2009. augusztus 13. csütörtök

aug. 13
0:01
Felkészülés: tekintse meg az összes mai meccs eredményét (She)
Tekintse meg az összes szerdai nemzetközi felkészülési mérkőzés eredményét!
aug. 13
0:15
Tenisz: Czink Melinda két szettben nyert Ivanovics ellen (She)
Czink Melinda 7:6, 7:5-re megverte Ana Ivanovicsot a Cincinnatiban zajló tenisztorna 2. fordulójában.
aug. 13
0:51
Vb 2010: Mexikó fontos sikere az Egyesült Államok ellen (She)
Mexikó labdarúgó-válogatottja hazai pályán 2–1-re győzött az Egyesült Államok ellen.
aug. 13
1:45
Tenisz: Del Potro és Roddick is győzelemmel kezdett Montrealban (She)
A vasárnap még a washingtoni torna döntőjében egymás ellen játszó Juan Martín del Potro és Andy Roddick is győzelmet aratott első mérkőzésén a Montrealban zajló kemény pályás tenisztornán. Az első fordulóban egyaránt erőnyerő argentin és amerikai játékos is simán lépett túl ellenfelén a 2. körben.
aug. 13
4:48
Most jön az én futamom! (Blikk)
A világbajnok motorost több ezer magyar szurkoló buzdítja Brnóban.
aug. 13
4:52
Karacs harca a svájci Sziklával (Blikk)
BUDAPEST — Szó szerint hatalmas feladat előtt áll Karacs Attila (27).
aug. 13
4:56
Kabalaköröm (Blikk)
A kajakos lányok remélik, szerencsét hoz nekik a vébén.
aug. 13
5:00
Úszósztárok a Parlamentben (Blikk)
BUDAPEST — Különleges ajándékot kaptak a római úszó-világbajnokság magyar hősei.
aug. 13
5:04
Kötelest 82 millióért viheti a Genk (Blikk)
MISKOLC — Köteles László (24), a DVTK válogatott kerettag kapusa napokon belül klubot cserélhet.
aug. 13
5:08
Schumi vallott (Blikk)
Még nem képes elviselni a szervezete az F1-es terhelést.
aug. 13
5:12
Első edzés a Barcában (Blikk)
BARCELONA — Kisebb kézsérüléséből felépülve először vett részt a Barcelona futballcsapatának edzésén Zlatan Ibrahimovic (28) tegnap.
aug. 13
5:27
Elsimították az újabb jamaicai atlétabotrányt (Behaviour)
Nincs új a nap alatt, már ami a jamaicai atléták és a doppinggyanú kapcsolatát illeti. Azután, hogy júniusban öt szigetországi sportolót ért az illegális szubsztanciák fogyasztásának vádja, most újabb, ráadásul nevesebb sprinterekre vetült árnyék mindössze pár nappal a szombaton kezdődő berlini világbajnokság előtt. Őket a szövetség ki is tette a válogatottból.
aug. 13
5:29
Marian Cozmára emlékeztek (Behaviour)
Egy barátságos mérkőzésnek elvileg nem a rendőri intézkedésről, a biztonsági zónáról, egy nyílt levélről, majd az abban leírtak elleni eszement tiltakozásról kellene szólnia, de tegnap olyan előzmények után rendeztek válogatott meccset, amely mindent felülírt. Még azt a meccset is, amelyiket a február 8-án Veszprémben brutálisan meggyilkolt román kézilabdázó, Marian Cozma emlékére játszottak a…
aug. 13
6:21
Óriási! Czink Melinda bravúros győzelme (Behaviour)
Czink Melinda két játszmában legyőzte szerdán a 11. helyen kiemelt szerb Ana Ivanovicot a kétmillió dollár összdíjazású cincinnati keménypályás női tenisztorna 2. fordulójában.
aug. 13
6:54
Czink legyőzte a volt világelsőt (Infostart)
Czink Melinda két szoros játszmában legyőzte a 11. helyen kiemelt szerb Ana Ivanovicot a kétmillió dollár összdíjazású cincinnati keménypályás női tenisztorna 2. fordulójában.
