2009. augusztus 30. vasárnap

aug. 30
0:03
Primera División: a Zaragoza nyerte meg az újoncok csatáját (She)
A Zaragoza Ángel Javier Arizmendi 74. percben szerzett góljával megnyerte a Tenerife elleni bajnokit a Primera División első fordulójában szombat este.
aug. 30
0:21
Ferencváros: Davison pozíciója veszélybe került? (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint Bobby Davison helye veszélybe került a Ferencváros vezetőedzői posztján, és elképzelhető, hogy a kéthetes bajnoki szünet után már nem ő irányítja a zöld-fehéreket.
aug. 30
5:18
Rudolf betartotta szavát (Blikk)
DEBRECEN – A Bajnokok Ligája selejtezője után az NB I-ben is parádézott a DVSC-TEVA focicsapata. A hét közben a BL főtáblájára jutó Loki 3-1-re győzte le a rivális Nyíregyházát.
aug. 30
5:20
Erwin Koeman: Most bennünket üldöznek (Blikk)
BUDAPEST — Erwin Koeman (47), a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya hosszú távra tervezhet. Két évre – s ha eljutunk a 2012-es EB-re, háromra – hosszabbították meg a szerződését. A holland szakember azonban most szeptember 5-i, Svédország, majd a 9-i, Portugália elleni világbaj-Portugália elleni világbajnoki selejtezőre koncentrál.
aug. 30
7:33
Egyiptom: volt francia kapitány lesz a Zamalek edzője (She)
A korábbi francia szövetségi kapitány, Henri Michel lesz az egyiptomi Zamalek labdarúgócsapatának vezetőedzője, a tréner korábban már irányította a gárdát.
aug. 30
8:27
AC Milan: Gattuso valószínűleg két hétig nem játszhat (She)
Az Internazionale elleni városi rangadón (0-4) megsérült Gennaro Gattuso valószínűleg két hétig lesz harcképtelen.
aug. 30
9:18
Nehezen nyert a Real Madrid az idénynyitón (Behaviour)
Az új világsztárokkal felvonuló Real Madrid nagy csatában, egy góllal nyert a Deportivo La Coruna ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság első fordulójának nyitómérkőzésén. A szombati összecsapáson a jamaicai csodafutó, Usian Bolt végezte el a kezdőrúgást. A meccsen végig a hazaiak voltak előnyben, ám a Deportivo rendre kiegyenlített, aztán a 60. percben Diarra adta meg a kegyelemdöfést a vendégeknek.
aug. 30
9:20
AC Milan-Internazionale 0-4 (Behaviour)
A címvédő Internazionale fölényesen, 4-0-ra nyert az AC Milan ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 2. fordulójának szombat esti rangadóján. Gattuso kiállítása miatt az AC Milan a 41. perctől tíz emberrel játszott.
aug. 30
9:36
Talmácsi a 17. helyről rajtol (Metropol)
Talmácsi Gábor a 17., utolsó helyről rajtol a gyorsaságimotoros-világbajnokság Amerikai Nagydíján, vasárnap. A viadal honlapja szerint a szombati időmérő edzésen a spanyol Dani Pedrosa szerezte meg az első rajtkockát, honfitársa, Jorge Lorenzo lett a második, a pontversenyben éllovas, vb-címvédő olasz Valentino Rossi pedig a harmadik.
aug. 30
9:54
Oroszország: brazil csatár pótolja Vágner Love-ot a CSZKA-nál (She)
A CSZKA Moszkva labdarúgócsapata egy évre kölcsönbe megszerezte a Dinamo Kijev fiatal brazil csatárát, Guilhermét.
aug. 30
9:54
Michael Schumacher jövőre tér vissza? (Metropol)
Brit lapértesülés szerint a hétszeres világbajnok Michael Schumacher jövőre tér vissza a Ferrarihoz. Stefano Domenicali, az olasz istálló csapatfőnöke azt nyilatkozta a The Times című szigetországi napilap szombati számában, hogy a német extraklasszis pilóta a 2010-es vb-n újra beül az egyik versenyautó volánja mögé.
aug. 30
10:06
Nadal sérülése után a döntőbe vágyik (Infostart)
A döntőbe kerülés a célja Rafael Nadalnak a US Openen, ám a korábbi világelső spanyol teniszcsillag tisztában van vele, hogy a sérülése után még nincs a legjobb állapotban.
