2009. október 20. kedd

okt. 20
0:48
AC Milan: Inzaghi alig várja a Real elleni első mérkőzését (She)
Az olasz AC Milan szerdán a spanyol Real Madrid otthonában lép pályára, hogy javítson az FC Zürich elleni vereséget követően. Az olasz együttes támadója, Filippo Inzaghi hosszú pályafutása során még sohasem játszott a Bernabéuban, és elmondása szerint már azt is alig várja, hogy végre pályára lépjen Raúl ellen.
okt. 20
1:06
Formula-1: a Toyota szerződést ajánlott Kimi Räikkönennek (She)
A Toyota ajánlatott tett a száguldó cirkusz 2007-es szezonjának világbajnokának, a finn Kimi Räikkönennek.
okt. 20
5:18
Herczeg András csapata megtréfálná ma a Fiorentinát a BL-ben (Behaviour)
Első pontjának (pontjainak?) megszerzése reményében lép ma pályára a Debrecen labdarúgócsapata a Puskás Ferenc Stadionban, ahol a Fiorentina vendégeskedik. A Bajnokok Ligája harmadik csoportfordulójában azonban már az is nagy szám lenne, ha a hajdúságiak megszereznék első góljukat.
okt. 20
5:36
"Senna halála jól jött” (Behaviour)
Bernie Ecclestone, a Formula–1 mindenható ura újfent tett róla, hogy sportágára irányítsa a köz figyelmét, ám ezúttal átlépett egy olyan határvonalat, amit nagyon nem kellett volna.
okt. 20
5:54
Három halott a Detroit Marathonon (Behaviour)
Három halottja van a vasárnap rendezett Detroit Marathonnak: egy 26, egy 36 és egy 65 éves férfi hunyt el.
okt. 20
5:56
Tavaly kérdésessé lett pályafutása, idén világbajnok - "Fantasztikus pilóta!" (Behaviour)
„Több mint 20 éve kezdtem gokartozni. Imádok versenyezni, de sosem gondoltam, hogy egyszer világbajnok leszek!” – ujjongott a 29 éves Jenson Button, miután a Sao Pauló-i versenypályán ötödikként végzett, és ezzel a Formula–1 2009-es vb győztese lett. Button 2000-ben debütált a száguldó cirkuszban, ám egy-két első soros rajtoláson s néhány dobogós helyezésen kívül számottevő eredményt nem ért el.…
okt. 20
5:58
"A mérkőzés után azt mondtam a fiúknak, jól jegyezzék meg ezt az estét, mert bebizonyították, hogy a jégkorongban minden lehetséges!" (Behaviour)
„A mérkőzés után azt mondtam a fiúknak, jól jegyezzék meg ezt az estét, mert bebizonyították, hogy a jégkorongban minden lehetséges!” – idézte a Sapa Fehérvár AV19 hokicsapatának hivatalos honlapja Jarmo Tolvanen edzőt a vasárnap esti csoda után. A magánkívüli állapotban nyilatkozó tréner véleménye valóban nem túlzás, tudniillik az EBEL Ligában induló Fehérvár az addigi listavezető, utóbbi hét…
okt. 20
6:12
Megtörné a Puskás Stadion átkát a Loki (Infostart)
Második hazai Bajnokok Ligája-mérkőzésén az első gól és az első pont megszerzésére készül a Debrecen labdarúgó-csapata. A Fiorentina ellen kérdéses Rudolf Gergely és Leandro szereplése is, ám Herczeg András így is bízik benne, borsot tudnak törni az olasz sztárcsapat játékosainak orra alá.
okt. 20
7:42
NHL: hazai pályán kapott nagy verést a New York Rangers (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) 16. játéknapján hazai pályán, a Madison Square Gardenben kapott ki 7–3-ra a New York Rangers a San Jose Sharkstól. A Los Angeles Kings győzött Dallasban, a hazai csapatok becsületét az Edmonton mentette meg: az Oilers 2–1-re verte meg a Vancouvert.
okt. 20
7:44
NFL: újabb sikerével továbbra is hibátlan a Denver Broncos (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) 6. fordulójának hétfő esti mérkőzésén (Monday Night Football) a Denver Broncos 34–23 legyőzte csoportriválisát, a San Diego Chargerst, és a sikerrel továbbra is őrzi hibátlan mérlegét.
