2009. szeptember 17. csütörtök

szept. 17
7:06
NBA: megbüntették az elvágyódó Golden State Warriors-ászt (She)
Pénzbüntetéssel sújtották Stephen Jacksont, az észak-amerikai profi ligában (NBA) szereplő Golden State Warriors kosarasát, mert nyilvánosan „elkívánkozott” csapatától.
szept. 17
7:12
Győzött a legrosszabb focicsapat (Metropol)
Hároméves fennállása óta, több mint 90 "zsinórban" elvesztett meccs után először győzött Nagy-Britannia legrosszabb focicsapata.
szept. 17
7:24
UEFA: Platini a következő évi BL-re már hat bírót szeretne (She)
Michel Platini, az UEFA elnöke már az „éles” tesztelés, az Európa-liga első játéknapja előtt bejelentette, mindent megtesz, hogy a következő BL-évadban és a 2012-es Európa-bajnokságon is a hat játékvezetős rendszert alkalmazzák.
szept. 17
7:42
Kézilabda: Zácsik Szandra játékra jelentkezett Ljubljanában (She)
Szerződési kötelezettségének eleget téve Zácsik Szandra, a Ferencváros válogatott átlövője szerdán elutazott új csapatához, a Krim Ljubljanához.
szept. 17
7:44
Úszás: elveszítette főszponzorát a 200 m hát rövid pályás világcsúcstartója (She)
Az Egyesült Államokba költözése miatt elveszítette főszponzorát Markus Rogan, az osztrákok rövid pályás világbajnok úszója.
szept. 17
7:48
"A magyar bajnok minden tőle telhetőt megtett, a házigazdák nem voltak csúcsformában" (Infostart)
Nem éppen meggyőző módon indította a Bajnokok Ligája idényt a Liverpool egy halovány győzelemmel a becsületesen küzdő magyar bajnok Debrecen ellen - így értékelte a brit média a Loki vendégjátékát, amely a magyar csapat számára 1-0-s vereséggel zárult.
szept. 17
8:00
BL: Benítez számára az a legfontosabb, hogy győzelemmel kezdtek (She)
A Liverpool menedzsere, Rafael Benítez a klub hivatalos honlapjának elmondta, hogy nehéz estén van túl csapatával, de a lényeg, hogy Dirk Kuytnak az első félidő hajrájában szerzett találatával győzni tudtak, és nyerő sorozatban vannak.
szept. 17
8:18
Labdarúgás: győzött a legrosszabb brit együttes (She)
Hároméves fennállása óta, több mint 90, zsinórban elvesztett meccs után először győzött Nagy-Britannia legrosszabb focicsapata.
szept. 17
8:20
Kjukosin karate: Növényi Norbert is indul a világbajnokságon (She)
A kjokusin karate-világbajnokságon várhatóan próbára teszi magát a moszkvai olimpián birkózásban aranyérmes Növényi Norbert is.
szept. 17
8:36
BL: már haza is érkeztek a DVSC játékosai Liverpoolból (She)
A Debrecen hivatalos honlapjának beszámolója szerint a Loki futballistái ma hajnalban 5 óra körül hazaérkeztek a Liverpool elleni BL-mérkőzés után.
szept. 17
8:54
NHL-felkészülés: háromgólos hátrányból fordított a bajnok (She)
Győzelemmel kezdte meg felkészülését az új idényre a Stanley-kupa-győztes Pittsburgh Penguins.
szept. 17
8:56
Női kosárlabda: Iványi Dalma nem tervezi visszatérését a válogatottba (She)
Már elmúlt 33, de az előző évadban is elképzelhetetlen volt a Pécs kezdő ötöse Iványi Dalma nélkül. Sokáig a válogatotté is. Mégsem valószínű, hogy látjuk még nemzeti mezben a békéscsabai születésű játékost, akit klubedzője, Fűzy Ákos segítségével értünk el. Pedig alakuló női válogatottunk új Európa-bajnoki, sőt olimpiai ciklus előtt áll.
szept. 17
9:12
Tenisz: Petrova lesz Czink Melinda ellenfele a negyeddöntőben (She)
A québeci torna első kiemeltje, az orosz Nadja Petrova két sima játszmában legyőzte az amerikai Madison Brengle-t, így ő lesz az ötödik helyen rangsorolt Czink Melinda ellenfele a negyeddöntőben.