aug. 30
10:12
Profi ökölvívás: Viloria megvédte világbajnoki címét (She)
Megvédte IBF légsúlyú világbajnoki címét Brian Viloria a Hawaiin rendezett nagyszabású bokszgálán.
aug. 30
10:30
Schumacher jövőre tér vissza? (Behaviour)
Brit lapértesülés szerint a hétszeres világbajnok Michael Schumacher jövőre tér vissza a Ferrarihoz. Stefano Domenicali, az olasz istálló csapatfőnöke azt nyilatkozta a The Times című szigetországi napilap szombati számában, hogy a német extraklasszis pilóta a 2010-es vb-n újra beül az egyik versenyautó volánja mögé.
aug. 30
10:42
A kajakozáson túl is van élet (Blikk)
Kovács Katit mindenki csak kajakkirálynőként ismeri. Ki hinné, hogy bulizni jár, főzőcskézik, és még gyomlál is, ha kell?
aug. 30
10:48
Formula-1: száraz versenyt jósolnak a Belga Nagydíjra (She)
Az utolsó belga időjárás-jelentések szerint száraz, az elmúlt napokhoz képest melegebb (21 fok) idő várható a Formula-1-es Belga Nagydíjra.
aug. 30
10:48
Karacs legyőzte Bregyt (Metropol)
Karacs Attila, a legjobb magyar K-1-es harcos legyőzte svájci Európa-bajnok ellenfelét, Björn Bregyt a szombat késő éjszakába hajló küzdősportgálán, amelyet a Papp László Budapest Sportarénában rendeztek meg.
aug. 30
10:50
Evezős vb: Varga Tamás ötödik a döntőben (She)
Varga Tamás ötödik lett a könnyűsúlyú egypárevezősök vasárnapi döntőjében a poznani világbajnokságon.
aug. 30
11:24
Varga Tamás ötödik lett (Metropol)
Varga Tamás ötödik lett a könnyűsúlyú egypárevezősök vasárnapi döntőjében a poznani világbajnokságon. A nemzetközi szövetség honlapja szerint a Démász Bajai Spartacus 31 éves versenyzője - aki remek elő- és reményfutambeli, majd középdöntős teljesítménnyel jutott a legjobb hat közé - egy-egy új-zélandi, görög, japán, dán és brazil riválissal csapott össze a fináléban.
aug. 30
11:24
Szávay 33., Czink 51. (Behaviour)
Szávay Ágnes a világranglista 33., Czink Melinda pedig az 51. helyéről vág neki a hétfőn kezdődő tenisz US Opennek. A WTA a szokásoknak megfelelően már vasárnap, egy nappal a New York-i Grand Slam-torna rajtja előtt nyilvánosságra hozta honlapján a legfrissebb rangsorát, amelyet továbbra is az orosz Dinara Szafina vezet.
aug. 30
11:42
Serie A: Mutut a kényszerű visszavonulás veszélye fenyegeti (She)
A mérvadó La Nazione napilap információi szerint Adrian Mutut a kényszerű visszavonulás veszélye fenyegeti, ha a hétfői határidőig nem fizeti ki a Chelsea-nek a korábban súlyos szerződésszegésért rá kiszabott 17 173 990 eurós bírságot.
aug. 30
12:00
Bundesliga: hiába ajánl az Olympiakosz többet, Fernandinho a Herthába menne (She)
Hiába ajánl a Hertha BSC-nél 1.6 millió euróval többet a görög Olympiakosz labdarúgócsapata a brazil Baruerinek Fernandinhóért, a balszélső mindenképpen Berlinbe akar menni.
aug. 30
12:12
Michael Schumacher jövőre tér vissza? (Infostart)
Brit lapértesülés szerint a hétszeres világbajnok Michael Schumacher jövőre tér vissza a Ferrarihoz.
aug. 30
12:36
Armstrong jövőre meg akarja nyerni a Tourt (Metropol)
"Az a célom, hogy 2010-ben megnyerjem a Tourt" - mondta a Eurosportnak adott szombati interjújában Lance Armstrong, az amerikaiak klasszis országúti kerékpárosa, aki pályafutása során hétszer diadalmaskodott a francia körversenyen.
