2009. augusztus 11. kedd

aug. 11
0:15
Tenisz: Ana Ivanoviccsal játszik Czink Melinda Cincinnatiban (She)
A Cincinnatiban zajló WTA-torna első fordulójában a szerb Ana Ivanovics három szettben legyőzte az amerikai Melainne Oudint. A szerb lány ellenfele a következő fordulóban a korábban a francia Alizé Cornet-t búcsúztató Czink Melinda lesz.
aug. 11
1:27
Atlétika: tisztázták a doppinggyanú alól a jamaicai futókat (She)
Mind az öt, doppingolással meggyanúsított jamaicai sprintert tisztázta a Jamaicai Doppingellenes Bizottság (Jadco).
aug. 11
4:33
Szigorú biztonsági intézkedések a szerdai találkozón (Behaviour)
Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szoros, küzdelmes meccsre számít szerdán, a románok elleni felkészülési találkozón - erről a nemzeti együttes edzőtáborában, Telkiben nyilatkozott. A válogatott legutóbb 2001-ben találkozott a románokkal, az akkori csapatból már csak Dárdai Pál, valamint a hosszú idő után újra behívót kapott Király Gábor tagja a keretnek.
aug. 11
4:48
Borprémium (Blikk)
Hatputtonyos nedűvel ünnepelheti a DVTK elleni győzelmet az újpesti focista.
aug. 11
4:52
Újra varázsolt a Real Madrid (Blikk)
WASHINGTON — Elkápráztatják amerikai rajongóikat a Real Madrid sztárjai.
aug. 11
4:56
Győzelem Garaminak (Blikk)
BUDAPEST — Diadallal ünnepelte az MTK focicsapata Garami Józsefet.
aug. 11
5:00
Emlékezzünk Cozmára! (Blikk)
A futballistákat is megdöbbentette a veszprémi kézilabdázó meggyilkolása.
aug. 11
5:04
Kisteleki: Ki a huligánokkal! (Blikk)
BUDAPEST — Kitiltással fenyegeti a rendbontó szurkolókat a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ).
aug. 11
5:08
Talmával motoroztak Bochkor Gáborék (Blikk)
A motoros világbajnok 230 km/órás sebességgel repesztett az utasaival.
aug. 11
7:09
Manchester City: tizenötmilliót kínálnak a „kékek” Matthew Upsonért (She)
A Manchester City labdarúgócsapata a Guardian értesülései szerint 15 millió fontot sem sajnálna Matthew Upsonért, a West Ham United középső védőjéért.
aug. 11
7:45
Formula-1: a Team Superfund nem pályázik a kiszálló BMW helyére (She)
Az Alex Wurz vezette Team Superfund nem pályázik a Formula–1-es sorozatból e szezon végén kiszálló BMW helyére – jelentette be az osztrák pilóta.
aug. 11
8:21
Tenisz: Bartoli bánta Kim Clijsters visszatérését (She)
Sikeresen tért vissza a profik világába a korábbi női világranglista-vezető Kim Clijsters. A belga teniszező 6:4, 6:3-ra verte meg a cincinnati tornán a francia Marion Bartolit.
aug. 11
8:23
Görögország: Szalonikiben folytatja a Napoli mellőzött középpályása (She)
A görög Iraklisz Szaloniki labdarúgócsapata egy évre kölcsönvette a Napolitól Samuel Dalla Bonát.
aug. 11
8:45
A korábbi világelső vár Czink Melindára (Behaviour)
Czink Melinda a 11. helyen kiemelt Ana Ivanoviccsal találkozik a kétmillió dollár összdíjazású cincinnati keménypályás női tenisztorna 2. fordulójában, miután a szerb játékos hétfőn legyőzte az amerikai Melanie Oudint.
aug. 11
8:57
Tenisz: Monfils megverte Szafint; Nadal párosban nyert (She)
A montreali férfi tenisztorna első fordulójában a francia Gaël Monfils háromszettes csatában verte meg az orosz Marat Szafint, és jutott ezzel a második körbe. A korábbi világranglista-vezető Rafael Nadal ugyanezen a versenyen tért vissza sérüléséből. A spanyol játékos Francisco Roiggal az oldalán nyert 7:5, 6:4-re a Novak Djokovics, Dusan Vemics szerb kettős ellen.
aug. 11
9:00
Talma (Metropol)
Talmácsi Gábor gyorsaságimotoros-világbajnok tegnap bemutatkozott királykategóriás csapatával, a Scot Racing Teammel a magyar közönség előtt is a Hungaroringen.
aug. 11
9:15
Premier League: a Readingből kaphat ír válogatott riválist Halmosi (She)
Az angol másodosztályú Reading labdarúgócsapata a hivatalos honlapján bejelentette: megegyezett a Hull Cityvel Stephen Hunt vételáráról.
aug. 11
9:39
Kajak-kenu vb kezdődik csütörtökön (Behaviour)
Legalább öt aranyérem megszerzését tűzte ki célul a kanadai Dartmouth-ban csütörtökön rajtoló világbajnokságon Storcz Botond, a magyar kajak-kenu válogatott szövetségi kapitánya, akinek decemberi kinevezése után ebben a minőségében ez lesz az első vb-je.
