2009. augusztus 26. szerda

aug. 26
0:48
Premier League: Lescottot öt évre szerződtette a Man. City (She)
Vége a Joleon Lescott-sagának: az Everton hátvédjét öt évre szerződtette a Manchester City.
aug. 26
2:54
NSO Tv: Varga József szerint nem véletlenül jutottak el idáig (She)
Tizennégy év után újra szoríthatunk magyar csapatért a Bajnokok Ligája csoportkörében, miután a Debrecen 4–1-es összesítéssel jutott tovább a Levszki Szófia ellen. A 2–0-ra megnyert visszavágót követően Rudolf Gergely, Varga József és Herczeg András érthető módon boldogan nyilatkozott az NSO Tv stábjának.
aug. 26
5:06
Rácz kész a harcra (Blikk)
Eddig csak élete egyik legkomolyabb ellenfelére, mostantól azonban karrierje legfontosabb mérkőzésére is készülhet Rácz Dénes (29).
aug. 26
5:08
Golfoztak a bunyósok (Blikk)
A korábbi profi ökölvívó-világbajnok vendégül látta a nehézsúly királyát
aug. 26
5:24
"Kovács Katalin a világ legjobb kajakosa" (Behaviour)
Csipes Ferenc, az előző héten véget ért kanadai kajak-kenu világbajnokságon szereplő magyar válogatott legeredményesebb trénere lett, miután a hat aranyból négyet az általa felkészített versenyzők szereztek. A felnőttek között edzőként most debütáló korábbi olimpiai bajnok a parádés bemutatkozás értékelése mellett azt is elárulta, hogy Kovács Katalin miért a világ legjobb kajakosa. A sportág…
aug. 26
5:26
Világbajnokság a válság árnyékában (Behaviour)
Noha az utóbbi években rendre szállították a különböző érmeket a nagy nemzetközi versenyeken a magyar dzsúdósok, most a gazdasági válság negatív hatása miatt az Ungvári Miklós vezette csonka magyar csapat meglehetősen furcsa körülmények között szerepel majd a ma kezdődő világbajnokságon. Persze azért ne féltsük válogatottjainkat: érmekért harcolnak majd a rotterdami tatamin.
aug. 26
7:30
Csütörtökön kap ellenfeleket a Debrecen a BL-ben (Behaviour)
Csütörtökön sorsolják a Bajnokok Ligája 32-es főtáblájának csoportbeosztását. A legjobbak közé ma újabb öt csapat csatlakozik. A Debrecen a Levszki Szófia elleni kettős győzelemmel már kedden kiharcolta a továbbjutást.
aug. 26
7:42
Vasas: a piros-kékek nem engedik el Laczkó Zsoltot (She)
A Vasas nem tervezi Laczkó Zsolt eladását – ezt az egyesület hivatalos közleményben jelentette ki.
aug. 26
8:00
Real Madrid: makacskodik Sneijder, önszántából nem távozik (She)
Saját honlapján közölte Wesley Sneijder, hogy addig nem hajlandó távozni a Real Madridtól, amíg nem bocsátják el.
aug. 26
8:18
BL-selejtező: taktikus, higgadt futballt játszottunk - Herczeg (She)
Herczeg András, a DVSC klubmenedzsere elégedett volt csapata játékával a Levszki elleni BL-selejtező után, amelyen a magyar bajnok kiharcolta a szereplést az elitliga főtábláján. A szakember elmondta, játékosai profik, akik képesek elviselni a terhet – míg Rakto Dosztanics, a bolgárok vezetőedzője csapata rossz helyzetkihasználását emelte ki.
aug. 26
8:24
Herczeg: Minden BL-meccs ünnep lesz (Infostart)
Nagyszerű este volt, fantasztikus érzés, hogy már nemcsak a debreceniek, hanem az egész ország támogatását érezhették a játékosok a Levszki Szófia elleni visszavágón - mondta az InfoRádiónak Herczeg András, a Debrecen labdarúgó-csapatának klubmenedzsere, miután a hajdúsági együttes kettős győzelemmel bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe. Hozzátette: a rájátszással járó felhajtást eddig is jól…
aug. 26
8:24
Bombagólokkal a BL-ben a Loki (Blikk)
BUDAPEST – A DVSC-Teva labdarúgócsapata véghezvitte a bravúrt, amelyre az egész ország áhítozott. A Loki 2-0-ra hazai pályán is legyőzte a Levszki Szófiát, így 4-1-es összesítéssel bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe. Erre legutóbb 1995-ben a Ferencváros volt képes.
