2009. augusztus 20. csütörtök

aug. 20
0:00
A BL küszöbén a Debrecen (Blikk)
Bravúros győzelmet aratott a Debrecen Szófiában, így minden esélye megvan, hogy bejusson a Bajnokok Ligájába.
aug. 20
0:12
Tájfutó-vb: cseh és francia győzelem a középtávú döntőben (She)
Kisebb meglepetésre a tavalyi hosszútávú világbajnok, a cseh Dana Brozková diadalmaskodott a hazai rendezésű tájékozódásifutó-világbajnokság középtávú döntőjében Bánkút mellett. A férfiaknál a francia Thierry Gueorgiou megvédte címét, a legjobb hazai versenyzőnek Kovács Ádám bizonyult 26. helyével.
aug. 20
0:16
Videó: így verte meg idegenben a Levszkit a Debrecen (She)
Fantasztikus eredményt ért el Bulgáriában a magyar bajnok Debrecen. A Loki az idegenbeli 2-1-es sikerrel már a Bajnokok Ligája csoportkörének küszöbén toporog! Tekintse meg a magyar csapat ragyogó győzelmét!
aug. 20
0:30
Tenisz: Kim Clijsters három játszmában győzte le Azarenkát (She)
Továbbjutott a belga Kim Clijsters a Torontóban zajló női tenisztorna második fordulójából.
aug. 20
0:34
Blog: Inkább a Madonna? II. Nem: Boci és Cicó (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Szöllősi György, újságíró, aki ezúttal a Debrecen Levszki Szófia elleni győzelméről fejti ki véleményét.
aug. 20
1:06
Videó: kitömték Juhászékat, hátrányban a Panathinaikosz (She)
A Bajnokok Ligája szerdai selejtezőin az Anderlecht járt a legrosszabbul, mert a Lyon otthonában sima, 5-1-es vereséget szenvedett a Juhász Rolanddal felálló belga együttes. A Panathinaikosz hazai pályán maradt alul (2-3) a remek erőkből álló Atlético Madriddal szemben. Tekintse meg a fantasztikus gólokat hozó mérkőzések összefoglalóját!
aug. 20
1:10
Felkészülés: a Barcelona hazai pályán kapott ki a Man. Citytől (She)
Rosszul sikerült Zlatan Ibrahimovic barcelonai debütálása, mivel a katalán csapat hazai pályán 1–0-ra kikapott a Manchester Citytől, így az angol együttes nyerte meg a Joan Gamper-kupát.
aug. 20
1:14
Videó: a Manchester City elrontotta a katalánok ünnepét (She)
Idegenben, a Camp Nouban fricskázta meg a Manchester City a BL-győztes Barcelonát. A Joan Gamper-kupa keretében megrendezett találkozón Martin Petrov góljával 1–0-ra nyertek az angolok. Nézze meg, hogyan vette be a bolgár támadó középpályás a katalánok kapuját!
aug. 20
1:24
BL-selejtező: Mészárosnak borsódzott a háta a lefújás után (She)
Mészáros Norbert, a DVSC-TEVA védője a Levszki Szófia elleni BL-selejtező napján töltötte be 29. életévét, így ő duplán ünnepelhetett a lefújás után.
aug. 20
1:28
BL-selejtező: Még sosem játszottam ilyen fontos meccsen – Rudolf (She)
Rudolf Gergely élete eddigi legfontosabb mérkőzésének nevezte a Levszki Szófia elleni BL-selejtező első felvonását. A Debrecen csatára alaposan kihajtotta magát a bolgár fővárosban.
aug. 20
4:12
Szófiában elért sikerével fél lábbal már a BL-csoportkörében érezheti magát a DVSC (Behaviour)
Idegenben elért sikerével már-már a Bajnokok Ligája csoportkörében érezheti magát a Debrecen labdarúgó csapata. Ott, ahol idestova 14 éve, a Ferencváros 1995-ös emlékezetes menetelése óta nem szerepelt magyar csapat. A Levszki Szófia elleni visszavágót augusztus 25-én tartják a Puskás Ferenc Stadionban, a DVSC reményei szerint negyvenezer szurkoló jelenlétében.
aug. 20
8:00
Tenisz: Nadal és és Hewitt továbbjutott, Roddick kiesett (She)
A Cincinnatiban zajló ATP-torna még nem közölt mérkőzésein Rafa Nadal és Lleyton Hewitt is két szettben győzött a második fordulóban, az ötödik helyen kiemelt Andy Roddick viszont búcsúzöott az egyes küzdelmeitől, miután kikapott Sam Querrytől.