aug. 11
10:09
Formula-1: Michael Schumacher mégsem tér vissza (She)
Korábbi nyaksérülésére hivatkozva mégsem tér vissza a Formula–1-be a hétszeres világbajnok német Michael Schumacher. Felipe Massát az olasz Luca Badoer helyettesíti a Ferrariban az Európai Nagydíjon.
aug. 11
10:12
Michael Schumacher mégsem tér vissza (Infostart)
Korábbi nyaksérülésére hivatkozva mégsem tér vissza a Formula-1-be a hétszeres világbajnok német Michael Schumacher. A hírt a hétszeres német világbajnok pilóta a saját honlapján jelentette be. Felipe Massa helyettese az olasz Luca Badoer lesz Valenciában.
aug. 11
10:14
Vajda Attila: Aggodalomra nincs ok (Infostart)
Jó eredményekre számít a csütörtökön kezdődő kanadai világbajnokságon Vajda Attila. Az olimpiai bajnok kenus újabb előrelépést vár magától az 500 méteres távon, de hozzátette: a másik számban, 1000 méteren lehetnek váratlan kihívói.
aug. 11
10:15
Forma-1 - Michael Schumacher mégsem tér vissza! (Behaviour)
Korábbi nyaksérülésére hivatkozva mégsem tér vissza a Forma-1-be a hétszeres világbajnok német Michael Schumacher.
aug. 11
10:30
Schumacher mégsem tér vissza (Metropol)
Ezt a 40 esztendős pilóta jelentette be kedden, miután orvosai megvizsgálták.
aug. 11
10:33
Luca Badoer lesz Massa helyettese (Behaviour)
Korábbi nyaksérülésére hivatkozva mégsem tér vissza a Forma-1-be a hétszeres világbajnok német Michael Schumacher.
aug. 11
11:06
Schumi mégsem tér vissza (Blikk)
Mégsem tér vissza Michael Scumacher a Forma–1-be. A már visszavonult német pilóta a Hungaroringen megsérült Felipe Massát helyettesítette volna.
aug. 11
11:21
Inter: a híresztelésekkel ellentétben Vieira marad a klubnál (She)
Angol források szerint, bár korábban szó volt róla, hogy az Internazionale francia középpályása, Patrick Vieira visszatérhet a Premier League-be, most mégis úgy tűnik, marad jelenlegi klubjánál.
aug. 11
11:39
WNBA: már hatezer pont fölött a négyszeres olimpiai bajnok kosaras (She)
Lisa Leslie lett az első kosárlabdázó az észak-amerikai női bajnokságban (WNBA), aki átlépte a hatezer pontos határt. A Los Angeles Sparks négyszeres olimpiai bajnok sztárja az Indiana Fever ellen 75–63-ra megnyert hétfői mérkőzésen szerezte meg a történelmi találatot.
aug. 11
12:15
Liverpool: Fernando Torres részvétét fejezte ki a Jarque családnak (She)
A Liverpool spanyol támadója, Fernando Torres részvétét fejezte ki az elhunyt Dani Jarque családjának. Torres és Jarque együtt szerepelt a spanyol korosztályos válogatottakban, így mindketten részesei voltak 2002-ben az U19-es Eb-győzelemnek.
aug. 11
12:17
Bayern München: Juhász Roland lehet a bajorok új középső védője (She)
Német lapértesülések szerint a magyar válogatottban és az Anderlechtben egyaránt alapembernek számító Juhász Rolandot is kinézte magának a Bayern München a középső védő posztjára.
aug. 11
12:33
Primera División: Luis García az Atléticóból Santanderbe igazolt (She)
Már csak az orvosi vizsgálat van hátra Luis García számára, hogy az Atlético Madridból a szintén spanyol Racing Santenderhez szerződjön.
aug. 11
12:54
Hajómodellezésben is mi vagyunk a császárok (Infostart)
A magyarok két aranyérmet szereztek az Orosháza-Gyopárosfürdőn rendezett rádiótávirányításos hajómodellek Európa-bajnokságán.
aug. 11
13:09
Anglia: Gerrard kihagyja a hollandok elleni felkészülési meccset (She)
Steven Gerrard, az angol válogatott 29 éves középpályása sérülés miatt kihagyja a Hollandia elleni szerdai felkészülési mérkőzést.
aug. 11
13:45
Nyíregyháza: uniós támogatással fejlesztik a stadiont (She)
Az Európai Unió támogatásával nemzetközi sportesemények rendezésére teszik alkalmassá a nyíregyházi Városi Stadiont – a létesítmény 260 millió forint összegű fejlesztéséről kedden írták alá a szerződést Szabolcs-Szatmár-Bereg megye székhelyén.
