2009. szeptember 18. péntek

szept. 18
0:45
Európa-liga: életveszélyes állapotban az egyik Toulouse-szurkoló (She)
Életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba az egyik francia drukkert a Partizan Beograd–Toulouse Európa-liga-meccs előtt kitört szurkolói összecsapások után.
szept. 18
4:03
Fociünnep Debrecenben (Blikk)
Büszke a város a focisták liverpooli teljesítményére
szept. 18
7:12
Pelé leszólta Maradonát (Metropol)
A bukdácsoló argentin labdarúgó-válogatottat irányító Diego Maradonát már nemcsak az argentin közvélemény, hanem a legendás Pelé is kritikával illette.
szept. 18
7:36
Németország: Oliver Kahn börtönökben tart edzést (She)
Fiatalkorúak számára fenntartott németországi börtönökben tart edzéseket hamarosan Oliver Kahn, valamint több korábbi és jelenlegi futballista.
szept. 18
8:24
Budapestre is jön a BL-trófea (Metropol)
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek rajtjához igazodva mutatta be a sorozat új támogatója, az UniCredit Bank a BL-trófeát Milánóban.
szept. 18
8:42
BL-csata után rangadó vár a Lokira (Infostart)
A Liverpool elleni Bajnokok Ligája-mérkőzést követően vasárnap a Ferencvárost fogadja a Debrecen. A labdarúgó NB I-ben listavezető Videoton a Paks ellen őrizheti meg első helyét.
szept. 18
8:48
Brazília: Pelé szerint Di Stéfano jobb volt, mint Maradona (She)
A bukdácsoló argentin labdarúgó-válogatottat irányító Diego Maradonát már nemcsak az argentin közvélemény, hanem a legendás Pelé is kritikával illette.
szept. 18
9:06
BL: a Virgin Trains elnézést kért a BL-meccset lekéső debreceni szurkolóktól (She)
A Liverpool Echo napilap beszámolója szerint több magyar szurkoló lekéste a Debrecen Liverpool elleni Bajnokok Ligája-mérkőzését szerdán, mivel a Londonból Liverpoolba közlekedő vonat áramszünet miatt több órát késett.
szept. 18
9:54
Még Federert is megbüntették (Metropol)
A hétfőn zárult amerikai nyílt teniszbajnokságon összesen 31.500 dollár büntetést osztottak ki, javarészt káromkodás miatt.
szept. 18
9:54
US Open - Még Federert is megbüntették (Behaviour)
A hétfőn zárult amerikai nyílt teniszbajnokságon összesen 31.500 dollár büntetést osztottak ki, javarészt káromkodás miatt.
szept. 18
11:06
Huszonkét évesen visszavonul az olimpiai bajnok (Metropol)
Bejelentette visszavonulását Laure Manaudou, a franciák olimpiai és világbajnok úszója, mondván: szeretné élvezni a versenyszerű sporton kívüli életet.
szept. 18
11:12
Asztalitenisz Eb: már nyolc közé jutott a Tóth, Póta duó (She)
Második mérkőzését is magabiztosan nyerte, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé a női párosok versenyében címvédő Tóth Krisztina, Póta Georgina duó a stuttgarti asztalitenisz Európa-bajnokságon.
szept. 18
12:24
Ligakupa: az MLSZ módosította öt mérkőzés kezdési időpontját (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség öt mérkőzés kezdési időpontját és a Kaposvári Rákóczi–Győri ETO találkozó helyszínét is megváltoztatta – olvasható a szövetség honlapján.
szept. 18
13:18
Evezés: döntős a női könnyűsúlyú kétpár a breszti Európa-bajnokságon (She)
Az Alliquander Anna, Hajdú Zsuzsanna könnyűsúlyú kétpár bejutott a vasárnapi döntőbe a fehéroroszországi Bresztben pénteken megkezdődött evezős Európa-bajnokságon, a többi magyar egység az előfutamból a reményfutamba került.
szept. 18
14:06
Elfogytak a Loki BL-bérletei (Infostart)
Minden bérlet elfogyott a Debrecen három hazai Bajnokok Ligája-találkozójára, valamint a soron következő, Lyon elleni mérkőzésre szóló belépők mindegyike is gazdára talált - számolt be róla a klub hivatalos honlapja.
