2009. augusztus 27. csütörtök

aug. 27
1:06
Angol Ligakupa: Kádár és Gyepes végigjátszotta csapata mérkőzését (She)
Az angol labdarúgó Ligakupa 2. fordulójában a Newcastle United hazai pályán 4–3-ra győzte le a Huddersfield Town csapatát. A „szarkáknál" Kádár Tamás kezdőként végigjátszotta a találkozót.
aug. 27
5:06
Németh először versenyez az Egyesült Államokban (Blikk)
Indianapolisban is pontot akar szerezni a 250-es kategóriában a magyar motoros
aug. 27
5:08
Ilyen Dárdaiék berlini élete (Blikk)
A Hertha labdarúgója vendégül látta a Blikket.
aug. 27
5:10
Hosszabbítás! Koeman marad! (Blikk)
A fociválogatott holland szövetségi kapitánya örül, hogy újabb két évre rábízták a magyar csapat vezetését
aug. 27
5:12
Drago végzete lehet Szűcs (Blikk)
Sztárparádé várható szombat este a Papp László Budapest Sportarénában, az It’s Showtime utazó küzdősportcirkusz magyarországi rendezvényén
aug. 27
7:24
Pápa: Szabó Zsolt elkezdte sérülése után a rehabilitációt (She)
Elkezdhette a rehabilitációt Szabó Zsolt, ám visszatérése előreláthatólag csak februárban lehetséges.
aug. 27
7:30
A BL-főtábla 32-es mezőnye (Metropol)
Tizennégy év után a Debrecen által ismét lesz magyar együttes a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeiben. A 32 csapatot csütörtökön Monacóban sorsolják nyolc kvartettbe.
aug. 27
8:00
Játékossors: Cipruson keres magának csapatot Kovács Béla (She)
Korábban már eldőlt, hogy Kovács Béla nem tudott megegyezni a vezetőséggel, így a labdarúgó nem szerződik a ciprusi NEA Szalaminához.
aug. 27
8:02
DVSC: Rudolf Gergely reméli, tud maradni a csapatnál (She)
Szilágyi Sándor, a DVSC klubigazgatója a Nemzeti Sportnak elmondta, ha egy játékosuk remek ajánlatot kap máshonnan, nem gördítenek akadályt az útjába.
aug. 27
8:04
Skócia: lemondott a Rangers elnöke, David Murray (She)
Lemondott posztjáról a Glasgow Rangers labdarúgócsapatának elnöke, David Murray.
aug. 27
8:18
Jégkorong: súlyos vereséget szenvedett Szlovákiában az Újpest (She)
A szlovákiai Iglóban zajló felkészülési torna szerdai játéknapján az Újpest 12–2-es vereséget szenvedett a házigazda Spisská Nová Vestől.
aug. 27
8:20
Vízilabda: nyolc között a magyarok az U18-as vb-n (She)
A magyar ifjúsági vízilabda-válogatott 7-7-es döntetlent játszott Olaszországgal a sibeniki U18-as világbajnokságon, így a mieink jobb gólkülönbséggel a csoport élén végeztek.
aug. 27
8:22
Brazília: tíz gól, négy piros lap a Santos, illetve a Cor meccsén (She)
Magyar idő szerint csütörtök hajnalban két mérkőzést játszottak a brazil labdarúgó-élvonalban. A Santos remek meccsen játszott 3–3-as döntetlent az Internacionallal, a Corinthians a Barueri otthonában ikszelt.
aug. 27
8:24
Csodadresszek nélkül is megdönthetőek a világcsúcsok? (Metropol)
Aaron Peirsol, a többszörös olimpiai és világbajnok úszó szerint a 2009-es római világbajnokságon felállított rekordok megdőlhetnek a jövőben függetlenül attól, hogy január 1-től a versenyzők már nem használhatják a csodadresszeket.
aug. 27
8:36
US Open: Marosi Katalin is sikerrel vette a selejtezőt (She)
Kapros Anikó után Marosi Katalin is sikerrel vette a tenisz US Open első selejtezőkörét.
