2009. augusztus 29. szombat

aug. 29
5:18
Sztárok közt focizik a magyar játékos (Blikk)
A néhány hete H1N1 vírussal fertőződött focista teljesen meggyógyult
aug. 29
5:20
Külföldön is tisztelik a Lokit (Blikk)
A Debrecen leendő ellenfelei tartanak a Lokitól
aug. 29
5:22
Erősít a Debrecen (Blikk)
Feczesin Róbert (23) akár már ma, Laczkó Zsolt (22) pedig hamarosan aláírhat a Debrecen labdarúgócsapatához.
aug. 29
5:24
Nem lesznek drágák a Debrecen hazai meccseinek jegyárai a BL-ben (Behaviour)
Miként azt a debreceni elöljárók nyilatkozták, három játékos szerződtetését tervezik a csapat BL-főtáblás meccseinek megerősítése érdekében, s ha minden jól megy, egy támadó ma már bizonyosan alá is írja szerződését. A klub amúgy tegnap közzétette, mennyibe kerülnek majd a jegyárak a hazai találkozókra.
aug. 29
7:30
A Barcelona nyerte a Szuperkupát (Metropol)
A Bajnokok Ligája-győztes spanyol FC Barcelona labdarúgócsapata nyerte meg az Európai Szuperkupát pénteken, miután hosszabbítás után 1-0-ra legyőzte az UEFA Kupát elhódító ukrán Sahtar Donyeck együttesét Monacóban
aug. 29
8:06
Otthon kapott ki a Videoton (Metropol)
A játéknap előtt sereghajtó Zalaegerszeg 2-1-re győzött a Videoton otthonában a labdarúgó Soproni Liga 6. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.
aug. 29
8:09
Formula-1: Marc Gené ülhet Badoer helyére a Ferrarinál (She)
Spanyol sajtóhírek szerint könnyen lehet, hogy a szeptemberi Olasz Nagydíjon már a spanyol Marc Gené vezeti az egyik Formula-1-es Ferrarit az olasz Luca Badoer helyett.
aug. 29
8:18
Mire megy vezére nélkül az Arsenal az Old Traffordon? (Infostart)
A negyedik forduló hozza el az első rangadót az angol labdarúgó-bajnokságban: az eddig szárnyaló Arsenal a Manchester United otthonában lép pályára szombat késő délután. Bár az Ágyúsok idei négy tétmeccsükön 15 gólt szereztek és valamennyit megnyerték, az igazi értékmérő a címvédő elleni csata lesz. A londoniak csapatkapitányuk és idei egyik legjobbjuk, Francesc Fabregas nélkül lépnek pályára.
aug. 29
8:27
Spanyolország: Bolt végzi el a kezdőrúgást a Real Madrid meccsén (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy Usain Bolt is ott lehet a Real Madrid labdarúgócsapatának első bajnokiján, de azóta az is eldőlt, hogy a jamaicai sprinter végzi el a kezdőrúgást szombat este az idénynyitó mérkőzésen a Bernabéu-stadionban.
aug. 29
8:45
Tenisz: Vesznyina Wozniackival találkozik a New Haven-i döntőben (She)
A New Havenben zajló WTA-torna elődöntőjében Jelena Vesznyina három szettben győzte le a 8. helyen kiemelt francia Amélie Mauresmót. Az orosz teniszezőnek a fináléban a dán Caroline Wozniacki lesz az ellenfele, aki a négy között az olasz Flavia Pennettát búcsúztatta.
aug. 29
9:12
A ramadán miatt fociznak gyengén a vallásos sztárok? (Infostart)
Botrányt okozott Olaszországban, hogy egy vezető futballedző és klubtulajdonos is a muzulmán böjti hónapot hibáztatta azért, mert gyenge teljesítményt nyújtanak az előírásoknak megfelelően koplaló játékosok.
aug. 29
9:39
Anglia: egy évig nem ülhet volán mögé az ittas vezetésen ért Bentley (She)
Egy évig nem ülhet a volán mögé David Bentley, a Tottenham középpályása.