aug. 26
8:36
Bayern München: Ribéry mégis kipróbálja magát irányítóként (She)
Úgy tűnik, Franck Ribéry meggondolta magát: a Bayern München középpályása eddig úgy nyilatkozott, hogy a bal szélen akar játszani, de most már az irányítói pozícióban is el tudná képzelni magát.
aug. 26
8:38
MLSZ: ma jelenthetik be Koeman szerződéshosszabbítását (She)
Ma délelőtt 11 órától rendkívüli sajtótájékoztatót tart a Magyar Labdarúgó-szövetség, melyen Erwin Koeman szövetségi kapitány, és Kisteleki István, a szövetség elnöke vesz részt.
aug. 26
9:12
Újpest: Mijadinovszki visszatérhet, Kohler érkezhet (She)
Újabb két játékossal erősödhet az Újpest kerete: a lila-fehér klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint próbajátékon szerepel a csapatnál Stefan Kohler, valamint visszatérhet az együtteshez Mirszad Mijadinovszki.
aug. 26
9:14
Ferencváros: szurkolói rendzavarás miatt büntetett az MLSZ (She)
A 100%Fradi információi szerint a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága pénzbüntetéssel sújtotta a Ferencvárost a Vasas elleni bajnokin tapasztalt szurkolói rendbontás miatt.
aug. 26
9:16
Tenisz: Robredo kiesett, Andrejev továbbment New Havenben (She)
A New Havenben zajló férfi tenisztorna második fordulójában búcsúzott a harmadik helyen kiemelt spanyol Tommy Robredo. Könnyedén jutott a legjobb 16 közé a hetedik kiemelt orosz Igor Andrejev, aki a hazai pályán játszó Kevin Kimet győzte le.
aug. 26
9:30
Ökölvívás: rálőttek a hamburgi Arena Box Promotion vezetőjére (She)
Tegnap késő este ismeretlen tettesek rálőttek Ahmet Önerre, a hamburgi Arena Box Promotion vezetőjére, a lövedék a török származású üzletember felsőcombjába fúródott.
aug. 26
9:36
Európa expressz (Blikk)
DEBRECEN – Herczeg András (53) klubmenedzser együttese csodás nyarat szerzett a drukkerek számára, hiszen a gárda kiejtette már a svéd és az észt, majd a bolgár bajnokot is. Debrecenben kitört a fociláz, a városban szinte mindenki a kedvencekről beszél.
aug. 26
9:48
NB II Keleti csoport: két egri játékossal erősített a Bőcs (She)
Újabb két labdarúgóval fogyatkozott meg a Bőcs KSC kerete.
aug. 26
10:24
Bajnokok Ligája: nem valószínű, hogy új játékosokat igazolunk - Herczeg (She)
Gratuláltam a fiúknak az öltözőben a fantasztikus sikerhez, Szima Gábor többségi tulajdonossal pedig nosztalgiáztunk, hiszen éppen tíz éve vettük át a csődbe jutott klubot, és mostanra kemény munkával sikerült a Bajnokok Ligája főtáblájára jutni – mondta Kósa Lajos, Debrecen polgármestere a Magyar Televízió Nap-Kelte című műsorában a DVSC-TEVA Levszki Szófia elleni labdarúgó-mérkőzésének…
aug. 26
10:42
Bajnokok Ligája: a szerdai selejtezők teljes programja (She)
Szerdán újabb öt mérkőzést rendeznek a Bajnokok Ligája utolsó, negyedik selejtezőkörében, így estére teljes lesz az elitliga 32 csapatos mezőnye. Kedvező helyzetben az Arsenal, a Stuttgart és az Olympiakosz, nagy csata várható a Fiorentina–Sporting és az APOEL–Köbenhavn meccsen.
aug. 26
10:44
Tenisz: Pennetta könnyedén jutott a második fordulóba (She)
A harmadik helyen kiemelt olasz Flavia Pennetta sima két szettben verte meg a román Ioana Olarut a New Havenben zajló női tenisztorna első fordulójában.
aug. 26
10:46
Bajnokok Ligája: a Levszki elnöke a tegnapi kudarc után már előretekint (She)
Mint ismeretes, a Debrecen tegnap a Puskás Ferenc Stadionban 2–0-ra legyőzte a Levszki Szófiát, így 4–1-es összesítéssel bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe. A bolgár klub elnöke, Todor Batkov a meccs után rendkívül csalódott volt, de elmondta, bízik benne, hogy az Európa-ligában feledtetni tudják szurkolóikkal a Debrecen elleni kudarcot.
