2009. augusztus 7. péntek

aug. 7
0:18
El-selejtező: a játéknap összes eredménye (She)
Utolsóként az izraeli Bnei Jehuda jutott tovább az Európa-liga negyedik selejtezőkörébe, miután idegenben is legyőzte a portugál Pacos Ferreirát. Az alábbiakban megtekintheti a játéknap összes eredményét!
aug. 7
1:12
Bari: Koman gólpasszal segítette csapatát a hármas tornán (She)
A Bari csapata háromcsapatos felkészülési tornán vett részt, amelyen 2–1-re legyőzte a görög Irakliszt, majd 1–0-s vereséget szenvedett az olasz Chievótól.
aug. 7
3:18
Új lelátót kap a DVTK-stadion (Blikk)
MISKOLC – Ünnepre készülnek a diósgyőri szurkolók. Az Újpest elleni vasárnapi NB I-es focimeccsen utoljára töltik meg az arénát, győzelemmel búcsúznának a régi lelátóktól.
aug. 7
3:22
DVSC: Valahol Európában (Blikk)
DEBRECEN – Ünnepel Debrecen, a DVSC-TEVA kettős győzelemmel, 2-0-s összesítéssel továbbjutott az észt Levadia Tallinn ellen, s így várhatja a labdarúgó-Bajnokok Ligája selejtezője negyedik fordulójának mai sorsolását.
aug. 7
3:26
Huntelaar már a Milant erősíti (Blikk)
A Real Madridban feleslegessé vált válogatott csatárért 18 millió eurót fizetettek
aug. 7
3:30
Schumi még nincs kész az F1-re (Blikk)
BAD NAUHEIM – Az ortopédspecialista Johannes Peil (55) mondja ki a végső szót Michael Schumacher (40) Forma–1-es visszatéréséről. A hétszeres világbajnoknak két hete van arra, hogy felkészüljön.
aug. 7
3:34
Aranyat ígér a kajak négyes (Blikk)
BUDAPEST – Újabb éremhalmozás reményében utazik ma a magyar kajak-kenu válogatott a jövő csütörtökön kezdődő dartmouthi világbajnokságra. Az 500 méteren szereplő női négyes szeretné visszafoglalni a trónt a németektől.
aug. 7
6:21
Milyen eredményre lesz képes Schumacher? (Behaviour)
Egy internetes közvélemény-kutatás eredménye alapján sok szurkoló bízik a Forma-1-be visszatérő Michael Schumacherben, 30 százalékuk szerint dobogóra fog állni tervezett első futamán, az augusztus 23-i Európa Nagydíjon.
aug. 7
6:54
Az európai szélsőjobb pártok közös nevezője az indulatos nacionalizmus (Infostart)
Európa-szerte egyre népszerűbbek a szélsőjobboldali pártok, amelyeknek - amellett, hogy országonként különböző jelszavakat és stílust követnek - közös nevezője a kisebbségek ellen irányuló indulatos nacionalizmus.
aug. 7
7:15
Eddigi BL-szereplésével már megalapozta idei költségvetését a Debrecen (Behaviour)
A magyar labdarúgás közelmúltjának legnagyobb sikerét érheti el a Debrecen, amely a Levadia kiejtésével karnyújtásnyira került a Bajnokok Ligája főtáblájától. Az utolsó selejtezőpárharcban a lehetséges ellenfelek mindegyike verhető. Nem lehet elégszer leírni, mondani, hogy egy magyar labdarúgócsapat számára bármilyen ellenfél masszív­ riválisnak számít. Így volt ez a svéd Kalmar, illetve az észt…
aug. 7
7:30
Formula-1: a szurkolók már a dobogón látják Schumachert (She)
Egy internetes közvélemény-kutatás eredménye alapján sok szurkoló bízik a Formula-1-be visszatérő Michael Schumacherben, 30 százalékuk szerint dobogóra fog állni tervezett első futamán, az augusztus 23-i Európa Nagydíjon.
aug. 7
7:32
Serie A: a Palermo leigazolta az Újpest kupaellenfelének védőjét (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Palermo leigazolta az Újpestet az Európa-ligából kiejtő román Steaua Bucuresti 28 éves védőjét, Dorin Goiant.