aug. 27
8:54
Barcelona: már biztosra veszik Csihrinszkij átigazolását (She)
A katalán Sport és a Marca értesülései szerint a Barcelona már mindenben megegyezett Dmitro Csihrinszkij átigazolásáról a Sahtar Doneckkel, akiért 25 millió eurót fizet a klub.
aug. 27
9:00
A sztárcsapatok közül a Wolfsburgot nem kaphatja a Loki (Infostart)
Elkészült a kiemelési sorrend a labdarúgó Bajnokok Ligája csütörtöki sorsolása előtt. Ebből kiderül, hogy a Debrecen a német bajnok Wolfsburgot nem kaphatja, de biztosan játszik spanyol, angol, olasz, vagy német ellenféllel. Elviekben bekerülhet akár egy Manchester United, Real Madrid, VfB Stuttgart hármas mellé is. Az álomtrió talán a Sevilla, a Rangers és a Dinamo Kijev lenne ellenfélként.
aug. 27
9:00
US Open: egyelőre Marosi is sikeres (Behaviour)
Marosi Katalin magyar idő szerint csütörtök hajnalban legyőzte a hazai közönség előtt szereplő Nicole Gibbst, és ezzel bejutott a második fordulóba a hétfőn kezdődő amerikai nyílt teniszbajnokság selejtezőjében.
aug. 27
9:12
Tenisz: Kuznyecova nagy csatában jutott a negyeddöntőbe New Havenben (She)
Az első helyen kiemelt Szvetlana Kuznyecova nagy küzdelmek árán, háromszettes meccs után jutott be a New Havenben zajló tenisztorna negyeddöntőjében, miután legyőzte a belga Yanina Wickmayert.
aug. 27
9:14
Tenisz: Davigyenko könnyedén legyőzte Santorót (She)
Az első helyen rangsorolt Nyikolaj Davigyenko magabiztosan jutott a New Havenben zajló ATP-torna negyeddöntőjébe, miután két játszmában megverte a francia Fabrice Santorót.
aug. 27
9:18
Ronaldo is eljön Budapestre (Blikk)
Szeptember elején jön társaival a portugál szupersztár
aug. 27
9:18
400 ezer eurót ér a BL-ben egy döntetlen (Metropol)
A Debrecen 7,1 millió eurót, azaz 1,9 milliárd forintot kasszírozott azzal, hogy feljutott a labdarúgó Bajnokok Ligája főtáblájára. Ez 3,54 millió euróval több, mintha a Loki alulmaradt volna a Levszki Szófiával szemben az utolsó selejtezőkörben, hiszen akkor 2,56 millió járt volna a kvalifikációs menetelésért és további 1 millió az Európa Liga főtáblára jutásért.
aug. 27
9:30
Brazília: chilei válogatottal erősített a Flamengo (She)
A brazil Flamengo labdarúgócsapata egyéves szerződést kötött a chilei válogatott védekező középpályásával, Claudio Maldonadóval.
aug. 27
9:32
Magyar Kupa: hatalmas ünneplés Nyírbátorban a Barcika kiütése után (She)
A labdarúgó Magyar Kupa 2. fordulójának szerdai mérkőzésein a legnagyobb meglepetést a Nyírbátor FC okozta, amely 4-0-ra kiütötte a másodosztályú Kazincbarcikát.
aug. 27
9:36
200 millió a Loki hőseinek (Blikk)
Budapest — Megvalósította az ország álmát a DVSC-Teva labdarúgócsapata. A debreceniek a selejtező utolsó köré­ben hazai pályán 2-0-ra legyőzték a Levsz­ki Szófiát, s 4-1-es összesítéssel bejutottak a Bajnokok Ligája csoportkörébe, ahol szeptembertől sztárklubokkal hatalmas összegekért csatázhatnak.
aug. 27
9:48
Eredivisie: nagy paraguayi tehetséget szerződtetett az AZ (She)
A holland bajnoki címvédő AZ Alkmaar labdarúgócsapata szerződtette az egyik legnagyobb paraguayi tehetségnek tartott Celso Ortízt.
aug. 27
9:50
Tenisz: az egyik belga lap szerint Henin is visszatérhet (She)
Az egyik belga napilap szerint a tavaly májusban visszavonuló Justine Henin jövőre újra pályára léphet WTA-tornákon, bár egykori edzője, Carlos Rodríguez egyelőre cáfol.
