2009. szeptember 11. péntek

szept. 11
0:48
Nadal meccse félbeszakadt az eső miatt (She)
A US Open negyeddöntőjében férfi egyesben az argentin Juan Martín Del Potro az elveszített első szett után fordítani tudott, és végül 4:6, 6:3, 6:2, 6:1-re nyert a horvát Marin Cilic ellen. Rafael Nadal és Fernando González meccse félbeszakadt az eső miatt, míg Fucsovics Márton elődöntőbe jutott párosban a juniorok között.
szept. 11
0:52
Férfi kézilabda: Császár hét gólt lőtt első meccsén a Chambéryben (She)
Jól sikerült Császár Gábor bemutatkozása a francia élvonalban szereplő Chambéry férfi kézilabdacsapatában.
szept. 11
1:42
US Open: Babosék a juniorok között búcsúztak a negyeddöntőben (She)
A US Open juniorversenyében női párosban a negyeddöntőben búcsúzott a Babos Tímea, Alja Tomljanovic (magyar, horvát) kettős.
szept. 11
4:06
Hibázott Koeman? (Blikk)
A svédek és a portugálok elleni vereség után már csak 4. a csapat.
szept. 11
4:10
DVSC: főpróba a Paks ellen (Blikk)
DEBRECEN — Pakson tart főpróbát a jövő szerdai, Liverpool elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésre a DVSC-TEVA focicsapata.
szept. 11
4:14
Zöld sasok a BL-ben (Blikk)
Az FTC öt pontot szerzett a csoportban.
szept. 11
5:24
„Ha a magyaroknak megfelelő a 0-1, mi miért erőltessük magunkat?!” (Behaviour)
A magyar labdarúgó-válogatott a szeptemberi két világbajnoki selejtezőjével voltaképpen elbúcsúzott Dél-Afrikától. Habár fölvetik Erwin Koeman kapitány felelősségét, kivált a mutatott játék okán, az vitathatatlan: a magyar futball jelenlegi helyzetében a piros-fehér-zöld alakulatnak nincs helye a világ 32 legjobb csapata között.
szept. 11
5:26
Szégyen! Rátgéber a sajtótól tudta meg, hogy menesztették (Behaviour)
Nehéz elegánsnak nevezni azt az elnököt, aki nem veszi a fáradságot, hogy az addig általa pajzsként használt szövetségi kapitányt arra se méltassa, hogy személyesen közölje vele: mostantól nem ő a kapitány. Ezek szerint Berényi János kosaraselnök nem elegáns ember, Rátgéber László, a sportág legeredményesebb magyar edzője nem tőle, hanem a sportnapilaptól tudta meg, mostantól már nem ő vezeti a…
szept. 11
7:24
US Open: eső miatt a második szettben félbeszakadt Nadal meccse (She)
Egyelőre nem dőlt el, hogy ki jut be utolsóként a US Open elődöntőjébe férfi egyesben. Rafael Nadal és Fernando González meccse ugyanis félbeszakadt az eső miatt.
szept. 11
7:42
US Open: Fucsovics Márton már az elődöntőben párosban (She)
Fucsovics Márton az elődöntőbe jutott a tajvani Cseng Peng Szie oldalán a US Openen a junior párosok között.
szept. 11
8:00
NFL: győzelemmel kezdett a szezonnyitón a címvédő Steelers (She)
A címvédő Steelers győzelmével kezdődött az NFL 2009-es szezonja, miután a pittsburghiek hazai pályán 13–10-re megverték a Tennessee Titanst a hosszabbítással záruló mérkőzésen.
szept. 11
8:54
Serie A: Koman edzője autóbalesetet szenvedett (She)
Az olasz élvonalban szereplő Bari labdarúgócsapatának vezetőedzője, Giampiero Ventura tegnap délután autóbalesetet szenvedett.