okt. 20
8:00
Vb 2010: a bosnyák kapitány sajnálja, hogy elkerülték a franciákat (She)
Miroslav Blazevic, Bosznia-Hercegovina labdarúgó-válogatottjának szövetségi kapitánya sajnálja, hogy a jövő évi világbajnokság európai pótselejtezőjében elkerülik a franciákat.
okt. 20
8:18
Gulácsi: Az olimpia egy szép cél (Infostart)
Liverpoolban is büszkék voltak arra, hogy a magyar junior labdarúgó-válogatott bronzérmes lett az egyiptomi világbajnokságon - mondta az InfoRádiónak Gulácsi Péter. A kapus kiemelte: ahhoz, hogy az angol sztárklubnál is több lehetőséghez jusson, ott is bizonyítani kell. Hozzátette: a felnőtt válogatott keretébe még korai lenne beválogatni a korosztályos nemzeti csapat játékosait, de rövid időn…
okt. 20
8:18
Női kézilabda: Zácsik mellett Bodnyeva és Vergeljuk is marad Ljubljanában (She)
A súlyos anyagi gondokkal birkózó szlovén Krim Ljubljana női kézilabdacsapatának vezéregyéniségei, Ljudmila Bodnyeva és Marina Vergeljuk döntöttek: elfogadják a klub fizetéscsökkentésről szóló szerződésmódosítási ajánlatát.
okt. 20
8:18
Kettős magyar siker 50 m pillangón (Metropol)
Kettős magyar siker született a reykjaviki paraúszó Európa-bajnokságon női 50 m pillangón: az S5-ös sérültségi kategóriában Zámbó Diána (50.00 mp) győzött, másodikként pedig Engelhardt Katalin (51.55) teljesítette a távot.
okt. 20
8:18
Magyar éremeső a paraúszó vb-n! (Behaviour)
Kettős magyar siker született a reykjaviki paraúszó Európa-bajnokságon női 50 méter pillangón: az S5-ös sérültségi kategóriában Zámbó Diána (50.00 másodperc) győzött, másodikként pedig Engelhardt Katalin (51.55) teljesítette a távot.
okt. 20
8:36
Paraúszó Eb: kettős magyar siker női 50 m pillangón Reykjavikban (She)
Kettős magyar siker született a reykjaviki paraúszó Európa-bajnokságon női 50 m pillangón: az S5-ös sérültségi kategóriában Zámbó Diána (50.00 mp) győzött, másodikként pedig Engelhardt Katalin (51.55) teljesítette a távot.
okt. 20
8:36
Nem lesz ott a vébén Pálinger (Behaviour)
Pálinger Katalin, a világ egyik legjobb kézilabdakapusa nem vesz részt a decemberi, kínai világbajnokságon.
okt. 20
8:54
A kézilabdás Nagy László ujjsérülése (Infostart)
Ujjsérülést szenvedett Nagy László, a Barcelona válogatott kézilabdázója, így nem vesz részt a jövő heti magyarországi Pannon Kupán.
okt. 20
9:12
Nem akar zárt kaput az MTK (Blikk)
BUDAPEST – Újabb zárt kapus meccset rendezhetnek a labdarúgó-bajnokságban. Az Újpest szombaton fogadja az MTK-t, ám lehet, szurkolók nélkül tartják meg az összecsapást.
okt. 20
9:30
Serie A: Arrigo Sacchi szerint az Internek nincs ellenfele (She)
Alig kezdődött el, máris lefutottnak tekinti az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot (Serie A) Arrigo Sacchi, az AC Milan, a Parma és az olasz válogatott korábbi szakvezetője, aki szerint a bajnoki címvédő Internazionale elsőségére egyik rivális sem jelent potenciális veszélyt.
okt. 20
9:30
Pálinger nem megy a női kézilabda-vb-re (Metropol)
Pálinger Katalin, a világ egyik legjobb kézilabdakapusa nem vesz részt a decemberi, kínai világbajnokságon.
okt. 20
9:48
Pálinger nem megy a női kézilabda-vb-re (Infostart)
Pálinger Katalin, a világ egyik legjobb kézilabdakapusa nem vesz részt a decemberi, kínai világbajnokságon.