aug. 11
14:03
Válogatott: kétszáz román szurkoló érkezik a mérkőzésre (She)
Hivatalosan kétszáz román szurkoló érkezik a szerdai, Magyarország elleni barátságos labdarúgó-mérkőzésre, a Puskás Ferenc Stadionba. Serényi Péter, a magyar szövetség (MLSZ) sajtófőnöke az MTI-nek kedden elmondta, a román szövetség azt kérte, hogy a 20 órakor kezdődő találkozó helyszínén ne lehessen belépőt vásárolni a vendégszektorba.
aug. 11
14:05
Zenit: Mancini lehet az orosz klubnál Dick Advocaat utódja (She)
Az olasz Roberto Mancini az egyik lehetséges jelölt az orosz Zenit minap megüresedő kispadjára. Az Internazionálétól való távozása óta munka nélkül álló Mancini szeretne már visszatérni a labdarúgás vérkeringésébe, és készen áll az új kihívásra.
aug. 11
14:21
Válogatott: bombariadó volt a román csapat szállodájában? (She)
A prosport.ro román sportportál – egyelőre más forrásból meg nem erősített – információi szerint bombariadó miatt rendőrök érkeztek a román válogatott budapesti szálláshelyére.
aug. 11
14:39
Póker: 600 ezer dollár jött össze a darfúri rászorulóknak (She)
A World Series of Poker ideje alatt a jótékony pókeresek 600 ezer dollárt gyűjtöttek az afrikai rászorulók javára.
aug. 11
14:41
Everton: visszautasították a Lescottért tett ajánlatot (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Everton visszautasította a Joleon Lescottért tett ajánlatot. A Manchester City az utóbbi hetekben 15 és 18 millió fontot is fizetett volna a 26 éves angol válogatott védőért, ám nem járt sikerrel.
aug. 11
14:42
Békés meccsre számít a rendőrség (Metropol)
A rendőrség arra számít, hogy a szerda esti magyar-román válogatott labdarúgó meccs nem a rendbontásról, hanem a Marian Cozmára való békés megemlékezésről fog szólni, ennek ellenére kiemelt kockázatú rendezvényként kezeli a szerda esti mérkőzést.
aug. 11
14:43
Tragédia: Jarque holttestét hazaszállították Olaszországból (She)
A spanyol futballklub vezérkarának kíséretében kedd hajnalban magánrepülővel hazaszállították Firenzéből Barcelonába Dani Jarque, az Espanyol szombaton Olaszországban elhunyt csapatkapitánya holttestét.
aug. 11
15:15
Kézilabda: Igor Kos egyéves szerződést kötött a Pick-Szegeddel (She)
A szlovén Cimos Koperba távozó Laluska Balázs helyére Igor Kos személyében horvát válogatott kézilabdázót igazolt a Pick-Szeged.
aug. 11
15:17
Vízilabda: a Domino-Honvéd búcsúzik a női ob I-től (She)
Két héttel a női vízilabda ob I nevezési határidejének lejárta előtt véglegesnek tekinthető: búcsúzik a legjobb hazai együttesek versengésétől a legutóbb ezüstérmes, azt megelőzően pedig háromszor egymás után első helyen végző Domino-Honvéd.
aug. 11
15:51
Svájc: Diego Benaglio a legjobb, Vanczák csapata is nyert (She)
Svájcban díjazták az előző idény legjobb futballistáit; az elismerést ezúttal a Wolfsburg kapusa, Diego Benaglio kapta.
aug. 11
16:09
Labdarúgás: Juhász Roland szívesen igazolna a Bayernhez (She)
Amint arról korábban beszámoltunk, Juhász Rolandot hírbe hozták a német Bayern Münchennel. A játékos a Nemzeti Sport megkeresésére elmondta, őt is meglepte az információ, de szívesen csatlakozna a bajorok keretéhez.
aug. 11
16:11
Győri ETO: visszatért hazájába a grúz David Odikadze (She)
A grúz David Odikadze elhagyja a Győrt, és hazájában, a Szpartaki Csinvali labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását.
aug. 11
16:12
Mancini lehet Husztiék edzője (Metropol)
Roberto Mancini lehet a Huszti Szabolcsot is foglalkoztató szentpétervári Zenit futballcsapatának új vezetőedzője.
aug. 11
16:27
Sakk: Lékó második remije a dzsermuki szupertornán (She)
A sötét bábukat irányítva újabb döntetlent ért el Lékó Péter az Örményországban zajló Grand Prix-tornán. A magyar nagymester 38 lépésben remizett az ukrán Vaszilij Ivancsukkal.
aug. 11
16:29
Póker: elbukott az amatőr, Gavin Smith állt a fődíj útjába (She)
Don Topel elvesztette a harmadik heads-upot a Face the Ace című amerikai vetélkedőben, így elbukta az eddig nyert összeget is.
aug. 11
16:30
1981 óta nem győztünk a románok ellen (Metropol)
A magyar labdarúgó-válogatott története során eddig 19 alkalommal találkozott a román csapattal, 10 győzelem és öt döntetlen mellett négyszer szenvedett vereséget.
aug. 11
17:06
Megműtötték a Lakers spanyol sztárját (Metropol)
Kedden Spanyolországban megműtötték Pau Gasolt, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi győztesének, a Los Angeles Lakersnek a játékosát.

Keresés