szept. 11
9:00
Obama hálás a Pingvineknek (Metropol)
Az amerikai elnök megköszönte a Pittsburgh Penguins jégkorongozóinak, hogy a bajnoki címért járó Stanley Kupát a nyáron sok gyermeknek mutatták meg.
szept. 11
9:12
Hegyikerékpár: a hétvégi 24 órással zárul a szezon Csillebércen (She)
A napokban a Vueltán összetett második pozícióban tekerő Cadel Evansnek bizton nem az jár a fejében: „ugyan, milyen bringaverseny lehet most éppen Magyarországon?". Hogy miért pont az ausztrálnak? Egykori - '90-es évekbeli - világkupa-sikereinek helyszínén, Csillebércen kerül megrendezésre a 24 órás mountain bike verseny, szeptember 12-13-án. Nyolc esztendős hagyományokkal, amolyan szezonzáróként…
szept. 11
9:30
Atlétika: sajtóhírek szerint Semenya hermafrodita (She)
A Sydney Morning Heraldhoz eljutott információk szerint a berlini atlétikai világbajnokság női 800 méteres futásának bajnoka, a dél-afrikai Caster Semenya hermafrodita.
szept. 11
9:48
NHL: Obama hálás a Stanley-kupa-győztes Penguinsnek (She)
Barack Obama amerikai elnök megköszönte a Pittsburgh Penguins jégkorongozóinak, hogy a bajnoki címért járó Stanley-kupát a nyáron sok-sok gyermeknek mutatták meg.
szept. 11
9:50
MTK: Zsidai és Lencse a Ferencváros ellen térhet vissza (She)
A klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint van esély arra, hogy a sérülésükből visszatérő Zsidai László és Lencse László pályára lép a vasárnapi, Ferencváros elleni mérkőzésen.
szept. 11
9:54
Moszkvában lesz a box Eb jövőre (Behaviour)
Moszkva rendezheti meg jövőre az ökölvívó Európa-bajnokságot - döntött a kontinentális szövetség a milánói világbajnokság csütörtöki szünnapján.
szept. 11
10:12
Két magyar arany öttusában! (Behaviour)
Kovács Sarolta és a női csapat aranyérmet nyert az ifjúsági öttusázók törökországi Antalyában zajló Európa-bajnokságán.
szept. 11
10:42
Ifjúsági öttusa Eb: két aranyérem a hagyományos versenyben (She)
Kovács Sarolta és a női csapat aranyérmet nyert Törökországban az ifjúsági öttusázók Antalyában zajló Európa-bajnokságán.
szept. 11
10:44
West Ham United: mexikói válogatott érkezhet a klubhoz (She)
Angol lapértesülés szerint a mexikói válogatott csatára, Guillermo Franco hamarosan aláírhat az angol élvonalbeli West Ham United csapatához.
szept. 11
10:46
Triatlon: Tóth Zsófia a 16. helyen végzett a 23 éven aluliak világbajnokságán (She)
Tóth Zsófia a 16. helyen végzett a 23 éven aluliak között az ausztráliai Gold Coaston zajló triatlon-világbajnokságon.
szept. 11
10:57
Capello kitiltja a sztárfeleségeket (Infostart)
Nem nyaralás lesz - üzente Fabio Capello, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a játékosok feleségeinek és barátnőinek a jövő évi dél-afrikai világbajnokságra utalva. Az olasz szakvezető nem akarja, hogy megismétlődjön a 2006-os eset, amikor a családtagok jelenléte elvonta a labdarúgók figyelmét.
szept. 11
11:00
Brazília: Ronaldo újra edzett a Corinthiansnál, és gólt is szerzett (She)
A hosszú ideje sérüléssel bajlódó Ronaldo újra edzett a Corinthiansnál, és gólt is szerzett az egymás közti játék során a tréningen.
szept. 11
11:02
Jégkorong: Ovecskin ott akar lenni az olimpián NHL-es társaival (She)
A világ egyik legjobb jégkorongozója, Alekszandr Ovecskin szeretné, ha az észak-amerikai profiliga (NHL) sztárjai játszanának a 2014-es szocsi téli olimpián.
