyedik helyre a tabellán (She)
David Navarro góljával a Valencia 1–0-ra győzött a Málaga otthonában az élvonalbeli spanyol labdarúgó-bajnokság (Primera División) 9. fordulójában. A győzelemmel a Valencia az ötödik helyről előrelépett a negyedikre a tabellán, hátránya öt pont az éllovas Barcelonával szemben.
nov. 1
21:14
Jégkorong: nehéz meccset hozott össze az Újpest a csíkiak ellen (She)
Az Újpest jégkorongcsapata hazai pályán egy góllal verte az SC Csíkszeredát a MOL Liga alapszakaszában. A hazaiak az első harmad végén 2–0-ra, majd a második játékrész közepén már 4–1-re is vezettek, de a vendégek a 41. perctől egygólos hátrányban játszhattak, ám végül kikaptak.
nov. 1
21:30
Női kézilabda BL: legyőzte a Valcea a Zvenyigorodot (She)
A román Valcea női kézilabdacsapata hazai pályán négygólos győzelmet aratott az orosz Zvezda Zvenyigorod ellen a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában. A csoportban szerepel a Győr, amely vasárnap hazai pályán a spanyol Itxakót verte egy góllal.
nov. 1
21:48
Videó: nézze meg André Alves Vasasnak lőtt három gólját! (She)
A Soproni Liga 13. fordulójának vasárnapi mérkőzésén a listavezető Videoton fordulatos mérkőzésen 4–2-re győzte le a Vasast az Illovszky-stadionban. Az alábbi videón megnézheti André Alves három találatát, Farkas Balázs szabadrúgásgólját, valamint Remili Mohamed és Szasa Dobrics fejes gólját!
nov. 1
22:24
Bologna: ismét van csapata a ghánai Stephen Appiah-nak (She)
Stephen Appiah a Serie A-ban szereplő Bologna labdarúgó-csapatában folytatja pályafutását.
nov. 1
22:42
Championship: ikszeltek Gyepesék a Nottingham Foresttel (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályának 15. fordulójában 1–1-es döntetlent játszott egymással a Cardiff City és a Nottingham Forest.
nov. 1
22:44
Belgium: egygólos Beerschot-siker Gentben (She)
Az élvonalbeli belga labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában az AA Gent hazai pályán egygólos vereséget szenvedett a Germinal Beerschot csapatától. Vereségével a Gent a hetedik helyre csúszott vissza a tabellán – egymást követő harmadik meccsen kapott ki –, a Beerschot két helyet előre lépve az ötödik.
nov. 1
22:46
Videó: elkapta az eltévedt denevért a San Antonio Spurs kosarasa (She)
Manu Ginóbili vetett véget egy denevér repkedésének a San Antonio Spurs–Sacramento Kings NBA-mérkőzésen. Az eltévedt állat miatt egy darabig állt a játék, majd úgy tűnt, hogy megtalálta a kijáratot. Néhány perc múlva azonban ismét feltűnt, a Spurs játékosa azonban egy mozdulattal, puszta kézzel lecsapta. Íme, a jelenet videón!
nov. 1
23:00
Serie A: nem bírt egymással a Genoa és a Palermo (She)
Az élvonalbeli olasz labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában nem bírt egymással a Palermo és a Genoa: a két együttes előbbiek pályaválasztása mellett gólnélküli döntetlenre végezett. A megszerzett egy-egy ponttal mindkét középcsapat két-két helyet lépett előrébb a tabellán. A Genoa így most hetedik, a Palermo tizedik.
nov. 1
23:18
Primera Divisón: Castro gólja pontot ért a Gijónnak La Corunában (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójában a Sporting Gijón pontot szerzett La Corunában.
nov. 1
23:20
Ligue 1: négyet vágott a Paris SG a Sochaux otthonában (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában a Paris SG biztosan, három góllal nyert a Sochaux vendégeként.
nov. 1
23:36
AC Milan: Galliani bejelentette Dominic Adiyiah érkezését (She)
Az AC Milan nyerte meg a Dominic Adiyiah-ért folytatott versenyfutást. Adriano Galliani hivatalosan is bejelentette, hogy az U20-as világbajnokság legjobb játékosa januárban érkezik az olasz csapathoz a norvég Fredrikstadtól.
nov. 1
23:38
Portugália: Lisszabonban szenvedett a Sporting a Maritimo ellen (She)
A portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójában a Sporting Lisszabonban csupán 1–1-es döntetlenre volt képes a Maritimo ellen. Idegenben nyert a Rio Ave és az Uniao Leiria is.

2009. november 2. hétfő

nov. 2
0:30
Brazília: Ronaldo duplája egy pontot ért a Corinthiansnak (She)
A brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a Corinthians Ronaldo duplájával szerzett egy pontot a listavezető Palmeiras vendégeként. A világbajnok, aranylabdás csatár kétszer, a 39., majd a 64. percben juttatta előnyhöz övéit, de vendéglátóik mindkétszer egyenlítettek.
nov. 2
7:06
NHL: a hosszabbításban győzött a Columbus a Washington ellen (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszának 29. játéknapján a Columbus Blue Jackets a hosszabbításban győzött 5–4-re a Washington Capitals otthonában. A San Jose idegenben ütötte ki a Carolinát, a New York Rangers csak egy gólt ütött a Bostonnak, de ez is elég volt a győzelemhez.
nov. 2
7:08
NBA: Bryant 41 ponttal vezette sikerre a Lakerst az Atlanta ellen (She)
A Los Angeles Lakers elsősorban Kobe Bryant 41 pontjának köszönhetően 118–110-re legyőzte az Atlanta Hawkst az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 5. játéknapján. A keleti favoritok közül a Boston és az Orlando is hibátlan maradt, előbbi csapat négy, utóbbi három győzelemmel áll.
nov. 2
7:24
NFL: Brett Favre győzelemre vezette a Minnesotát volt csapata ellen (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) alapszakaszának egyik legjobban várt mérkőzésén Brett Favre idegenben vezette 38–26-os győzelemre a Minnesota Vikings alakulatát korábbi csapata, a Green Bay Packers ellen. Az Indianapolis Colts tovább őrzi hibátlan mérlegét, a Denver Broncos azonban elszenvedte szezonbeli első vereségét. A 8. fordulóban a Tennessee és a St. Louis is…

Keresés