2009. augusztus 10. hétfő

aug. 10
0:00
Videó: íme, Higuaín és Robben Washingtonban lőtt góljai! (She)
Mint már beszámoltunk róla, magabiztos, 3–0-s győzelmet aratott a Real Madrid a Washington DC United felett. Most megmutatjuk Gonzalo Higuaín és Arjen Robben találatait!
aug. 10
0:04
Tenisz: Del Potro hatalmas csatában nyerte a washingtoni döntőt (She)
A második helyen kiemelt Juan Martin Del Potro nyerte meg a Washingtonban zajló férfi tenisztornát.
aug. 10
0:08
Portugália: az FC Porto csapata hódította el a Szuperkupát (She)
Az FC Porto labdarúgócsapata nyerte a Szuperkupát Portugáliában, miután két góllal megverte a Pacos Ferreirát.
aug. 10
5:42
Négytojásos Erdei (Blikk)
FÓT — Senki se lepődjön meg, ha a televízió képernyője, esetleg óriásplakátok mellett hamarosan a boltok polcairól is Erdei Zsolt (34) mosolyog rá. A Bokszvilágszervezet (WBO) félnehézsúlyú profi világbajnok ökölvívója úgy döntött, az élelmiszerbizniszben is kipróbálja magát: megméreti magát a száraztésztapiacon.
aug. 10
5:44
Zahorecz, a védők réme (Blikk)
KAPOSVÁR — Retteghetnek a labdarúgó-NB I csapatai a Kaposvár védőjétől. Zahorecz Krisztián (33) szombaton Zalaegerszegen mesterhármassal jelezte, hogy nem csak a saját kapuja előtt játszik hasznosan.
aug. 10
5:46
Megbüntetik Tokodyt (Blikk)
Nehéz helyzetbe sodorta a Győr focicsapatát Tokody Tibor
aug. 10
5:48
Fociünnep Kispesten (Blikk)
BUDAPEST — A Bp. Honvéd futballklub augusztus 3-án ünnepelte századik születésnapját, amelyet az elmúlt három napban próbált emlékezetessé tenni. A programsorozat a szurkolók focitornájával indult, majd a szombati nap koncertjei után az U17-es csapatok számára kiírt Centenáriumi Kupa küzdelmeivel folytatódott, amelynek fináléjában lapzárta után csapott össze a Honvéd akadémiájának együttese a…
aug. 10
6:03
Újra gyászol a labdarúgás (Behaviour)
Ismét gyászol a labdarúgás világa, szívleállás következtében ugyanis elhunyt a barcelonai Espanyol huszonhat esztendős csapatkapitánya, Daniel Jarque. A spanyol játékos egy szállodai szobában esett össze szombaton, és már nem tudtak rajta segíteni.
aug. 10
7:12
Tenisz: Flavia Pennetta nyerte a Los Angeles-i versenyt (She)
Az olasz Flavia Pennetta győzelmével ért véget a Los Angeles-i kemény pályás női teniszverseny. A 27 éves játékos a döntőben 6:4, 6:3-ra nyert az ausztrál Samantha Stosur ellen.
aug. 10
7:30
AS Roma: orosz milliárdos venné meg a „farkasokat” (She)
Oroszország jelenlegi leggazdagabb embere, Mihail Prohorov – vasárnapi orosz internetes sajtójelentés szerint – felvásárolná az olasz futballélvonal patinás csapatát, az AS Romát.
aug. 10
7:48
Videó: Csizmadia Csaba Hajduk Split elleni gólpassza (She)
Mint már beszámoltunk róla, Csizmadia Csaba tevékeny részt vállalt abban, hogy csapata, a Slaven Belupo 2–1-re legyőzte a Hajduk Splitet a horvát labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában.. A magyar védő a 69. percben gólpasszt adott Posavecnek, ezzel egyenlített a kaproncai együttes (az egyenlítő gól 0:39-nél látható a videón).
aug. 10
8:06
Gyorsasági autó: Kiss Norbert két nap alatt négyszer győzött (She)
Kiss Norbert két nap alatt négy futamgyőzelmet könyvelhetett el a gyorsasági autós országos bajnokság kiskunlacházi viadalán – a fiatal versenyző mind a Suzuki Swift-kupában, mind a Formulaautók versenyében duplázott.
