2009. augusztus 2. vasárnap

aug. 2
0:00
Zenit: Advocaat szerint a klubnak nem volt szüksége Rosinára (She)
Alessandro Rosina annak ellenére került a Torinótól a Zenithez, hogy az orosz csapat vezetőedzője, Dick Advocaat nem tartott rá igényt.
aug. 2
0:04
Videó: Phelps és Csavics hatalmas csatája 100 méter pillangón (She)
A római vizes világbajnokság szombati napjának egyik leginkább várt döntője a férfiak 100 méteres pillangóúszása volt. A futamban óriási párharcot vívott egymással Michael Phelps és Milorad Csavics. Az első helyen Phelps végzett világcsúcsot jelentő 49.82-es idővel. Nézze meg az izgalmas versenyt videón!
aug. 2
0:18
Videó: nézze meg Arsavin Atlético Madrid elleni dupláját! (She)
Az Emirates-kupa felkészülési torna első fordulójában az angol Arsenal 2–1-re legyőzte a spanyol Atlético Madridot. A találkozó a 86. percig 0–0-ra állt, ekkor Andrej Arsavin megszerezte a vezetést az angol csapatnak, két perccel később azonban Pacheco egyenlített. A győztes gólt végül Arsavin szerezte meg a 89. percben. Íme, a találatok videón!
aug. 2
5:06
Beindult az ETO (Blikk)
Pintér Attila edzővel a nemzetközi porondot érő helyekért küzd a Győr
aug. 2
7:30
Anglia: Szélesit ezúttal nem tesztelte a Wolves edzője (She)
Nem kapott szerepet az angol élvonalban szereplő Wolverhampton Wanderers szombat esti felkészülési mérkőzésén a klubnál próbajátékon lévő Szélesi Zoltán.
aug. 2
7:32
Tenisz: Bartoli lesz V. Williams ellenfele a stanfordi döntőben (She)
A nyolcadik helyen kiemelt Marion Bartoli három szettben, 6:3, 1:6, 6:1-re legyőzte az ausztrál Samantha Stosurt a Stanfordban zajló, 700 000 dollár összdíjazású WTA-torna elődöntőjében. A francia teniszező a fináléban a második helyen rangsorolt Venus Williamsszel találkozik.
aug. 2
8:42
Videó: nézze meg, hogyan állt fejre Räikkönen a Finn ralin! (She)
Mint azt szombaton megírtuk, Kimi Räikkönen a rali világába tett kirándulást a hazájában rendezett vb-futamon, és a szombati nap végén „fejre állt” a privát Fiat Grande Puntójával. Nézze meg videón az esetet!
aug. 2
9:00
Felkészülés: a Barcelona legyőzte a Los Angeles Galaxyt (She)
A Barcelona még Los Angelest is lázba hozta: majd’ százezer ember figyelte a katalánok Galaxy elleni felkészülési mérkőzését, amely 2–1-es vendégsikerrel ért véget. A hazaiak részéről David Beckham szabadrúgásból talált be, a katalánok góljait Pedro Rodríguez és Jeffren szerezte.
aug. 2
9:54
Vizes vb: Cseh László és Kis Gergő is döntős 400 m vegyesen (She)
Mindkét magyar induló, Cseh László és Kis Gergő is bejutott a 400 méteres férfi vegyes úszás döntőjébe a római vizes világbajnokságon.
aug. 2
9:57
Szerb aranyérem a férfi pólósoknál (Metropol)
Az olimpiai harmadik szerb válogatott lett az aranyérmes a római vizes világbajnokság férfi vízilabdatornáján, miután a szombati döntőben büntetőkkel 14-13-ra nyert a spanyol csapat ellen.
aug. 2
10:12
Vizes vb: az volt a feladatom, hogy megnyerjem a futamot - Cseh (She)
A NEMZETI SPORT jelenti Rómából Mindkét magyar induló, Cseh László és Kis Gergő is bejutott a 400 méteres férfi vegyes úszás döntőjébe a római vizes világbajnokságon. Cseh a végén már tartalékolt, míg Kisnek a gyengébb kezdés után nagy hajrát kellett bemutatnia.
aug. 2
10:30
Vizes vb: Hosszú és Jakabos is bejutott a 400 m vegyes döntőjébe (She)
Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsanna is bejutott a 400 méteres vegyes úszás döntőjébe a Rómában zajló vizes világbajnokság utolsó napján.