aug. 7
7:48
Tottenham: Sébastien Bassong a Tottenhamben folytatja (She)
A Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspur hivatalosan is elismerte, hogy megszerezte Sébastien Bassongot az élvonaltól búcsúzó Newcastle Unitedtől.
aug. 7
8:06
Cagliari: Baronéz és Brkljacát is leigazolta a szárd csapat (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Cagliari két középpályással erősítette meg keretét: Simone Baronét a kieső Torinóból, míg Mario Brkljacát a Hajduk Splitből igazolták le.
aug. 7
8:09
Aranyakért utaznak Kanadába (Metropol)
Kajak-kenu válogatottunk java már péntek reggel elindul a kanadai Dartmouth-ba, ahol a 37. felnőtt síkvízi kajak-kenu világbajnokságot rendezik meg augusztus 13-16. között. A szakág fiatal versenyzőinek a moszkvai ifjúsági világbajnokságon nyújtott, minden előzetes várakozást felülmúló teljesítménye után a felnőtt csapat és a szövetségi kapitány, Storcz Botond is bizakodó: ő öt aranyérmet jósol…
aug. 7
8:24
Tenisz: Washingtonban továbbra is Andy Roddick a király (She)
Honfitársa, Sam Querrey legyőzésével biztosította helyét a legjobb nyolc között az amerikai Andy Roddick a washingtoni kemény pályás tenisztornán. A verseny első kiemeltje 7:6, 6:4-re győzött.
aug. 7
8:26
Brazília: csak döntetlent játszott a listavezető Palmeiras (She)
A listavezető Palmeiras hazai pályán csak 1–1-es döntetlent játszott a Gremióval a brazil labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában.
aug. 7
9:00
Férfi kosárlabda: Ivan Perincic lesz a PVSK harmadik légiósa (She)
Az NB I-ben szereplő Pécsi VSK-Pannonpower megkötötte a megállapodást harmadik idegenlégiósával, a legutóbb Szombathelyen pattogtató, legotthonosabban a négyes poszton mozgó, 32 éves horvát Ivan Perinciccsel.
aug. 7
9:02
Arsenal: a Levantéhoz megy kölcsönbe a spanyol tehetség (She)
A L'Equipe értesülései szerint az Arsenal kölcsönadja a spanyol labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő Levanténak a 19 éves Fran Méridát.
aug. 7
9:18
Kovács Katalin: Fényes érmeket akarok hazahozni (Infostart)
A kísérletezés évének nevezte az ideit a kanadai kajak-kenu világbajnokságra készülő Kovács Katalin. A Honvéd kétszeres olimpiai bajnoka ettől függetlenül bízik abban, hogy a magyar sikerek ezúttal sem maradnak el.
aug. 7
9:18
Debrecen: Bodnár László még a héten aláírhat a DVSC-hez (She)
A DVSC tulajdonosa, Szima Gábor a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy a Bajnokok Ligája következő köre előtt szeretnék megerősíteni a csapat keretét, a héten Bodnár László és Luis Ramos is szerződést köthet a hajdúsági klubbal.
aug. 7
9:20
Inter: José Mourinho dühös korábbi csapatára, a Chelsea-re (She)
José Mourinho, az Internazionale portugál vezetőedzője mérges egykori csapatára.
aug. 7
9:57
Kiesett a Honvéd, de Sisa elégedett (Behaviour)
Sisa Tibor, a Budapest Honvéd labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint tanítványai nem vallottak szégyent a török Fenerbahce elleni csütörtöki Európa Liga-selejtező visszavágóján, amely 1-1-es döntetlennel végződött, összesítésben pedig 6-2-vel mentek tovább az isztambuliak.
aug. 7
10:30
Úszás: az eltiltott Jessica Hardy világcsúccsal tért vissza (She)
Az amerikai Jessica Hardy 29.95 mp-es új világcsúcsot ért el női 50 méter mellen az amerikai nyílt úszóbajnokságon.
