2009. október 4. vasárnap

okt. 4
0:18
U20-as vb: megvan a magyarok ellenfele + az összes párosítás! (Behaviour)
Mint ismeretes, a csoportelsőként továbbjutott magyar válogatott az E-csoport második helyezettjével játszik majd a legjobb 16 között kedden este.
okt. 4
3:00
Lila öröm a rangadón (Blikk)
Több mint három évet, 1265 napot kellett arra várni, hogy a magyar labdarúgás legnagyobb rangadóján újra öszszecsapjon az Újpest és Ferencváros csapata
okt. 4
3:04
A magyar U20-as válogatott egyiptomi csatái (Blikk)
Számtanóra volt a világbajnokságon
okt. 4
3:08
Roncsderbi és büntetések az F1-en (Blikk)
Öten törték össze autójukat, öten pedig szabálytalankodtak
okt. 4
7:12
Formula-1: elkezdődött a Japán GP, élőben az NSO-n! (She)
Elkezdődött a Japán Nagydíj Szuzukában. Kövesse élőben a futamot a Nemzeti Sport Online-on!
okt. 4
7:30
NHL: Crosby vezetésével győzött a szétlövésben a Penguins (She)
A Pittsburgh Penguins Sidney Crosby vezetésével győzte le idegenben a New York Islanderst az NHL harmadik játéknapján. A Pingvinek ásza szerezte a vendégek első gólját, majd a szétlövésben is betalált az ellenfél kapujába, így 4−3-ra nyert csapata.
okt. 4
7:48
Arsenal: Wenger szerint Andrej Arsavin legendává válhat (She)
Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere nagyon elégedett a klubot az idén február óta szolgáló Andrej Arsavinnal, és úgy véli: ha a 28 esztendős orosz támadó jelentős kupák elnyeréséhez segíti az „ágyúsokat", akkor a klub legendái közé emelkedhet.
okt. 4
7:48
A 93. percben szerzett győztes gólt az Inter (Metropol)
A címvédő Internazionale a 93. percben szerzett góllal legyőzte a vendég Udinesét az olasz labdarúgó-bajnokság 7.fordulójának szombat esti mérkőzésén.
okt. 4
7:50
Tenisz: Czink Melinda legyőzte Vesznyinát az első fordulóban (She)
Czink Melinda három játszmában legyőzte az orosz Jelena Vesznyinát a Pekingben zajló 4.5 millió dollár összdíjazású WTA-torna első fordulójában. A magyar teniszező 7:6, 5:7, 6:4-re nyerte meg a csaknem két és fél órán át tartó mérkőzést.
okt. 4
8:42
Formula-1: Vettel nyerte meg a Japán GP-t Trulli és Hamilton előtt (She)
A német Sebastien Vettel rajt-cél győzelmet aratott a Japán Nagydíjon Szuzukában. A Red Bull pilótája mögött a második helyen Jarno Trulli (Toyota) végzett, a harmadik a brit Lewis Hamilton lett (McLaren). A vb-pontversenyben vezető brit Jenson Button (Brawn) a 8. helyen zárt.
okt. 4
9:18
Ilyen nagy sikert vébén még soha nem értek el a magyar juniorfutballisták - videóval (Infostart)
Csehországgal mérkőzik a legjobb nyolc közé jutásért a magyar U20-as válogatott az egyiptomi világbajnokságon, kedden. A junior-világbajnokságok történetében a magyarok először jutottak tovább csoportjukból.
okt. 4
9:18
A csehekkel játszik a nyolcaddöntőben a magyar U20-as válogatott (Metropol)
A cseh válogatott lesz a magyar csapat ellenfele a nyolcaddöntőben a 20 éven aluliak Egyiptomban zajló labdarúgó-világbajnokságán.
okt. 4
9:20
Vettel nyert Szuzukában, még nincs világbajnok (Infostart)
Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája nyerte a Forma-1-es Japán Nagydíjat Szuzukában. A második helyen az olasz Jarno Trulli, a harmadikon pedig a vb-címvédő brit Lewis Hamilton McLaren-Mercedes végzett.
