2009. szeptember 19. szombat

szept. 19
1:36
Tenisz: Berdych győzelme után 2-0-ra vezetnek a csehek Horvátország ellen (She)
Tomás Berdych ötjátszmás mérkőzésen legyőzte Marin Cilicet a teniszezők Davis-kupa elődöntőjében, így Csehország 2–0-s előnyre tett szert a Horvátország elleni párharcban. Az első napon Spanyolország is megnyugtató előnyt szerzett Izrael ellen.
szept. 19
6:54
Ismét olimpiát szponzorál a VW (Behaviour)
A Volkswagen is belépett a 2014-ben az oroszországi Szocsiban esedékes téli olimpia szponzorai közé.
szept. 19
7:54
Argentína: a Huracán elleni győzelmével élre állt az Estudiantes (She)
Az argentin labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójában a Estudiantes idegenben fölényesen legyőzte a még nyeretlen Huracánt, miközben két nagy riválisa, a Rosario Central és a Banfield nem bírt egymással, így jobb gólkülönbségével átvette a vezetést.
szept. 19
8:12
Szocsi 2014: német autógyár támogatja az oroszországi téli olimpiát (She)
A Volkswagen is belépett a 2014-ben az oroszországi Szocsiban esedékes téli olimpia szponzorai közé.
szept. 19
8:14
Tenisz: Clijsters Brisbane-ben hangol az ausztrál bajnokságra (She)
Kim Clijsters, a US Open friss győztese a brisbane-i tornán igyekszik majd formába lendülni a jövő év első Grand Slam-viadalára, az ausztrál nyílt teniszbajnokságra.
szept. 19
8:48
Videó: nézze meg, ahogy Dzeko-duplával verték a Farkasok a Schalkét! (She)
A Bundesliga pénteki nyitómeccsén a Schalke otthonában nyert a Wolfsburg (1-2). A Farkasok mindkét találatát Edin Dzeko szerezte, alaposat "odaszúrva" régi mesterének, Felix Magathnak. Tekintse meg a találkozó három gólját!
szept. 19
9:00
Harcművészeti bemutató Budapesten (Behaviour)
A koreai eredetű küzdősport, az olimpiai programban is szereplő taekwondo dél-koreai nagymesterei tartanak bemutatót péntek 18 órától a Nemzeti Sportcsarnokban.
szept. 19
9:18
Czink elődöntős (Metropol)
Az első helyen kiemelt Nagyja Petrován is túljutva Czink Melinda elődöntőbe került a 220 ezer dollár összdíjazású kanadai fedettpályás tenisztornán.
szept. 19
9:24
Labdarúgás: a topligák és a Soproni Liga szombati programja (She)
A hétvégén ismét bajnoki fordulókat rendeznek szerte Európában. Tekintse meg a Premier League, a Serie A, a Bundesliga, a Primera División, illetve a Soproni Liga szombati menetrendjét!
szept. 19
10:54
Blog: Szabados Gábor írása az UEFA gazdasági fair play elvéről (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Szabados Gábor sportközgazdász, aki ezúttal az UEFA „gazdasági fair play” elvéről fejti ki a véleményét.
szept. 19
10:56
MU: a City az én életem során biztosan nem lesz veszélyes ránk – Ferguson (She)
Megkezdődött az üzengetés a Premier League vasárnapi városi rangadója előtt, amikor a Manchester United a rivális Cityt fogadja. Sir Alex Ferguson, az MU menedzsere szerint a City az ő életében biztosan nem lesz veszélyes csapatára.
szept. 19
11:06
Felfegyverkezve száguldozott az NBA-sztár (Metropol)
Gyorshajtás és engedély nélküli fegyverviselés miatt egy éjszakára őrizetbe vették Delonte Westet, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Cleveland Cavaliers védőjátékosát.
szept. 19
11:12
NBA: felfegyverkezve száguldozott a Cavaliers védőjátékosa (She)
Gyorshajtás és engedély nélküli fegyverviselés miatt egy éjszakára őrizetbe vették Delonte Westet, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Cleveland Cavaliers védőjátékosát.