aug. 7
10:32
Póker: a Nemzeti Pókerhét beváltotta a hozzá fűzött reményeket (She)
A póker amerikai ügyéért küzdők egy héten keresztül lobbiztak Washingtonban, és a szervezők szerint az esemény elérte a célját.
aug. 7
10:48
DVTK: megegyeztek Gálhidivel a tartozás kifizetéséről (She)
Mint ismeretes a DVTK volt vezetőedzője, Gálhidi György úgy távozott az előző szezon befejeztével a csapattól, hogy a Diósgyőr tartozott neki. A klub azóta megegyezett a szakvezetővel az ügy rendezéséről.
aug. 7
11:06
Ligakupa: a győri Djordjevics egymeccses eltiltást kapott (She)
A Győri ETO FC szerb védőjét, Vladimir Djordjevicset kiállította a játékvezető a Zalaegerszeg elleni szerdai Ligakupa-meccsen, az MLSZ fegyelmi bizottsága pedig egy Ligakupa-találkozóról eltiltotta – olvasható a győri klub honlapján.
aug. 7
11:24
Franciaország: a Rennes tartalékcsapatánál készül Wiltord (She)
Sylvain Wiltord a francia Rennes tartalékcsapatánál készül a következő szezonra. Ezt a klub a hivatalos honlapján jelentette be.
aug. 7
11:26
NHL: bejelentette visszavonulását a 39 éves Jeremy Roenick (She)
Bejelentette visszavonulását Jeremy Roenick, az észak-amerikai jégkorongligában (NHL) szereplő San Jose Sharks játékosa.
aug. 7
11:27
Triatlonisták Tiszaújvárosban (Behaviour)
A hétvégén zárul Tiszaújvárosban a 11. Triatlon Nagyhét rendezvénysorozat, melyen szombaton avatják hivatalosan a világ első nemzetközi edzőközpontjává a városi sportcentrum sportági bázisát, vasárnap pedig a férfi és női Világkupa-versenyre kerül sor.
aug. 7
11:42
DVSC: Bozsidar Csosziccsal szerződést bontott a klub (She)
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő DVSC a hivatalos honlapján bejelentette: a klub szerződést bontott a szerb Bozsidar Csosziccsal.
aug. 7
12:00
Manchester United: Vidics a bajnoki rajton sem játszhat (She)
Korábban beszámoltunk róla, hogy a Manchester United labdarúgócsapata vádlisérülés miatt nem számíthat a szerb Nemanja Vidicsre a Chelsea elleni angol Szuperkupa-meccsen. A legfrissebb hírek szerint a védő a Birmingham City elleni első bajnokit is kihagyja majd a jövő hét végén.
aug. 7
12:18
A Levszki Szófiát kapta a Loki a BL-ben (Infostart)
Az Európai Labdarúgó Szövetség nyoni székhelyén kisorsolták a Bajnokok Ligája utolsó selejtezőkörének párosítását: a Debrecen a bolgár Levszki Szófiával mérkőzik a legjelentősebb európai klubsorozat csoportkörébe jutásáért.
aug. 7
12:18
BL-selejtező: a Levszki Szófia lesz a DVSC ellenfele (She)
A bolgár Levszki Szófia lesz a DVSC ellenfele a Bajnokok Ligája 4., azaz utolsó selejtezőkörében.
aug. 7
12:21
Íme, Koeman csapata a románok ellen (Behaviour)
Huszonegy fősre szűkítette keretét Erwin Koeman, a románok elleni jövő szerdán sorra kerülő barátságos mérkőzésre készülő magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
aug. 7
12:36
Juventus: csúszik Mohamed Sissoko visszatérésének dátuma (She)
A Serie A-ban szereplő Juventus mali válogatott középpályása, Mohamed Sissoko elmondása szerint bár már nagyon szeretne játszani, sérülése miatt egyelőre még nem képes visszatérni a pályára.
aug. 7
12:38
BL-selejtező: Juhász Rolandék a Lyonnal játszanak majd (She)
A BL-selejtező 4. fordulójában Juhász Roland csapata, a belga Anderlecht a francia Lyon ellen játszik majd. Az Arsenal a Celtickel szemben juthat fel a Bajnokok Ligája főtáblájára.
