2009. augusztus 3. hétfő

aug. 3
0:00
Serie B: Varga Roland góljával nyert felkészülési meccset a Brescia (She)
A hét végén az alsóbb osztályú Albiano ellen játszott felkészülési meccset az olasz másodosztályban szereplő Brescia labdarúgócsapata.
aug. 3
0:18
Horvátország: Csizmadia Csabáék két góllal kikaptak (She)
Csizmadia Csabával a soraiban kapott ki 2–0-ra a Slaven Belupo a Cibaliától a horvát bajnokság második fordulójában.
aug. 3
0:22
Tenisz: Bartoli megverte Venus Williamst a stanfordi döntőben (She)
A francia Marion Bartoli nyerte meg a Stanfordban rendezett női tenisztornát, miután három játszmában megverte a második helyen kiemelt amerikai Venus Williamst.
aug. 3
0:54
Béke-kupa: tizenegyesekkel nyert az Aston Villa a döntőben (She)
Az Aston Villa nyerte meg a Béke-kupát, miután a döntőben gól nélküli rendes játékidőt és hosszabbítást követően tizenegyesekkel legyőzte a Juventust.
aug. 3
1:12
Tenisz: Sam Querrey megnyerte a Los Angeles-i torna döntőjét (She)
A hatodik helyen kiemelt Sam Querrey hazai környezetben nyerte meg a Los Angeles-i ATP-torna döntőjét: három játszmában verte meg az ausztrál Carsten Ballt a fináléban.
aug. 3
6:54
"Schumacher a saját szobrát döntögeti" (Infostart)
Bár a Forma-1-nek jót tesz, Michael Schumacher számára igen kockázatos a valenciai futamra tervezett visszatérés - mondta az InfoRádiónak Dávid Sándor szakíró, a Hungaroring sajtófőnöke.
aug. 3
6:57
Hazai sikerek a Soproni Ligában (Metropol)
Az MTK Budapest 2-1-re legyőzte a Fenerbahce otthonában csütörtökön Európa Liga selejtező-mérkőzésen 5-1-es vereséget szenvedett Budapest Honvédot a labdarúgó Soproni Liga 2. fordulójában. Az előző szezont harmadikként záró Szombathelyi Haladás háromgólos vereséget szenvedett a Kaposvár vendégeként, az Újpest - szurkolói nélkül - szintén hazai környezetben nyert 3-1-re a Kecskemét ellen.
aug. 3
7:30
Vizes vb: Rogant összeverték egy szórakozóhelyen (She)
Egy Rómához közeli diszkóban összeverték Markus Rogant, az osztrákok egyik legjobb úszóját, aki a vasárnap véget ért vizes világbajnokságon szerepelt.
aug. 3
7:32
Belgium: gólt szerzett Brüsszelben a teszten lévő Bölcsföldi (She)
Győztes gólt szerzett az Union Saint-Gilloise elleni felkészülési meccsen, így megnőttek az esélyei a szerződésre a belga másodosztályú FC Brusselsnél Bölcsföldi Viktornak.
aug. 3
8:06
Anglia: Alan Shearer nem folytatja a munkát a „szarkáknál”? (She)
Angol lapértesülés szerint Alan Shearer nem folytatja munkáját az élvonalból kieső Newcastle United menedzsereként.
aug. 3
8:24
Magyar válogatott: 4000 forint a legolcsóbb jegy a vb-selejtezőkre (She)
Ma kezdődik a jegyárusítás a Magyarország–Svédország (szeptember 5.), valamint a Magyarország–Portugália (szeptember 9.) válogatott labdarúgó-világbajnoki selejtezőkre a Puskás-stadionba. Erről az mlsz.hu adott tájékoztatást.
aug. 3
8:26
Formula-1: Felipe Massa elutazott Magyarországról (She)
Hétfőn reggel elutazott Magyarországról Felipe Massa brazil Formula–1-es versenyző, aki a Magyar Nagydíj július 25-i időmérő edzésén sérült meg súlyosan.