aug. 30
12:54
Kerékpár: Armstrong jövőre meg akarja nyerni a Tourt (She)
„Az a célom, hogy 2010-ben megnyerjem a Tourt" – mondta a Eurosportnak adott szombati interjújában Lance Armstrong, az amerikaiak klasszis országúti kerékpárosa, aki pályafutása során hétszer diadalmaskodott a francia körversenyen.
aug. 30
13:06
Hogyan rúgott egy négyest az Inter a Milannak? - videóval (Infostart)
Nagy verést kapott az AC Milan az olasz labdarúgó-bajnokság második fordulójában, a nagy presztízsű milánói rangadón. Az Inter 4-0-s sikerrel feledtette rajongóival, hogy egy héttel korábban az újonc barit nem tudta legyőzni a San Siróban.
aug. 30
13:42
Eltört a Tottenham horvát sztárjának a lába (Infostart)
Csapata szombati bajnoki mérkőzésén szárkapocscsont-törést szenvedett Luka Modric, a Tottenham Hotspur horvát válogatott labdarúgója.
aug. 30
14:06
Oroszország: Husztiék fölényes győzelme a sereghajtó ellen (She)
Az orosz bajnokság 20. fordulójában a Zenit 4–0-s győzelmet aratott a sereghajtó Himki otthonában. A siker aligha vigasztalja a szentpétervári drukkereket, hiszen a csapat csütörtökön a portugál Nacional ellenében búcsúzott az Európa-ligától.
aug. 30
14:24
Spanyolország: Szalai klubtársa Simonékhoz igazolt, a Castilla kikapott (She)
A Real Madrid Castilla vereséggel kezdte a Segunda Divisón B 2009–2010-es idényét: 3-1-re kikapott a városi rangadón az Atlético Madrid B-től az Alfredo Di Stéfano Stadionban.
aug. 30
14:24
Már az első körben kijött a Saefty Car a Forma 1-ben - Button kiesett! (Behaviour)
Már az első kört sem sikerült baleset nélkül megúszni a Forma 1-es Belga Nagydíjon, négy autó ütközött, kiküldték a Saefty Cart.
aug. 30
14:36
Twitteres tiltás a teniszezőknek (Infostart)
Figyelmeztették a US Open teniszjátékosait, hogy ügyeljenek arra, mit és miről írnak a Twitteren. A Yahoo (www.yahoo.com) szerint a kiírásokat a játékosok öltözőszobájában és más helyeken is kiragasztották.
aug. 30
14:54
Bodnár László 130-cal gázolt? (Blikk)
NYÍRBÁTOR – Halálra gázolt egy kerékpárost Bodnár László (30). A hét közben a Bajnokok Ligája főtáblájára jutó Debrecen válogatott focistája, pénteken késő este, Nyírbátor lakott területén kívül, a 471-es főúton elütött egy 34 éves nyírvasvári férfit, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe.
aug. 30
15:00
Zenit: Huszti csapattársa lesz a PSG szerb támadója (She)
A L’Équipe francia sportnapilap internetes oldalának információi szerint a francia élvonalban szereplő Paris Saint-Germain egy évre kölcsönadja szerb csatárát, Mateja Kezsmant a Zenitnek.
aug. 30
15:18
Nyírség-rali: Turán Frigyes győzött, Herczig Norbert a bajnok (She)
Turán Frigyes nyerte a Nyírség-ralit, az ob hatodik, utolsó előtti futamát, a bajnoki címet pedig Herczig Norbert hódította el.
aug. 30
15:36
Sporting: Angulo érkezik, Fabio Rochembackot két évre kölcsönadják (She)
A portugál élvonalban szereplő Sporting labdarúgócsapatának vezetői az átigazolási időszak utolsó napjaiban is aktívan dolgoznak a keret kialakításán.
aug. 30
15:38
F1, Belga Nagydíj: Räikkönen végzett az első helyen Spában (She)
A ferraris Kimi Räikkönen nyerte meg a Formula–1-es Belga Nagydíjat, megelőzve Giancarlo Fisichellát. A harmadik helyen Sebastian Vettel zárt.
aug. 30
15:48
Räikkönen a Ferrari idei első győzelmét szerezte meg a Belga Nagydíjon (Infostart)
Kimi Räikkönen megszerezte a Ferrari idei első győzelmét a Forma-1-es világbajnokság Belga Nagydíján. Mögötte Fisichella, Vettel és Kubica végzett.