szept. 17
9:30
Profi ökölvívás: Vitalij Klicsko Arreola után Johnson ellen küzdhet (She)
Pár napja már beszámoltunk róla, hogy egy állítólagos komolyabb ajánlat miatt visszalépett az október 10-i, Odlanier Solis elleni mérkőzéstől a veretlen Kevin Johnson.
szept. 17
10:06
Európa-liga: tekintse meg a csütörtöki meccsek programját! (She)
A Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulója után az Európa-liga főtábláján is megkezdődnek a küzdelmek. Tekintse meg a mai találkozók menetrendjét!
szept. 17
10:08
BL: a Fiorentina játékosai kiállnak Alberto Gilardino mellett (She)
A Bajnokok Ligája csoportkörének első mérkőzésén a Lyon hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Fiorentinát, miután Alberto Gilardinót könyöklésért kiállította a játékvezető. Gilardino csapattársai szerint az esetnél még csak szabálytalanság sem történt, és bizakodóan tekintenek a további mérkőzések elé.
szept. 17
10:12
A Liverpool megizzadt 100. BL-sikeréért (Metropol)
A Liverpool-Debrecen szerdai labdarúgó Bajnokok Ligája csoportmérkőzést követően az angol lapok egybehangzó véleménye szerint a magyar csapat ellen alaposan megszenvedett a sorozat ötszörös győztese, amely az 1-0-lal 100. alkalommal diadalmaskodott a legrangosabb európai kupasorozatban.
szept. 17
10:24
Fulham: Gera Zoltán csapattársa hamarosan hosszabbíthat (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Fulham norvég védője, Brede Hangeland angol lapértesülések szerint készen áll új szerződést kötni Gera Zoltán klubjával.
szept. 17
10:26
Atlétika: Peking is pályázik a 2015-ös világbajnokságra (She)
A 2008-as olimpiának otthont adó Peking is pályázik a 2015-ös atlétikai világbajnokság megrendezésére.
szept. 17
10:30
Megszenvedett a Lokival a Liverpool (Behaviour)
A Liverpool-Debrecen szerdai labdarúgó Bajnokok Ligája csoportmérkőzést követően az angol lapok egybehangzó véleménye szerint a magyar csapat ellen alaposan megszenvedett a sorozat ötszörös győztese, amely az 1-0-lal 100. alkalommal diadalmaskodott a legrangosabb európai kupasorozatban.
szept. 17
10:48
Loki: A Lyon nagyobb falat lesz! (Behaviour)
Noha kikapott, mégis jól sikerült a Debrecen történetének első labdarúgó Bajnokok Ligája mérkőzése, ugyanis a magyar bajnok az Anfield Roadon megszorongatta az ötszörös győztes Liverpoolt, amely végül 1-0-ra nyert.
szept. 17
11:18
Nagy-Britannia: 51 nap alatt 43 maratonit futott a híres színész (She)
Jótékonysági céloktól vezérelve 51 nap alatt negyvenháromszor futotta le a maratoni távot Eddie Izzard brit színész; a szigetország egyik kedvenc komikusa összesen valamivel több mint 1814 kilométert teljesített.
szept. 17
11:54
Mexikó: már a negyedik edzőt nevezték ki idén a Guadalajaránál (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy Francesco Ramírez lemondott a mexikói labdarúgóélet legnépszerűbb csapata, a Guadalajara edzői posztjáról. A vezetők megtalálták a szakember utódját, Raul Ariast, aki már a negyedik edző, akit 2009-ben neveztek ki a „Chivas” kispadjára.
szept. 17
11:56
Ferencváros: kiemelt kockázatú lesz a Videoton és az Újpest elleni mérkőzés (She)
A 100% Fradi információi szerint a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága szerdai ülésén úgy határozott, hogy kiemelt kockázatúnak minősíti a Ferencváros Videoton és Újpest elleni bajnokiját.
szept. 17
11:58
Budapest Honvéd: műteni kell az U20-as válogatott kapusát (She)
Műteni kell Kunsági Rolandot, a Budapest Honvéd fiatal kapusát – adta hírül a piros-feketék hivatalos honlapja.
szept. 17
12:18
Carragher: A Loki számára ez volt a BL-döntő - videókkal (Infostart)
Elismerően beszéltek a Debrecen játékáról a Liverpool labdarúgói. A Vörösök kapusa, Pepe Reina szerint a Loki játékosai hatalmas motivációval léptek pályára, és megnehezítették az angol sztárcsapat dolgát.
