2009. október 6. kedd

okt. 6
0:15
Románia: három hónap után rúgták ki a Dinamótól a korábbi soproni edzőt (She)
Nem sokáig tartott Dario Bonetti vezetőedzői ténykedése a román élvonalban szereplő Dinamo Bucuresti labdarúgócsapatánál, az olasz trénert a gyenge eredmények miatt alig több, mint három hónappal a kinevezése után menesztette a klub vezetősége.
okt. 6
0:19
Vb 2010: Gomist hívta be Domenech a sérült Ribéry helyére (She)
Raymond Domenech a válogatottban a 2008-as Európa-bajnokság óta nem szereplő Bafétimbi Gomist hívta be a francia nemzeti csapat keretébe a sérült Franck Ribéry helyére.
okt. 6
0:33
Portugália: idegenbeli győzelmével tapad a Bragára a Benfica (She)
A Benfica 3–1-re győzött idegenben a Pacos Ferreira ellen a portugál labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában, így továbbra is csak két ponttal van lemaradva az eddig százszázalékos Bragától.
okt. 6
4:09
Anelka csúcsformában (Blikk)
LONDON - Hosszú utat járt be Nicolas Anelka (30), amíg megtalálta a helyét.
okt. 6
4:13
Uszodát neveztek el Kemény Dénesről (Blikk)
MISKOLC - Az utóbbi három olimpiáról három aranyérmet hazahozó férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitányáról, Kemény Dénesről (55) nevezték el az új Miskolc Városi Sportuszodát, az ünnepséget tegnap tartották.
okt. 6
4:17
Jöhetnek a csehek! (Blikk)
ALEXANDRIA - Csehország ellen játszik ma (20.00, m2) a korosztályos magyar labdarúgó-válogatott az egyiptomi U20-as világbajnokság nyolcaddöntőjében.
okt. 6
4:21
Fél pénzért vezet Button (Blikk)
Elveszítheti világbajnok-jelöltjét a Forma-1-es Brawn GP-istálló.
okt. 6
6:33
Alonso nem tudott a taktikai balesetről? (Infostart)
Piquet Junior nem tudja, hogy a spanyol Fernando Alonso ismerte-e azt a tervet, hogy a tavalyi Forma-1-es Szingapúri Nagydíjon a brazil pilótának szándékos balesetet kellett okoznia.
okt. 6
6:54
Gyerekek az olimpián? - Kínai tornászok életkorát vizsgálják (Behaviour)
Tovább vizsgálja a Nemzetközi Torna Szövetség (FIG) a 2000-es sydney-i olimpián bronzérmes kínai női tornászcsapat két tagjának Jang Jünnek (Yang Yun) és Tung Fang-hsziaonak (Dong Fangxiao) az életkorát.
okt. 6
7:45
Tenisz: Szávay Ágnes párosban is búcsúzott a pekingi tornán (She)
Szávay Ágnes párosban is búcsúzott a pekingi tornán, miután a második fordulóban az olasz Roberta Vinci oldalán vereséget szenvedett az első helyen kiemelt Cara Black, Liezel Huber zimbabwei, amerikai párostól.
okt. 6
7:47
NHL: a Rangers és a Blue Jackets is idegenben tudott győzni (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) 4. játéknapján két mérkőzésst játszottak, és mindkettőn vendégsiker született. A Rangers New Jerseyben, a Blue Jackets Vancouverben győzött.
okt. 6
8:06
Tovább vizsgálják a kínai tornásznőket (Metropol)
Tovább vizsgálja a Nemzetközi Torna Szövetség (FIG) a 2000-es sydney-i olimpián bronzérmes kínai női tornászcsapat két tagjának Jang Jünnek (Yang Yun) és Tung Fang-hsziaonak (Dong Fangxiao) az életkorát.
okt. 6
8:21
Torna: tovább vizsgálják két kínai tornásznő életkorát (She)
Tovább vizsgálja a Nemzetközi Tornaszövetség (FIG) a 2000-es sydneyi olimpián bronzérmes kínai női tornászcsapat két tagja, Jang Jün és Tung Fang-hsziao életkorát.