szept. 18
14:12
Formula-1: Kubica hamarosan meghozhatja döntését, hol folytatja (She)
A Formula–1-ben szereplő BMW lengyel pilótáját, Robert Kubicát előszeretettel hozták össze nemzetközi lapok az elmúlt időszakban a Renault-istállóval, de még mindig nem lehet tudni, hol folytatja pályafutását 2010-től. Kubica azt reméli, hogy hamarosan megszületik a megállapodás.
szept. 18
14:14
Tottenham: januárban érkezhet Patrick Vieira az Intertől (She)
Angol lapértesülések szerint a téli átigazolási időszakban a Tottenham megszerezheti az Inter világ- és Európa-bajnok középpályását, Patrick Vieirát.
szept. 18
14:30
Asztalitenisz Eb: Zwickl kiesett, a magyar férfiak befejezték (She)
Péntek délután az utolsó állva maradt magyar férfi versenyző, Zwickl Dániel is befejezte szereplését a stuttgarti asztalitenisz Európa-bajnokságon: az egyes 3. fordulójában négy sima szettben kikapott védekező stílusú görög riválisától, így nem jutott a 16 közé.
szept. 18
14:42
Kézilabda rajongók figyelem! Októbertől Viasat3! (Behaviour)
A kézilabda Bajnokok Ligája-mérkőzéseket közvetítő televíziós társaság pénteki döntése nyomán továbbra is a Viasat3 csatornán lesznek láthatóak a női és férfi BL-meccsek.
szept. 18
14:48
Tenisz: minden kiemelt versenyző továbbjutott Kantonban (She)
A Kantonban zajló női tenisztorna negyeddöntőjében minden kiemelt versenyző megverte gyengébben rangsorolt ellenfelét, így az olasz Alberta Brianti, a japán Morita Ajumi, a kínai Peng Su-aj és az izraeli Sahar Peer is bejutott az elődöntőbe.
szept. 18
15:06
Labdarúgás: a holland ezüstérmes együttműködik a Kozármislennyel (She)
Főként az utánpótlás-nevelésre vonatkozó együttműködési megállapodást kötött a holland élvonalban szereplő FC Twente és az NB II-es Kozármisleny SE.
szept. 18
15:24
Gyorskorcsolya: az ötödik helyért küzdhet a női váltó a világkupán (She)
Az ötödik hely megszerzéséért lép jégre 3000 méteren az Európa-bajnok magyar női csapat vasárnap a pekingi rövid pályás gyorskorcsolya-világkupa B-döntőjében, miután pénteken a harmadik pozícióban zárta elődöntős futamát.
szept. 18
15:26
Haladás: Kenesei térdszalagszakadás miatt négy hónapig maródi (She)
Átesett az orvosi vizsgálaton Kenesei Krisztián, az MRI-felvétel eredménye szerint a támadó térdszalagja elszakadt, így négy hónapig nem játszhat – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
szept. 18
15:28
Liverpool: Benítez még nem kockáztatja meg Agger szerepeltetését (She)
A Liverpool menedzsere, Rafa Benítez elmondása szerint még nem kockáztatja meg a sérüléséből felépülő Daniel Agger visszatérését, továbbá nyilatkozott a klub további sérültjeinek állapotáról.
szept. 18
16:00
Németország: milliókkal támogatja a St. Paulit egy nyugdíjas szurkolója (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő St. Pauli csapata 10 000 euróval lett gazdagabb, egy nyugdíjas szurkoló ennyi pénzt adományozott szeretett klubjának.
szept. 18
16:18
Kézilabda: Hasanefendic és Milics a két új szerb kapitány (She)
Hosszú tárgyalások eredményeként a Szerb Kézilabda-szövetség kinevezte a férfi- és a női válogatott új szövetségi kapitányát.
szept. 18
16:20
Tékvandó: Magyarországra érkeznek a sportág nagymesterei (She)
A tékvandó nagymesterei tartanak bemutatót szeptember 25-én, pénteken a Nemzeti Sportcsarnokban. A koreai válogatott tagjai világszerte telt ház előtt szerepelnek bemutatójukkal, és most egy jubileumi alkalomból Magyarországra is ellátogatnak.
