2009. augusztus 16. vasárnap

aug. 16
0:12
Olasz Kupa: Koman csapata tizenegyesrúgások után búcsúzott (She)
Koman Vladimir csapata, az élvonalbeli Bari meglepetésre kiesett az Olasz Kupa harmadik fordulójában. A Barit a másodosztályban szereplő Empoli búcsúztatta tizenegyesekkel. A magyar középpályás kezdőként 58 percet játszott a mérkőzésen.
aug. 16
0:16
Videó: íme, Lisztes Krisztián Ferencvárosnak lőtt szabadrúgásgólja! (She)
A Ferencváros hazai pályán 11-es döntetlent játszott a Paks ellen a Soproni Liga 4. fordulójának szombati mérkőzésén. A találkozón James Ashmore találatával vezetett az FTC, a paksiak egyenlítő gólját pedig az egykori ferencvárosi kedvenc, Lisztes Krisztián szerezte egy gyönyörű szabadrúgásból. Nézze meg a találkozó összefoglalóját videón!
aug. 16
1:06
Felkészülés: Benzema és Sneijder góljával verte meg a Real Madrid a Sociedadot (She)
Felkészülési mérkőzésen Karim Benzema és Wesley Sneijder góljával 2–0-s győzelmet aratott a Real Madrid a Real Sociedad ellen.
aug. 16
4:48
Győzelemmel hangolt a Loki (Blikk)
Csak a gyenge helyzetkihasználásuk miatt keseregtek a debreceni focisták.
aug. 16
4:52
Klub nélkül a gólkirály (Blikk)
GYŐR — A legutóbbi gólkirály nélkül kezdődött el az idei focibajnokság.
aug. 16
4:56
AranyKOVÁCS (Blikk)
A huszonötödik világbajnoki sikerét ünnepelte tegnap a kajakkirálynő.
aug. 16
5:00
Ver Aubéli Ottó is bekeményített (Blikk)
Bárdosi Sándor (32) sikerein felbuzdulva újabb birkózó tesz kísérletet arra, hogy a világ talán legkeményebb küzdősportágazatában, az MMA-ban is kipróbálja magát.
aug. 16
5:04
Talmát ünnepelték a rajongók (Blikk)
Felkérték a brnói futam népszerűsítésére a rendezők.
aug. 16
5:27
Kajak-kenu vb - Egy kivételével minden magyar egység ott van a kétszázas finálékban! (Behaviour)
Csak a kenu egyesek versenyében érdekelt Horváth Gábor nem tudta beverekedni magát a vasárnapi döntőbe 200 m-en a kanadai Dartmouth-ban zajló kajak-kenu világbajnokságon, a többi nyolc számban lesz magyar hajó a fináléban.
aug. 16
7:42
Tenisz: Szávay a szabadkártyás Tetreault ellen kezd Torontóban (She)
Szávay Ágnes a szabadkártyával induló, hazai közönség előtt szereplő Valerie Tetreault ellen kezd a hétfőn rajtoló kétmillió dollár összdíjazású torontói keménypályás női tenisztornán.
aug. 16
8:00
Tenisz: Szafina könnyedén, Jankovics nehezen jutott döntőbe (She)
A Cincinnatiban zajló WTA-torna elődöntőjében az első helyen kiemelt orosz Dinara Szafina nagyon simán, két szettben búcsúztatta a korábban többek között Szávay Ágnest is kiejtő olasz Flavuia Pennettát. Szafina ellenfele a döntőben a szerb Jelen Jankovics lesz.
aug. 16
8:36
Tenisz: Del Potro lesz Murray ellenfele a döntőben Montrealban (She)
A montreali ATP-torna döntőjében a négy között az amerikai Andy Roddickot búcsúztató argentin Juan Martín del Potro találkozik majd a brit Andy Murrayvel.