okt. 6
8:57
NFL: Favre győzelemre vezette a Vikingset volt csapata ellen (She)
Brett Favre először lépett pályára korábbi csapata, a Green Bay Packers ellen, és három TD-passzal elévülhetetlen érdemeket szerzett a Minnesota győzelmében.
okt. 6
8:59
Belgium: Bölöni László Európa-bajnokot szerződtetne (She)
Belga lapinformációk szerint a Bölöni László edzette, belga élvonalbeli Standard Liege labdarúgócsapata szerződtetné az Európa-bajnok Sylvain Wiltordot.
okt. 6
9:00
Szávayék kikaptak az első kiemelt párostól (Metropol)
Szávay Ágnes az olasz Roberta Vinci oldalán döntő rövidítésben kikapott az első helyen kiemelt Cara Black, Liezel Huber zimbabwei, amerikai kettőstől kedden a 4,5 millió dollár összdíjazású, pekingi keménypályás tenisztorna női párosversenyében.
okt. 6
9:15
Újpest: McBride edzői pályafutásának legnagyobb élménye volt a derbi (She)
Az Újpest másodedzője, a Willie McStay segítőjeként tevékenykedő Joe McBride szerint trénerként olyan élményben még sohasem volt része, mint a Ferencváros ellen szombaton 2–1-re megnyert mérkőzésen. A brit szakember erről az Újpest FC hivatalos oldalán beszélt.
okt. 6
9:17
Vb 2010: Khedira és Tasci sem játszhat az oroszok és a finnek ellen (She)
A Német Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint Serdar Tasci és Sami Khedira is kénytelen kihagyni Németország sorsdöntő vb-selejtezőit az oroszok és a finnek ellen.
okt. 6
9:18
Czink búcsúzik (Metropol)
A világranglista 40. helyén álló Czink Melinda két játszmában kikapott a negyedik helyen kiemelt orosz Jelena Gyementyjevától kedden a pekingi keménypályás tenisztorna női versenyében.
okt. 6
9:33
Rudolf Gergely a múlt szezon legjobb labdarúgója (Infostart)
A Hivatásos Labdarúgók Szövetsége Rudolf Gergelyt, a Debrecen válogatott támadóját választotta az elmúlt bajnoki szezon legjobb játékosának. A második helyen az Újpest csapatkapitánya, Kabát Péter végzett, míg a harmadik a szintén debreceni Czvitkovics Péter lett.
okt. 6
9:33
U20-as vb: Debreceni és Korcsmár is a csapattal edzett (She)
Némi kellemetlenség előzte meg a magyar U20-as labdarúgó-válogatott utolsó edzését a keddi, Csehország elleni vb-nyolcaddöntő (20 óra, m2) előtt, mert a FIFA által 14.30-ra meghirdetett sajtótájékoztató az utolsó pillanatban elmaradt, így Egervári Sándor vezetőedző egy tengerparti szálloda halljában adott interjút a magyar újságíróknak.
okt. 6
9:35
Már nincs versenyben magyar Pekingben (Infostart)
Czink Melinda két játszmában, 6:4, 6:3-ra kikapott a negyedik helyen kiemelt orosz Jelena Gyementyjevától a pekingi keménypályás tenisztorna női versenyében, a második fordulóban.
okt. 6
9:35
Ligakupa: már novemberben lejátsszák a Vasas-FTC meccset (She)
Az MLSZ versenybizottsága a televíziós közvetítés miatt módosította a december 5-én (szombat) 15 órára kisorsolt Vasas–Ferencváros Ligakupa-mérkőzés kezdési időpontját: a meccset november 25-én, szerdán 18 órakor rendezik meg.
okt. 6
9:51
Formula-1: Kubica lehet Alonso utódja a Renault-nál (She)
A francia Le Figaro napilap szerint a Formula–1-ben szereplő Renault-csapatnál a lengyel Robert Kubica lehet az utódja a karrierjét a szezon végétől a Ferrariban folytató Fernando Alonsónak.
