2009. augusztus 12. szerda

aug. 12
4:48
Kiszemelte Juhászt a Bayerna (Blikk)
BUDAPEST — Ez ám a szenzáció! Juhász Roland (26) a Bayern München labdarúgócsapatának kiszemeltje.
aug. 12
4:52
Petre Cozma békés mérkőzést remél (Blikk)
BUKAREST – Marian Cozma (†26) február 8-i meggyilkolása letaglózta, majd összekovácsolta Magyarországot és Romániát. Utóbbiban óriási érdeme van Petre Cozmának, a veszprémi kézilabdázó apjának. Ma Marian emlékéért játszik a Puskás stadionban a két ország futballcsapata. A lelátón ott lesz az édesapa.
aug. 12
4:56
Pizzával várta játékosait Garami (Blikk)
BUDAPEST – Taktikai értekezlet, futás, torna és pizza – ezzel a programmal várta focistáit a tegnapi edzésre Garami József (70).
aug. 12
5:00
Nem pólóznak ingyen (Blikk)
BUDAPEST — Megszűnik a Domino Honvéd női vízilabdacsapata.
aug. 12
5:04
Influenza miatt pihen Ronaldo (Blikk)
LISSZABON — Influenzája miatt kihagyja a portugálok mai barátságos mérkőzését Liechtensteinben Cristiano Ronaldo (24), a Real Madrid futballsztárja.
aug. 12
5:08
Schumisokk (Blikk)
A tesztek alatt kiderült, a pilóta sérült nyaka nem bírja a terhelést.
aug. 12
5:12
Jarque holttestét hazaszállították (Blikk)
BARCELONA — A spanyol futballklub vezérkarának kíséretében kedd hajnalban magánrepülővel hazaszállították Firenzéből Dani Jarquénak (†26), az Espanyol szombaton Olaszországban elhunyt csapatkapitányának a holttestét.
aug. 12
6:21
Óriási sportszenzáció! Juhász Roland a Bayern Münchenben folytathatja (Behaviour)
A középhátvédet kereső Bayern Münchenben folytathatja pályafutását a jelenleg Belgiumban játszó magyar válogatott Juhász Roland - írta a német Kicker internetes oldalára hivatkozva a Nemzeti Sport.
aug. 12
6:23
Visszavonul a Tour de France-bajnok? (Behaviour)
Az esetleges visszavonulásán gondolkodik Oscar Pereiro Sio, a Tour de France francia kerékpáros körverseny 2006-os bajnoka.
aug. 12
7:12
Kiszemelte Juhászt a Bayern (Blikk)
BUDAPEST — Ez ám a szenzáció! Juhász Roland (26) a Bayern München labdarúgócsapatának kiszemeltje.
aug. 12
7:45
Horvátország: argentin válogatottat igazol a Dinamo Zagreb (She)
A horvát Dinamo Zagreb labdarúgócsapatának elnökhelyettese, Zdravko Mamic a Sportske Novosti című lapnak elmondta, hamarosan leigazolják a négyszeres argentin válogatott védőt, Leandro Cufrét.
aug. 12
8:03
Chile: elhunyt a liga történetének leggólerősebb játékosa (She)
Hatvanhat esztendős korában elhunyt Francisco Valdés, a chilei labdarúgás egyik legendája.
aug. 12
8:57
Kerékpár: a visszavonuláson gondolkodik a Tour 2006-os győztese (She)
Visszavonulásán gondolkodik Oscar Pereiro Sio, a Tour de France francia kerékpáros körverseny 2006-os győztese.
aug. 12
9:33
Tenisz: Federer és Djokovics is továbbjutott Montrealban (She)
Roger Federer két játszmában verte meg a hazai közönség előtt versenyző Frederic Niemeyert a hárommillió dollár összdíjazású, kemény pályás montreali tenisztorna második fordulójában.
aug. 12
9:51
Biatlon: három doppingoló orosz versenyző eltiltása (She)
A Nemzetközi Biatlonszövetség három orosz versenyzőt is kétéves eltiltással sújtott doppingolás vétsége miatt.
