2009. szeptember 7. hétfő

szept. 7
1:24
Vb 2010: Algéria legyőzte Zambiát, továbbra is az élen áll (She)
Tartja vezető helyét az algériai labdarúgó-válogatott az afrikai zóna C-csoportjában, miután hazai pályán Rafik Szaifi góljával legyőzte Zambiát. A vb-t legutóbb 1986-ban megjáró algériaiak három ponttal vezetnek Egyiptom előtt, de a 6. fordulóban idegenben csapnak össze riválisukkal.
szept. 7
5:24
Csillaghullás a US Openen (Behaviour)
Igazán nem sokan számítottak arra, ami a hétvégén New York-ban bekövetkezett. A hölgyeknél kiesett Dinara Szafina és Marija Sarapova, míg a férfiaknál búcsúzott a végső sikerre szintén esélyes Andy Roddick. Roger Federer és Novak Djokovics csak hatalmas küzdelem árán jutott be a nyolcaddöntőbe, és immár a négy nagy - Nadallal és Murray-vel együtt - mindegyike vesztett már szettet, ami nem nagyon…
szept. 7
7:24
Csehország: Jan Koller végleg búcsút intett a cseh futballválogatottnak (She)
Végleg lemondta a válogatottságot Jan Koller, a csehek futballistája.
szept. 7
7:42
US Open: Murray a nyolcaddöntőben, Pennetta Zvonarjova ellen nyert (She)
A második helyen kiemelt Andy Murray a harmadik fordulóban is magabiztosan nyert: az amerikai Taylor Dentet verte meg három játszmában, így a nyolcaddöntőbe jutott. Gaël Monfils és Marin Cilic is bejutott a legjobb tizenhat közé.
szept. 7
7:48
Ökölvívó-vb: az ötödik magyar jutott a legjobb 16 közé (Behaviour)
Ötödik magyarként a 91 kg-os súlycsoportban szereplő Darmos József is bejutott a legjobb 16 közé a milánói ökölvívó-világbajnokságon.
szept. 7
8:00
Férfi kézilabda: Fazekas megsérült, egy hetet pihennie kell (She)
Fazekas Nándor megsérült vasárnap a 3. Balatoni Kézilabda-fesztivál elnevezésű tornán, így a válogatott kapusnak egy hetet pihennie kell.
szept. 7
8:42
Bárki pókerezhet Arsavinnal (Metropol)
Andrej Arsavin, az Arsenal orosz labdarúgója szerint nem szabad összehasonlítani hivatását, a futballt, hobbijával, a pókerrel.
szept. 7
9:00
Elbúcsúzott a cseh "Dino" (Behaviour)
Végleg lemondta a válogatottságot Jan Koller, a csehek futballistája. "Most már jöjjenek a fiatalok. Én már nem vagyok elég jó" - fogalmazott a 36 éves játékos azt követően, hogy csapata szombaton 2-2-es döntetlent játszott a szlovákok vendégeként világbajnoki selejtezőn.
szept. 7
9:30
Bodnár vállalja a játékot a portugálok ellen (Infostart)
A másfél hete halálos közúti balesetet okozott Bodnár László vállalja a játékot szerdán a Portugália elleni labdarúgó világbajnoki selejtezőn.
szept. 7
9:36
US Open: Jaj neked, Amerika! Kim visszatért (Behaviour)
A szülés után visszatért belga Kim Clijsters három játszmában búcsúztatta a harmadik helyen kiemelt Venus Williamst az amerikai nyílt teniszbajnokság nyolcaddöntőjében, vasárnap.
szept. 7
9:54
Bodnár játszik a portugálok ellen (Metropol)
A másfél hete halálos közúti balesetet okozott Bodnár László vállalja a játékot szerdán a Portugália elleni labdarúgó világbajnoki selejtezőn. Még van néhány jegy a szerdai mérkőzésre, az MLSZ feljelenti a svédek elleni találkozón petárdozó szurkolókat.
szept. 7
10:24
Grúzia: Kaha Kaladze bocsánatot kért a két öngólja után (She)
Kaha Kaladze bocsánatot kért, amiért csapata az ő két öngóljával kapott ki Olaszországtól.