okt. 6
10:09
Tenisz: a US Open győztesét a selejtezős Roger-Vasselin búcsúztatta (She)
A Tokióban zajló ATP-tenisztorna 1. fordulójában a selejtezőből főtáblára jutó francia Édouard Roger-Vasselin két szettben legyőzte az idei US Open győztesét, az argentin Juan Martín Del Potrót.
okt. 6
10:27
Videoton: Farkas Balázsnak eltörött a kisujja a Kaposvár ellen (She)
Eltörött a kisujja Farkas Balázsnak, a Videoton labdarúgójának, miután a Kaposvár elleni bajnoki (2–0) 10. percében Szrdjan Sztanics ráesett a bal lábára.
okt. 6
10:29
NB II: az Újpest korábbi kameruni játékosa Bőcsre szerződött (She)
Kameruni középpályást szerződtetett az NB II Keleti csoportjában szereplő Bőcs KSC.
okt. 6
11:03
Tenisz: Serena Williams nyert Pekingben, és ezzel világelső lesz (She)
A Pekingben zajló WTA-torna 2. fordulójában az amerikai Serena Williams két szettben legyőzte az orosz Jekatyerina Makarovát, és ezzel eldőlt, hogy a torna végeredményétől függetlenül jövő hétfőtől átveszi a vezetést a női világranglistán.
okt. 6
11:05
Belgium: Stijnen nem ül a kispadra, lemondta a válogatottságot (She)
Lemondta a válogatottságot Stijn Stijnen, miután Dick Advocaat, a belgák múlt héten hivatalba lépő új szövetségi kapitánya azt mondta, nem ő lesz az együttes első számú kapusa.
okt. 6
11:21
Kiderült Ryan Giggs csodás formájának titka (Infostart)
Sokakat meglepett, hogy a 36. életévében járó Ryan Giggs az elmúlt másfél évben újra csúcsformában játszik, és a Manchester United labdarúgó-csapatának egyik legjobbja. Most kiderült, mi tartja fitten a walesi varázslót.
okt. 6
11:21
Videó: Moratti furcsállja Mourinho nyelvkiöltős gólörömét (She)
Massimo Moratti, az Inter elnöke kicsit furcsának tartja José Mourinhónak az Udinese ellen utolsó pillanatokban lőtt Sneijder-gól utáni örömét, de szerinte „nem ez a lényeg”.
okt. 6
11:24
Ronaldo: a magyar csapat nem túl erős (Metropol)
Cristiano Ronaldónak szépen gyógyul a bokasérülése, és arra számít, játszhat a portugál labdarúgó-válogatott magyarok elleni, szombat esti vb-selejtezőjén.
okt. 6
11:39
Vb 2010: Dunga behívta a keretbe a Porto kapusát (She)
Brazília a sorozatbeli utolsó világbajnoki selejtezőire készül, és a cserekapus Victor sérülése miatt Dunga szövetségi kapitány behívta Heltont, a Porto hálóőrét.
okt. 6
11:42
Katasztrofálisan kezdtek ma a nők a vívó-vébén (Behaviour)
Mindkét kedden érdekelt magyar csapat - a Nagy Orsolya, Benkó Réka, Pető Réka, Várhelyi Anna alkotta kard-, illetve a Mazza Lorenzo, Szabados Gábor, Széki Bence, Gátai Róbert összeállítású férfi tőrválogatott - kikapott az első mérkőzésén a törökországi vívó-világbajnokságon.
okt. 6
11:57
Kerékpár: Rasmussen mexikói színekben folytathatja (She)
Belga lapértesülések szerint Michael Rasmussen dán kerékpáros hamarosan mexikói állampolgár lehet, és a jövőben a közép-amerikai ország színeiben versenyezhet.