aug. 2
10:33
Cseh és Kis is döntős 400 m vegyesen (Metropol)
Cseh László és Kis Gergő is bejutott az esti döntőbe 400 m vegyesúszásban a római vizes világbajnokság utolsó napján, vasárnap. De Hosszú és Jakabos is döntős. Kiss László három esti éremmel beérné.
aug. 2
10:33
Figyelem! Ha ott akar lenni gondoljon előre (Behaviour)
Szinte napra pontosan egy hónappal az első őszi labdarúgó-világbajnoki selejtező előtt, hétfőn kezdődik a jegyárusítás a Magyarország-Svédország (szeptember 5.), valamint a Magyarország-Portugália (szeptember 9.) mérkőzésekre.
aug. 2
11:42
Ökölvívás: Vladimir Klicsko decemberben bokszol legközelebb (She)
Vladimir Klicsko, a WBO (Bokszvilágszervezet) és az IBF (Nemzetközi Bokszföderáció) egyesített nehézsúlyú világbajnoka sajtóközleményben tudatta a nagyközönséggel, hogy rangos öveit legközelebb december 12-én teszi kockára, ellenfele pedig nagy valószínűséggel az Alekszandr Povetkin lesz, aki tavaly a sérülése miatt nem tudott kiállni az ukrán ellen.
aug. 2
12:00
Kézilabda: az EHF megbüntette a Csehovszkije Medvegyit (She)
Az EHF (Európai Kézilabda-szövetség) 25 ezer euróra megbüntette, és két évre kizárta a kontinentális kupaküzdelmekből az orosz Csehovszkije Medvegyit (a Szeged BL-csoportellenfelét), amelyet vétkesnek talált a Valladolid elleni 2006-os férfi KEK-döntő kapcsán kirobbant vesztegetési ügyben.
aug. 2
12:02
Vizes vb: mikor úsznak a mieink? - a délutáni program (She)
Hét úszódöntőt rendeznek ma délután a Rómában zajló vizes világbajnokság utolsó versenynapján.
aug. 2
12:03
Rekord összegű biztosítást kötöttek a sztárra - Ki mennyit ér? (Behaviour)
Százmillió eurós értékű, rekordösszegű biztosítást kötött a Real Madrid labdarúgócsapata Cristiano Ronaldóra.
aug. 2
12:18
Le Havre: a francia klub szerint az MU kifosztotta őket (She)
A francia labdarúgó-bajnokság élvonalából idén tavasszal kieső Le Havre tiltakozik a Manchester United átigazolási politikája ellen. A kiscsapat vezetőit az bőszítette fel, hogy az ez évi BL-döntős megfogalmazásuk szerint elrabolta tőlük fiatal tehetségüket, Paul Pogbát.
aug. 2
12:18
Franck Ribéryt senki sem akarta (Blikk)
Csak a Bayern-sztár menedzsere kavart
aug. 2
12:21
Százmillió euróra biztosították Ronaldót (Metropol)
Százmillió eurós értékű, rekordösszegű biztosítást kötött a Real Madrid labdarúgócsapata Cristiano Ronaldóra.
aug. 2
12:36
Kiss László három éremmel lenne este elégedett (Infostart)
Kiss László a délelőtti maximumot, a mind a négy magyar vegyesúszó döntőbe jutását követően akkor lenne este is nagyon elégedett a római vizes vb-n, ha az utolsó napi döntőkben mindhárom színű éremből jutna egy a versenyzőinek.
aug. 2
12:36
Bundesliga: Grafite lett az év labdarúgója Németországban (She)
A bajnok VfL Wolfsburg brazil csatárát, Grafitét választották meg az év játékosának a német sportújságírók.
aug. 2
12:38
Százmillió euróra biztosították Cristiano Ronaldót (Infostart)
Százmillió eurós értékű, rekordösszegű biztosítást kötött a Real Madrid labdarúgócsapata Cristiano Ronaldóra. Az El Mundo Deportivo című spanyol lap szerint a királyi gárda ekkora összeget kap, ha a portugál szupersztárt súlyos sérülés éri. A Real aggodalma nem tűnik alaptalannak, hiszen az eddigi három felkészülési mérkőzésen összesen 34 alkalommal szabálytalankodtak a portugál játékossal…
aug. 2
12:40
A brazil Grafite az év játékosa Németországban (Infostart)
A bajnok Wolfsburg csatárát, a brazil Grafite-t választották az év játékosának a német labdarúgó Bundesligában.