aug. 12
9:53
Tenisz: Venus Williams sima győzelme Cincinnatiben (She)
Magabiztos játékkal nyert a kétmillió dollár összdíjazású cincinnati tenisztornán a harmadik helyen kiemelt Venus Williams.
aug. 12
9:54
Elkezdik a Puskás Stadion bővítését (Infostart)
A szerdai Magyarország-Románia barátságos válogatott labdarúgó-mérkőzés másnapján megkezdődik a Puskás Ferenc Stadion lelátójának bővítése, így a létesítmény befogadóképessége az előzetes számítások szerint 42 ezresre nő.
aug. 12
9:57
Bővítik a Puskás Stadiont (Behaviour)
A szerdai Magyarország-Románia barátságos válogatott labdarúgó-mérkőzés másnapján megkezdődik a Puskás Ferenc Stadion lelátójának bővítése, így a létesítmény befogadóképessége az előzetes számítások szerint 42 ezresre nő.
aug. 12
10:27
Kosárlabda: a Bundesligából érkezik Dombóvárra Tory Walker (She)
Ritkán igazol nagy nevet a férfibajnokság élvonalában szereplő Dombóvár, de most ezt tette: megszerezte Tory Walkert, a 30. születésnapját vasárnap ünneplő amerikai magasbedobót.
aug. 12
10:45
Atlétika: egyetlen vértesztet sem végzett az IAAF Afrikában (She)
A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) idén egyetlen vértesztet sem végeztetett el Afrikában.
aug. 12
11:03
Belgium: az Anderlechtnél nem tudnak a Bayern érdeklődéséről (She)
Herman van Holsbeeck, az Anderlecht labdarúgócsapatának sportigazgatója egyelőre pletykának tekinti Juhász Roland átigazolását a Bayern Münchenbe.
aug. 12
11:05
Brescia: Feczesin válogatott lenne, ezért adhatják kölcsön (She)
A bresciaoggi.it hírportál megerősítette, hogy a Serie B-ben szereplő Brescia kölcsönadhatja magyar csatárát, Feczesin Róbertet.
aug. 12
11:21
Ausztria: egy meccsre tiltották el Waltner Róbertet (She)
Az Osztrák Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága egy mérkőzésre tiltotta el Waltner Róbertet.
aug. 12
11:23
Férfi kosárlabda: Walke Károly a Salgótarján vezetőedzője (She)
Miután a korábban kiszemelt szlovák szakember visszamondta a felkérést, sokáig nem lehetett tudni, ki lesz a férfi NB I A-csoportjában újonc salgótarjániak új edzője.
aug. 12
11:39
MLSZ: csütörtökön kezdődik a Puskás Ferenc Stadion bővítése (She)
Elkészültek a legfrissebb statikai vizsgálatok, s ezek ismeretében a Magyarország-Románia barátságos mérkőzés másnapján, csütörtökön 12 órakor megkezdődik a Puskás Ferenc Stadion hónapokkal ezelőtt elhatározott bővítése – adta hírül a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja.
aug. 12
11:42
A románok is a magyar csapatot dicsérik (Infostart)
Szoros mérkőzésre számít a magyar labdarúgó-válogatott edzője a ma esti Románia elleni felkészülési mérkőzésen. Erwin Koeman még nem jelölte ki a magyar kezdőcsapatot, de vélhetően a Babos - Bodnár, Juhász, Vanczák, Bodor - Gera, Dárdai, Hajnal, Tóth, Dzsudzsák - Rudolf összetételben lép pályára. A találkozót a február 8-án Veszprémben brutálisan meggyilkolt román kézilabdázó, Marian Cozma…
aug. 12
12:15
Barcelona: a katalánoknak egy hetük van Fabregas szerződtetésére (She)
A spanyol Barcelonának egy héten belül cselkednie kell, ha valóban meg akarja szerezni az Arsenaltól Cesc Fabregast, a londoniak ugyanis augusztus 18-án BL-selejtezőt játszanak a skót Celtickel, s ezután a spanyol játékos már nem szerepelhetne más csapatban a sorozatban.