okt. 20
9:48
Serie A: az utolsó helyen álló Livorno vezetői kirúgták az edzőt (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) utolsó helyen szerénykedő Livorno vezetői menesztették a csapat vezetőedzőjét, Gennaro Ruotolót.
okt. 20
9:48
Feltámadt a Fehérvár a négygólos hátrányból (Blikk)
SZÉKESFEHÉRVÁR – Négygólos hátrányból felállva nyert a Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapata. A Volán osztrák bajnoki mérkőzésen szétlövés után verte 6-5-re a Linz gárdáját, úgy, hogy a vendégek a második harmadban már 5-1-re vezettek.
okt. 20
10:06
Férfi vízilabda: szerdán műtik meg Szécsi Zoltánt (She)
A BVSC–Eger hétvégi élvonalbeli vízilabda bajnokin vállsérülést szenvedő Szécsi Zoltánt szerda reggel műtik meg. A háromszoros olimpiai válogatott kapusnak előre láthatólag két-három hónapot kell kihagynia.
okt. 20
10:24
Bajnokok Ligája: Babbel agresszív játékot ígér a Sevilla ellen (She)
A Stuttgart labdarúgócsapatának vezetőedzője, Markus Babbel szerint együttese hazai pályán csak kellő agresszivitással verheti meg a Sevillát a Bajnokok Ligája keddi mérkőzésén.
okt. 20
10:24
Jenson Button gyors döntései (Metropol)
Jenson Buttonnak sokszor gyors döntéseket kell hoznia a győzelem érdekében. Vajon a pályán kívül is tud gyors döntéseket hozni?
okt. 20
10:42
Budapestre jön a focivezér (Infostart)
Joseph Blatter jelenlegi hivatali ideje után ismét jelöltetné magát a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöki posztjára.
okt. 20
10:42
Pihenésre vágyik Usain Bolt (Behaviour)
Jamaica negyedik legmagasabb állami kitüntetését vehette át Usain Bolt, a karibi ország világhírű atlétája.
okt. 20
11:00
Bajnokok Ligája: tekintse meg a keddi játéknap programját! (She)
Ma este nyolc mérkőzéssel folytatódnak a Bajnokok Ligája csoportküzdelmei.
okt. 20
11:02
Arsenal: Clichy visszatérhet a csapatba, Nasri újra a pályán (She)
Sok a sérült játékos az Arsenal keretében a holland AZ Almaar elleni, ma esti, idegenbeli Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt.
okt. 20
11:04
Atlétika: Usain Bolt az állami kitüntetés után több pihenőre vágyik (She)
Jamaica negyedik legmagasabb állami kitüntetését vehette át Usain Bolt, a karibi ország világhírű atlétája. A 23 éves sprinter a legfiatalabb, aki kiérdemelte ezt az elismerést.
okt. 20
11:18
Bulgária: lejtmenetben a Loki korábbi ellenfele, távozott az edző (She)
Lemondott a bolgár első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Levszki Szófia edzője, a szerb Ratko Dosztanics.
okt. 20
11:20
Blog: Madonna, U20, Loki, Puskás-díj - Szöllősi György írása (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Szöllősi György újságíró, aki ezúttal a magyar U20-as és a felnőtt labdarúgó-válogatott szereplése kapcsán fejti ki a véleményét.
okt. 20
11:36
BL: a Fiorentina válogatott védőjének játéka kérdőjeles a Loki ellen (She)
Herczeg András várhatóan nem az általa legjobbnak vélt összeállításban küldheti majd pályára a Debrecent kedden este a Fiorentina elleni labdarúgó BL-mérkőzésen, ám hasonló gondokkal a firenzeieket trenírozó Cesare Prandellinek is szembe kell néznie.
okt. 20
11:36
Lékó és Polgár nélkül kénytelenek hadbaszállni a férfiak (Behaviour)
A szerdai sorsolás után csütörtökön kezdődik Újvidéken a 17. sakkcsapat Európa-bajnokság, amelyen a magyar férfiválogatott a kilencedik, a női pedig a tizedik helyen kiemelt.
okt. 20
11:54
BL: Bölöni szerint csapata, a Standard a csoport „outsidere" (She)
A görög Olympiakosz vendégeként lép pályára a labdarúgó Bajnokok Ligájában a belga Standard Liege, amelynek edzője, Bölöni László csapata esélytelenségét említette nemcsak a találkozó, hanem a csoportkör kapcsán.