szept. 18
16:22
Bayern München: Ribéry megbetegedett, várhatóan csak a padon kezd (She)
Megeshet, hogy Franck Ribéry, a Bayern München középpályása nem lesz a bajorok kezdőcsapatának tagja a szombati, Nürnberg elleni bajnoki mérkőzésen, mert a francia légióst vírusfertőzés döntötte le lábáról.
szept. 18
16:36
Thaiföld: Bryan Robson lesz a válogatott szövetségi kapitánya (She)
A korábbi angol válogatott klasszis, Bryan Robson lesz a thaiföldi labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya. A szakember elviekben már megállapodott a szövetség vezetőivel, és a jövő héten Thaiföldre repül, hogy tárgyaljon a részletekről.
szept. 18
16:54
FC Barcelona: Lionel Messi 2016-ig hosszabbított a katalánoknál (She)
Ahogyan azt előzetesen sejteni lehetett, Lionel Messi meghosszabbította szerződését az FC Barcelonánál. Az argentin futballista 2016-ig kötelezte el magát a katalán klubhoz.
szept. 18
17:06
Még hét év Barcelonában (Metropol)
Lionel Messit, a 22 esztendős argentin válogatott támadót az új megállapodás értelmében 250 millió euróért lehet kivásárolni barcelonai szerződéséből.
szept. 18
17:30
Golf: egy 64 éves hölgy két „hole in one-t” ütött egy versenyen (She)
Nem hétköznapi tette hajtott végre Ruth Day, a 64 éves brit nyugdíjas hölgy a Whitley Bay Golf Clubban rendezett versenyen: kétszer is egy ütésből talált a lyukba (hole in one).
szept. 18
18:00
Tóth Krisztina a nyolc között (Metropol)
A magyarok közül egyesben egyedül versenyben maradt Tóth óriási küzdelmet vívott Anna Tyihomirovával. Az orosz asztaliteniszezőnő a negyedik szett után 3-1-re vezetett, sőt a hatodik játszmában több mérkőzéslabdája is volt.
szept. 18
18:06
Válogatott: már kaphatóak a jegyek a dán-magyar vb-selejtezőre (She)
Már kaphatóak a belépők a magyar labdarúgó-válogatott dániai világbajnoki selejtezőjére, míg a portugáliai jegyekre egyelőre várni kell – adta hírül a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja.
szept. 18
18:08
Asztalitenisz Eb: Tóth Krisztina bejutott a nyolc közé (She)
Tóth Krisztina nagy csatában nyert az orosz Anna Tyihomirova ellen, és bejutott a legjobb 8 közé egyesben a stuttgarti asztalitenisz Európa-bajnokság pénteki versenynapján.
szept. 18
18:24
U20-as vb: Németh Krisztián 9-es, Dudás Ádám 10-es mezben (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) hivatalos honlapján tette közzé az egyiptomi U20-as világbajnokságon szereplő válogatottak hivatalos számozását.
szept. 18
18:42
Vuelta: Cobo nyerte meg a 19. szakaszt, Valverde növelte előnyét (She)
A spanyol Juan José Cobo nyerte meg a Vuelta a Espana utolsó hegyi szakaszát. Az Ávila-La Granja és Real Fábrica de Cristales közötti 180 kilométeres távon az összetettben élen álló Alejandro Valverde ért célba másodikként, így tovább növelte előnyét riválisai előtt.
szept. 18
18:44
Davis-kupa: vezetnek Federerék és a Nadalt nélkülöző spanyolok (She)
A Davis-kupa elődöntőjében a Rafael Nadal nélkül kiálló Spanyolország két mérkőzést követően 2–0-ra vezet Izrael ellen, miután David Ferrer és Juan Carlos Ferrero is simán, három szettben megverte ellenfelét.
szept. 18
19:00
Torna: a vb jegyében zajlik majd az országos bajnokság (She)
Hétvégén rendezik meg a tornászok Szerencsejáték ZRT. Kupáért kiírt országos bajnokságát, amelyen az októberi, londoni világbajnokságon induló versenyzők is rajthoz állnak.