szept. 19
11:24
Felfegyverkezve száguldott az NBA-sztár (Behaviour)
Gyorshajtás és engedély nélküli fegyverviselés miatt egy éjszakára őrizetbe vették Delonte Westet, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Cleveland Cavaliers védőjátékosát.
szept. 19
11:30
Labdarúgás: ezúttal egy pár fülbevalót foglaltak le Maradonától (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, az argentin labdarúgó-válogatott élén eddig nem túl fényesen szereplő Diego Maradona egy olaszországi wellnesshotelben tartózkodik diétán. Az élelmes helyi adórendőrök kihasználták az alkalmat, és lefoglaltak a szövetségi kapitánytól egy pár értékes fülbevalót korábban felhalmozott adóhátraléka törlesztésére.
szept. 19
11:42
Evezős Eb: a férfi kettes is a győzelem kapujában (Behaviour)
A döntőbe jutását már pénteken bebiztosító Alliquander Anna, Hajdú Zsuzsanna könnyűsúlyú kétpár után szombaton a Simon Béla, Juhász Adrián kormányos nélküli kettes is kiharcolta a finálés szereplés jogát a fehéroroszországi Bresztben, az evezősök Európa-bajnokságán. A többi magyar egység a B döntőben szállhat vízre a vasárnapi zárónapon.
szept. 19
11:48
Evezős Eb: a Simon, Juhász kormányos nélküli kettes is döntős Bresztben (She)
A döntőbe jutását már pénteken bebiztosító Alliquander Anna, Hajdú Zsuzsanna könnyűsúlyú kétpár után szombaton a Simon Béla, Juhász Adrián kormányos nélküli kettes is kiharcolta a finálés szereplés jogát a fehéroroszországi Bresztben az evezősök Európa-bajnokságán. A többi magyar egység a B-döntőben szállhat vízre a vasárnapi zárónapon.
szept. 19
12:06
Bayern München: Toni a második csapatban tért vissza a pályára (She)
A német labdarúgó-bajnokságban szereplő Bayern München olasz válogatott támadója, Luca Toni a bajor gárda második csapatában visszatért a pályára a Regensburg ellen 5–0-ra elveszített harmadosztályú találkozón, miután felépült Achilles-ín-sérüléséből.
szept. 19
13:36
Tenisz: Sahar Peer és Alberta Brianti játssza a döntőt Kantonban (She)
A kantoni női tenisztorna elődöntőjében az ötödik helyen kiemelt izraeli Sahar Peer és a nyolcadik kiemelt olasz Alberta Brianti is legyőzte előrébb rangsorolt ellenfelét, így ők játsszák a döntőt.
szept. 19
13:38
Torna: Böczögő és Rácz sikere az országos összetettbajnokságon (She)
A nőknél a békéscsabai Böczögő Dorina, a férfiaknál a ferencvárosi Rácz Attila nyerte a tornászok összetett országos bajnokságát.
szept. 19
13:54
Davis-kupa: Roger Federer kihagyja a párosmeccset az olaszok ellen (She)
Severin Luthi szövetségi kapitány döntése értelmében Roger Federer kihagyja a svájci válogatott mai párosmérkőzését az Olaszország elleni Davis-kupa-találkozón.
szept. 19
14:12
Milan: olasz értesülések szerint a klub kétéves hosszabbítást ajánl Inzaghinak (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan lapértesülések szerint kétéves szerződéshosszabbítást ajánl a klub 36 éves támadójának, Filippo Inzaghinak. Pippo szerződése a következő nyáron lejár a milánói klubnál, és akkor ingyen távozhatna.
szept. 19
14:30
Tragédia: közlekedési balesetben elhunyt a Ravenna 20 éves tehetsége (She)
Közlekedési balesetben elhunyt az olasz Ravenna 20 éves albán támadója, Brian Filipi.
szept. 19
14:32
U20-as válogatott: vasárnap „tart össze” az Egyiptomba készülő csapat (She)
Vasárnap délben találkoznak ismét Telkiben, az MLSZ edzőközpontjában a jövő héten kezdődő egyiptomi világbajnokságra készülő U20-as labdarúgó-válogatott játékosai.