okt. 20
11:56
Erős emberek: Bajnokok Ligája-fordulót rendeznek Pécsen (She)
Pécs ad otthont az idén a Strongman Bajnokok Ligája magyarországi fordulójának. Az október 31-én a Lauber Dezső Sportcsarnokban rendezendő sporteseményen tizenkét erős ember - köztük a tavalyi BL győztese, a litván Zydrunas Savickas és a 2008-as BL-ezüstérmes szabadkai Katona Ervin - harcol a dobogós helyezésekért.
okt. 20
12:12
Póker: szerződést kaphat Tom "durrrr" Dwan a Full Tilttől (She)
Hosszú ideje uralja már az online póker világát Tom "durrrr" Dwan, azonban eddig egyetlen online pókerterem profi csapata sem tudta leigazolni. Most úgy fest, azonban, hogy sikerül megállapodásra, sőt egyes pletykák szerint már meg is történt a megegyezés a 23 éves amerikai és a Full Tilt Poker proficsapata között.
okt. 20
12:12
Nehéz lesz így! Pálinger nem védi Pekingben a magyar kaput (Behaviour)
Pálinger Katalin, a világ egyik legjobb kézilabdakapusa nem vesz részt a decemberi, kínai világbajnokságon. A Győr hálóőre hétfő este beszélt erről Mátéfi Eszter szövetségi kapitánnyal. A handball.hu információja szerint Pálinger 2010-től ismét szeretne a válogatottban szerepelni, amennyiben a szakember számít rá.
okt. 20
12:30
Tenisz: Hingis remekül elvan, esze ágában sincs visszatérni (She)
Úgy tűnik, hogy nem folytatódik a nagy visszatérési hullám a női teniszben, amelyet Kim Clijsters és Justine Henin indított el az idei év során.
okt. 20
12:48
BL: Leandro és Rudolf játékára is van esély a Fiorentina ellen (She)
Elképzelhető, hogy a DVSC-t erősítő Leandro vállalni tudja a játékot a Fiorentina ellen. Erről a dvsc.hu számolt be.
okt. 20
13:06
BL-retro: kövesse figyelemmel a Real Madrid-Ferencváros meccset! (She)
Tizennégy évet kellett várni rá, de a Debreceni VSC második magyar csapatként bejutott a Bajnokok Ligája főtáblájára, és ma este a Puskás Ferenc Stadionban az olasz Fiorentina ellen lejátssza második itthoni mérkőzését.
okt. 20
13:24
Atlétika: három orosz atlétát eltiltott a helyi szövetség (She)
Az Orosz Atlétikai Szövetség doppingolás miatt eltiltott három versenyzőt.
okt. 20
13:24
Hingis nem tér vissza a teniszhez (Metropol)
Martina Hingis nem tervezi, hogy belga pályatársaihoz, Kim Clijstershez és Justine Heninhez hasonlatosan újrakezdje teniszkarrierjét.
okt. 20
13:42
FIFA: Sep Blatter elmondta, 2011-ben újrajelölteti magát (She)
A FIFA elnöke, Sep Blatter elmondta: 2011-ben újrajelölteti magát szervezet elnökének.
okt. 20
13:44
Kaposvár: idén már nem játszhat a fiatal középpályás (She)
Keresztszalag-szakadást szenvedett Farkas Zoltán, a 20 esztendős középpályás az idén már nem léphet pályára.
okt. 20
13:46
DVSC: Szélesi Zoltánt lehangolta a Fáy utcai pálya állapota (She)
Szélesi Zoltánt lehangolta a magyarországi közeg. Elsősorban a Fáy utcai stadion állapota keserítette el a hét végi bajnokin hosszú után visszatérő futballistát.
okt. 20
13:48
Labdarúgó MK: az e heti mérkőzések teljes programja (She)
Három mérkőzést rendeznek ma a labdarúgó Magyar Kupában. A legjobb 16 között immár oda-vissza játszanak a csapatok, a visszavágókat jövő héten rendezik.
okt. 20
14:00
Tenisz: Kellner tornagyőztes, Balázs Attila a döntőben kapott ki (She)
Megnyerte háromhetes thaiföldi túrájának második tornáját Kellner Ádám, aki karrierje ötödik, idei negyedik felnőtt tornagyőzelmével 17 ATP-pontot kasszírozott.

Keresés