aug. 29
9:57
DVSC: meccsenként ötmillióba kerül a Puskás-stadion (She)
A DVSC 2005-ben a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörében a Manchester Unitedet fogadta a Puskás Ferenc Stadionban, 20 millió forintot fizetett az üzemeltetőnek. Ez az összeg fedezi az őszi BL-csoportmeccsek árát.
aug. 29
10:33
NFL: ismét megsérült Tom Brady, a Patriots irányítója (She)
Aggódhatnak a New England Patriots szurkolói: az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő bostoni együttes irányítója, Tom Brady ismét megsérült.
aug. 29
10:48
Iszinbajeva világcsúccsal győzött (Metropol)
Az orosz sportolónő saját, 2008. augusztus 18-án, a pekingi olimpián felállított rekordját döntötte meg egy cm-rel.
aug. 29
10:51
Bayern München: Louis van Gaal már a búcsúról beszél (She)
Könnyen elképzelhető, hogy Louis van Gaal, a Bayern München holland vezetőedzője nem tölti ki 2011-ig szóló szerződését – legalábbis erre lehet következtetni a szakember szavaiból, Van Gaal egy sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, ha nem bíznak munkája eredményében, akkor távozik.
aug. 29
10:53
FIFA: decemberben adják át az első Puskás-díjat (She)
A nemzetközi szövetség (FIFA) az eredeti tervekkel ellentétben nem januárban, hanem már decemberben átadja az év legszebb góljáért járó – az idén alapított – Puskás Ferenc-díjat – derült ki a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) főtitkárának, Bordás Györgynek a FIFA székhelyén tett látogatása során.
aug. 29
10:55
MTK: Bori Gábor a Budapest Honvédnál folytathatja (She)
Bori Gábor ma a 101. bajnokijára készül MTK-játékosként, vélhetően az utolsóra. A hírek szerint a 25 esztendős középpályás hétfőn aláírja szerződését a Bp. Honvédnál, miután a kék-fehér klub vezetői kínálta anyagi feltételeket nem fogadta el.
aug. 29
11:09
Soproni Liga: öt meccs ma, pályán a DVSC és az FTC is (She)
Öt mérkőzést rendeznek ma a labdarúgó Soproni Liga hatodik fordulójában.
aug. 29
11:27
DVSC-TEVA: a Loki egyik labdarúgója elgázolt egy kerékpárost (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a DVSC-TEVA egyik labdarúgója vezette azt a Mercedest, amely tegnap késő este Nyírbátorban elgázolt egy kerékpárost. A hírt a klub a hivatalos honlapján megerősítette: a bajnokcsapat nyáron igazolt játékosa, Bodnár László tegnap este Nyírbátorban elgázolt egy kerékpárost, aki életét vesztette.
aug. 29
12:18
Dzsúdó-vb: kiesett Madarász (Behaviour)
A 90 kilogrammos Madarász Tamás egy győzelemmel búcsúzott a rotterdami cselgáncs-világbajnokság szombati versenynapján.
aug. 29
12:21
DVSC-TEVA: a klub elismerte, Bodnár László halálra gázolt egy kerékpárost (She)
A DVSC-TEVA labdarúgócsapata hivatalos honlapján megerősítette a hírt: a klub játékosa, Bodnár László tegnap késő este Nyírbátorban halálra gázolt egy kerékpárost.
aug. 29
12:23
Formula-1: Heidfeld volt a leggyorsabb a harmadik szabadedzésen (She)
A német Nick Heidfeld volt a leggyorsabb a Formula–1-es Belga Nagydíj harmadik, szombat délelőtti szabadedzésén. A második helyen Jarno Trulli, a harmadikon Adrian Sutil zárt.
aug. 29
12:39
Cselgáncs-vb: Mészáros Anett már az elődöntőben Rotterdamban (She)
A 70 kg-os Mészáros Anett második győzelmével bejutott az elődöntőbe a rotterdami cselgáncs-világbajnokság szombati versenynapján.
aug. 29
12:54
Bodnár László halálra gázolt egy kerékpárost (Metropol)
Bodnár László, a Bajnokok Ligája főtáblájára jutott Debrecen labdarúgója pénteken késő este halálra gázolt egy kerékpárost Nyírbátorban. Az első jelentések szerint a balesetben a válogatott labdarúgó is megsérült, kórházba szállították.
