2009. augusztus 25. kedd

aug. 25
0:12
Spanyolország: otthon tartotta a Bernabéu trófeát a Real Madrid (She)
Otthon tartotta a Santiago Bernabéu trófeát a Real Madrid, miután 4–0 arányban legyőzte (az eredeti tervekben szereplő olasz AC Milan helyett felkért) Rosenborgot. A friss szerzemények közül duplázott a francia Karim Benzema, de betalált Lassana Diarra és Raúl is.
aug. 25
0:16
Videó: gálával nyerte a Bernabéu-kupát a Real Madrid (She)
A Santiago Bernabéu-kupán a Real Madrid ellenfele a norvég Rosenborg volt, és egyben a szenvedő fél szerepe is az északiaknak jutott. A királyiak ugyanis gáláztak - 4-0-ra nyertek, ezzel otthon tartották a trófeát. Nézze meg a gólokat!
aug. 25
2:00
Tenisz: Schnyder és Schiavone is kiesett New Havenben (She)
Az első forduló jelentette a végállomást a svájci Patty Schnyder és az olasz Francesca Schiavone számára a New Haven-i tenisztornán.
aug. 25
2:18
Tenisz: Bagdatisz és Rochus sem élte meg a második kört (She)
A ciprusi Markosz Bagdatisz és belga Christophe Rochus sem tudott túljutni az első fordulón a New Haven-i tenisztornán.
aug. 25
5:06
Ancelottival 100 százalékos a Chelsea (Blikk)
Az angol focicsapat a szuperkupa után már a harmadik bajnokiját nyerte meg
aug. 25
5:08
A BL-be akar jutni a Loki! (Blikk)
Ha túljut ma a Debrecen a Levszkin, akkor ősszel a kontinens sztárklubjait fogadhatja
aug. 25
5:10
Döbbenet: ágyékon rúgta az ellenfél edzőjét (Blikk)
Megdöbbentő: Csertői Aurél (43), a szombathelyiek trénere a vasárnap esti Haladás–Videoton (4-3) NB I-es meccs végén megrúgta a fehérváriak pályaedzőjét, Bódog Tamást (38).
aug. 25
5:12
Interjú Ifjabb Tóth Jánossal (Blikk)
A Janikának becézett pilóta emlékezetes módon ünnepelte 41. születésnapját. A csehországi IRC-versenyen a 74. helyről zárkózott fel a két pontot érő hetedikre.
aug. 25
5:24
Lékó most sem bírta a feszültséget (Behaviour)
Az örményországi üdülőhelyen, Dzsermukban az ukrán Vaszilij Ivancsuk elsőségével fejeződött be a hat versenyből álló Grand Prix-sorozat ötödik tornája. Az örmények legendás világbajnoka, Tigran Petroszjan születésének 80. évfordulója alkalmából a viadal a sakkozás kilencedik világelsőjének nevét viselte. A szervezők nemes gesztusként meghívták a versenyre a szerb (jugoszláv) sakkozás élő…
aug. 25
5:26
Badoer betlije után mindenki magát ajánlja a Ferrarinál (Behaviour)
A valenciai utcai pályán feltámadt halódó poraiból a Brawn GP – győzelem, igaz, Button helyett Barrichello lett az első –, míg legnagyobb ellenlábasa, a Red Bull totális csődöt jelentett, miután pont nélkül távozott az Európa Nagydíjról. A Ferrarinál viszont a futam leintése óta égnek a telefonvonalak: mindenki magát ajánlja a betliző Luca Badoer helyett.
aug. 25
7:42
Ferencváros: Adnan Ahmedre műtét várhat, Megyeri Balázs visszatért (She)
Műtét várhat Adnan Ahmedre. A Ferencváros 25 esztendős pakisztáni középpályása egy hete, az MTK elleni Ligakupa-mérkőzésen (1–0) sérült meg, s az orvosok a keresztszalagján MRI-vizsgálatot végeznek.
aug. 25
8:00
Kerékpár: Vinokurov visszatér, rajthoz áll a Vueltán (She)
Visszatér Alekszandr Vinokurov: a korábban doppingbotrányáról elhíresült kerékpáros az Astana csapat tagjaként áll rajthoz a szombaton kezdődő Spanyol körversenyen, a Vueltán.