aug. 27
9:52
NBA: a Memphis Grizzlieshez igazolhat Allen Iverson (She)
Az espn.com sportportál értesülései szerint a Memphis Grizzlies kosárlabdacsapata hivatalos ajánlatot tett Allen Iverson szerződtetésére.
aug. 27
10:24
Profi ökölvívás: Ali ellátogatott Hatton edzőtermébe (She)
Minden idők egyik legnagyobb ökölvívó-legendája, Muhammad Ali a napokban Angliában járt, hogy pénzt gyűjtsön jótékonysági alapjai számára. A korábbi világbajnokkal a szigetországban szintén nagy népszerűségnek örvendő Ricky Hatton is találkozhatott, mivel Ali ellátogatott a korábbi kisváltósúlyú világbajnok edzőtermébe.
aug. 27
10:26
Üzbegisztán: Vörös vezető gólja is kevés volt a helyi Lokinak (She)
Ahogy arról korábban beszámoltunk, Vörös Péter remekül kezdte üzbegisztáni szereplését: az első három bajnokiján két gólt szerzett a helyi élvonalban szereplő Lokomotiv Taskent színeiben.
aug. 27
10:28
Feröer: idegenben gólerős az ÍF magyar csatára (She)
A B36–EB/Streymur mérkőzéssel (1–3) lezárult a feröeri első osztályú labdarúgó-bajnokság 21. fordulója.
aug. 27
11:00
Európa-liga: tekintse meg a teljes csütörtöki programot! (She)
Csütörtökön 37 mérkőzéssel, rengeteg magyar érdekeltségű csapat részvételével – NAC (Fehér Csaba), PSV (Dzsudzsák Balázs), Amkar (Gaál Miklós), Fulham (Gera Zoltán), Zenit (Huszti Szabolcs), Hertha (Dárdai Pál), Genk (Köteles László, Tőzsér Dániel és Tóth Balázs), Austria Wien (Sáfár Szabolcs), Hearts (Balogh János és László Csaba menedzser), Sion (Vanczák Vilmos), Werder Bremen (Futács Márkó),…
aug. 27
11:18
Manchester City: Hughes szerint Lescott jobb, mint Ferdinand és Terry (She)
Ugyan John Terry és Rio Ferdinand számít az angol labdarúgó-válogatott első számú védőinek, ám Mark Hughes, a Manchester City menedzsere szerint a frissen szerződtetett Joleon Lescott jobb játékos az előbb említett kettősnél.
aug. 27
11:20
Anglia: lefejelte ellenfelét a csatár, átadólistára tették (She)
A Sheffield Wednesday vezetősége átadólistára tette az együttes csatárát, Francis Jefferst. Az Everton és az Arsenal egykori labdarúgója lefejelte és megütötte a Port Vale csapatkapitányát, Tommy Frasert a két együttes Ligakupa-mérkőzésén.
aug. 27
11:42
Újabb brazil válogatottal erősödik a Juventus (Infostart)
Olasz médiaértesülés szerint a Juventus szerződtette a német Schalke 04 védőjét, a brazil Rafinhát.
aug. 27
11:44
Jövőre új stadiont kezdenek építeni Debrecenben (Infostart)
Már az idén elkezdik egy új debreceni labdarúgó-stadion tervezését, és az építkezés jövő tavasszal kezdődhetne - jelentette be Kósa Lajos polgármester a Debreceni Városi Televízióban.
aug. 27
11:54
Real Madrid: Kaká elkerülné a Chelsea-t és a Milant a BL-ben (She)
Az AC Milantól a nyáron a Real Madridba igazoló brazil Kaká szeretné elkerülni a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében a Chelsea-t és a Milant is.
aug. 27
11:56
Cselgáncs-vb: Karakas a második meccsét is megnyerte (She)
Második mérkőzését is ipponnal nyerte meg az 57 kg-os Karakas Hedvig a rotterdami cselgáncs-világbajnokság csütörtöki versenynapján.
aug. 27
11:58
Bundesliga: Robbent szerződtetni akarja a Bayern - sajtóértesülés (She)
A tz német napilap értesülései szerint a Bayern München meg akarja szerezni Arjen Robbent, a Real Madrid holland klasszisát a „királyiaktól".