aug. 2
12:54
Rali-vb: Hirvonen győzelmével ért véget a Finn rali (She)
A finn Mikko Hirvonen győzelmével ért véget a Finn rali. A Ford pilótája a sikerrel három pontra növelte előnyét az összetettben a francia Sébastien Loeb előtt, három futammal a világbajnokság vége előtt.
aug. 2
12:56
Vizes vb: Kiss László három éremmel lenne elégedett (She)
Kiss László a délelőtti maximumot, azaz mind a négy magyar vegyes úszó döntőbe jutását követően akkor lenne este is nagyon elégedett a római vizes vb-n, ha az utolsó napi döntőkben mindhárom színű éremből jutna egy a versenyzőinek.
aug. 2
13:30
Formula-1: Massa apja mindenkinek megköszönte a támogatást (She)
Szerencsére semmi újdonságról nem tudunk beszámolni Felipe Massával kapcsolatban, azaz a Formula–1-es Magyar Nagydíj időmérőjén súlyos balesetet szenvedő brazil pilóta állapota folyamatosan javul.
aug. 2
14:24
MLS: Hercegfalvi nélkül kapott hat gólt a Kansas City Wizards (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgó-liga (MLS) legutóbbi játéknapján Hercegfalvi Zoltán csapata, a Kansas City Wizards a magyar légiós nélkül szenvedett 6–0-s vereséget a Dallastól.
aug. 2
14:26
Serie A: Roma tagadja, hogy megkeresték őt a Romától (She)
A Monacóban védő Flavio Roma tagadja, hogy megkeresték az AS Roma vezetői, akik a brazil Doni mögé tartalékkapust szeretnének találni.
aug. 2
14:28
Formula-1: Ecclestone szerint Schumacher futamot fog nyerni (She)
Ha Bernie Ecclestone-on múlna, akkor Michael Schumacher a 2010-es szezonban is versenyezne a Formula–1-ben. A sportvezető abban is biztos, hogy a visszatérő hétszeres világbajnok sikeres lesz.
aug. 2
14:42
Videó: nézze meg Beckham Barcának lőtt szabadrúgásgólját! (She)
A Los Angeles Galaxy felkészülési mérkőzésen 2–1-es vereséget szenvedett a Barcelonától. A hazaiak gólját David Beckham szerezte szabadrúgásból – nézze meg videón a meccs összefoglalóját!
aug. 2
14:44
Formula-1: Nelson Piquet lehet a Sauber új tulajdonosa (She)
A brazil O Globo információi szerint Nelson Piquet (1981, 1983 és 1987 világbajnoka) arra készül, hogy megvegye a Formula–1-es BMW Sauber-istállót.
aug. 2
15:18
Kosárlabda: Parker mégis játszhat a franciáknál az Eb-n (She)
A bokasérüléssel bajlódó Tony Parkernek az Egyesült Államokban kell maradnia, hogy az osztrákok elleni július 23-i mérkőzésen elszenvedett sérülését a San Antonio Spurs bázisán kezelje.
aug. 2
15:54
Inter: megegyeztek a Real Madriddal Sneijder kölcsönadásáról (She)
A La Gazzetta dello Sport információi szerint az Inter és a Real Madrid megegyezett egymással Wesley Sneijder kölcsönadásáról.
aug. 2
16:12
Milan: a hírek szerint a Chelsea megemeli az ajánlatát Pirlóért (She)
Olaszországi lapértesülések szerint az angol Premier League-ben szereplő Chelsea kész emelni az ajánlatán az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milan középpályásáért, Andrea Pirlóért, miután a milánói klub elutasította a londoniak előző javaslatát.
aug. 2
16:48
Eredivisie: Fehérék idegenbeli győzelemmel kezdték az idényt (She)
A holland labdarúgó-bajnokság 1. fordulójában Fehér Csaba együttese, az NAC Breda idegenben 2–1-re legyőzte az ADO Den Haagot. Fehér végigjátszotta a találkozót és a 31. percben sárga lapot kapott.