aug. 25
8:02
Tenisz: az első kiemelt Kuznyecova sikerrel vette az első fordulót (She)
Győzelemmel kezdett a 600 ezer dollár összdíjazású New Haven-i WTA-tornán az első kiemelt Szvetlana Kuznyecova. Az orosz klasszis a kínai Cseng Csiét verte meg három szettben, 6:1, 6:7, 6:4-re.
aug. 25
8:36
Labdarúgás: kirabolták Mészáros István FIFA-játékvezetőt (She)
Kirabolták Mészáros István FIFA-játékvezetőt. A portugáliai Vila Realban megrendezett múlt heti strandlabdarúgó Euroliga-szuperdöntőről hazatérő bíró autóját egy benzinkútnál törték fel.
aug. 25
8:42
Kétmilliárd a tét a Loki számára a BL-ben (Infostart)
Karnyújtásnyira van a Bajnokok Ligája főtáblájától és az ezzel járó közel kétmilliárd forinttól a Debrecen labdarúgó-csapata. A hajdúsági együttes kedden este egygólos előnyből fogadja a Levszki Szófiát a Puskás Stadionban, és ha továbbjut, a Ferencváros 1995-ös bravúrja után ismét magyar alakulat szerepel a sztárcsapatok között.
aug. 25
8:54
Lombard Pápa: Dlusztust két mérkőzésre tiltották el (She)
A klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a Győri ETO elleni szombati bajnokin könyöklés miatt kiállított Dlusztus Andrást két mérkőzésre tiltották el.
aug. 25
8:56
Jégkorong: hat játékos igazolt a Miskolci Jegesmedvékhez (She)
A klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint hat jégkorongozóval bővült az élvonalbeli Miskolci Jegesmedvék kerete.
aug. 25
9:12
Serie A: a Milan szerződtetné Julien Faubert-t (She)
A France Football információi szerint az AC Milan szívesen elcserélné Massimo Oddót a West Ham United francia középpályására, Julien Faubert-re.
aug. 25
9:30
Premier League: az Everton orosz válogatottat szerződtetett (She)
Hivatalossá vált, hogy Dinijar Biljaletdinov, a Lokomotiv Moszkva orosz labdarúgója az Evertonban folytatja a pályafutását.
aug. 25
9:48
Bajnokok Ligája: a keddi selejtezők programja (She)
Ma este öt csapat biztosítja helyét a Bajnokok Ligája főtábláján, Európa 32 legjobb klubcsapata között. Számunkra természetesen a Debrecen–Levszki Szófia mérkőzés a legfontosabb a selejtezők közül: a Loki idegenben kiharcolt előnnyel várja a visszavágót.
aug. 25
9:54
Massa-sisak Barrichellón (Blikk)
VALENCIA – Egy hónapja Rubens Barrichello (37) szorított Felipe Massáért (28), ezúttal pedig a Ferrari pilótája izgult honfitársáért.
aug. 25
10:06
Gyász: elhunyt Toni Sailer, az osztrákok legendás síelője (She)
Hetvenhárom éves korában elhunyt Toni Sailer, az osztrákok legendás síelője.
aug. 25
10:12
Elhunyt az osztrákok legendás síelője (Metropol)
Hetvenhárom éves korában elhunyt Toni Sailer, az osztrákok legendás síelője. Sailer volt az első olyan sportoló, aki egy olimpián versenyágának valamennyi számát megnyerte.
aug. 25
10:24
BL-selejtező: Leandro és Rudolf is felépült, játszhatnak este (She)
Jó hír a magyar drukkereknek: a korábban kisebb sérüléssel bajlódó Leandro és Rudolf Gergely felépült, így mindkét játékos pályára léphet a Levszki Szófia elleni Bajnokok Ligája-selejtezőn – olvasható a magyar bajnok hivatalos honlapján.
aug. 25
10:30
BL-győztes csatárt igazol az Újpest? (Blikk)
BUDAPEST — Bajnokok Ligája győztes csatárral kíván erősíteni az Újpest labdarúgócsapata.