okt. 6
11:59
MTK: Kanta József megkezdte a rehabilitációt sérülése után (She)
A Soproni Ligában szereplő MTK irányítója, Kanta József hat héttel a műtéte után megkezdte a rehabilitációját – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
okt. 6
12:00
"Muszáj nyernünk!" - Játszani akar ellenünk Ronaldo (Behaviour)
Cristiano Ronaldónak szépen gyógyul a bokasérülése, és arra számít, játszhat a portugál labdarúgó-válogatott magyarok elleni, szombat esti vb-selejtezőjén.
okt. 6
12:15
Gyász: elhunyt Gaál Csaba vívóedző (She)
Elhunyt Gaál Csaba mesteredző, aki 1964-ben végzett a TF-en, majd több mint negyven éven át oktatta a vívást.
okt. 6
12:17
Tenisz: Kapros és Jani is tornagyőztes párosban (She)
Kapros Anikó az argentin Augustina Leporével az oldalán párosban megnyerte az 50 ezer dolláros Las Vegas-i challengertornát.
okt. 6
12:19
Manchester United: Owen megkezdheti a teljes értékű edzéseket (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) második helyén álló Manchester United aranylabdás támadója, Michael Owen ágyéksérülése után megkezdheti a teljes értékű edzésmunkát.
okt. 6
12:33
Sunderland: Zendennel erősíthet Fülöp klubja - lapértesülés (She)
Angol lapértesülések szerint Fülöp Márton együttese, a Premier League-ben szereplő Sunderland a korábban a Chelsea-ben és a Liverpoolban is futballozó Boudewijn Zendennel erősítheti meg a keretét.
okt. 6
12:36
Serena Williams hétfőtől ismét világelső (Metropol)
A pekingi keménypályás tenisztorna második fordulójában aratott keddi sikere révén jövő hétfőtől ismét Serena Williams nevével kezdődik a női világranglista.
okt. 6
12:51
U20-as vb: Debreceni és Korcsmár sem játszhat Csehország ellen (She)
Korcsmár Zsolt és Debreceni András sem játszhat a magyar U20-as válogatott ma esti, Csehország elleni mérkőzésén az Egyiptomban zajló világbajnokság nyolcaddöntőjében.
okt. 6
12:53
Portsmouth: újabb tulajdonosváltás, de szaúdi kézben marad a klub (She)
Kevesebb mint másfél hónap alatt már másodszor lett új tulajdonosa az angol élvonalbeli Portsmouth labdarúgócsapatának.
okt. 6
13:09
Sakk: Lékó kikapott Topalovtól a nankingi szupertornán (She)
Lékó Péter világossal kikapott a bolgár Veszelin Topalovtól a kínai Nankingban zajló sakk szupertorna keddi, nyolcadik fordulójában.
okt. 6
13:11
Formula-1: Massa reméli, hogy gyorsabb lesz Alonsónál (She)
Felipe Massa, a Ferrari brazil pilótája örül annak, hogy Fernando Alonso lesz a csapattársa a maranellói istállónál.
okt. 6
13:12
Lékó kikapott Topalovtól (Metropol)
Lékó Péter világossal kikapott a bolgár Veszelin Topalovtól a kínai Nancsingban zajló sakk szuperverseny keddi, nyolcadik fordulójában.
okt. 6
13:13
Tenisz: Jankovics is kiesett a pekingi tornán (She)
Újabb kiemelt búcsúzott a pekingi WTA-tornától: Dinara Szafina és Venus Williams után ezúttal a nyolcadik helyen rangsorolt Jelena Jankovics maradt alul, mégpedig a kínai Peng Su-ajjal szemben.
okt. 6
13:27
Olimpia: Róma szívesen megrendezné a 2020-as játékokat (She)
Olaszország szívesen otthont adna a 2020-as olimpiai játékoknak – jelentette ki Gianni Letta államtitkár.
okt. 6
13:45
Labdarúgás: a hétvégére Budapestre érkezik a Bajnokok Ligája-trófea (She)
Október 10-11-én az Ötvenhatosok terén (a volt Felvonulási téren) állítják ki a Bajnokok Ligája-trófeát.

Keresés