aug. 27
12:00
Manchester United: Berbatov szerint a legtöbb csapat tart tőlük (She)
A Manchester United bolgár támadója, Dimitar Berbatov úgy véli, hogy a BL főtábla csütörtöki sorsolása előtt minden csapat szeretné elkerülni a „vörös ördögöket". Egyben az is elmondta, hogy a Barcelonától elszenvedett májusi vereség arra ösztönzi őket, hogy most nyerjenek.
aug. 27
12:00
Debreceni stadiontervek minimum 4,5 milliárd forintból (Metropol)
Már az idén elkezdik egy új debreceni labdarúgó-stadion tervezését, és az építkezés jövő tavasszal kezdődhetne - jelentette be Kósa Lajos polgármester a Debreceni Városi Televízióban.
aug. 27
12:12
Real Madrid: nem okoz gondot a ramadán, Benzema „halaszt" (She)
A Real Madridnál nem okoz gondot a ramadán, mivel a klub három muzulmán játékosa, Karim Benzema, Mahamadou Diarra és Lassana Diarra nem tartja meg az augusztus 22-e óta tartó vallási böjtöt.
aug. 27
12:30
Nyíregyháza: a Szparinál edzett Bölcsföldi, Kovács II Zoltán és Pákolicz (She)
A Nyíregyháza a hivatalos honlapján tette közzé, hogy ma délelőtt Bölcsföldi Viktor, Kovács II Zoltán és Pákolicz Dávid is együtt edzett a csapattal, s a három játékos nagy valószínűséggel a Szparinál folytatja a pályafutását.
aug. 27
12:36
Stadion épülhet Debrecenben (Behaviour)
Már az idén elkezdik egy új debreceni labdarúgó-stadion tervezését, és az építkezés jövő tavasszal kezdődhetne - jelentette be Kósa Lajos polgármester a Debreceni Városi Televízióban.
aug. 27
12:48
Soproni Liga: Urbán Gábort Görögországban tesztelik (She)
Görögországba utazott próbajátékra Urbán Gábor, az MTK Budapest csatára, aki a szezon előtt kölcsönbe a Paksi FC-hez került. Erről a tolnai klub hivatalos honlapja, a paksifc.hu adott hírt.
aug. 27
12:50
Cselgáncs-vb: Ungvári a negyeddöntő küszöbén, Karakas a legjobb nyolc között (She)
A 73 kg-os Ungvári Attila a második mérkőzését is megnyerte a rotterdami cselgáncs-világbajnokság csütörtöki versenynapján.
aug. 27
13:06
Real Madrid: Sneijder már nem edzett a csapattal (She)
Egyre biztosabbra vehető, hogy Wesley Sneijder távozik a Real Madridtól és az Interbe igazol. A holland játékos ma már nem edzett együtt a „királyi gárda" játékosaival.
aug. 27
13:08
AEK: BL-győztes csapattársat kaphat Németh Krisztián (She)
Holland lapértesülések szerint az immár Németh Krisztiánt is foglalkoztató AEK Athén hamarosan Bajnokok Ligája-győztes játékossal erősödhet: a Barcelonával a 2005–2006-os szezonban csúcsra érő Oleguer Presas érkezhet a görög fővárosba, egy év hollandiai kaland után.
aug. 27
13:10
DVSC-TEVA: Szima még nem tudja, mire költik a milliárdokat (She)
Szima Gábor, a DVSC-TEVA labdarúgócsapatának többségi tulajdonosa egyelőre nem tudja, mire költik azt az 1,9 milliárd forintot, amelyet a klub kap azért, mert bejutott a Bajnokok Ligája csoportküzdelmeibe.
aug. 27
13:24
Floorball: bajnokcsapataink vereséggel kezdtek az Ek-selejtezőkben (She)
A nőknél a Phoenix Fireball SE, míg a férfiaknál az SZPK-Nokia csapata képviseli hazánkat a floorball Európa-kupa keleti selejtezőcsoportjában. Mindkét gárda nehéz ellenfeleket kapott és a nyitófordulóban papírforma-vereséget szenvedett.

Keresés