aug. 25
10:32
Ők a Debrecenre fogadnak (Blikk)
BUDAPEST – A Ferencváros labdarúgócsapatának 1995. augusztus 23-án sikerült az, amihez a Debrecennek már csak egy lépés hiányzik. Az FTC a belga Anderlechtet idegenben győzte le 1-0-ra, majd a visszavágón 1-1-et játszott és bejutott a Bajnokok Ligája csoportküzdelmeibe.
aug. 25
10:42
NBA: elvonókúrán a 2008-as draft második választottja? (She)
Az AP hírügynökség beszámolója szerint egy houstoni rehabilitációs központba „vonult be” Michael Beasley, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 2008-as játékosbörzéjének második választottja.
aug. 25
10:44
Blog: Inkább a Madonna? III. - HAJ-RÁ, LOKI! (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Szöllősi György újságíró, aki ezúttal a Debrecen Levszki Szófia elleni BL-selejtezőjéről fejti ki a véleményét.
aug. 25
11:18
Manchester United: Vidics tagadja, hogy elhagyná a klubot (She)
A Manchester United szerb védője, Nemanja Vidics határozottan cáfolta azokat a híreket, melyek szerint elhagyná az angol klubot és a Barcelonába szerződne. Az előző szezon legjobbjának megválasztott játékos elmondta, hogy jól érzi magát jelenlegi csapatában.
aug. 25
11:36
Kecskemét: húzódása miatt Szavics kihagyja a mai Ligakupa-mérkőzést (She)
A klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint Vladan Szavics, a Kecskemét szerb középpályása kénytelen kihagyni az MTK elleni mai Ligakupa-találkozót.
aug. 25
11:38
BL-selejtező: egy órán belül elfogyhatnak a jegyek, telt ház lesz (She)
A helyszínről származó információink szerint egy órán belül minden jegy elfogy a ma esti Debrecen–Levszki Szófia Bajnokok Ligája-selejtezőre.
aug. 25
11:42
Alig lehet már jegyet kapni a ma esti BL-selejtezőre (Metropol)
Már csak körülbelül kétezer jegy vár gazdára a 20:45 órakor kezdődő Debrecen-Levszki Szófia labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező visszavágóra, melyen így minden bizonnyal - a lehetőségekhez mérten - megtelik a Puskás Ferenc Stadion.
aug. 25
11:54
Ökölvívás: halálbüntetést kaphatnak a világbajnok gyilkosai (She)
Valószínűleg halálbüntetést kapnak majd a négyszeres profi bokszvilágbajnok Vernon Forrest gyilkosai.
aug. 25
11:56
Hansa Rostock: magyar tehetség próbajátékon az északiaknál (She)
A német másodosztályban szereplő Hansa Rostocknál szerepel próbajátékon Margitics Andor, a Vác tehetséges játékosa – olvasható az északnémet klub hivatalos honlapján.
aug. 25
12:18
Varga a legjobb 12 között (Metropol)
A könnyűsúlyú egypárok között versenyző Varga Tamás megnyerve keddi reményfutamát bejutott a középdöntőbe, azaz a legjobb 12 közé a poznani evezős világbajnokságon.
aug. 25
12:30
Evezős-vb: Varga megnyerte a reményfutamot, ott van a legjobb 12 között (She)
A könnyűsúlyú egypárok között versenyző Varga Tamás megnyerte a keddi reményfutamát és bejutott a középdöntőbe, azaz a legjobb 12 közé a poznani evezős-világbajnokságon.
aug. 25
12:32
Milan: Maldini szerint lélektanilag is fontos lenne legyőzni az Intert (She)
Az előző szezon végén visszavonuló Paolo Maldini úgy véli, hogy ha korábbi csapata, az AC Milan legyőzi az Intert az olasz labdarúgó-bajnokság 2. fordulójának hétvégi rangadóján, akkor az nagy lökést adhat a piros-feketéknek, és jó esélyük lesz a bajnoki címre.