okt. 4
9:20
Vettel győzött Japánban: még nem dőlt el a vb-cím (Metropol)
Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája nyerte vasárnap a Forma-1-es Japán Nagydíjat. A Szuzukában rendezett, 53 körös viadalon az olasz Jarno Trulli (Toyota) lett a második és a világbajnoki címvédő brit Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) a harmadik.
okt. 4
9:36
Brazília: Juan helyére senkit nem hív be Dunga a keretbe (She)
Combsérülése miatt hiányzik az október 10-én, majd 14-én Bolívia, illetve Venezuela ellen világbajnoki selejtezőt játszó brazil válogatott keretéből Juan.
okt. 4
9:38
Primera División: a francia csatár elhagyhatja Madridot (She)
Florent Sinama-Pongolle-nak elege van a kispad koptatásából, ezért felhívta klubja, az Atlético Madrid vezetőinek figyelmét: ha nem jut játéklehetőséghez, távozik a csapattól. A 24 éves francia támadót 2012 nyaráig köti szerződés az Atléticóhoz.
okt. 4
9:54
Újpest-Fradi: négy előállított, sérült rendőrök, lefoglalt petárdák (She)
Elengedték azt a négy embert, akit szombaton az Újpest–Ferencváros labdarúgó-mérkőzés során állítottak elő a rendőrök – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese vasárnap az MTI-vel.
okt. 4
9:54
Czink nagy csatában nyert Pekingben (Metropol)
A selejtezőből főtáblára került Czink Melinda nagy csatában nyert vasárnap az orosz Jelena Vesznyina ellen, s ezzel bejutott a 2.fordulóba a 4,5 millió dollár összdíjazású, pekingi keménypályás tenisztorna női versenyében.
okt. 4
9:54
Vettel nyerte a Japán Nagydíjat (Behaviour)
Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája nyerte vasárnap a Forma-1-es Japán Nagydíjat.
okt. 4
9:56
Feröer: két „magyar” csapat is indul az Európa-ligában (She)
Szombaton öt mérkőzéssel befejeződött a feröeri élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2009-es szezonja.
okt. 4
9:56
Szabadlábon az Újpest-FTC meccsen előállított négy ember (Metropol)
Elengedték azt a négy embert, akit szombaton az Újpest-Ferencváros labdarúgó-mérkőzés során állítottak elő a rendőrök - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.
okt. 4
10:12
Női röplabda: olasz-holland döntőt rendeznek a lengyelországi Eb-n (She)
Olaszország és Hollandia jutott be a Lengyelországban zajló női röplabda Európa-bajnokság döntőjébe. Mindkét csapat veretlen eddig a tornán, az olaszok a németeket, a hollandok a házigazdákat verték meg 3:1-re az elődöntőben.
okt. 4
10:30
Kiengedték az Újpest-Fradin randalírozókat (Behaviour)
Elengedték azt a négy embert, akit szombaton az Újpest-Ferencváros labdarúgó-mérkőzés során állítottak elő a rendőrök - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese vasárnap. Sass Oszkár közölte: mind a négyen szabadlábon védekezhetnek.
okt. 4
11:06
Czink Melinda bejutott a második fordulóba Pekingben (Infostart)
A selejtezőből a főtáblára került Czink Melinda nagy csatában nyert az orosz Jelena Vesznyina ellen, s ezzel bejutott a 2. fordulóba a 4,5 millió dollár összdíjazású, pekingi keménypályás tenisztorna női versenyében.
okt. 4
11:06
Ökölvívás: a WBC Mexikóban bokszoltatná Vitalij Klicskót (She)
A Bokszvilágtanács (WBC) szeretné elérni, hogy az ukrán nehézsúlyú világbajnok, Vitalij Klicsko 2010-ben Mexikóban védje meg címét.