aug. 20
8:18
Tenisz: Ivanovics vereséget szenvedett, Serena Williams nyert (She)
A Torontóban zajló WTA-torna második fordulójában búcsúzott az egyes küzdelmeitől a 11. helyen kiemelt szerb Ana Ivanovics, miután három szettben kikapott a cseh Lucie Safarovától. Az amerikai Serena Williams viszont könnyedén jutott tovább.
aug. 20
9:12
Brazília: Ronaldo nélkül nyert a Corinthians, kikapott a Palmeiras (She)
Nagyüzemben folyik a brazil labdarúgó-bajnokság, vasárnapig minden nap több mérkőzést is játszanak a dél-amerikai pontvadászatban. A szerdai játéknapon a listavezető Palmeiras némi meglepetésre 1–0-s vereséget szenvedett a Coritiba otthonában, így a városi rivális Sao Paulo egy pontra felzárkózott a táblázaton.
aug. 20
9:30
Milan: Huntelaar eltiltás miatt nem játszhat a Siena elleni idénynyitón (She)
Nem léphet pályára a Siena elleni bajnoki nyitányon az AC Milan legújabb szerzeménye, Klaas-Jan Huntelaar.
aug. 20
9:48
Dánia: Roy Carroll Djemba-Djemba csapattársa lett az Odensében (She)
Három évre a dán labdarúgó-bajnokságban szereplő Odenséhez szerződött a Derby Countytól a napokban elváló Roy Carroll. A korábban a Manchester Unitedben is szereplő észak-ír válogatott kapuvédő – szerződése aláírását követően néhány órával – már be is mutatkozott új csapatában, és hibátlanul őrizte az OB kapuját a Midtjylland elleni mérkőzésen (1–0).
aug. 20
9:54
Ismét lecsapott a Tornádó (Metropol)
Másodszor is nyert, és újfent pontozással Kótai Mihály, a szorítóba több, mint három esztendei kihagyás után visszatért ex-világbajnok magyar bokszoló.
aug. 20
10:06
Ligue 1: Sanogo a Saint-Étienne-ben folytatja pályafutását (She)
A francia bajnokságban, a Saint-Étienne együttesében folytatja pályafutását a Boubacar Sanogo, a Werder Bremen labdarúgója.
aug. 20
10:24
Európa-liga: Tekintse meg a 4. selejtezőkör mai meccseit! (She)
Ma rendezik az Európa-liga 4. selejtezőkörének első mérkőzéseit. A visszavágókra augusztus 25-én és 27-én kerül sor. A továbbjutók a csoportkörbe kerülnek, a csoportkör sorsolását 28-án tartják Monacóban. Tekintse meg a mai programot!
aug. 20
10:42
Tottenham: Assou-Ekotto 2013-ig hosszabbított a Hotspurrel (She)
Meghosszabbította szerződését a Tottenham Hotspurrel a klub kameruni labdarúgója, Benoit Assou-Ekotto.
aug. 20
10:44
Videó: nézze meg Tóth Bence MTK elleni győztes gólját! (She)
Tóth Bence góljával a Ferencváros nyerte meg a Ligakupa szerdai rangadóját, az A-csoportban rendezett MTK–FTC találkozót. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját, benne a győztes góllal!
aug. 20
11:18
MotoGP: Aleix Espargaró a Pramac Ducatinál indul két versenyen (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájában szereplő olasz Pramac Ducati istálló hivatalosan is bejelentette, hogy a következő két futamon a spanyol Aleix Espargaró fogja helyettesíteni a finn Mika Kalliót, aki az egészségügyi állapota miatt távolmaradó Casey Stoner kiválása után átült a gyári Ducatira.
aug. 20
11:36
Atlétikai vb: Szabó Attila a 31. hat szám után tízpróbában (She)
Hat szám után a 31. helyen áll Szabó Attila a tízpróbázók versenyében a berlini atlétikai világbajnokságon. Szabó a csütörtök reggel 110 gáton 14.65 másodperccel ért célba, amiért 892 pontot kapott. A versenyzők következő próbája a diszkoszvetés lesz.
aug. 20
11:54
Feyenoord: nem számolnak Makaay-jal, így távozhat a támadó (She)
A holland élvonalban szereplő Feyenoord szakmai stábja nem számol a korábbi 43-szoros holland válogatott csatárral, Roy Makaay-jal, így a támadó távozhat a klubtól.