aug. 13
7:27
Kerékpár: Lance Armstrong portugál csapattársat talált (She)
A hétszeres Tour de France-győztes amerikai Lance Armstrong a portugál Sérgio Paulinho személyében csapattársat kapott az újonnan megalakuló RadioShack klubban.
aug. 13
7:30
Czink legyőzte Ivanovicsot (Metropol)
Czink Melinda két játszmában legyőzte szerdán a 11. helyen kiemelt szerb Ana Ivanovicsot a kétmillió dollár összdíjazású cincinnati keménypályás női tenisztorna 2. fordulójában.
aug. 13
8:03
NHL: az olimpiai bajnok Theo Fleury a visszatérésen fáradozik (She)
Az olimpia bajnok és Stanley-kupa-győztes Theo Fleury 41 évesen szeretne visszatérni az észak-amerikai profi jégkorongligába (NHL).
aug. 13
8:06
Képriport: közös megemlékezés után kölcsönös gyalázkodás a magyar-románon (Infostart)
Két román szurkoló ellen szabálysértési eljárást indított a rendőrség, mert a szerdai magyar-román barátságos labdarúgó mérkőzés második félidejének kezdésekor fényfáklyát, vagyis pirotechnikai eszközt használtak - közölte a rendőrség.
aug. 13
8:09
A románok "Trianon, Trianon" kiáltással hergelték a magyarokat (Behaviour)
Két román szurkoló ellen szabálysértési eljárást indított a rendőrség, mert a szerdai magyar-román barátságos labdarúgó mérkőzés második félidejének kezdésekor fényfáklyát, vagyis pirotechnikai eszközt használtak - közölte a rendőrség a honlapján.
aug. 13
8:21
Tenisz: Nadal és González ellenfele is feladta Montrealban (She)
A 2. helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal és a 11.-nek rangsorolt chilei Fernando González mérkőzése is idő előtt ért véget, ugyanis mindkettejük ellenfele sérülés miatt feladta a játékot a Montrealban zajló kemény pályás tenisztorna 2. fordulójában.
aug. 13
8:39
Válogatott: két román szurkoló ellen szabálysértési eljárás indult (She)
Két román szurkoló ellen szabálysértési eljárást indított a rendőrség, mert a szerdai magyar–román barátságos labdarúgó-mérkőzés második félidejének kezdésekor fényfáklyát, vagyis pirotechnikai eszközt használtak – közölte a rendőrség a honlapján.
aug. 13
9:00
Tanulni kell a vereségből (Blikk)
BUDAPEST – Erwin Koeman (47) szövetségi kapitány csapata a szeptemberi tétmérkőzések előtt Románia ellen játszott barátságos mérkőzést, és tegnap este kikapott 1-0-ra.
aug. 13
9:15
Vasas: Gáspár József is az angyalföldiek játékosa lehet (She)
Gáspár József is részt vesz a Vasas pénteki szurkolói ankétján, bár a 32 esztendős belső védő még nem állapodott meg a vezetőkkel.
aug. 13
9:33
Soproni Liga: elhalasztaná a ZTE elleni meccset a Loki (She)
A DVSC-TEVA vezetősége jelezte a ZTE FC-nek, hogy fontos nemzetközi kupakötelezettsége miatt szeretné elhalasztani az augusztust 22-re sorsolt Soproni Liga-találkozót. Erről a dvsc.hu adott tájékoztatást.
aug. 13
9:57
A Debrecen elhalasztaná a ZTE elleni bajnokiját (Behaviour)
A labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező utolsó fordulójára készülő Debrecen csapatának vezetői arra kérték a magyar szövetséget, hogy halassza el az augusztus 22-re kiírt, Zalaegerszeg elleni, idegenbeli bajnoki mérkőzésüket.
aug. 13
10:12
Nadal csonka győzelemmel tért vissza (Metropol)
A térdsérülése miatt két hónapot kihagyott Rafael Nadal mindössze hét játék után jutott be a nyolcaddöntőbe a 3 millió dollár összdíjazású, kanadai keménypályás férfi tenisztornán.