aug. 10
8:08
Olasz Kupa: csak Varga kezdett a Brescia magyarjai közül (She)
A Bresciát erősítő Varga Roland a kezdőcsapatban kapott helyet, és 55 percet játszott együttesében, amely az Olasz Kupa második körében 1–0-ra végzett a harmadosztályú Ravenna ellen
aug. 10
8:24
Zenit: a gyenge eredmények miatt megváltak Advocaattól (She)
Az orosz labdarúgó-bajnokságban szereplő Zenit vezetői a gyenge eredmények miatt menesztették Dick Advocaat vezetőedzőt.
aug. 10
8:42
Kétgólos hátrányból nyert az MTK (Metropol)
A második félidőben négy gólt szerezve, kétgólos hátrányból felállva nyert az MTK a Haladás otthonában a labdarúgó Soproni Liga 3.
aug. 10
9:00
Király akár szertáros is lenne a válogatottban (Blikk)
MÜNCHEN – Úgy érzi, jó helyen van Király Gábor (33). A hetvenszeres magyar válogatott labdarúgókapus nyáron igazolt a német másodosztályú 1860 München együtteséhez. Az angol Burnley, valamint a német Leverkusen kispadja után első számú kapusként számolnak vele és három év után visszakerült a nemzeti csapatba is.
aug. 10
9:54
Wales: nem szerepel többé a válogatottban Carl Fletcher (She)
Lemondta a nemzeti tizenegyben való szereplést Carl Fletcher, a walesi labdarúgó-válogatott középpályása.
aug. 10
9:54
Siklóernyővel és gyalog (Metropol)
Takáts Pál a Red Bull X-Alps egyetlen magyar indulója első alkalommal indult ezen a versenyen, ezért nagyon elégedett a helyezésével.
aug. 10
10:12
Kerékpár: Valverde sikerével ért véget a Tour de Burgos (She)
Alejandro Valverde nyerte meg az ötnapos Tour de Burgos viadalt.
aug. 10
10:48
Női tenisz-világranglista: Szávay Ágnes egy helyet rontott (She)
Szávay Ágnes egy helyet rontva a 33. pozíciót foglalja el a WTA legfrissebb világranglistáján.
aug. 10
10:50
Férfi tenisz-világranglista: González bekerült az első tízbe (She)
Minimális változás történt a férfi tenisz-világranglista élmezőnyében, továbbra is a svájci Roger Federer vezet.
aug. 10
11:24
Évente hatezer bangladesi hal meg kígyómarás miatt (Infostart)
Mintegy 700 ezer embert mar meg kígyó évente Bangladesben, akik közül hatezren meghalnak, részben az orvosi ellátás szegényessége miatt. A nem természetes halálokok közül ezzel a kígyómarás a második helyen áll - tette közzé egy tanulmányban az ország egészségügyi minisztériuma.
aug. 10
11:24
Műkorcsolya: elhunyt az egykori világbajnok, Király Ede (She)
83 éves korában, hosszas betegség után Kanadában elhunyt Király Ede, olimpiai ezüstérmes és világbajnok műkorcsolyázó.
aug. 10
11:42
Tragédia: Daniel Jarquét hétfőn boncolják Olaszországban (She)
Spanyolországban a hétfői, itáliai boncolástól várnak pontos választ arra, hogy mi okozhatta a szívleállást a szombat este tragikusan váratlanul meghalt Dani Jarquénál, az Olaszországban edzőtáborozó Espanyol labdarúgócsapatának 26 éves kapitányánál.
aug. 10
14:42
Dobogón a lila-fehérek (Blikk)
MISKOLC – Egy kihagyott büntető (Lippai Ákos) és egy öngól (Borisz Milicsics) megpecsételte a diósgyőriek sorsát a tegnapi, Újpest elleni bajnoki futballmeccsen. Persze a lilák 2-1-es sikeréhez kellett Tisza Tibor (24) is, aki 1-1-es állásnál, a 67. percben nagyon higgadt megoldással értékesítette az előtte kínálkozó lehetőséget.
aug. 10
16:12
Válogatott csatárral erősítene a Loki a BL-re (Infostart)
Újabb válogatott labdarúgóval, Feczesin Róberttel erősítené meg keretét a Levszki Szófia elleni Bajnokok Ligája selejtezőre készülő Debrecen.
aug. 10
18:36
Koeman szoros meccset vár a románok ellen (Infostart)
Kemény mérkőzést vár szerdán a románok ellen Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A keret tagjai hétfőn találkoztak a szövetség telki edzőközpontjában.
aug. 10
18:39
Magyar-román meccs! balhéról vagy a fociról szól majd? (Behaviour)
Kemény mérkőzést vár szerdán a románok ellen Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, akinek tanítványai hétfőn találkoztak a szövetség (MLSZ) telki edzőközpontjában.