szept. 7
10:26
Válogatott: a portugál sajtó a kezdőbe követeli ellenünk Liédsont (She)
Az A Bola és O Jogo napilapok internetes oldala a portugál válogatott dánok elleni, szombati vb-selejtezőjén egyenlítő gólt szerző brazil Liédsont követeli a csapat Magyarország elleni kezdő tizenegyébe.
szept. 7
10:30
F1: Benne van a pakliban, hogy a német ifjonc lesz idén a világbajnok (Behaviour)
Sebastian Vettel, a Forma-1-es világbajnokság jelenlegi harmadik helyezettje még bízik abban, hogy megnyerheti az idei sorozatot.
szept. 7
10:48
Mégis visszatér a válogatottba a halálos közúti balesetet okozó hátvéd (Behaviour)
A másfél hete halálos közúti balesetet okozott Bodnár László vállalja a játékot szerdán a Portugália elleni labdarúgó világbajnoki selejtezőn.
szept. 7
11:00
Női vízilabda: Stieber a Fiorentinától az Imperához igazolt (She)
A kétszeres világbajnok Stieber Mercedes az olasz bajnoki második Fiorentinából az előző idényben kilencedik Imperiában folytatja pályafutását.
szept. 7
11:02
Kerékpár: Alberto Contador jövője bizonytalan az Astanánál (She)
Noha 2010-ig szerződés köti az Astanához, egyelőre bizonytalan a 2007-es és az idei Tour de France-t megnyerő Alberto Contador sorsa.
szept. 7
11:04
Válogatott: még van jegy a portugálok elleni mérkőzésre (She)
Jó hír azoknak, akik a múlt héten már hiába próbáltak jegyet venni a szerdai (20.45 óra, Puskás-stadion) magyar–portugál vb-selejtezőre: a vendégek jelezték, hogy megmaradt néhány száz belépőjük az eredetileg igényelt mennyiségből, visszaküldték a számukra feleslegessé váló tiketteket, és az IBUSZ-irodák szerte az országban mától árusítják azokat 8000 forintos áron.
szept. 7
11:06
Magyar-portugál - Még van jegy! (Behaviour)
A portugálok jelezték, hogy néhány száz jegyük megmaradt a magyarok elleni szerdai labdarúgó világbajnoki selejtezőre, így ezeket visszaküldik, és a magyar szövetség (MLSZ) már hétfőtől árusíthatja 8000 forintért.
szept. 7
11:18
Brazília: Robinho sérülés miatt nem játszhat Chile ellen (She)
A brazil labdarúgó-válogatott támadója, Robinho megsérült az Argentína elleni, hétvégi vb-selejtezőn, így szerdán nem játszhat Chile ellen.
szept. 7
11:24
Londoni olimpia: nyerjünk öt aranyat! (Behaviour)
A Magyar Olimpiai Bizottság szerint négy-öt aranyérem, összesen 15 dobogós helyezés és 120 pont megszerzése a reális elvárás a 2012-es londoni olimpián.
szept. 7
11:36
U19: fiataljaink gól nélküli döntetlent játszottak Izraellel (She)
A magyar U19-es labdarúgó-válogatott vasárnap Izrael korosztályos együttese ellen 0–0-s döntetlennel zárta szereplését Szerbiában, a Vilotics-emléktornán.
szept. 7
12:00
Belehalt öngóljába egy cseh amatőr futballista (Metropol)
Röviddel öngólja után szívinfarktust kapott, majd meghalt a pályán egy cseh amatőr futballcsapat játékosa.
szept. 7
12:00
Öngólja után kapott szívinfarktust, nem tudták megmenteni (Behaviour)
Röviddel öngólja után szívinfarktust kapott, majd meghalt a pályán egy cseh amatőr futballcsapat játékosa.
szept. 7
12:02
F1: megvan Fisichella utódja (Behaviour)
Az olasz Vitantonio Liuzzi váltja a Ferrarihoz távozott honfitárs Giancarlo Fisichellát a Force India csapatnál a Forma-1-es szezon hátralévő öt futamán - jelentették be hétfőn.
szept. 7
12:12
Atlétika: meghalt a rúdugró, aki a matrac mellé ugrott (She)
San Diegóban halálos balesetet szenvedett egy fiatal rúdugró, aki egy edzésen a matrac mellé ugrott.