aug. 13
10:15
Örülhet a Fradi! Az MLSZ felfüggesztette a büntetéseket (Behaviour)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége szerdai rendkívüli ülésén felfüggesztette a zártkapus büntetéseket a legközelebbi, augusztus 27-i ülésig.
aug. 13
11:06
Felfüggesztette az MLSZ a zártkapus büntetéseket (Infostart)
Felfüggesztette a zártkapus mérkőzésekről hozott korábbi döntését a Magyar Labdarúgó Szövetség. Az szervezet mai rendkívüli tanácskozásán úgy határozott, hogy az augusztus 27-i elnökségi ülésig minden pályán beengedik a szurkolókat, de következetesen alkalmazva folytatják a FIFA és az UEFA gyakorlatát, és változatlanul kiállnak a rasszizmussal szemben meghirdetett zéró tolerancia mellett.
aug. 13
11:06
Koeman: rosszul sikerült a főpróba (Metropol)
Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott holland szövetségi kapitánya csalódott volt a szeptemberi, sorsdöntő vb-selejtezők előtti utolsó barátságos mérkőzésen, a románoktól elszenvedett szerdai 1-0-s vereség után, de szerinte a kondicionális hiányosságokat jó mentalitással lehet pótolni.
aug. 13
11:21
Tenisz: utolsóként Serena Williams jutott be a harmadik körbe (She)
A második helyen kiemelt Serena Williams 6:3, 6:2-re legyőzte az ukrán Katerina Bondarenkót a Cincinnatiben zajló női tenisztorna 2. fordulójában, ezzel utolsóként kvalifikálta magát a harmadik körbe.
aug. 13
11:23
Formula-1: jövőre korábban kezdődik a Malajziai Nagydíj (She)
Az éghajlati viszonyok miatt egy órával korábban rajtol el jövőre a Formula-1-es Malajziai Nagydíj. A szervezők csütörtöki bejelentése szerint az idei rossz tapasztalatok nyomán 2010-től magyar idő szerint 10 órakor kezdődik a sepangi futam.
aug. 13
11:57
Lósport: Overdose a híresztelésekkel ellentétben mégsem beteg (She)
A különböző internetes hírportálokon elterjedt hírekkel ellentétben semmi baja Overdose-nak, az eddig veretlen magyar „csodalónak”.
aug. 13
11:59
Formula-1: Barrichello meglátogatta Massát, aki már jól van (She)
Rubens Barrichello meglátogatta a Magyar Nagydíjon súlyos fejsérülést szenvedő honfitársát, Felipe Massát Brazíliában. A Brawn-istálló pilótája elmondta, Massa már jobban van, és ugyanolyan, mint balesete előtt.
aug. 13
12:00
Nézze meg az angolok, a hollandok, a németek, a spanyolok, az argentinok és a brazilok góljait! (Infostart)
Szerdán pályán volt szinte minden európai és amerikai válogatott. Negyvenhét mérkőzést játszottak szerte a nagyvilágban, köztük világbajnoki selejtezőket és felkészülési mérkőzéseket. A tétmérkőzéseken nem születtek nagy meglepetések, de ahogy lenni szokott, a felkészülési találkozókon született néhány váratlan eredmény. A magyar válogatott szerda este 1-0-s vereséget szenvedett a román csapattól…
aug. 13
12:00
Ronaldo egy hónapon belül újra játszhat (Metropol)
Egy hónapon belül visszatér a pályára a július végén kézműtéten átesett Ronaldo, a brazilok kétszeres aranylabdás, világbajnok futballistája.
aug. 13
12:15
Felkészülés: Bahrein ellen nyert a Lombard Pápa (She)
Felkészülési mérkőzésen 2-0-s győzelmet aratott Bahrein ellen a Soproni Liga újonccsapata, a Lombard Pápa. Az ausztriai mérkőzésen Bárányos Zsolt és a csereként beálló Denis Rebryk volt eredményes. Erről a lombardfcpapa.hu adott tájékoztatást.