szept. 11
11:18
Manchester United: Hargreaves hamarosan visszatérhet (She)
Owen Hargreaves, a Manchester United angol válogatott középpályása hosszú sérülése után hamarosan ismét pályára léphet.
szept. 11
11:54
F1: Lewis Hamilton volt a leggyorsabb az első edzésen Monzában (She)
Az Olasz Nagydíj első szabadedzésén a világbajnok brit Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) érte el a legjobb időt. Mögötte márkatársa, a finn Heikki Kovalainen lett a második, míg a német Adrian Sutil (Force India-Mercedes) a harmadik. Élete első ferraris tréningjén Giancarlo Fisichella a nyolcadik helyen végzett.
szept. 11
11:56
Zalaegerszeg: Sluká nem játszhat, Todorovics szereplése kérdéses (She)
A klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a Zalaegerszeg szlovák légiósa, Marián Sluká vállsérülése miatt kénytelen kihagyni a szombati, Újpest elleni mérkőzést.
szept. 11
12:12
Labdarúgás: Bodnár egy év felfüggesztettet kapott (She)
A Nyíregyházai Városi Bíróság bűnösnek találta Bodnár Lászlót, a Debrecen labdarúgóját halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétségében, és egy év börtönbüntetésre ítélte, amelynek végrehajtását egy évre felfüggesztette.
szept. 11
12:18
Felfüggesztett börtön Bodnárnak (Metropol)
A Nyíregyházi Városi Bíróság bűnösnek találta Bodnár Lászlót, a Debrecen labdarúgóját halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétségében, és egy év börtönbüntetésre ítélte, amelynek végrehajtását egy évre felfüggesztette.
szept. 11
12:48
Lósport: csuklótörést szenvedett Overdose lovasa, Soumillon (She)
Overdose idomára, a belga Cristophe Soumillon egy Nancyban rendezett versenyen leesett a lováról és csuklótörést szenvedett.
szept. 11
12:54
Egy évet kapott a bringást gázoló BL-hős (Behaviour)
A Nyíregyházi Városi Bíróság bűnösnek találta Bodnár Lászlót, a Debrecen labdarúgóját halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétségében, és egy év börtönbüntetésre ítélte, amelynek végrehajtását egy évre felfüggesztette.
szept. 11
13:06
Vb 2010: Albániát megbüntethetik, mert nem jutott melegvíz a dánoknak (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) meg akarja büntetni Albániát a nemzeti stadion higiéniájának hiányosságai miatt.
szept. 11
13:08
F1: a Renault feljelentette Nelsinho Piquet-t és édesapját (She)
A Renault közleményt adott ki, melyből kiderül, hogy a francia csapat feljelentette Nelsinho Piquet-t és édesapját a brit rendőrségnél.
szept. 11
13:10
Videoton: Ulviczki visszatért korábbi csapatához Szolnokra (She)
A Videoton FC szerződést bontott a tavaly nyáron szerződtetett Ulviczki Mihállyal.
szept. 11
13:24
AC Milan: Borriello a Livorno és a Marseille ellen sem játszhat (She)
Az olasz AC Milan csatárának, Marco Borriellónak kiújult egy korábbi sérülése, ami miatt a jelek szerint nem játszhat csapata szombati Livorno elleni bajnokiján, és elképzelhető, hogy a jövő szerdai Marseille elleni BL-meccsen sem léphet pályára.
szept. 11
13:39
Perre megy a Renault a vádaskodás miatt (Infostart)
Állítása szerint semmit sem tud arról Fernando Alonso, hogy istállója, a Renault vezetői tavaly Szingapúrban utasították volna csapattársát, Nelson Piquet Juniort: törje össze autóját az ő futamgyőzelme érdekében.