aug. 2
16:50
Német Kupa: Stieber két gólpasszt adott, Futács nem játszott (She)
Stieber Zoltán kezdőként 67 percet játszott a Koblenzben, amely a labdarúgó Német Kupa 1. fordulójában 4–0-ra győzött a Concordia Hamburg otthonában. A magyar futballista két gólpasszal vette ki a részét a sikerből.
aug. 2
17:06
Massa holnap elrepül - a szülők már hazamentek (Infostart)
Titônio Massa, a Ferrari brazil pilótájának édesapja a feleségével boldogan mosolygott az Állami Egészségügyi Központ bejárata előtt. Megnyugodva térhettek haza ma Brazíliába, túlvannak életük legnehezebb hetén. A fiúk, Felipe sokkal jobban van, mint amit bárki is remélni mert a június 25-i baleset utáni órákban
aug. 2
17:06
Rali: Turán Frigyes nyerte a Mecsek-ralit, Herczig lett a 2. (She)
Turán Frigyes nyerte meg a Mecsek-ralit, az országos ralibajnokság ötödik futamát, amelyet Pécs környékén rendeztek meg péntektől vasárnapig.
aug. 2
17:24
Tenisz: a brazil Thomaz Bellucci nyerte meg a gstaadi versenyt (She)
A 21 éves Thomaz Bellucci nyerte meg a gstaadi salakpályás ATP-teniszversenyt, miután a döntőben 6:4, 7:6-ra legyőzte a német Andreas Becket.
aug. 2
17:26
Súlyemelés: Magát az ötödik helyen végzett a junior Eb-n (She)
Mindössze egy magyar versenyző indult a kedden kezdődő és vasárnap véget érő súlyemelő junior Európa-bajnokságon. A svédországi Landskronában Magát Krisztina az utolsó napon lépett pódiumra a +75 kilósok között, és 198 (87, 111) kilós teljesítménnyel az ötödik helyen végzett.
aug. 2
17:42
U19-es Eb: Ukrajna két góllal legyőzte Angliát a döntőben (She)
Az Ukrajnában rendezett U19-es Európa-bajnokság döntőjében a házigazda ukrán válogatott Denisz Garmas és Dmitro Korkisko találatával 2–0-ra legyőzte Anglia legjobbjait.
aug. 2
17:44
Soproni Liga: Újpest-Kecskemét találkozó, élőben az NSO-n! (She)
A Soproni Liga 2. fordulójában a két lila-fehér csapat találkozik: az ezüstérmes Újpest az újoncként ötödik helyen záró Kecskemétet fogadja zárt kapuk mögött. Kövesse velünk a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
aug. 2
18:00
Osasuna: Vadócz túl van az influenzán, holnap edzésbe áll (She)
Vadócz Krisztián, az Osasuna magyar légiósa már túl van az influenzán, és holnap újra edz csapatával a Tajonar Stadionban. A hírről a spanyol As napilap számolt be az internetes oldalán.
aug. 2
18:02
Vizes vb: Rómában halt meg a FINA 81 éves japán alelnöke (She)
A római vizes vb alatt meghalt Furuhasi Hironasin, a FINA, a Nemzetközi Úszószövetség japán alelnöke, az ázsiai ország sportági szövetségének első embere.
aug. 2
18:03
Vitorlázócsúcs az Atlanti-óceánon (Metropol)
Már kevesebb mint négy nap is elegendő az Atlanti-óceán átszelésére vitorlással: a francia Pascal Bidégorry és csapata a Banque Populaire V fedélzetén 3 nap, 15 óra 25 perc és 48 másodperc alatt jutott el New Yorkból a dél-angliai Lizard-fokig.
aug. 2
18:04
Felkészülés: nem bírt egymással a PSG és az Atlético Madrid (She)
Az Emirates-kupa felkészülési torna második fordulójában a francia Paris Saint-Germain 1–1-es döntetlent játszott a spanyol Atlético Madriddal.
aug. 2
18:18
Vizes vb: Tancock világcsúccsal nyert férfi 50 méter háton (She)
A brit Liam Tancock 24.04 másodperces idővel, világcsúccsal nyerte meg a férfi 50 méteres hátúszást a római vizes világbajnokságon.
aug. 2
18:20
Felkészülés: a Kádárral felálló Newcastle ikszelt a Dundee-val (She)
Kádár Tamás csapata, az angol Newcastle United 1–1-es döntetlent játszott a skót Dundee Uniteddal. Kádár végigjátszotta a találkozót.

Keresés