szept. 7
12:30
Belgium: a lábtörést szenvedett Wasilewskit harmadszor is műteni kell (She)
Az Anderlecht lengyel védőjét, Marcin Wasilewskit harmadszor is meg kell operálni, miután a Standard Liege elleni bajnokin lábtörést szenvedett.
szept. 7
12:48
A rettenetes anyagi helyzet ellenére is reménykedik a MOB (Infostart)
A Magyar Olimpiai Bizottság szerint 4-5 aranyérem, összesen 15 dobogós helyezés és 120 pont megszerzése a reális elvárás a 2012-es londoni olimpián. A MOB egyúttal a magyar sport megfelelő finanszírozását sürgette.
szept. 7
12:48
Férfi kézilabda: Császár Gábor a francia Chambéryhez szerződött (She)
A francia Chambéry kézilabdacsapatánál folytatja pályafutását Császár Gábor.
szept. 7
12:50
Formula-1: Vitantonio Liuzzi a Force India másik pilótája (She)
Hivatalossá vált, amit már korábban is sejteni lehetett: a csapat eddigi tartalékpilótája, Vitantonio Liuzzi lesz a Force India Formula–1-es istálló másik versenyzője.
szept. 7
12:52
Sportpolitika: a sportköltségvetés jövőre 15.1 milliárd forintról indul (She)
A magyar sportra 2009-ben jutó 15.1 milliárd forintnál nagyobb összeget lehet majd látni a 2010-es költségvetésben – jelentette ki Varga Zoltán önkormányzati miniszter.
szept. 7
12:54
A meggyilkolt kézilabdázóra emlékezünk holnap (Behaviour)
Csendes megemlékezést tart mécsesgyújtással Marian Cozma, a román válogatott kézilabdázója, az MKB Veszprém volt sportolója emlékére a helyi szurkolói klub kedden Veszprémben azon a helyszínen, ahol a fiatal sportoló élete tragikusan véget ért.
szept. 7
13:06
Nem kér a huligánokból a Fradi - félbeszakadt a meccs (Infostart)
Ne jöjjenek a Ferencváros jégkorong-mérkőzésére olyan szurkolók, akik nem tudnak viselkedni - olvasható a szakosztály honlapján azok után, hogy vasárnap rendbontás miatt félbeszakadt a Dunaújváros elleni felkészülési mérkőzés.
szept. 7
13:12
"Szükségünk van rátok, a szurkolókra! De ha nem tudtok viselkedni, ne gyertek!" (Behaviour)
Ne jöjjenek a Ferencváros jégkorong-mérkőzésére olyan szurkolók, akik nem tudnak viselkedni - olvasható a szakosztály honlapján azok után, hogy vasárnap rendbontás miatt félbeszakadt a Dunaújváros elleni felkészülési mérkőzés.
szept. 7
13:24
Jégkorong: 760 ezer forint gyűlt össze az Ocskay-emléktornán (She)
Mintegy 760 ezer forint gyűlt össze azon az árverésen, amelyet az Alba Volán jégkorongcsapata hirdetett meg a hét végi, ifj. Ocskay Gábor-emléktornán.
szept. 7
13:26
Magyar válogatott: kedden kora délután érkezik a portugál csapat (She)
Az mlsz.hu tájékoztatása szerint a portugál labdarúgó-válogatott kedden kora délután érkezik meg Budapestre, a szerdai, Magyarország elleni világbajnoki selejtezőre.
szept. 7
13:42
Atlétika: Annus Adrián lesz a diszkoszvető Fazekas Róbert edzője (She)
Fazekas Róbert kilenc év után megvált korábbi edzőjétől, Vida Józseftől. Az Európa-bajnok diszkoszvető a jövőben Annus Adriánnal készül.
szept. 7
13:44
Videó: megható klipekkel emlékeztek ifj. Ocskay Gáborra (She)
Az elmúlt hét végén rangos nemzetközi jégkorongtornával és győzelemmel emlékezett ifj. Ocskay Gáborra a Sapa Fehérvár AV 19. A fiatalon elhunyt sportolóra nemcsak városa, szerettei, csapattársai és egykori ellenfelei emlékeznek, hanem zenészek is. Ocskay Gábor emlékére két rapper, Zana Zoltán, ismertebb nevén Ganxsta Zoli és Kőházy Ferenc, azaz FankaDeli is írt egy különleges dalt. Nézze meg a…
szept. 7
13:46
Jégkorong: a Fradi is elítéli saját csapatának renitens szurkolóit (She)
A Ferencváros jégkorongcsapata nem kér azokból a szurkolókból, akik nem bírnak viselkedni a Fradi mérkőzésein. A szakosztály hivatalos honlapján intézett nyílt levelet a szimpatizánsokhoz.