aug. 3
8:42
Újpest: skót utánpótlás-válogatott játékos igazolt a lilákhoz (She)
Újabb légióssal erősödött az Újpest kerete, a volt skót utánpótlás-válogatott Mark Millar a 2009–2010-es szezont kölcsönben a lila-fehéreknél tölti – olvasható a klub hivatalos honlapján.
aug. 3
8:45
Massa elutazott Budapestről (Metropol)
Hétfőn reggel elutazott Magyarországról Felipe Massa brazil Forma-1-es versenyző, aki a Magyar Nagydíj július 25-i időmérő edzésén sérült meg súlyosan.
aug. 3
9:00
Pápa: lett középpályással erősödhet az újonc kerete (She)
Vadim Zulevs meggyőzte a Pápa szakmai stábját, így a vezetők már a játékos klubjával, a Duagavával egyezkednek a futballista áráról – adta hírül az újonc hivatalos honlapja.
aug. 3
9:21
Hosszú Katinka: „Abba akartam hagyni az úszást” (Metropol)
Gyurta Dániel világbajnoki arannyal, Cseh László pedig egy ezüsttel és egy bronzzal járult hozzá a magyar úszók római éremkollekciójához, a vizes vb magyar felfedezettje - ha úgy tetszik: hősnője -, egyszersmind legeredményesebbje is azonban Hosszú Katinka volt.
aug. 3
9:36
Massa elhagyta a kórházat és hazarepült (Blikk)
A Ferrari pilótája egy hete még súlyos, életveszélyes állapotban volt
aug. 3
9:54
Kosárlabda: Sabáli Balázs és Zseljko Djokics diplomás lett (She)
A Nemzetközi Kosárlabda-szövetség új diplomáját szerezte meg Sabáli Balázs, a Körmend és Zseljko Djokics, a Pécs férfi kosárlabdacsapatának fiatal vezetőedzője.
aug. 3
10:30
Olaszország: svájci válogatott középpályást vinne a Palermo (She)
Továbbra is szeretné megszerezni a Torino svájci válogatott középpályását, Blerimi Dzemailit az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Palermo labdarúgócsapata.
aug. 3
10:32
Profi ökölvívás: Cloud gyakorlatilag kihívta Erdei Zsoltot (She)
Augusztus 28-án végleg berobbanhat a félnehézsúly élvonalába Tavoris Cloud. A veretlen 27 éves bokszoló az IBF betöltetlen világbajnoki címéért indul harcba a sokat megélt Clinton Woods ellen.
aug. 3
10:34
Tenisz: Federer vezeti a ranglistát, nincs változás az élmezőnyben (She)
Továbbra is a svájci Roger Federer vezeti a férfi teniszezők világranglistáját. A közvetlen élmezőnyben nem történt változás, az első hét játékos megőrizte pozícióját, az orosz Nyikolaj Davigyenko pedig egy helyet előrelépve már a nyolcadik helyen áll.
aug. 3
11:24
Tenisz: Szafina továbbra is első, Szávay Ágnes 32. a ranglistán (She)
Továbbra is Dinara Szafina vezeti a női teniszezők világranglistáját. Az orosz hölgy előnye jelentős a második helyen álló amerikai Serena Williamsszel szemben.
aug. 3
11:26
Liverpool: megkezdődtek a tárgyalások Alonso ügyében? (She)
A Times angol lap szerint a Real Madrid és a Liverpool képviselői megkezdték a tárgyalásokat Xabi Alonso átigazolásáról.
aug. 3
11:27
Mától lehet jegyet kapni az őszi vb-selejtezőkre (Metropol)
Az ismert jegyirodák és árusítóhelyek mellett a belepojegy.ibusz.hu internetes oldalon is lehet jegyeket rendelni hétfőtől a szeptember 5-i Magyarország-Svédország, valamint a négy nappal később esedékes Magyarország-Portugália labdarúgó világbajnoki selejtező-mérkőzésekre.
aug. 3
11:28
Női kézilabda BL: a selejtezőben Ungváron lép pályára az FTC (She)
Ungváron játssza a női kézilabda Bajnokok Ligája selejtezőit az FTC-RightPhone csapata.