aug. 16
9:18
Labdarúgó NB I: továbbra is veretlen a listavezető Videoton (Metropol)
A labdarúgó Soproni Liga 4. fordulójában Videoton FC- Honvéd 2-0, Ferencváros-Paksi FC 1-1, Kecskeméti TE- Vasas 5-1, Győri ETO-Diósgyőri VTK 3-1, MTK Budapest-ZTE FC 1-0, Kaposvár-Nyíregyháza 1-1
aug. 16
9:20
Fabregast hétfőn jelentik be Milánóban (Metropol)
Szombati olasz sajtóértesülés (UnoNotizie.it) szerint az AC Milan labdarúgócsapatánál hétfőn jelentik be a legnagyobb nyári igazolás, a spanyol Cesc Fabregas megszerzését.
aug. 16
9:48
Férfi kosárlabda: Primoz Brezec újra az NBA-ben pattogtat (She)
A szlovén Primoz Brezec egy év kitérő után ismét az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szerepel, miután a Philadelphia 76-ershez szerződött.
aug. 16
9:50
Női kézilabda: 19 éves tehetséget igazolt a DVSC-Aquaticum (She)
A DVSC-Aquaticum hároméves szerződést kötött Pácz Viktóriával.
aug. 16
10:24
MotoGP: Lorenzo volt a leggyorsabb, Talmácsi Gábor ismét 17. (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Cseh Nagydíján a királykategória bemelegítő edzésén Talmácsi Gábor – akárcsak a tegnapi időmérőn – a 17. helyen végzett. A leggyorsabb a spanyol Jorge Lorenzo volt.
aug. 16
10:42
Ökölvívás: Roy Jones bokszleckét adott Jeff Lacynek (She)
Fantasztikus formát mutatott a legendás Roy Jones szombat este az amerikai Biloxiban vívott ökölvívó-mérkőzésén. A 40 éves klasszis gyakorlatilag leiskolázta a korábbi nagyközépsúlyú világbajnok Jeff Lacyt.
aug. 16
11:00
MLS: Beckhamet a 17. percben kiállították, a Galaxy kikapott (She)
Rossz napja volt az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő Los Angeles Galaxy együttesének szombaton, miután hazai pályán simán kikapott a Seattle Sounders együttesétől, és a bajnoki találkozón kiállították legnagyobb sztárját, David Beckhamet.
aug. 16
11:18
Atlétikai vb: Márton Anita nem jutott tovább női súlylökésben (She)
Márton Anita kiesett vasárnap a női súlylökés selejtezőjében a berlini atlétikai világbajnokságon.
aug. 16
11:42
Roy Jones Jr. könnyen nyert (Infostart)
A 40 éves Roy Jones Jr. közönségszórakoztató ökölvívással legyőzte Jeff Laceyt, s ezzel megszerezte a Boksz Világszervezet (WBO) észak-amerikai bajnoki címét szombaton, Biloxiban.
aug. 16
12:12
F1: jövőre egy órával korábban kezdődik a Malajziai Nagydíj (She)
Bernie Ecclestone megegyezett a Malajziai Nagydíj szervezőivel, hogy a 2010-es F1-es futam az ideinél egy órával korábban, helyi idő szerint délután négykor kezdődjön, elkerülve az idén tapasztalt problémákat.
aug. 16
12:14
Premjer-liga: Huszti betalált, a Zenit 0-2-ről fordított (She)
A Zenit már a 12. percben kétgólos hátrányba került az Amkar Perm otthonában, végül mégis 4–2-re megnyerte az orosz labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) 18. fordulójának nyitómérkőzését. A szentpéterváriaknál a meccset végigjátszó Huszti Szabolcs a 33. percben tizenegyest hibázott, az 53. percben viszont az ő találatával vette át a vezetést csapata.
aug. 16
12:30
MotoGP: Nicolás Terol nyert a nyolcadliteresek között Brnóban (She)
Az Apriliával versenyző spanyol Nicolás Terol nyerte meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság Cseh Nagydíját a 125 kcm-es géposztályban.
aug. 16
13:06
Premjer-liga: Németh Norbert nélkül nyert hazai pályán a Tomszk (She)
A Tom Tomszk a szerb Djordje Jokics 90. percben lőtt góljával nyert a Kubany Krasznodar ellen az orosz labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában. A hazaiaknál Németh Norbert nem kapott lehetőséget.