okt. 4
11:08
Elhunyt Kolczonay Ernő (Infostart)
Hosszú, súlyos betegség után, 56 éves korában elhunyt Kolczonay Ernő, a magyar vívósport kiemelkedő alakja.
okt. 4
11:08
Brazília: Ronaldóék kikaptak hazai pályán az Atlético Paranaensétől (She)
A Corinthians a 27. fordulóban hazai pályán 3-1-re veszített az Atlético PR ellen. A vendéglátók támadója, Ronaldo végigjátszotta a mérkőzést, de gólt nem szerzett.
okt. 4
11:10
Szabadlábon az Újpest-FTC meccs során előállított négy ember (Infostart)
Elengedték azt a négy embert, akit szombaton az Újpest-Ferencváros labdarúgó-mérkőzés során állítottak elő a rendőrök - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese.
okt. 4
11:24
Argentína: az Argentinos Juniors legyőzte az Estudiantest (She)
Az Argentinos Juniors 1–0-ra legyőzte hazai pályán az Estudiantest az argentin bajnokság 7. fordulójában, és így már csak egy ponttal van lemaradva a riválistól.
okt. 4
11:26
Labdarúgás: a topligák és a Soproni Liga vasárnapi programja (She)
Tekintse meg az angol, az olasz, a spanyol, a német, illetve a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokság vasárnapi menetrendjét!
okt. 4
11:42
Vívó-vb: a tőröző Varga Gabriella a tizenhat közé jutott (She)
A tőröző Varga Gabriella bejutott a legjobb 16 közé a törökországi vívó-világbajnokság ötödik versenynapján.
okt. 4
11:42
Meghalt egy magyar hős (Behaviour)
Hosszú, súlyos betegség után, 56 éves korában elhunyt Kolczonay Ernő, a magyar vívósport kiemelkedő alakja. A Magyar Olimpiai Bizottság honlapjának beszámolója szerint a sportember májbeteg volt, átültetésre várt.
okt. 4
11:44
Liverpool: Alberto Aquilani az Arsenal ellen mutatkozhat be (She)
A Liverpool nyáron szerződtetett olasz középpályása, Alberto Aquilani az Arsenal elleni október 28-i Ligakupa-meccsen léphet először pályára új csapatában.
okt. 4
11:46
Tenisz: Simon két szettben győzött Troicki ellen a bangkoki döntőben (She)
A második helyen kiemelt francia Gilles Simon nyerte meg a bangkoki tenisztornát, miután a döntőben 7:5, 6:3-ra megverte a szerb Viktor Troickit.
okt. 4
11:48
AC Milan: Beckham elmondta, hamarosan visszatérhet az olaszokhoz (She)
David Beckham azt mondta, közel a megegyezés arról, hogy újabb kölcsönszerződés erejéig visszatérjen az AC Milan labdarúgócsapatához.
okt. 4
12:00
Beckham visszatér az AC Milanhoz (Metropol)
David Beckham azt mondta, közel a megegyezés arról, hogy egy újabb kölcsönszerződés erejéig visszatérjen az AC Milan labdarúgócsapatához.
okt. 4
12:18
Tenisz: Davigyenko nyerte a Kuala Lumpur-i torna fináléját (She)
Nyikolaj Davigyenko érvényesítette a papírformát, és első kiemeltként 6:4, 7:5-re legyőzte a másodikként rangsorolt Fernando Verdascót a Kuala Lumpur-i tenisztorna döntőjében.
okt. 4
12:20
Vívó-vb: a negyedik magyar is búcsúzott női tőrben (She)
Két szép győzelem után a harmadik asszóját elvesztette vasárnap Varga Gabriella a törökországi vívó-világbajnokságon, így nem jutott be a negyeddöntőbe a női tőrözők egyéni versenyében.
okt. 4
12:36
Soproni Liga: Szentes nyíltsisakos játékra számít a Kecskemét ellen (She)
Szentes Lázár, a Nyíregyháza vezetőedzője nyíltsisakos játékra számít a mai, Kecskemét elleni bajnokin.