aug. 3
11:45
Svéd válogatott hokis az Alba Volánban (Metropol)
A székesfehérvári klub hétfői közleménye szerint Oscar Ackerström egy évre kötelezte el magát. A 37 esztendős védő svéd bajnok, hazáján kívül Finnországban, Svájcban és Németországban játszott.
aug. 3
12:00
Jégkorong: svéd válogatott védővel erősített az Alba Volán 19 (She)
Az Alba Volán 19 két hátvéddel erősítette meg keretét, a svéd Oscar Ackerström és a finn Juha Alen is Székesfehérváron folytatja pályafutását – olvasható a klub hivatalos honlapján.
aug. 3
12:02
Ligakupa: kedden játszik a Ferencváros a Nyíregyháza ellen (She)
Az MLSZ versenybizottsága helyt adott a Ferencváros és a Nyíregyháza kérelmének, így a két csapat kedden, 18 órakor csap össze a labdarúgó Ligakupában – adta hírül mindkét klub hivatalos honlapja.
aug. 3
12:18
Premier League: Carragher szerint Owen remek igazolás volt (She)
A korábbi liverpooli csapattárs, Jamie Carragher szerint bölcs döntés volt Michael Owen leigazolása a Manchester Unitedhoz.
aug. 3
12:20
Nyíregyháza: Luis Ramos visszatért a Copa Oróról, és edzett is (She)
Visszatért a Nyíregyháza labdarúgócsapatához Luis Ramos, aki az elmúlt időszakban Honduras válogatottjával szerepelt a Copa Oro sorozaton – adta hírül a szabolcsi klub hivatalos honlapja.
aug. 3
12:22
Sporttörténelem: a MOA felhívása a magyar sport múzeumáért (She)
A Magyar Olimpiai Akadémia tanácsa az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz, a dokumentumot az alábbiakban szöveghűen közöljük.
aug. 3
12:36
Vizes vb: a diszkó szóvivője cáfolja, hogy megverték Rogant (She)
Már beszámoltunk róla, hogy egy Rómához közeli diszkóban összeverték Markus Rogant, az osztrákok egyik legjobb úszóját, aki a vasárnap véget ért vizes világbajnokságon szerepelt. A diszkó tulajdonosa cáfolja a híreket.
aug. 3
12:54
RM Castilla: Szalaiék egy góllal győztek felkészülési meccsen (She)
A Real Madrid Castilla Szalai Ádámmal a kezdőcsapatban 2–1-re legyőzte az U. D. Logronést felkészülési mérkőzésen vasárnap este.
aug. 3
13:30
Soproni Liga: augusztus 26-án pótolják a Haladás-FTC meccset (She)
Az MLSZ versenybizottsága arról tájékoztatta az érintett klubokat, hogy augusztus 26-án pótolják az első fordulóból elhalasztott Haladás–Ferencváros bajnoki labdarúgó-mérkőzést – adta hírül a 100%Fradi hetilap.
aug. 3
13:48
Bundesliga: már a rajtot sem érte meg Lőw Zsolték edzője (She)
Sajtóértesülések szerint hétfőn menesztették Jörn Andersent, a német labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Mainz csapatának vezetőedzőjét.
aug. 3
14:06
MTK: az Internek 150 ezer eurót kell fizetnie Filkor Attiláért (She)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) ítélete szerint az Internazionale nevelési költségtérítést köteles fizetni Filkor Attiláért az MTK-nak. A budapesti klub hivatalos honlapjának közleménye szerint az olasz együttesnek összesen 150 ezer eurót kell átutalnia a kék-fehérek számlájára.
aug. 3
14:45
A Balatonon versenyeztek az SOS-gyermekfalvak lakói (Metropol)
Forró hangulatban zajlott a július 30-án megrendezésre került - a vitorlástársadalom példanélküli összefogásának köszönhető - balatonfüredi nagyhajós SOS-gyermekfalu bajnokság. Szinte az összes, mintegy 200 SOS-gyermekfaluban felnövő gyermek és fiatal élhette át a vitorlázás örömét ezen a napon.
aug. 3
15:18
Lovassport: Kovács Henri jól szerepelt a hétvégén Belgiumban (She)
Kovács Henri jól szerepelt a hétvégén Belgiumban: a beerweldei díjugrató verseny Gold Tour 150 cm-es számában Sassicaia II nevű lovával az összevetésben is hibátlanul lovagolva harmadik helyezést ért el.