aug. 16
13:24
MotoGP: Simoncelli nyert, Németh Balázs pontot szerzett (She)
Marco Simoncelli nyerte meg a Cseh Nagydíjat a gyorsaságimotoros-világbajnokság 250 kcm-es kategóriájában. A sérülése után visszatérő Németh Balázs a 14. helyen végzett, s ezzel először szerzett pontot. Tóth Imre a 17. helyen ért célba.
aug. 16
13:42
Anglia: Figo, Nedved és Vieira az angol negyedosztályban? (She)
Angol lapértesülések szerint Sven-Göran Eriksson, az angol labdarúgó-válogatott korábbi, az angol negyedosztályú Notts County jelenlegi edzője örömmel látná csapatában Luís Figót, Pavel Nedvedet és Patrick Vieirát.
aug. 16
13:44
Atlétikai vb: „kibuktatták" a 800 címvédőjét, Semenya megsérült (She)
Könnyen elképzelhető, hogy két esélyest ki lehet húzni a listáról a női 800 méteres síkfutásban a berlini atlétikai világbajnokságon. A kenyai címvédő, Janeth Jepkosgei bukott a futamában, miután összeakadt riválisával, Caster Semenyával.
aug. 16
13:48
Németh Balázs két pontot szerzett Brnóban (Infostart)
Németh Balázs a két pontot érő 14. helyen ért célba a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Cseh Nagydíján, a 250 kcm-es kategória versenyében.
aug. 16
14:00
Jégkorong: Berta Ákos a Vasas Budapest Starsban folytatja (She)
Berta Ákos, az UTE csatára nem tudott megegyezni a folytatásról a lila-fehérekkel, és a Vasas Budapest Starsban folytatja pályafutását.
aug. 16
14:18
Belgium: Szélesi próbajátékon vesz részt az FC Bruges-nél (She)
Belga sajtóértesülések szerint Szélesi Zoltán, a magyar válogatott hátvédje próbajátékon vesz részt a belga FC Bruges-nél.
aug. 16
14:20
Atlétikai vb: Kanyiszkina megvédte a címét 20 km-es gyaloglásban (She)
Az olimpiai bajnok orosz Olga Kanyiszkina megvédte a címét női 20 km-es gyaloglásban a berlini atlétikai világbajnokságon.
aug. 16
14:36
Kajak-kenu vb: Kovács Katalin 500 méteren is győzött (She)
A kanadai Dartmouthban zajló kajak-kenu világbajnokság 500 méteres döntői során Kovács Katalin nyerte meg a női kajak egyesek versenyét.
aug. 16
14:38
Kajak-kenu vb: kanadai, német és fehérorosz arany kezdésként (She)
A kanadai Dartmouthban zajló kajak-kenu világbajnokság 500 méteres döntői során a német Ronald Rauhe győzött a kajakosoknál, a fehérorosz Dzianisz Harazsa pedig a kenusoknál, míg az elsőként megrendezett női kenu párosban kanadai aranyérem született.
aug. 16
14:40
Eredivisie: Dzsudzsák két hatalmas gólt lőtt az Ajax ellen (She)
Dzsudzsák Balázs két gyönyörű szabadrúgásgólt lőtt, valamint egy gólpasszt is kiosztott a holland labdarúgó-bajnokság 3. fordulójának rangadóján, amelyen a PSV hazai pályán 4–3-ra legyőzte az Ajaxot.
aug. 16
14:42
A magyar hölgyek hat aranyat nyertek a kajakvébén (Infostart)
Aranyérmes lett Kovács Katalin 500 méteren a kanadai kajak-kenu világbajnokságon. Győzött a Szabó Gabriella, Kozák Danuta kajak kettes is is 500 méteren. A 200-as távon Janics Natasa nyerte az egyest, a Kovács, Janics kettős a párost. A magyar nők két nap alatt hat aranyérmet nyertek. Három arany született egyesben, kettő párosban, egy pedig a négyesben. Minden számban érmet szereztek.
aug. 16
14:42
Marosi és a csapat aranyérmes az öttusa VB-n (Metropol)
Marosi Ádám és a magyar csapat aranyérmet nyert szombaton a londoni öttusa-világbajnokság férfi hagyományos versenyében.