aug. 29
13:15
Ferencváros: Paul Shaw nem játszhat ma Kaposváron (She)
Nem lehet ott a pályán Paul Shaw a mai, Kaposvár elleni Soproni Liga meccsen. A rutinos támadónak vérömleny van a talpán, szombaton a Sportkórházban kezelik majd őt – mondta Igaz András technikai igazgató a 100%Fradinak.
aug. 29
13:33
MotoGP: Talmácsi bízik a jobb időjárási körülményekben (She)
Mint beszámoltunk róla, Talmácsi Gábor a 16. helyen végzett a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájának első szabadedzésén az Indianapolisi Nagydíjon. Az edzés első harmadában nem esett, így ekkor még lehetett viszonylag gyors köröket futni. Talma is folyamatosan javított, majd leszakadt az ég. Ezt követően már csak próbálkoztak a versenyzők, de javítani már alig sikerült valakinek.
aug. 29
13:51
Baleset: Bodnár László nem ittasan vezette Mercedesét (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a DVSC labdarúgója, Bodnár László tegnap este Nyírbátorban halálos balesetet okozott. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya arról tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t, hogy a balesetben érintett sofőr nem volt ittas.
aug. 29
13:53
Real Madrid: Van der Vaart visszautasította a Besiktas ajánlatát (She)
A Real Madridnál feleslegessé váló holland kontingens utolsó tagja, Rafael Van der Vaart egyelőre úgy tűnik, marad a királyiaknál, pedig a vezetőség többször is kinyilvánította már, hogy nem számol vele az új idényben.
aug. 29
13:55
Premier League: kövesse nyomon a Chelsea-Burnley meccset (She)
A Chelsea–Burnley összecsapással megkezdődik a labdarúgó Premier League 4. fordulója. A mérkőzés állását és főbb eseményeit ön is figyelemmel követheti tudósítási modulunk segítségével.
aug. 29
13:57
Spanyolország: a Barca tesztelte magyar fiatal Szalaival csatázhat a szezonban (She)
A Real Madrid Castillánál futballozó Szalai Ádám mellett újabb magyar futballista került a spanyol harmadosztályba: a Villanovense szerződtette a 19 éves Mancsek Lajost, aki legutóbb a negyedik ligás Lourdes együttesét erősítette.
aug. 29
14:45
Cselgáncs-vb: Mészáros Anett döntőbe jutott Rotterdamban (She)
A 70 kg-os Mészáros Anett harmadik győzelmével bejutott a döntőbe a rotterdami cselgáncs-világbajnokság szombati versenynapján.
aug. 29
15:00
Cselgáncs-vb: döntőbe jutott Mészáros! (Behaviour)
A 70 kilogrammos Mészáros Anett harmadik győzelmével bejutott a döntőbe a rotterdami cselgáncs-világbajnokság szombati versenynapján.
aug. 29
15:36
Fisichella rajtolhat az élről a Belga Nagydíjon (Metropol)
Nagy meglepetésre Giancarlo Fisichella, a Force India olasz versenyzője nyerte a Forma-1-es Belga Nagydíj szombati időmérőjét, így vasárnap ő rajtol az élről Spában.
aug. 29
15:48
Fisichella mindenkit meglepett az időmérőn (Infostart)
A Force India olasz pilótája, Giancarlo Fisichella indulhat az élről a Forma-1-es Belga Nagydíjon. A második helyről honfitársa, Jarno Trulli, a harmadikról pedig a német Nick Heidfeld indulhat. A pontversenyben élen álló angol Jenson Button a 14. helyről vághat neki a futamnak.
aug. 29
15:57
Premier League: a Chelsea magabiztosan verte meg a Burnleyt (She)
Magabiztos, 3–0-s győzelmet aratott a bajnoki címre hajtó Chelsea az újonc Burnley ellen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 4. fordulójának nyitó mérkőzésén. A „kékek” az első félidő hosszabbításában szereztek vezetést Nicolas Anelka révén, a második játékrész elején esett újabb Michael Ballack-góllal pedig végképp eldöntötték a három pont sorsát. A végeredményt Ashley Cole alakította ki.