okt. 4
13:12
Női kézilabda BL: kikapott az FTC, folytatás az EHF-kupában (She)
A Ferencváros kikapott a csoportelsőségről döntő vasárnapi mérkőzésen a dán Köbenhavntól a női kézilabda Bajnokok Ligája 16-os főtáblájáért zajló ungvári tornán, így az EHF-kupában folytathatja szereplését a nemzetközi porondon.
okt. 4
13:14
MotoGP: a harmadik helyről induló Simoncelli nyert a negyedlitereseknél (She)
A harmadik helyről rajtoló Marco Simoncelli nyerte meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság Portugál Nagydíján a 250 köbcentisek futamát. A második helyért Mike Di Meglio és Héctor Barberá csatázott, és bár ezredmásodpercre ugyanolyan idővel értek célba, végül előbbi állhatott a dobogó második fokára, mivel leggyorsabb körideje jobb volt, mint a spanyolé.
okt. 4
13:30
Sakk: Lékó Péter ezúttal az éllovas Magnus Carlsennel remizett (She)
Lékó Péter világossal döntetlent játszott az éllovas norvég Magnus Carlsennel a kínai Nankingban zajló sakk szuperverseny vasárnapi, hatodik fordulójában.
okt. 4
13:30
A negyedik magyar is búcsúzott női tőrben (Metropol)
Két szép győzelem után harmadik asszóját elvesztette vasárnap Varga Gabriella a törökországi Antalyában zajló vívó-világbajnokságon, így nem jutott be a negyeddöntőbe a női tőrözők egyéni versenyében.
okt. 4
13:48
Asztalitenisz: két magyar csapat az ETTU Kupa főtábláján (She)
A Postás SE és – története során először – a Budaörs 2i együttese is feljutott a női asztalitenisz ETTU Kupa 16-os főtáblájára.
okt. 4
13:50
Vívó-vb: egyik férfi párbajtőrözőnk sem jutott a 32 közé (She)
Egyik magyar résztvevő sem jutott be a legjobb 32 közé a törökországi vívó-világbajnokság vasárnapi férfi egyéni párbajtőrversenyében.
okt. 4
14:06
Milan: az éjszakázó Ronaldinho kemény büntetésre számíthat - lapértesülések (She)
Olasz lapértesülések szerint az AC Milan megbünteti brazil aranylabdás játékosát, Ronaldinhót, aki kevesebb mint 48 órával a mérkőzése előtt egy éjszakai szórakozóhelyen tartózkodott.
okt. 4
14:24
Kiestek a férfi párbajtőrözők (Metropol)
Egyik magyar résztvevő sem jutott be a legjobb 32 közé a törökországi vívó-világbajnokság vasárnapi férfi egyéni párbajtőrversenyében.
okt. 4
14:24
Vívó vb: kiestek a férfi párbajtőrözők (Behaviour)
Egyik magyar résztvevő sem jutott be a legjobb 32 közé a törökországi vívó-világbajnokság vasárnapi férfi egyéni párbajtőrversenyében.
okt. 4
14:42
RM Castilla: Szalaiék hazai pályán nem bírtak a Cerro Reyesszel (She)
Szalai Ádám csapata, a Real Madrid Castilla gól nélküli döntetlent játszott a Cerro Reyesszel az Alfredo Di Stéfano Stadionban a spanyol harmadosztályú bajnokság kettes csoportjának 7. fordulójában.
okt. 4
14:44
Hollandia: Bodor gólt lőtt az Ajax ellen, csapata ikszelt (She)
A holland első osztályú bajnokság 9. fordulójában Bodor Boldizsár gólt szerzett az Ajax elleni bajnokin. Csapata, a Roda 2–2-es döntetlent játszott otthon az amszterdamiak ellen. A magyar védő kezdőként lépett pályára, és végigjátszotta a mérkőzést.

Keresés