aug. 26
10:48
Németh Krisztián Athénba költözik (Blikk)
Meglepődött, amikor kedd hajnalban újságírók várták a görög főváros repülőterén
aug. 26
10:48
Tizennégy évnyi böjt után a Debrecen révén ismét lesz magyar csapat a Bajnokok Ligájában (Behaviour)
Néha az álomnál is szebb a valóság: a Debrecen a bolgár Levszki Szófia másodszori legyőzésével felkerült a Bajnokok Ligája főtáblájára! A Puskás Stadionban telt ház, 32 ezer néző valóságos fiesztát rendezett a győzelem után, a Loki pedig beírta magát a történelembe.
aug. 26
11:00
NFL: Vick csütörtökön bemutatkozik a Philadelphia csapatában (She)
Csütörtökön bemutatkozik az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Philadelphia Eagles csapatában Michael Vick, aki 19 hónapot töltött börtönben illegális kutyaviadalok szervezése miatt.
aug. 26
11:18
Chelsea: Didier Drogbának tetszik Carlo Ancellotti „karácsonyfája" (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea támadója, Didier Drogba élvezi az új vezetőedző, Carlo Ancelotti játékrendszerét, amelyben „karácsonyfa" alakzatban játszik a középpályás- és támadósor.
aug. 26
11:36
Válogatott: Erwin Koemannal szerződést hosszabbított az MLSZ (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség ma délelőtt sajtótájékoztató keretében bejelentette, hogy Erwin Koeman 2011 végéig meghosszabbította novemberben lejáró szerződését.
aug. 26
11:42
Meghosszabbították Koeman szerződését (Infostart)
2011. október 30-ig meghosszabbította a mostani világbajnoki selejtezősorozat végéig szóló szerződését Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A holland tréner 2008. május elsejétől tölti be a posztot.
aug. 26
11:54
Evezős vb: középdöntős a női könnyűsúlyú kétpár is (She)
A könnyűsúlyú egypárok között versenyző Varga Tamáshoz hasonlóan a Hajdú Zsuzsanna, Alliquander Anna könnyűsúlyú kétpár is beverekedte magát a középdöntőbe, azaz a legjobb 12 közé a poznani evezős világbajnokságon.
aug. 26
12:00
Koeman marad a kapitány (Blikk)
Két évvel meghosszabbították a holland mester szerződését, így a 2012-es Európa-bajnokságra is ő készítheti fel a válogatottat.
aug. 26
12:12
Tenisz: Murray képesnek érzi magát a US Open megnyerésére (She)
A brit Andy Murray idén eddig még egyik Grand Slam-tornán sem tudott diadalmaskodni, mégis magabiztosan nyilatkozott a hétfőn kezdődő US Open előtt. A világranglistán már második játékos szerint képes nyerni Flushing Meadowsban.
aug. 26
12:14
NB II: szeptemberben pótolják a villámlás miatt félbeszakadt meccset (She)
Szeptember 8-án, kedden 16.30-tól játsszák újra a villámlás miatt félbeszakadt Ajka–Szigetszentmiklós NB II-es találkozót.
aug. 26
12:18
Beteljesültek a Loki hősének álmai - képek és videó (Infostart)
Az álmok beteljesülését jelenti, hogy a Debrecen bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe - mondta az InfoRádiónak Varga József, a Loki középpályása, aki egy bombagóllal járult hozzá a Levszki Szófia elleni 2-0-ás győzelemhez. A 21 éves saját nevelésű játékos azt ígérte, semelyik sztárcsapat ellen sem fognak feltartott kézzel pályára lépni.
aug. 26
12:18
Foci: Erwin Koeman hosszabbított (Behaviour)
2011. október 30-ig meghosszabbította a mostani világbajnoki selejtezősorozat végéig szóló szerződését Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
aug. 26
12:30
Freiburg: Korcsmár Zsolttal eddig elégedett az edző (She)
Első edzése után elégedett a próbajátékon levő Korcsmár Zsolttal a Freiburg trénere, Rubin Dutt.