aug. 13
12:17
Milan: újabb holland játékos érkezhet a Real Madridtól (She)
Klaas-Jan Huntelaar után ismét érkezhet egy holland labdarúgó a királyi gárdától a Milanhoz: a csatár honfitársa, Royston Drenthe.
aug. 13
12:18
Czink legyőzte a korábbi világelsőt (Blikk)
Czink Melinda két játszmában legyőzte szerdán a 11. helyen kiemelt szerb Ana Ivanovicsot a kétmillió dollár összdíjazású cincinnati keménypályás női tenisztorna 2. fordulójában.
aug. 13
12:33
Milan: újabb holland játékos érkezhet a Real Madridtól (She)
Klaas-Jan Huntelaar után újabb holland labdarúgó érkezhet a királyi gárdától a Milanhoz: a csatár honfitársa, Royston Drenthe.
aug. 13
12:39
The Times: a dortmundi stadion a legszebb (Behaviour)
A tekintélyes angol napilap, a The Times a Borussia Dortmund otthonául szolgáló Signal Iduna Parkot választotta a világ legszebb futballstadionjának.
aug. 13
12:51
Hull City: Petr Cech „megnyomorítója" Halmosi újabb riválisa (She)
A Hull City átigazolta az ír válogatott Stephen Huntot a Readingtől. A transzfer összegét egyelőre nem hozták nyilvánosságra, de szigetországi lapinformációk szerint a játékos hárommillió fontért cserélt csapatot.
aug. 13
12:53
Schalke: egy másik nagycsapat is harcba szállt Manuel Neuerért (She)
Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, a Schalke fiatal kapusáért, Manuel Neuerért a Bayern München több ajánlatot is tett ezen a nyáron, ám a labdarúgó edzője, Felix Magath valamennyit visszautasította.
aug. 13
12:54
The Times: a dortmundi stadion a legszebb (Metropol)
A tekintélyes angol napilap, a The Times a Borussia Dortmund otthonául szolgáló Signal Iduna Parkot választotta a világ legszebb futballstadionjának.
aug. 13
13:09
Spanyolország: a Málaga bejelentkezett Mateja Kezsmanért (She)
A Málaga szeretné megszerezni a PSG szerb támadóját, Mateja Kezsmant.
aug. 13
13:11
Chelsea: Anelka szerződéshosszabbítása került napirendre a londoniaknál (She)
Megkezdi az egyeztetéseket a Chelsea labdarúgócsapata Nicolas Anelka ügynökével a francia támadó szerződéshosszabbításáról.
aug. 13
13:12
Massa már versenyezni akar (Metropol)
Rubens Barrichello, a Forma-1-es Brawn GP istálló brazil pilótája szerint folyamatosan javul honfitársa, a ferraris Felipe Massa állapota, és már csak az orvosokon múlik, hogy mikor versenyezhet újra.
aug. 13
13:13
Bordeaux: két angol csapat is érdeklődik Maruane Samakért (She)
Mivel az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger nem volt hajlandó megemelni Maruane Samakért tett ajánlatát, a Bordeaux “kénytelen” másokkal tárgyalni a marokkói csatár eladásáról.
aug. 13
13:27
Real Madrid: Wesley Sneijder maradni szeretne a „királyiaknál" (She)
Wesley Sneijder kijelentette, hogy maradna a Real Madridban, s szeretne megharcolni helyéért a csapatban.
aug. 13
13:30
Beckham januártól ismét az AC Milanban futballozhat (Metropol)
A La Gazzetta dello Sport úgy tudja, hogy bár két angol csapat, az FC Chelsea és a Tottenham is törekedett az Amerikában légióskodó angol válogatott középpályás megszerzésére, a 34 éves Beckham ismét a milánói együttest választotta, amelynek színeiben - a Los Angeles Galaxy kölcsönfocistájaként - ez év elejétől egészen május végéig az olasz bajnokságban futballozott.

Keresés