aug. 12
12:17
Videó: nézze meg a Ferencváros Vasas elleni győzelmét! (She)
A Ferencváros továbbra is százszázalékos a Ligakupában, miután kedden 2–1-re legyőzte a Vasast az Albert-stadionban. A Ferencvárosnál Rósa Dénes és Igor Pisanjuk volt eredményes, a vendégek szépítő gólját Marton Attila szerezte. Íme, a találkozó összefoglalója!
aug. 12
12:18
Kaká eltévedt Tallinn központjában (Infostart)
Séta közben eltévedt az észt fővárosban Kaká, a brazil labdarúgó válogatott és a Real Madrid középpályása - adta hírül a spanyol média.
aug. 12
12:33
Úszás: Jessicah Schipper világcsúcsot ért el Ausztráliában (She)
Jessicah Schipper világcsúcsot úszott 100 méter női pillangón az ausztráliai Hobarban zajló rövid pályás bajnokságon.
aug. 12
12:35
NOB: a karate és a rögbi az olimpiai programban? (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) végrehajtó bizottsága (vb) csütörtökön dönt arról, melyik két sportágat javasolja felvételre az olimpiai programba az októberi, koppenhágai NOB-ülésen.
aug. 12
12:37
Schalke: próbaidőre szerződtetnék a brazil válogatott Mineirót (She)
Az új Schalke-tréner, Felix Magath szeretné szerződtetni Luciano Carlos da Silvát, művésznevén Mineirót. Egyelőre csak próbaidőről lenne szó, ám ha beválik, hivatalosan is szerződést kötnek vele.
aug. 12
12:39
Óriási! Félárbocra eresztették a zászlókat Schumacher miatt (Behaviour)
Két hét "schumimánia" után csalódottság lett úrrá Michael Schumacher milliós németországi rajongótáborán a hétszeres világbajnok Forma-1-es autóversenyző nagy visszatérésének elmaradása miatt.
aug. 12
12:51
Videó: pofon csattant a macedón válogatott edzésén (She)
Az Európa-bajnok spanyolok elleni felkészülési mérkőzés előtt a macedón válogatott edzése kis híján botrányba fulladt. A gyakorláson részt vevő játékosok apró nézeteltérések után egymásnak estek, és pofon is csattant a felek között. A botrányos jelenetek főszereplői Goran Popov, Goce Sedloski és Ilco Naumoski voltak. Tekintse meg a nem mindennapi edzést!
aug. 12
12:53
NB II: Délczeg Gergely és Fleischhacker Miklós Siófokon (She)
Két játékossal erősítette meg keretét a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő BFC Siófok: Délczeg Gergely a ZTE-től, a korábban az Intergál-DAC-ban szereplő Fleischhacker Miklós pedig Ausztriából igazolt Siófokra.
aug. 12
12:55
Nyíregyháza: Odrobéna a megye egyben folytatja pályafutását (She)
Odrobéna Péter a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei első osztályban szereplő FC Tiszaújvárosban folytatja pályafutását.
aug. 12
13:09
Kvíz: nyerjen jegyet Balzsay vb-címmeccsére! (She)
Játsszon, töltse ki helyesen a Nemzeti Sport Online boxkvízét, és nyerjen jegyeket az augusztus 22-i budapesti gálára! A helyes megfejtők között kisorsolásra kerül 5 darab, 2 fő részére szóló belépőjegy! Sorsolás augusztus 18-án! A nyerteseket e-mailben és telefonon értesítjük.
aug. 12
13:11
NB III: Mico Szmiljanics a Honvédból Sopronba igazolt (She)
Élvonalbeli labdarúgóval erősített a Soproni VSE: Mico Szmiljanics is megállapodott az NB III Bakony-csoportjában szereplő együttes vezetőivel.