aug. 26
12:54
Hatalmas gólok, kis szerencse (Metropol)
Hatalmas akaraterő, csodálatos gólok és egy kis szerencse - ezek kellettek a keddi, Levszki Szófia elleni sikerhez Herczeg András, a labdarúgó Bajnokok Ligája főtáblájára jutott DVSC-TEVA klubmenedzsere szerint.
aug. 26
13:06
Serie A: Materazzi szerint a Milan az esélyese a derbinek (She)
Ahogy egyre közeledik az olasz labdarúgó-bajnokság hétvégi rangadója, az Inter-Milan derbi, egyre többen szólalnak meg a mérkőzéssel kapcsolatban. Ezúttal a bajnokcsapat védője, Marco Materazzi nyilatkozta, hogy szerinte a Milan az esélyese a városi rangadónak.
aug. 26
13:08
Cselgáncs-vb: Burján László helyezetlenül zárt (She)
A 60 kg-os Burján László helyezetlenül zárt a rotterdami cselgáncs-világbajnokság szerdai nyitónapján.
aug. 26
13:24
Cselgáncs-vb: Ungvári menetel, Csernoviczki befejezte (She)
A 66 kg-os Ungvári Miklós bejutott a negyeddöntőbe, Csernoviczki Éva (48) viszont búcsúzott a rotterdami cselgáncs-világbajnokság szerdai nyitónapján.
aug. 26
13:42
Cselgáncs-vb: Ungvári már az elődöntőbe jutott (She)
A 66 kg-os Ungvári Miklós bejutott az elődöntőbe a rotterdami cselgáncs-világbajnokság szerdai nyitónapján.
aug. 26
13:48
Bodnár a Barcát vagy a Realt szeretné ellenfélnek (Infostart)
A Bajnokok Ligája csoportkörében nagyon erős, nehéz meccsek várnak a csapatra, de helyt kell állni - mondta az InfoRádiónak Bodnár László, a Debrecen válogatott labdarúgója. A védő kiemelte, ha választani lehetne, akkor a Barcelona vagy a Real Madrid ellen játszana legszívesebben a csoportkörben.
aug. 26
13:48
Cselgáncs-vb: Ungvári menetel (Behaviour)
A 66 kg-os Ungvári Miklós bejutott a negyeddöntőbe, Csernoviczki Éva (48) viszont búcsúzott a rotterdami cselgáncs-világbajnokság nyitónapján.
aug. 26
13:50
Egervári bő keretet hirdetett a junior-világbajnokságra (Infostart)
Egervári Sándor kihirdette a szeptember 24-én kezdődő egyiptomi világbajnokságra készülő U20-as válogatott bő keretét. A harmincas keret szeptember elején szűkül 21 főre.
aug. 26
14:00
Barcelona: hat év után távozik a katalán klub kapusa (She)
A Barcelona hivatalos honlapján tette közzé, hogy közös megegyezéssel felbontotta a klubot hat éve szolgáló kapus, Albert Jorquera szerződését, aki a másodosztályú Gironánál folytatja pályafutását.
aug. 26
14:18
NSO Tv: „Gondolhatják, hogy hatalmas az ünneplés!” (She)
A BL-főtáblára jutás után örömittas debreceni játékosok nyilatkoztak stábunknak: Leandro szerint mindent a szurkolóiknak köszönhetnek; Ramos büszke, hogy képviselheti Hondurast az elitligában; Czvitkovics már az ellenfeleket várja; Fodor pedig bepillantást engedett, mi is zajlott az öltözőben a lefújást követően. Tekintse meg helyszíni interjúinkat!
aug. 26
14:20
Brazília: fegyverrel kérték számon a sikertelenséget a drukkerek (She)
Nem mindennapi eset játszódott le a brazil második ligában szereplő Portuguesa Sao Paulo öltözőjében: négy dühös szurkoló fegyverrel akart elégtételt venni a rossz eredmények miatt. Lövöldözésre végül nem került sor, de a játékosok súlyos fenyegetéseket kaptak.
aug. 26
14:36
Kézilabda: Görbicz és Pálinger nélkül a világbajnokságon? (She)
A kezi.hu információi szerint előfordulhat, hogy Görbicz Anita és Pálinger Katalin nélkül utazik el a magyar női kézilabda-válogatott a decemberi világbajnokságra.
aug. 26
14:42
Cselgáncs-vb: Ungvári elődöntős! (Behaviour)
A 66 kg-os Ungvári Miklós bejutott az elődöntőbe a rotterdami cselgáncs-világbajnokság szerdai nyitónapján.

Keresés