aug. 25
12:48
Liverpool: Némethet kölcsönadták az AEK-nak - hivatalos (She)
A Liverpool honlapja hivatalosan is bejelentette, hogy a klub egy évre kölcsönadja Németh Krisztiánt a görög AEK Athénnak.
aug. 25
13:24
MotoGP: Jorge Lorenzo 2010-ben is marad a Yamahánál (She)
Hosszú hetek spekulációi után kedd délelőtt hivatalosan is bejelentette a gyorsaságimotoros-világbajnokság MotoGP-kategóriájában szereplő Yamaha-istálló, hogy Jorge Lorenzo újabb egy évre aláírt hozzájuk. Ennek értelmében a spanyol versenyző 2010-ben is Valentino Rossi csapattársa lesz.
aug. 25
13:26
Ligakupa: ma három mérkőzéssel folytatódik a sorozat (She)
Három mérkőzést rendeznek ma a labdarúgó Ligakupa 5. fordulójában.
aug. 25
13:42
BL-selejtező: minden jegy elkelt a Debrecen-Levszki mérkőzésre (She)
Minden jegy elkelt, így telt ház, azaz 32 ezer ember előtt léphet pályára ma 20.45 órakor a Debrecen a bolgár Levszki Szófia elleni Bajnokok Ligája-selejtező visszavágóján a Puskás Ferenc Stadionban.
aug. 25
13:44
AEK Athén: Németh bajnoki címhez akarja segíteni új csapatát (She)
Amint arról már beszámoltunk, Németh Krisztián, a Liverpool magyar légiósa egy évig kölcsönben a görög AEK Athénben folytatja pályafutását. A tehetséges magyar csatár azzal a céllal érkezik Görögországba, hogy bajnoki címet nyerjen.
aug. 25
13:48
Németh Krisztiánt kölcsönadta a Liverpool (Infostart)
A Liverpool két magyar labdarúgóját is kölcsönadta: Németh Krisztián a görög élvonalban szereplő AEK Athén, Simon András pedig a spanyol másodosztályú Cordoba csapatánál folytatja pályafutását.
aug. 25
13:48
Teltház előtt játszik a Debrecen (Metropol)
Minden jegy elkelt, így 32 ezer ember előtt léphet pályára a Debrecen a bolgár Levszki Szófia elleni Bajnokok Ligája-selejtező visszavágón a Puskás Ferenc Stadionban kedden, 20:45 órakor.
aug. 25
13:48
Teltház előtt játszhat a Debrecen (Behaviour)
Minden jegy elkelt, így teltház, azaz 32 ezer ember előtt léphet pályára a Debrecen a bolgár Levszki Szófia elleni Bajnokok Ligája-selejtező visszavágón a Puskás Ferenc Stadionban kedden, 20:45 órakor.
aug. 25
13:50
Teltház előtt harcolhatja ki a BL-főtáblát a Loki (Infostart)
Minden jegy elkelt, így teltház, 32 ezer ember előtt léphet pályára a Debrecen a bolgár Levszki Szófia elleni Bajnokok Ligája-selejtező visszavágón a Puskás Ferenc Stadionban ma este 20:45 órakor.
aug. 25
14:00
Aston Villa: a klub ajánlatot tett a Portsmouthnak Distinért (She)
A Skysports információi szerint az Aston Villa ajánlatot tett a Portsmouthnak francia középhátvédje, Sylvain Distin megvásárlására.
aug. 25
14:02
Motorsport: a hétvégén újra hazánkba látogat a FIA GT-sorozat (She)
A hétvégén ismét felbőgnek a motorok a Hungaroringen, ezúttal a FIA GT-világsorozat látogat a magyar pályára.
aug. 25
14:18
Osasuna: spanyol középpályással erősítettek Vadóczék (She)
A spanyol élvonalbeli Osasuna labdarúgócsapata megvásárolta Javier Camunas Gallegót a Recreativo Huelvától.
aug. 25
14:20
Újpest: megérkezett a világbajnoki ezüstérmes Carsten Jancker (She)
A Nemzeti Sport információi szerint megérkezett Újpestre Carsten Jancker, a korábbi 33-szoros német válogatott csatár.

Keresés