szept. 11
13:42
Soproni Liga: november 29-én pótolják a DVSC-ZTE meccset (She)
A zalai klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint biztosra vehető, hogy november 29-én játsszák le a Debrecen–Zalaegerszeg bajnoki labdarúgó-mérkőzést.
szept. 11
14:00
U20: Egervári Sándor kihirdette az egyiptomi vb-re utazó keretét (She)
Egervári Sándor kihirdette huszonegy fős keretét a szeptember 24-én kezdődő egyiptomi U20-as világbajnokságra – adta hírül a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hivatalos honlapja.
szept. 11
14:06
Hermafrodita a dél-afrikai futóbajnok? - Óriási felzúdulás az országban (Behaviour)
Betegnek és őrültnek tartja azokat az embereket Caster Semenya dél-afrikai atléta édesapja, akik szerint gyermeke nem nő, hanem hermafrodita.
szept. 11
14:15
Egervári szűkítette vb-re készülő keretét (Infostart)
Egervári Sándor szövetségi edző pénteken kihirdette 21 fős keretét a szeptember 24-én kezdődő egyiptomi U20-as világbajnokságra.
szept. 11
14:18
Vb 2010: Klasnic szerint Terry direkt ütötte meg transzplantált veséjét (She)
Ivan Klasnic, a horvát válogatott csatára azzal vádolja John Terryt, hogy a szerdai Anglia–Horvátország világbajnoki selejtezőn szándékosan megütötte vesetranszplantációjának helyét.
szept. 11
14:20
Sportműsor: a hétvégi események programja (She)
Sportos hétvégére vágyik? Összeállításunkban megtalálja a pénteki, szombati és vasárnapi hazai sporteseményeket, mérkőzéseket és versenyeket. Tekintse meg a programokat!
szept. 11
14:36
Manchester City: Tévez három hétig nem játszhat, Robinho is sérült (She)
Az első jelentések szerint a Manchester City argentin támadójára, Carlos Tévezre térdsérülés miatt háromhetes kihagyás vár. A csatár így biztosan nem lehet ott a hétvégi bajnokin, amikor csapata az Arsenalt fogadja.
szept. 11
14:38
Formula-1: Schumacher három évvel hosszabbított a Ferrarival (She)
Pénteken az Olasz Nagydíj helyszínén, Monzában a Ferrari-istálló hivatalos közleményben tudatta, hogy meghosszabbította a hétszeres világbajnok Michael Schuamcher szerződését, melynek értelmében a német a következő három évben is az olaszok tanácsadója lesz.
szept. 11
14:40
Villarreal: Marcos Senna három hétig nem játszhat (She)
Marcos Senna, a Villarreal és a spanyol válogatott középpályása három hetet kényszerül kihagyni, miután megsérült az Észtország elleni vb-selejtezőn.
szept. 11
14:54
Ferencváros: Lipcsei élet-halál meccsre készül az MTK ellen (She)
A 100% Fradinak nyilatkozó Lipcsei Péter, a Ferencváros rutinos játékosa reménykedve beszélt arról, hogy a kezdőcsapatban kap helyet az MTK elleni örökrangadón.
szept. 11
15:12
Barcelona: Márquez négy hónap után újra játszhat a hétvégén (She)
Könnyen elképzelhető, hogy Rafael Márquez, a Barcelona mexikói védője bekerül a katalánok keretébe a szombati, Getafe elleni bajnokin.
szept. 11
15:30
Kézilabda: a sikeredző visszatért Mocsai és Ilyés csapatához (She)
A klub hivatalos honlapjának közlése szerint Volker Mudrow visszatér a német első osztályú férfi kézilabda-bajnokságban szereplő TBV Lemgo kispadjára, ahol legnagyobb sikereit érte el edzőként.
szept. 11
15:36
Bolt nem megy Ázsiába (Metropol)
A háromszoros világcsúcstartó jamaicai Usain Bolt lemondta szereplését a szeptemberi tegui és sanghaji atlétikai versenyeken.

Keresés