aug. 3
15:20
Magyar válogatott: Király is ott van Koeman keretében (She)
A magyar válogatott szövetségi kapitánya, Erwin Koeman kijelölte bő keretét az augusztus 12-i, Románia elleni felkészülési mérkőzésre. A 28 játékos között ott szerepel Király Gábor is, aki 2006 után térhet ismét vissza a nemzeti csapatba.
aug. 3
15:36
Formula-1: Massát az Albert Einstein Kórházba szállítják (She)
A brazil O Globo lap internetes oldala szerint a Magyar Nagydíjon súlyos balesetet szenvedő Felipe Massát a Sao Pauló-i Albert Einstein Kórházba szállítják, ahol két napig megfigyelik.
aug. 3
15:57
Magyar-román meccs Marian Cozma emlékére (Metropol)
Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte 28 játékosból álló bő keretét az augusztus 12-i, Románia elleni, budapesti barátságos mérkőzésre.
aug. 3
16:15
A Williams megvétózta Schumacher tesztelését (Metropol)
A Forma-1-es Williams istálló nem járul hozzá ahhoz, hogy a Magyar Nagydíjon megsérült Felipe Massát helyettesíteni készülő hétszeres világbajnok német Michael Schumacher az Európa Nagydíj előtt tesztelhesse a Ferrari idei versenyautóját.
aug. 3
16:30
Tenisz: Nadal edzője elmondta, a játékos indul Montrealban (She)
Úgy tűnik, Rafael Nadal a korábbi terveknek megfelelően augusztusban már pályára lép Monteralban.
aug. 3
16:48
Horvátország: Ivica Kalinic lett a Hajduk Split új vezetőedzője (She)
Ivica Kalinic vette át a horvát labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Hajduk Split vezetőedzői pozícióját.
aug. 3
17:06
MLSZ: a DVSC miatt biztosan nem lesz Madonna-koncert a Puskás-stadionban (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hétfői közleményben azt írta: semmiképpen sem járul hozzá, hogy az augusztus 22-én sorra kerülő Madonna-koncertet a Puskás Ferenc Stadionban rendezzék meg, ezzel pedig az ügyet lezártnak tekinti.
aug. 3
17:08
Premier League: Szélesi Zoltánra nem tart igényt a Wolverhampton (She)
Nem szerződteti az angol labdarúgó-bajnokság élvonalába (Premier League) visszatérő Wolverhampton Wanderers együttese Szélesi Zoltánt.
aug. 3
17:10
Videó: tánc a szögletzászló körül a holland bajnokin (She)
Hollandiában a hétvégén beindult az első osztályú bajnokság, a Sparta–Twente (0–2) találkozón pedig rögtön egy roppant érdekes jelenetnek lehettek szemtanúi a nézők. A védő úgy „takarított” az egymással viaskodók mellett, hogy még a szögletzászlót is kivette a helyéről! Nézze meg a jelenetet!
aug. 3
17:24
MLSZ: a DVSC miatt biztosan nem lesz Madonna-koncert a Puskás-stadionban (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hétfői közleményben azt írta: semmiképpen sem járul hozzá, hogy az augusztus 22-én sorra kerülő Madonna-koncertet a Puskás Ferenc Stadionban rendezzék meg, ezzel pedig az ügyet lezártnak tekinti.
aug. 3
17:42
Roma: sajtóhírek szerint Alberto Aquilani a Liverpoolé (She)
A Marca című spanyol lap internetes oldala angol forrásokra hivatkozva közli, hogy a Roma középpályása, Alberto Aquilani biztosan a Liverpoolban folytatja pályafutását.
aug. 3
17:44
Videó: nadrágot cserélt a brazil védő, kiállították (She)
Brazíliában nem mindennapi dolog miatt állították ki Vagner Silvát. A Flamengo–Náutico (1–1) találkozón a vendégek középső védőjét azért zavarta le a bíró a gyepről, mert az asszisztens jelentése szerint nadrágot cserélt meccs közben. Nézze meg videón az esetet!

Keresés