aug. 12
13:12
Magyar asztmások világraszóló sikere (Infostart)
Magyar asztmás hegymászók csoportja a Kirgizisztánban található Pamír-hegység 6210 méteres Razdelnaja-csúcsát hódította meg; Zempléni Balázs (21) és Zempléni Szabolcs (23) a saját eddigi magassági rekordjukat 1300 méterrel szárnyalták túl - jelentették be az expedíció budapesti sajtótájékoztatóján.
aug. 12
13:27
Sevcsenko mégsem távozik a Chelsea-től (She)
Nem fogadta el a hazájából érkező ajánlatot Andrij Sevcsenko, az aranylabdás ukrán válogatott futballista az új szezont is a londoni FC Chelsea játékosaként kívánja eltölteni.
aug. 12
13:45
Póker: Phelps után a popdívát is meghívták a kínai pókertornára (She)
A tizennégyszeres olimpiai bajnok amerikai úszóklasszis után Lady Gaga is meghívást kapott az augusztusi pókerversenyre.
aug. 12
13:47
Debrecen: Bíró szeptembertől végezhet teljes értékű munkát (She)
A keresztszalag-szakadást szenvedett Bíró Péter szeptembertől kezdheti el a teljes értékű munkát - adta hírül a Debrecen labdarúgócsapatának hivatalos honlapja.
aug. 12
13:48
Dombi Tibor a Tankcsapdán csápolt (Blikk)
BUDAPEST – Különleges élményben volt része Dombi Tibornak (35), a DVSC-TEVA labdarúgója két korábbi debreceni játékossal, Sándor Tamással (35) és Böőr Zoltánnal (30) ott tombolt a lelátón a húszéves jubileumát ünneplő Tankcsapda zenekar koncertjén.
aug. 12
14:21
Bajnokok Ligája: Kassai Viktor augusztusban mérkőzést vezet (She)
Az MLSZ hivatalos honlapjának híre szerint Kassai Viktor augusztus 17-én vagy 18-án mérkőzést vezet a labdarúgó Bajnokok Ligájában.
aug. 12
14:23
Atlétika: szabályt változtat a nemzetközi szövetség (She)
Szigorított szabályain a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF), s ennek értelmében jövőre már az első rajtnál kiugró versenyző is a kizárás sorsára kerül.
aug. 12
14:25
Bundesliga: a Bayern München nem mondott le Bosingwáról (She)
A Bayern München labdarúgócsapata továbbra sem tett le José Bosingwa megszerzéséről.
aug. 12
14:39
Videó: félpályáról rúgott gólt a holland csatár! (She)
A holland másodosztály hétvégi Haarlem-Veendam (1-6) találkozóján bitang nagy góllal szerzett vezetést a vendégcsapat. A 11. percben Marnix Kolder a félpályáról rúgta kapura a labdát, amely a kapus fölött a hálóba vágódott. Innentől kezdve nem is lehetett megálljt parancsolni a látogatók hengerlésének! Nézze meg a parádés találatot!
aug. 12
14:42
Korlátoznák az idegenlégiósok számát az olasz futballban (Metropol)
Kevesebb idegenlégióst kellene beengedni az olasz futballba, hogy a helyi tehetségek több lehetőséghez jussanak a nemzeti bajnokságban - ezt javasolja az olasz hivatásos labdarúgók szövetsége.
aug. 12
14:57
Válogatott: tekintse meg a szerdai mérkőzések teljes programját! (She)
Tekintse meg a szerdai válogatott mérkőzések teljes programját!
aug. 12
15:03
Cseh László: "erről kiderült, nekem nem elég a győzelemhez" (Behaviour)
Római úszását még nem nézte vissza, a gyomrára ezentúl jobban ügyel, a cápadressz korlátozásától pedig nem tart Cseh László, a vb-n egy ezüst és egy bronzérmet nyert úszó. A szabadság előtt még azt is elmondta: amiatt sem aggódna, ha két Európa-csúcsát törölnék!

Keresés