szept. 19
15:24
Rövid pályás gyorskorcsolya-vk: B-döntős is csak Darázs Péter lett (She)
Egyéniben nem termett babér a magyarok számára a pekingi rövid pályás gyorskorcsolya-világkupa szombati versenynapján: a legtovább Darázs Péter jutott, aki az 500 méter B-döntőjében második, összesítésben hetedik lett.
szept. 19
15:51
Tóth Krisztina is kiesett, érem nélkül a magyarok (Infostart)
Tóth Krisztina négy szettben kikapott a német Wu Jiaduótól, így a negyeddöntőben fejezte be szereplését egyesben a stuttgarti asztalitenisz Európa-bajnokságon. Búcsúja egyben azt is jelenti, hogy a magyarok érem nélkül zárják a kontinensviadalt.
szept. 19
15:54
Három év alatt a Föld körül (Behaviour)
Szombat 14 órakor befejezte közel hároméves útját Méder Áron, aki hatméteres Carina 19-es típusú vitorlásával megkerülte a Földet.
szept. 19
16:00
Profi ökölvívás: Valujev november 7-én vívja címmérkőzését Haye-jel (She)
A WBO címvédője, Nikolaj Valujev november 7-én, Nürnbergben védheti meg világbajnoki címét a brit David Haye-jel szemben.
szept. 19
16:18
Premier League: Fülöp Márton csapata kikapott a forduló nyitányán (She)
A Premier League 6. fordulójában a Burnley hazai pályán verte meg 3–1-re a Sunderlandet.
szept. 19
16:20
NBA: káosz fenyegeti a ligát, kizárták a játékvezetőket (She)
Egyre komolyabbnak tűnik a bírók körüli vita az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA): a liga keménynek mutatkozik, és kizárta a játékvezetőket az előszezon mérkőzéseiről.
szept. 19
16:30
Célba ért a földkerülő vitorlázó Méder Áron (Metropol)
Szombat 14 órakor befejezte közel hároméves útját Méder Áron, aki hatméteres Carina 19-es típusú vitorlásával megkerülte a Földet.
szept. 19
16:36
Férfi kosárlabda Eb: a horvátok legyőzték az oroszokat, ott lesznek a jövő évi vb-n (She)
A lengyelországi kosárlabda Európa-bajnokság 5–8. helyéért folyó összecsapásán Horvátország hét ponttal legyőzte Oroszországot.
szept. 19
16:48
Tóth Krisztina is kiesett (Metropol)
Tóth Krisztina négy szettben kikapott a német Wu Jiaduótól, így a negyeddöntőben fejezte be szereplését egyesben a stuttgarti asztalitenisz Európa-bajnokságon. Búcsúja egyben azt is jelenti, hogy a magyarok érem nélkül zárják a kontinensviadalt. Olasz-román döntő lesz női párosban.
szept. 19
16:50
Az utolsó másodperc döntött (Metropol)
A magyar férfi kézilabda-válogatott az utolsó másodpercben kapott góllal 31-30-ra kikapott szombaton a román csapattól a február 8-án meggyilkolt Marian Cozma emlékére rendezett nagyváradi mérkőzésen.
szept. 19
16:54
Vitorlázás: három év után célba ért a Földet megkerülő Méder Áron (She)
Szombat 14 órakor befejezte csaknem hároméves útját Méder Áron, aki hatméteres Carina 19-es típusú vitorlásával megkerülte a Földet.
szept. 19
17:12
Soproni Liga: hozta a kötelezőt az MTK a Kaposvár ellen (She)
A Soproni Liga 8. fordulójában a harmadik helyen álló MTK a 11. helyen álló Kaposvárt fogadta, s győzte le 4-0-ra Lencse László két góljával, valamint Pátkai Máté és Könyves Norbert találataival.
szept. 19
17:14
Real Madrid: Sergio Ramos először tagja idén a királyiak bajnoki keretének (She)
Sergio Ramos felépült Achilles-ín-sérüléséből és az idényben először tagja a Real Madrid bajnoki mérkőzésre készülő keretének. A királyiak vasárnap 19 órától fogadják a Xerezt.
szept. 19
17:30
Asztalitenisz Eb: Boll és Süss megvédte címét (She)
A címvédő Timo Boll, Christian Süss német duó nyerte a férfi párosok versenyét a stuttgarti asztalitenisz Európa-bajnokságon.