szept. 17
12:30
NFL: megbüntették a New York Jetset és Eric Manginit (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) 125 000 dollárra megbüntette a New York Jetset és az együttes korábbi vezetőedzőjét, Eric Manginit.
szept. 17
12:32
Tenisz: kiesett a kilencedik helyen kiemelt Camerin Kuangcsouban (She)
A Kuangcsouban zajló női tenisztorna második fordulójában a tajvani Csan Jung-csan döntő szettben legyőzte a kilencedik helyen kiemelt Maria Elena Camerint.
szept. 17
12:48
Formula-1: Briatore úgy véli, feláldozta magát a Renault-ért (She)
Flavio Briatore, a karambolbotrány miatt távozó Renault-csapatfőnök úgy véli, lemondásával feláldozta magát a csapat érdekében.
szept. 17
12:54
Szuperkupával rajtol a kosáridény (Metropol)
Idén először a Szuperkupával rajtol el a hazai kosárlabdaidény, melynek során férfi és női bajnoki mérkőzések is láthatóak lesznek majd a televízióban.
szept. 17
13:06
Gyorskorcsolya: Knoch nem jutott tovább 500 méteren a világkupán (She)
Harmadikként végzett előfutamában, így nem jutott be 500 méteren a negyeddöntőbe a januári torinói Európa-bajnokságon ebben a számban ezüstérmes Knoch Viktor a pekingi rövid pályás gyorskorcsolya-világkupa csütörtöki versenynapján.
szept. 17
13:08
Costa Rica: Rene Simoes lett a futballválogatott szövetségi kapitánya (She)
A brazil Rene Simoest nevezték ki a Costa Rica-i labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányává.
szept. 17
13:24
Kosárlabda NB I: Szuperkupával rajtol az idény, képernyőn a mérkőzések (She)
Idén először a Szuperkupával rajtol a hazai kosárlabdaidény, melynek során férfi- és női bajnoki mérkőzések is láthatóak lesznek a televízióban.
szept. 17
13:30
Bodnár: Pozitívan jöttünk ki a mérkőzésből - videókkal (Infostart)
A vereség ellenére jól sikerült a Debrecen labdarúgó-csapata történetének első Bajnokok Ligája mérkőzése, ugyanis a magyar bajnok az Anfield Roadon nem vallott szégyent a Liverpool ellen. Bondár László szerint a Loki remekül helytállt, míg Kiss Zoltán szerint óriási dolog, hogy ilyen eredményt értek el.
szept. 17
13:30
Öt év után Fehérváron a hokiválogatott (Metropol)
Székesfehérváron november 6. és 8. között rangos torna házigazdája lesz. A szlovénokat, horvátokat és olaszokat felvonultató Pannon Hoki Kupán debütál majd szövetségi kapitányként Ted Sator.
szept. 17
13:42
Kézilabda: az MKSZ sajnálja, hogy a BL-meccsek a TV6-on lesznek láthatóak (She)
A Viasat Hungária Zrt. 2009. szeptember 16-án közzétett sajtóközleményében bejelentette, hogy az új műsorrend szerint október 3-tól a kézilabda Bajnokok Ligája-mérkőzések televíziós közvetítésének túlnyomó többsége a Viasat3-ról átkerül a TV6 csatornára, mindössze az esetleges vasárnap délutáni női mérkőzések maradnak a Viasat3-on.
szept. 17
13:44
Jégkorong: öt év után ismét Székesfehérváron a magyar válogatott (She)
Öt év után ismét Székesfehérváron lép fel a magyar jégkorong-válogatott, amely november 6. és 8. között rangos torna házigazdája lesz.
szept. 17
13:46
Asztalitenisz Eb: párossikerek Stuttgartban (She)
A fériaknál a Jakab János, Zwickl Dániel páros, a nőknél pedig Madarász Dóra a francia Laura Gasnier-vel az oldalán, Lovas Petra pedig a horvát Cornelia Vaidával bejutott a legjobb 32 közé a stuttgarti asztalitenisz Európa-bajnokság csütörtöki versenynapján.
szept. 17
14:18
Profi ökölvívás: Edwin Valero továbbra sem bokszolhat az USA-ban (She)
Az Amerikai Egyesült Államok illetékes hatósága visszautasította a venezuelai K. O.-király Edwin Valero munkavállalási engedélyének megújítását, ami azt jelenti, hogy az öklöző nem léphet fel a november 14-én sorra kerülő, a Fülöp-szigeteki Manny Pacquiao és Puerto Ricó-i Miguel Cotto mérkőzésével fémjelzett gála előmeccsén.