szept. 18
19:18
Soproni Liga: Győr-ZTE mérkőzés élőben, itt az NSO-n! (She)
A Soproni Liga 8. fordulójának nyitó mérkőzésén a Győri ETO FC fogadja a Zalaegerszegi TE FC-t. Kövesse a találkozót élőben, itt az NSO-n!
szept. 18
20:06
Magyar éremeső a maratoni kajak-kenu vb-n (Behaviour)
Egy arany- és három bronzérmet szereztek a magyarok a portugáliai maratoni kajak-kenu világbajnokság első napján, az U23-as és az ifjúsági korosztály versenyeiben.
szept. 18
20:12
Női kézilabda NB I: megszerezte első győzelmét a Dunaújváros (She)
A női kézilabda NB I 4. fordulójában a Dunaújváros megszerezte első győzelmét az idényben: a Hunnia csapatát verte meg 39–23-ra. A Békéscsaba 29–20-ra győzött a Fehérvár ellen.
szept. 18
20:14
Bundesliga 2: Stieber Zoltán csapata döntetlent játszott (She)
Stieber Zoltán csapata, a TuS Koblenz 1–1-es döntetlent játszott az Union Berlinnel a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2) 6. fordulójában.
szept. 18
20:30
Női kézilabda NB I: a Debrecen legyőzte a Ferencvárost a rangadón (She)
A Debrecen 39–33-ra legyőzte a Ferencvárost a női kézilabda NB I 4. fordulójának péntek esti rangadóján. A mérkőzés gyakorlatilag már az első félidőben eldőlt, a hazaiak ugyanis 18–12-es előnyre tettek szert.
szept. 18
20:32
Férfi kosárlabda Eb: görög-spanyol elődöntő lesz Katowicében (She)
Görögország férfi kosárlabda-válogatottja 76–74-re legyőzte Törökországot a lengyelországi Európa-bajnokság negyeddöntőjében. A hellének az elődöntőben Spanyolországgal játszanak, míg a törökök a franciákkal mérkőznek az 5–8. helyért.
szept. 18
20:48
Davis-kupa: Stepánek majd’ hatórás meccsen győzte le Karlovicot (She)
Maratoni mérkőzést játszott egymással Ivo Karlovic és Radek Stepánek a férfi teniszezők Davis-kupa-elődöntőjében. A horvát–cseh párharc első mérkőzésének első négy játszmája egyaránt rövidítés után dőlt el, majd az ötödik szettben – ahol már nincs rövidítés – Stepánek 16:14-re nyert, előnyhöz juttatva a vendég cseheket.
szept. 18
21:06
Soproni Liga: a Győr hazai pályán ikszelt a Zalaegerszeggel (She)
A Soproni Liga nyolcadik fordulójának nyitó mérkőzésén a Győri ETO FC hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a ZTE FC-vel. A gólokat Valentin Babic és Szalai Tamás szerezte.
szept. 18
21:18
Simán nyert a Debrecen az FTC ellen (Metropol)
Gyakorlatilag már az első félidőben megnyerte a Debrecen a női kézilabda-bajnokság 4. fordulójának szombati rangadóját a vendég Ferencváros ellen, merthogy a szünetig 18-12-re elhúzott, s a végére is megmaradt a hatgólos különbség.
szept. 18
21:20
Pontot szerzett Győrben a ZTE (Metropol)
Az utóbbi időben gyengélkedő Zalaegerszeg 1-1-es döntetlen játszott a Győr otthonában a labdarúgó Soproni Liga 8. fordulójának nyitómérkőzésén.
szept. 18
21:42
Serie B: a Brescia kikapott az Ascolitól, Vass nem játszott (She)
A Brescia elszenvedte első vereségét az olasz másodosztály, a Serie B ötödik fordulójának nyitómérkőzésén. A lombard csapat az eddig szintén veretlen Ascoli otthonában kapott ki 2–0-ra. A Brescia magyar légiósa, Vass Ádám nem kapott lehetőséget a mérkőzésen, végig a kispadon ült, Varga Rolandot nem nevezték a találkozóra.

Keresés