aug. 20
12:12
Everton: Moyes kirakta Lescottot a csapat keretéből (She)
Az angol labdarúgó bajnokágban szereplő Everton ma este Európa-liga-meccset játszik, ám a csapat menedzsere, David Moyes kirakta a keretből az angol válogatott védőt, Joleon Lescottot. Az ok pedig nem más, mint a játékos viselkedése, akit már jó ideje szeretne leigazolni a Manchester City.
aug. 20
12:14
Olaszország: tovább nő az élvonalbeli klubok adósságállománya (She)
Tovább nő az olasz élvonalbeli klubok adósságállománya, és ez többek között Silvio Berlusconit, az ország miniszterelnökét (egyben az AC Milan tulajdonosát) is aggasztja.
aug. 20
12:16
Lovassport: megkezdődött a kecskeméti kettesfogathajtó-vb (She)
Pontban 10 órakor a brit David Matthews hajtott a díjhajtó négyszögbe, s ezzel megkezdődött a vasárnapig tartó kecskeméti kettesfogatható-világbajnokság.
aug. 20
12:30
F1: a YouTube alapítója támogatja a jövőre debütáló US F1-csapatot (She)
A Formula-1-es világbajnokságban jövőre bemutatkozó US F1-istálló újabb tőkeerős szponzorral erősödött: a YouTube internetes letöltő oldal társalapítója, a multimilliomos Chad Hurley szállt be a projektbe.
aug. 20
12:36
Nem játszanak a békéért (Metropol)
Törölték a brazil labdarúgás két élcsapata, a Corinthians és a Flamengo barátságos meccsét, amelyet hivatalosan palesztin földön tartandó békeeseménynek hirdettek meg.
aug. 20
12:48
Atlétikai vb: Kazi Tamás elődöntőbe jutott 800 méteren (She)
Elképesztő hajrát produkálva Kazi Tamás bejutott a 800 méteres síkfutás elődöntőjébe a berlini atlétikai világbajnokságon.
aug. 20
13:06
Tottenham: Assou-Ekotto 2013-ig hosszabbított a Hotspurrel (She)
Meghosszabbította szerződését a Tottenham Hotspurrel a klub kameruni labdarúgója, Benoit Assou-Ekotto.
aug. 20
13:08
MotoGP: Barbera lesz Jorge Martínez királykategóriás versenyzője (She)
Biztossá vált, hogy az Aspar-csapat jövőre, a MotoGP-ben debütáló alakulatának egyetlen pilótája a spanyol Héctor Barbera lesz. Sokáig úgy volt, hogy a jelenleg is Jorge Martíneznél versenyző Álvaro Bautista ülhet fel a Ducatira, ám az utóbbi a Suzukihoz írt alá.
aug. 20
13:42
BL-selejtező: a Levszki sportigazgatóját nem lepte meg a DVSC (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a bolgár Levszki Szófia vezetőedzője, Ratko Dosztanics többek között csapata hiányzóival indokolta, hogy a Debrecen tegnap este 2–1-re győzött Szófiában a BL-selejtező 4. fordulójának első meccsén. A klubigazgató, Georgi Ivanov szintén a hiányzókkal magyarázta a kudarcot, és kifejtette, nem lepte meg a DVSC játéka.
aug. 20
13:44
Atlétika: tiszta futás volt a férfi 100 méter, hitelesek az eredmények (She)
A Berlinben zajló atlétikai világbajnokság doppingellenes csoportja hivatalosan bejelentette, hogy feldolgozták a férfi 100 méteres síkfutás döntőseitől levett mintákat.
aug. 20
14:00
Argentína: Maradona csak győzelmet tud elképzelni a brazilok ellen (She)
Diego Maradona, az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a szeptember 5-i Argentína–Brazília vb-selejtező kapcsán újságíróknak elmondta, hogy úgy érzi, csapata éhesebb a sikerre, mint Dunga alakulata, és el sem tud képzelni más eredményt, csak a győzelmet.
aug. 20
14:18
Női kézilabda: Herr Orsolya Vácon folytatja a pályafutását (She)
Tóth Tímea, Lucia Uhraková és Temes Bernadett megszerzése után tovább erősödik a Váci NKSE női kézilabdacsapata, miután a Podravkától augusztus elején menesztett magyar válogatott kapus, Herr Orsolya is csatlakozott a keretéhez – írja a handball.hu.
aug. 20
14:36
Újpest FC: Rajczit kórházba szállították, agyrázkódást szenvedett (She)
Meglehetősen szerencsétlenül zárult az Újpest FC mai egymás közötti játéka, ugyanis Rajczi Péter egy ütközés következtében agyrázkódást szenvedett, s rövid időre eszméletét is vesztette.