szept. 17
14:36
Póker: majdnem 4000 játékos vett részt egy versenyen (She)
A világ legnagyobb, nem WSOP-versenyét rendezték meg nemrég Las Vegasban, amikor a Commerce Casino Hold'em Series versenysorozatának 220 dolláros nevezési díjú tornáján 3967 játékos indult el. A szervezők három első napot is beiktattak a programba, és némi kreativitással új lökést adtak a játéknak.
szept. 17
14:38
Videoton: Vujovicsot és Farkas II Balázst a jövő héttől Ulmban kezelik (She)
A Soproni Ligában szereplő Videoton két sérült játékosát, Goran Vujovicsot és Farkas II Balázst a jövő héttől tíz napig a németországi Ulmban kezelik – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
szept. 17
15:12
Juventus: Fabio Cannavaro sérülés miatt legalább két hétre kiesett (She)
A Juventus megerősítette, hogy nyári igazolásuk, az olasz aranylabdás védő, Fabio Cannavaro legalább két hétre kiesett sérülése miatt. Egyes információk szerint 15-20 napot kell kihagynia a napokban a 36. születésnapját ünneplő játékosnak.
szept. 17
15:18
Cannavaro három hétig nem játszhat (Metropol)
Combizomsérülés miatt legalább három hetet kell kihagynia Fabio Cannavarónak, a világbajnok olasz labdarúgó-válogatott és a Juventus védőjének.
szept. 17
15:30
Torna: a nők Londonban már Londonra figyelnek (She)
Az októberi londoni világbajnokságra készülő kétfős női tornászválogatott, Gombás Laura és Böczögő Dorina a hétvégén a Szerencsejáték Zrt.-kupáért kiírt országos bajnokságon, majd rá két hétre a szombathelyi Grand Prix-n is rajthoz áll.
szept. 17
15:32
Formula-1: Irvine szerint a csapatok mindent megtesznek a győzelemért (She)
A korábbi Formula–1-es pilóta, Eddie Irvine szerint túlreagálják a Renault-istállónak a futam végeredményét befolyásoló csapatutasítását, amely szerint Nelsinho Piquet-nek ki kellett esnie a pálya egy bizonyos pontján, hogy Fernando Alonsót és a két Red Bull-Renault-t segítse.
szept. 17
15:34
Kerékpár: a kapitány szerint a jelenlegi szintet tartva kvalifikálnánk az olimpiára (She)
Hosszú évek munkájának eredményeképpen stabilizálódni látszik a legjobb magyar országúti bringások pozíciója a nemzetközi mezőnyben, hiszen 2008-hoz hasonlóan ismét három versenyzővel képviseltethetjük hazánkat a kerékpársport legfontosabb egynapos eseményén, a világbajnokság elit férfi mezőnyversenyén. A svájci Mendrisióban szeptember 27-én sorra kerülő 262 kilométeres futam előtt válogatottunk…
szept. 17
15:48
Tenisz: kiesett az első helyen kiemelt Medina Garrigues Kuangcsouban (She)
A Koungcsouban zajló női tenisztorna második fordulójában kiesett az első helyen kiemelt Anabel Medina Garrigues, miután a döntő szettben kikapott a lett Anastasija Sevastova ellen.
szept. 17
15:50
Videoton: az MLSZ elutasította Bódog Tamás fellebbezését (She)
Az MLSZ fellebbviteli bizottsága elutasította Bódog Tamás fellebbezését, így a Videoton pályaedzőjének október 31-ig szóló eltiltása érvényben maradt.
szept. 17
15:52
Tenisz, DK: Federer három meccset vállalt az olaszok ellen (She)
Három mérkőzést is vállalt a világelső Roger Federer a hétvégén, amikor a svájci válogatott Olaszországban vendégszerepel a tenisz Davis-kupa osztályozójában.
szept. 17
15:54
Még Mourinho is elismerte, jobb volt a Barcelona - videókkal (Infostart)
A labdarúgó Bajnokok Ligája első fordulójának szuperrangadóján izgalmas meccset játszott egymással a Barcelona és az Inter, de gól nem született. A címvédő katalánok edzője szerint az olasz csapat csak a rombolással foglalkozott, míg José Mourinho, a milánóiak trénere elégedett az eredménnyel.

Keresés