aug. 10
20:24
Czink magabiztosan győzött (Infostart)
Czink Melinda bejutott a második fordulóba a kétmillió dollár összdíjazású cincinnati keménypályás női tenisztornán, miután két játszmában,6:3, 6:2 arányban nyert a francia Alize Cornet ellen.
aug. 10
21:39
MLSZ: "ha kell eltávolítjuk az emlékezést megzavaró szurkolót" (Behaviour)
Elsősorban a gyors, rövidpasszos játékot gyakorolták a magyarok elleni szerdai barátságos mérkőzésre készülő román labdarúgó-válogatott játékosai a csapat hétfő esti edzésén a Szusza Ferenc Stadionban.
aug. 10
22:45
Premier League: a tehetséges Altidore Halmosiéknál folytatja (She)
Az angol élvonalbeli Hull City labdarúgócsapata egy évre kölcsönvette Jozy Altidore-t, a Villarreal amerikai válogatott csatárát.
aug. 10
22:47
Franciaország: Henry sérülés miatt nem játszhat szerdán (She)
A francia labdarúgó-válogatott csatára Thierry Henry Achilles-ín sérülése miatt nem játszhat Feröer-szigetek elleni idegenbeli vb-selejtezőn szerdán.
aug. 10
22:49
Ukrajna: volt Feyenoord-középpályást igazolt a bajnok Dinamo Kijev (She)
Az ukrán bajnok Dinamo Kijev labdarúgócsapata ötéves szerződést kötött a brazil Cruzeiro középpályásával, Gerson Magraóval.
aug. 10
22:51
Bayern München: sikeres volt Van Bommel és Demichelis műtétje (She)
A Bayern München labdarúgócsapatának vezetősége közölte: sikeres volt mind Mark van Bommel, mind Martin Demichelis műtétje.
aug. 10
22:53
Tenisz: Czink Melinda győzelemmel kezdett Cincinnatiban (She)
A Cincinnatiban zajló WTA-torna első fordulójában Czink Melinda két szettben búcsúztatta a francia Alizé Cornet-t. A magyar lány 60 perc alatt 6:3, 6:2 arányban győzött.
aug. 10
22:55
Ligue 1: álrendőrök rabolták el a Lille csatárának Mercedesét (She)
Bizarr rablás áldozata lett Pierre-Alain Frau, a francia élvonalbeli Lille labdarúgócsapatának csatára: a támadó Mercedesét ugyanis álrendőrök vitték el.
aug. 10
22:57
Sakk: százlépéses rangadó a magyar férfi bajnokságon (She)
Döntetlennel zárul Almási Zoltán és Berkes Ferenc összecsapása a szegedi országos bajnokságon. A mezőny két legmagasabb értékszámú nagymestere kereken száz lépés után osztozott meg a ponton. Bár Almásinak minőségelőnye volt, Berkes remekül védekezve megmentette a partit.
aug. 10
22:59
Ligue 1: brazil védekező specialistát szerződtetett a Monaco (She)
A francia élvonalbeli Monaco labdarúgócsapata szerződtette a brazil Sao Paulo védekező középpályását, a kíméletlen harcmodoráról ismert Eduardo Costát.
aug. 10
23:01
Válogatott: a rövidpasszos játékot gyakorolták a románok (She)
Elsősorban a gyors, rövidpasszos játékot gyakorolták a magyarok elleni szerdai barátságos mérkőzésre készülő román labdarúgó-válogatott játékosai a csapat hétfő esti edzésén a Szusza Ferenc Stadionban.
aug. 10
23:03
Tenisz: Cilic az első fordulóban búcsúzott Montrealban (She)
A 14. helyen kiemelt horvát Marin Cilic már az első fordulóban búcsúzott az egyes küzdelmeitől a montreali ATP tornán, miutábn három szettben kikapott az orosz Mihail Juzsnyijtól.
aug. 10
23:21
Ökölvívás: új, gyémánt díszítésű övet vezet be a WBC (She)
Jose Sulaiman elnök bejelentése szerint a gyémánt övet csakis a legnagyobb meccsek győztesei kaphatják meg.
aug. 10
23:39
Felkészülés: Getafe-siker, Depor–Atlético iksz (She)
Két felkészülési mérkőzéssel hangoltak a spanyol és az olasz klubok a közelgő idénykezdetre: a Getafe labdarúgócsapata 2–1-re győzni tudott az Udinese ellen, míg a Deportivo La Coruna és az Atlético Madrid nem bírt egymással.

Keresés