aug. 16
14:44
Dzsudzsák két góllal segítette a PSV-t az Ajax legyőzéséhez - videóval (Infostart)
Dzsudzsák Balázs főszerepet vállalt az Ajax legyőzésében a holland bajnokság hétvégi fordulójában. A magyar válogatott szélső két gólt is szerzett.
aug. 16
14:54
Kajak-kenu vb: ezüstérmes lett a Kammerer, Kucsera kajak páros (She)
A kanadai Dartmouthban zajló kajak-kenu világbajnokság 500 méteres döntői során ezüstérmes lett a Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor összeállítású magyar kajak páros.
aug. 16
15:00
Kovács Katalin 500 m-en is aranyérmes (Metropol)
Kovács Katalin aranyérmet nyert a női kajakosok 500 m egyes számában a kanadai Dartmouth-ban zajló kajak-kenu világbajnokság vasárnapi versenynapján.
aug. 16
15:12
Kajak-kenu vb: a hatodik helyen zárt a Széles, Varga kenu páros (She)
A kanadai Dartmouthban zajló kajak-kenu világbajnokság 500 méteres döntői során a hatodik helyen végzett a Széles Gábor, Varga Dávid összeállítású újonc kenu párosunk.
aug. 16
15:14
MotoGP: Lorenzo bukása után Rossi simán nyert, Talmácsi 13. (She)
Valentino Rossi nyerte meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság Cseh Nagydíját a királykategóriában, Dani Pedrosa és Toni Elias előtt. Talmácsi Gábor a 13. lett, így 3 pontot szerzett.
aug. 16
15:16
Öttusa vb: a vívásban remeklő Cseh Krisztina második a vívás után (She)
A magyarok közül Cseh Krisztina vívott a legjobban vasárnap a londoni öttusa-világbajnokság női hagyományos versenyében.
aug. 16
15:18
Talmácsi Gábor a 13. helyen végzett Brnóban (Infostart)
Talmácsi Gábor a 13., utolsó helyen ért célba a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Cseh Nagydíján, a MotoGP-ben.
aug. 16
15:18
Dzsudzsák lefocizta az Ajaxot (Metropol)
Dzsudzsák Balázs kiemelkedő játékával a PSV Eindhoven nagy csatában, 4-3-ra legyőzte az ősi rivális Ajax Amsterdam együttesét a holland labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában, vasárnap.
aug. 16
15:30
Kajak-kenu vb: aranyérmes lett a Kozák, Szabó páros is (She)
A kanadai Dartmouthban zajló kajak-kenu világbajnokság 500 méteres döntői során újabb arannyal bővült a magyar küldöttség éremgyűjteménye, miután a Kozák Danuta, Szabó Gabriella Európa-bajnok páros nyerte meg a finálét.
aug. 16
15:32
Videó: nézze meg Huszti Szabolcs Amkar Permnek lőtt gólját! (She)
Huszti Szabolcs csapata, a Zenit idegenben győzött 4–2-re az Amkar Perm ellen az orosz labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) 18. fordulójában. A magyar válogatott középpályás a találkozón 11-est hibázott, majd gólt lőtt.
aug. 16
15:34
Kajak-kenu vb: Gyertyános Gergely nyolcadik lett K-1 200-on (She)
A kanadai Dartmouthban zajló kajak-kenu világbajnokság 200 méteres döntői során a nyolcadik helyen zárt K–1-ben Gyertyános Gergely.
aug. 16
15:36
Talmácsi utolsó helyen ért célba a Cseh Nagydíjon (Metropol)
Talmácsi Gábor a 13., utolsó helyen ért célba a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Cseh Nagydíján, a MotoGP-ben.
aug. 16
15:38
Két arany és egy ezüst 500 m-en (Metropol)
A kajakos Kovács Katalin és a Szabó Gabriella, Kozák Danuta kajakos duó arany-, míg a férfiak hasonló számában versenyző Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor kettős ezüstérmet nyert a kanadai Dartmouth-ban zajló kajak-kenu világbajnokság utolsó, vasárnapi versenynapján.

Keresés