szept. 19
17:42
Könnyedén nyert az MTK (Metropol)
Az MTK Budapest hazai pályán négygólos győzelmet aratott az immár öt mérkőzés óta nyeretlen Kaposvár felett a labdarúgó Soproni Liga 8. fordulójának szombati első találkozóján.
szept. 19
17:48
Serie B: Filkor csereként állt be a döntetlenező Sassoulóba (She)
A olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójának mai mérkőzésén Filkor Attila csereként kapott játéklehetőséget a hazai pályán döntetlenező Sassoulóban.
szept. 19
18:24
NB II: győzött a Pécs, a Vác, a Siófok, ikszelt a DVSC-DEAC (She)
Vasárnapig ismét a Pécsi MFC az NB II Nyugati csoportjának listavezetője, miután rendkívül simán szerezte meg a három pontot a Budaörs otthonában. Keleten botlott a listavezető DVSC-DEAC, könnyedén győzött a Vác. A hazai csapatok nagyon gyengén szerepeltek, kizárólag a Tatabánya tudott győzni otthon.
szept. 19
18:26
Championship: Priskin betalált, Buzsáky gólpasszt adott, Kádár kikerült a keretből (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójában Priskin Tamás gólt szerzett, Buzsáky Ákos gólpasszt adott, míg Kádár Tamás az utóbbi időben először nem került be a Newcastle keretébe.
szept. 19
18:33
Sorozatban negyedszer is nyert a Bayern (Infostart)
A Bayern München egy góllal legyőzte az újonc, vendég 1. FC Nürnberget a német labdarúgó Bundesliga 6. fordulójának bajorországi rangadóján.
szept. 19
18:36
Csak a Tatabánya tudott otthon nyerni (Metropol)
A labdarúgó NB II 7. fordulójának szombati eredményei:
szept. 19
18:42
Inter: Mourinho történelemórát adna az őt kritizáló Zaccheroninak (She)
Az Internazionale szókimondásáról ismert portugál szakvezetője, José Mourinho történelemórát adna a milánói csapat korábbi mesterének, Alberto Zaccheroninak, aki keményen kritizálta őt a Barcelona elleni gól nélküli hazai BL-mérkőzés után.
szept. 19
19:00
Vb 2010: megszakította kudarcsorozatát a dél-afrikai labdarúgó-válogatott (She)
Megszakította hat mérkőzésen át tartó kudarcsorozatát a dél-afrikai labdarúgó-válogatott, miután szombaton felkészülési mérkőzésen 1-0-ra legyőzte a vendég Madagaszkár együttesét.
szept. 19
19:02
Kerékpár: Valverdétől aligha lehet már elvenni a végső győzelmet (She)
Úgy tűnik, Alejandro Valverdétől már nem lehet elvenni a végső győzelmet a Vuelta a Espanán: a spanyol kerekes a hetedik helyen zárt az utolsó előtti napon rendezett időfutamon, így továbbra is őrzi előnyét. A szakaszt a brit David Millar nyerte meg.
szept. 19
19:36
Tenisz Davis-kupa: a spanyolok játszanak a csehekkel a döntőben (She)
Három mérkőzés után mindkét tenisz Davis-kupa elődöntő eldőlt már szombaton: a csehek után a spanyolok is kivívták a finálét.
szept. 19
19:38
U19-es női labdarúgó Eb-selejtező: kiütéses győzelemmel mutatkoztunk be (She)
Szombat délután válogatottunk Lettország elleni mérkőzése nyitotta meg a Pécsen és Kozármislenyben zajló női U19-es Eb-selejtezőtornát. A mieink lehengerlően futballoztak, s 5-0-s félidő után 7-0-ra győztek Kozármislenyben, góljainkat Szabó Zsuzsanna (2), Szlovák Krisztina (2), Papp Dóra, Krisztin Sára és Vesszős Mercédesz szerezte.
szept. 19
19:40
Soproni Liga: harmadszor győzött hátrányból az Újpest (She)
A Soproni Liga 8. fordulójában a második helyen álló Újpest a 10. helyen álló Nyíregyházát fogadta. Bár a vendégek szereztek vezetést, Kabát duplájával és Rajczi fejesével végül a hazaiak fordítani tudtak.

Keresés