aug. 30
15:54
Bundesliga 2: Torghelle váltotta Szabicsot, ikszelt az Augsburg (She)
Az FC Augsburg 1–1-es döntetlent játszott hazai pályán az Union Berlinnel a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában.
aug. 30
16:24
A Debrecen három leendő BL-ellenfele az olasz válogatott keretében (Infostart)
Marcello Lippi, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte a keretét a közelgő, a grúzok, majd a bolgárok elleni világbajnoki selejtezőkre. A névsorban három olyan futballista neve szerepel, aki a Debrecen ellen BL-mérkőzést játszhat ősszel.
aug. 30
16:30
Kimi Räikkönen győzött a Belga Nagydíjon (Metropol)
Kimi Räikkönen, a Ferrari finn pilótája nyerte vasárnap a Forma-1-es Belga Nagydíjat. Räikkönen mögött óriási meglepetésre az eddig pont nélküli olasz Giancarlo Fisichella (Force India) lett a második és a német Sebastian Vettel (Red Bull) végzett a harmadik helyen.
aug. 30
16:42
Balázs Péter világbajnok (Infostart)
Balázs Péter aranyérmes lett az ötbójás gyakorlattal a Gyékényesen zajló tájékozódási búvárúszó-világbajnokságon.
aug. 30
17:00
Dzsudzsák Balázs két gólpasszt adott (Infostart)
Dzsudzsák Balázs csapata, a PSV Eindhoven 2-0-ra nyert a Groningen otthonában a holland labdarúgó-bajnokság 5. fordulójának mai játéknapján.
aug. 30
17:42
Soproni Liga: Újpest-Haladás találkozó, élőben az NSO-n! (She)
A Soproni Liga 6. fordulójában a tavalyi ezüstérmes Újpest, a bronzérmes Szombathelyi Haladást fogadja. Kövesse velünk a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
aug. 30
18:00
Görögország: Németh Krisztián fontos gólpasszal mutatkozott be (She)
Jól sikerült Németh Krisztián bemutatkozása az AEK Athén színeiben, a Liverpool által kölcsönadott magyar csatár adta ugyanis a gólpasszt a mérkőzés egyetlen találata előtt, amellyel az AEK 1–0-ra nyert az Atromitosz otthonában a görög labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában.
aug. 30
18:00
Kimi Räikkönen győzött (Behaviour)
Kimi Räikkönen, a Ferrari finn pilótája nyerte vasárnap a Forma-1-es Belga Nagydíjat.
aug. 30
18:18
Skócia: gólok a hajrában, döntetlen László Csabáék meccsén (She)
Két mérkőzést rendeztek vasárnap a skót labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában. Mint arról korábban beszámoltunk, a Celtic 1–0-ra győzött a Hibernian ellen idegenben. A másik mérkőzésen László Csaba együttese, a Hearts a második félidőben fordított a St. Johnstone ellen, ám mindhiába, ugyanis a hazaiak a hajrában egyenlítettek, a vége így 2–2 lett.
aug. 30
18:36
Videó: nézze meg Dzsudzsák Balázs két nagyszerű gólpasszát! (She)
Ahogy arról korábban beszámoltunk, Dzsudzsák Balázs remekül játszott a PSV-ben a Groningen elleni idegenbeli bajnokin, az eindhoveni együttes magyar légiósa két gólpasszt adott Danny Koevermansnak, ezzel a PSV 2–0-ra nyert.
aug. 30
19:12
Ligue 1: magabiztos sikerével az élen a Paris Saint-Germain (She)
A francia labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójában a Paris Saint-Germain hazai pályán 3–0-ra megverte a Lille-t, így átvette a vezetést a tabellán.
aug. 30
19:30
Ausztria: Sáfár Szabolcsék hazai pályán ikszeltek a Rapiddal (She)
Az osztrák labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában Sáfár Szabolcs csapata, az Austria Wien hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Rapid Wiennel. Sáfár végig a pályán volt.
aug. 30
19:30
Kutics Krisztián vitorlázott a leggyorsabban (Metropol)
Kutics Krisztián nyerte az Avis Leasing Pénteki Regatták elnevezésű, kilencfordulós vitorlásversenyt, a Balaton legrangosabb és egyben leghosszabb vitorlás viadalsorozatát, a vasárnap zárult háromnapos döntőben is diadalmaskodva.

Keresés