aug. 29
15:59
Baleset: az eddigi vizsgálatok alapján Bodnár László lehetett a hibás (She)
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese szombaton arról tájékoztatta az MTI-t, hogy „a rendőrség eddigi vizsgálatának adatai szerint a gépkocsivezető (Bodnár László – a szerk.) hibája okozhatta a péntek esti nyírbátori halálos kerékpáros-balesetet".
aug. 29
16:06
Belga Nagydíj - Fisichella rajtol az élről (Infostart)
Nagy meglepetésre Giancarlo Fisichella, a Force India olasz versenyzője nyerte a Forma-1-es Belga Nagydíj szombati időmérőjét, így vasárnap ő rajtol az élről Spában.
aug. 29
16:12
Tovább menetel a Chelsea (Metropol)
Továbbra is százszázalékos a Chelsea az angol labdarúgó Premier League-ben: a Kékek a negyedik forduló szombati nyitómérkőzésén az újonc Burnleyt verték hazai pályán.
aug. 29
16:12
Magyar ezüst a cselgáncs-vb-n! (Behaviour)
A 70 kilogrammos Mészáros Anett ezüstérmet nyert a rotterdami cselgáncs-világbajnokság szombati versenynapján.
aug. 29
16:15
Sakk: Gara Anita nyerte meg az egri női országos bajnokságot (She)
Gara Anita nyerte meg az Egerben megrendezett magyar női sakkbajnokságot, miután az utolsó fordulóban legyőzte a címvédő Rudolf Annát.
aug. 29
16:48
Mészáros Anett ezüstérmes cselgáncsban (Metropol)
A 70 kg-os Mészáros Anett ezüstérmet nyert a rotterdami cselgáncs-világbajnokság szombati versenynapján.
aug. 29
16:48
Nem remekeltek a magyar evezősök (Behaviour)
A Hajdú Zsuzsanna, Alliquander Anna könnyűsúlyú kétpár a nyolcadik, a férfi könnyűsúlyú nyolcas pedig a kilencedik helyen végzett a poznani evezős világbajnokságon.
aug. 29
17:24
Nem csak a BL-ben menetel a Debrecen (Metropol)
A Bajnokok Ligája főtáblájára jutott Debrecen hazai pályán két góllal legyőzte a Nyíregyházát a Soproni Liga 6.fordulójának első szombati mérkőzésén.
aug. 29
17:27
MotoGP: Talmácsi a 17. helyen végzett a mai szabadedzésen (She)
Talmácsi Gábor az utolsó helyen végzett a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájának második szabadedzésén az Indianapolisi Nagydíjon.
aug. 29
17:29
Bundesliga: Hajnal gólpasszt adott a Dortmundban (She)
Hajnal Tamás gólpasszal járult hozzá a Borussia Dortmund döntetlenjéhez a német labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójában.
aug. 29
17:45
Soproni Liga: Kaposvár-FTC találkozó, élőben az NSO-n! (She)
A Soproni Liga 6. fordulójában a Kaposvár az újonc Ferencvárost fogadja. Kövesse velünk a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
aug. 29
17:47
Videó: nézze meg Hajnal Tamás Frankfurt elleni gólpasszát! (She)
Mint már beszámoltunk róla, Hajnal Tamás gólpasszal járult hozzá a Borussia Dortmund Eintracht Frankfurt elleni 1–1-es idegenbeli döntetlenjéhez a német labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában. A magyar középpályás a 62. percben Mohamed Zidannak adott gólpasszt, amelyet az alábbi videón megtekinthet.
aug. 29
18:03
Wolfsburg: Zaccardo távozik, a Parmában folytatja (She)
Távozik a német bajnok VfL Wolfsburgtól Cristian Zaccardo, a csapat világbajnok olasz védője. A 27 éves játékos hazájában, a Parma együttesében folytatja pályafutását.
aug. 29
18:21
Premier League: kétszer került hátrányba, mégis nyert a Liverpool (She)
Kétszer is vezetett a Bolton a Liverpool ellen, mégis Rafa Benítez együttesének 3–2-es sikerével végződött az angol labdarúgó-élvonal 4. fordulójában rendezett bajnoki.

Keresés