aug. 7
12:39
BL-selejtező: a Levszki Szófia a Debrecen ellenfele (Behaviour)
A bolgár Levszki Szófia lesz a magyar bajnok DVSC-TEVA ellenfele a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének 4. fordulójában.
aug. 7
12:54
Válogatott: Erwin Koeman keretet szűkített a románok ellen (She)
Marian Cozmára, a február 8-án emlékezetesen brutális körülmények között meggyilkolt román kézilabdázóra emlékeznek a Puskás-stadionban jövő szerdán 20 órai kezdettel sorra kerülő Magyarország–Románia barátságos válogatott futballmérkőzésen. Erwin Koeman szövetségi kapitány 21 fősre szűkítette a találkozóra készülő, korábban 28 fős keretét – olvasható a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos…
aug. 7
12:56
Kajak-kenu: elindult a válogatott a kanadai világbajnokságra (She)
Ma reggel elindult a magyar kajak-kenu válogatott első, 33 fős csoportja Kanadába, a jövő heti világbajnokság helyszínére.
aug. 7
12:57
A Levszki Szófia a Debrecen ellenfele (Metropol)
A bolgár Levszki Szófia lesz a magyar bajnok DVSC-TEVA ellenfele a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőjének 4. , utolsó fordulójában.
aug. 7
12:57
"A Levszki már csak azért sem lehet rossz csapat, mert idáig eljutott" (Behaviour)
A bolgár Levszki Szófia lesz a magyar bajnok DVSC-TEVA ellenfele a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőjének 4., utolsó fordulójában - derült ki a pénteki, nyoni sorsoláson.
aug. 7
13:12
BL-selejtező: Azt csak az égiek tudják, mi a jó - Herczeg András (She)
Herczeg Andrásnak, a DVSC-TEVA klubmenedzserének egyelőre nem sok információja van a bolgár Levszki Szófiáról. A magyar szakember a csapat leendő BL-selejtezős ellenfeléről elismerően nyilatkozott, azt azonban még nem tudja, hogy előny vagy hátrány-e, hogy együttese idegenben kezdi a párharcot.
aug. 7
13:30
Erwin Koeman szűkítette a románok ellen készülő keretét (Infostart)
Huszonegy fősre szűkítette keretét Erwin Koeman, a románok elleni jövő szerdán sorra kerülő barátságos mérkőzésre készülő magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
aug. 7
14:06
Utánpótlás: a 9. helyért játszhat az MTK Manchesterben (She)
Az MTK U15-ös együttese 0–0-s rendes játékidőt követően tizenegyesrúgásokkal 5–4-re győzte le a dél-afrikai Orlando Pirates gárdáját, így a 9. helyért játszhat a Nike Premier-kupa világdöntőjén.
aug. 7
14:24
Bayern München: Luca Toni és Franck Ribéry kihagyja a rajtot (She)
Luca Toni és Franck Ribéry sem lesz ott a Bayern München csapatában a Hoffenheim elleni idénynyitón.
aug. 7
14:26
Európa-liga-sorsolás: Geráék Gaálék ellen küzdenek majd (She)
Sorsoltak az Európa-ligában is; a selejtező negyedik körében Gera Zoltán együttese, az angol Fulham Gaál Miklós csapatával, az orosz Amkar Permmel találkozik.
aug. 7
14:27
Holtversenyben az élen (Metropol)
Nyolc futam után már az aranycsoportban folytatta a küzdelmet a Majthényi Szabolcs – Domokos András páros a repülőhollandi világbajnokságon, amelyen 18 nemzet 92 hajója vesz részt.
aug. 7
14:42
Sportműsor: a hétvégi események programja (She)
Sportos hétvégére vágyik? Összeállításunkban megtalálja a pénteki, szombati és vasárnapi hazai sporteseményeket, mérkőzéseket és versenyeket. Tekintse meg a programokat!
aug. 7
15:00
Hollandia: Bert van Marwijk keretet hirdetett Anglia ellen (She)
A holland válogatott szövetségi kapitánya, Bert van Marwijk kihirdette az augusztus 12-i, Anglia elleni felkészülési meccsre készülő csapata 22 fős keretét.

Keresés