aug. 20
14:38
BL-selejtező: olvasóink szerint Bodnár volt a legjobb debreceni (She)
A Nemzeti Sport Online olvasói szerint a DVSC-TEVA első gólját szerző Bodnár László volt a debreceni együttes legjobbja a Levszki Szófia ellen 2–1-re megnyert idegenbeli Bajnokok Ligája-selejtezőn.
aug. 20
14:42
Nehéz visszavágó vár a DVSC-re (Metropol)
Herczeg András, a Debrecen labdarúgócsapatának szakvezetője szerint a Levszki felett szerdán, Szófiában aratott 2-1-es győzelem ellenére sem lehet hátradőlni, a labdarúgó Bajnokok Ligája főtáblájára jutásért zajló párharc jövő heti visszavágója nagyon nehéznek ígérkezik.
aug. 20
14:54
Atlétikai vb: Szabó Attila hét szám után a 30. helyen áll (She)
Szabó Attila 43.75 méteres dobással a mezőny első felében végzett a tízpróbázók diszkoszvető számában a berlini atlétikai világbajnokságon. Összetettben a 30. helyen található hét szám után a magyar versenyző, míg az élen az amerikai Trey Hardee áll.
aug. 20
14:56
Liverpool: Simon András a spanyol Córdobában folytatja (She)
A spanyol másodosztályban szereplő Córdoba CF-nél folytatja pályafutását Simon András, a Liverpool 19 éves labdarúgója – adta hírül az andalúziai klub hivatalos weblapja.
aug. 20
15:12
BL-selejtező: jegyárusítás és különvonat a DVSC- Levszki meccsre (She)
A Levszki Szófia ellen 2–1 megnyert szerda esti meccs után ma hajnalban hazaérkezett Bulgáriából a DVSC, közben az augusztus 25-i visszavágóra már lehet jegyeket venni.
aug. 20
15:30
BL-selejtező: Czvitkovics Péter szerint fejben nyerték meg a meccset (She)
Szerda este az egész ország szinte lázban égett a Debrecen BL-selejtezős meccsét várva a Levszki Szófia ellen. A magyar bajnok magabiztos játékkal 2–1-es győzelmet aratott, így már csak karnyújtásnyira van a BL főtáblájától.
aug. 20
15:32
Atlétikai vb: Paula Radcliffe nem indul a maratonin (She)
A brit maratoni futó, Paula Radcliffe nem épült még fel teljesen a sérüléséből, ezért nem indul el a berlini atlétikai világbajnokság 42 kilométeres versenyén.
aug. 20
15:48
Küzdősport: Bárdosi Sándor Európa-bajnok MMA-ban (She)
Bárdosi Sándor lépett elő az egyik főszereplővé a debreceni K1 Magyar Nagydíjon: a birkózásban olimpiai ezüstérmes, szumóban világ- és Európa-bajnok, friss világjátékok-győztes sportoló a késő éjszakába nyúló szerdai küzdősportgálán egy harmadik műfajban, a földharcot is megengedő MMA-rendszerben szerzett Eb-elsőséget.
aug. 20
15:50
BL-selejtező: Bodnár László szerint simább is lehetett volna a meccs (She)
A DVSC a tegnap este 2–1-re megnyert BL-selejtezőn már a 12. percben vezetett a Levszki Szófia ellen, köszönhetően Bodnár László bombagóljának, amelyet több mint 30 méterről lőtt a jobbhátvéd.
aug. 20
16:06
Bayern München: Ribéry nem léphet pályára a Mainz elleni bajnokin (She)
A német Bundesligában szereplő Bayern München nem számíthat francia klasszisára, Franck Ribéryre a Mainz elleni bajnoki mérkőzésen. A labdarúgó közelítőizom-problémái miatt nem futballozhat a hétvégén.
aug. 20
16:24
NBA: letartóztatták a zsákolóbajnok Nate Robinsont (She)
Jogosítvány nélkül vezetett, és emiatt letartóztatták az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő New Yorks Knicks játékosát, Nate Robinsont.
aug. 20
16:26
Fulham: Greening ebben a szezonban Gera csapattársa lesz (She)
A Fulham a 2009–2010-es Premier League-szezonra kölcsönveszi Jonathan Greeninget az angol másodosztályban szereplő West Bromwich Albiontól.
aug. 20
16:42
Diósgyőr: Kovács Zoltán kölcsönbe érkezik Kaposvárról (She)
A Diósgyőr megállapodott a Kaposvárral, így Kovács Zoltán kölcsönjátékosként a miskolci klubhoz került – adta hírül a DVTK honlapja.

Keresés