szept. 7
14:00
Angol válogatott: Capello „gondban van” Defoe jó formája miatt (She)
Az angol válogatott szövetségi kapitánya, Fabio Capello nehéz döntés előtt áll, egyelőre még nem tudja, hogy Wayne Rooney mellett kit küldjön pályára csatárposzton a szerdai, horvátok elleni vb-selejtezőn. Az ok Jermain Defoe jó formája, aki utóbbi meccsein rendre gólt lő.
szept. 7
14:02
Kézilabda: Pérez Carlos kezét törte csapata felkészülési mérkőzésén (She)
A kezi.hu információi szerint Pérez Carlos, az MKB Veszprém átlövője eltörte a kezét a Croatia Zagreb elleni felkészülési mérkőzésen.
szept. 7
14:04
Férfi kézilabda: Krivokapics és Díaz is helyet kapott Csoknyai első keretében (She)
Díaz Ivo és Krivokapics Milorád is tagja a szeptember 19-i Marian Cozma-emlékmérkőzésen pályára lépő magyar férfi kézilabda-válogatott keretének.
szept. 7
14:06
Francia válogatott: Franck Ribéry és Julien Escudé is edzhetett (She)
Franck Ribery és Julien Escudé is teljes értékű edzésmunkát végezhetett a francia válogatottal a mai napon.
szept. 7
14:18
Póker: hitelesítették Grospellier egyórás SnG-világrekordját (She)
Egészen elképesztő teljesítménnyel került be a Guinness-rekordok könyvébe Bertrand „Elky” Grospellier, aki még áprilisban kapott egy kihívást. A lényeg: minél több Sit and Go versenyt játsszon egy óra alatt úgy, hogy a végén pozitív mérleggel zár.
szept. 7
14:20
Rg: kéziszercsapatunk is elutazott a világbajnokságra (She)
Vasárnap indult útnak a Dudinszky Mária, Hauser Judith, Hörcher Noémi, Kohlhoffer Fanni, Topic Daria és Tőkés Anna alkotta magyar együttes kéziszercsapat a Japánban rendezendő ritmikusgimnasztika-világbajnokságra.
szept. 7
14:54
Inter: Massimo Moratti új stadiont szeretne építtetni 2014-re (She)
A Serie A-ban szereplő Inter tulajdonosa, Massimo Moratti egyre inkább szorgalmazza, egy új stadion építését, értesült az ilsussidiario.net internetes portált. A riport szerint Moratti azt szeretné, ha már 2014-re elkészülne a létesítmény.
szept. 7
15:30
Bajnokok Ligája: Mutu nem játszhat az Olympique Lyon ellen (She)
Combsérülése miatt tíz nap pihenőre kényszerül Adrian Mutu, a Debrecennel azonos Bajnokok Ligája-csoportban szereplő Fiorentina román futballistája.
szept. 7
15:32
Rg vb: Vass 24., Forray 52., Kanajeva vezet (She)
Vass Dóra a 24., Forray Fanni az 52. helyen áll a Japánban zajló ritmikusgimnasztika-világbajnokság első napja után, az összetettben az olimpiai bajnok orosz Jevgenyija Kanajeva vezet honfitársnői, Daria Kondakova és Olga Kapranova előtt.
szept. 7
15:34
Videó: ollózással egyenlített az argentin csatár a brazil bajnokságban (She)
Szenzációs góllal hívta fel magára a figyelmet Ariel Nahuelpan, a brazil Coritiba argentin csatára. A támadó a Goiás elleni, 2–2-re végződő mérkőzésen két találatot szerzett, a másodikat ollózásból, melyet az alábbi videón megtekinthet.
szept. 7
15:36
Férfi vízilabda: az FTC és a Szeged összekerült a Magyar Kupában (She)
Összekerült a férfi vízilabda Magyar Kupában a feltörekvő Ferencváros és a legutóbbi nemzetközi idényben a második számú európai sorozatot, a LEN-kupát megnyerő Szeged csapata.

Keresés