2009. augusztus 24. hétfő

aug. 24
0:12
Spanyolország: a Barcelona nyerte meg a Szuperkupát (She)
A Barcelona a spanyol Szuperkupa döntőjének vasárnap esti visszavágóján hazai pályán is legyőzte az Athletic Bilbaót, így 5–1-es összesítéssel elhódította a serleget.
aug. 24
0:16
Videó: Kovács Péter győztes gólja a Tromsö ellen (She)
A norvég bajnokság vasárnapi – magyar érdekeltségű – találkozóján, a Kovács Péterrel felálló Odd Grenland a Tromsö csapatát fogadta és győzte le 1-0-ra, korábbi válogatott csatárunk fejes góljával. Tekintse meg a három pontot érő fejest!
aug. 24
0:30
Videó: így nyerte meg a spanyol Szuperkupát a Barca (She)
Lionel Messi vezérletével könnyedén nyerte meg a Barcelona a spanyol Szuperkupát, miután a Nou Campban 3-0-ra nyert az Athletic Bilbao ellen. Ráadásul növeli a trófea presztízsét, hogy kettős győzelemmel hódították el a serleget a katalánok a baszk csapat ellenében. Tekintse meg a "visszavágó" góljait!
aug. 24
3:18
Balajti, a szupertini (Blikk)
MISKOLC – Tinédzser a diósgyőri fociszurkolók kedvence. Balajti Ádám (18) csak az idén márciusban lett nagykorú, de már tőle rettegnek a labdarúgó-NB I védői. A támadó az idei szezonban öt meccsen négyszer volt eredményes, legutóbb szombaton a Kecskemét 4-1-es legyőzéséből két találattal vette ki a részét.
aug. 24
3:22
Balzsay: Talpra állok! (Blikk)
A bokszoló hisz abban, hogy újra a csúcsra ér nagyközépsúlyban.
aug. 24
3:26
Németh Krisztián az AEK célpontja (Blikk)
LIVERPOOL – Angol sajtóértesülések szerint Görögországban folytathatja pályafutását Németh Krisztián, a Liverpool magyar labdarúgója.
aug. 24
3:30
Sérülések nehezítik Herczeg András dolgát (Blikk)
Ha a debreceniek a keddi budapesti visszavágón (az első meccset 2-1-re nyerték) sikerrel túljutnak a Levszki Szófián, bekerülnek a Bajnokok Ligája csoportkörébe, s legalább kétmilliárd forinttal gazdagodnak.
aug. 24
6:54
Dornbach Ildikó:"Pars nem volt felkészülve a világbajnokságra" (Infostart)
Bár érmet nem szerzett, jól teljesített a magyar atlétaválogatott a berlini világbajnokságon - Dornbach Ildikó szakmai igazgató szerint. A kapitány úgy véli, a jövő évi barcelonai Európa-bajnokságon több döntőse lehet a csapatnak.
aug. 24
7:06
Atlétikai vb: Dornbach Ildikó szerint jól teljesített a magyar csapat (She)
Bár érmet nem szerzett, jól teljesített a magyar atlétaválogatott a berlini világbajnokságon – Dornbach Ildikó szakmai igazgató szerint. A kapitány úgy véli, a jövő évi barcelonai Európa-bajnokságon több döntőse lehet a csapatnak.
aug. 24
7:12
Bolt ott lesz a Real Madrid idénynyitóján (Infostart)
Spanyol lapértesülés szerint Usain Bolt elfogadta a meghívást és ott lesz a Real Madrid labdarúgócsapatának jövő vasárnapi idénynyitó mérkőzésén.
aug. 24
7:24
Portugália: a Porto otthon, a Benfica idegenben győzött (She)
A portugál labdarúgó-bajnokság 2. fordulójának vasárnapi játéknapján két nagy csapat is megszerezte első győzelmét. A Porto második félidei remek játékának köszönhetően nyert a Nacional ellen, míg a Benfica egy utolsó percben szerzett góllal diadalmaskodott a Guimares otthonában.
aug. 24
7:48
Csetepaték és tumultus (Behaviour)
Négy győztes mérkőzés után vereséget szenvedett a Videoton a labdarúgó Soproni Ligában: a székesfehérvári együttes Szombathelyen maradt alul hét gólt hozó mérkőzésen.
aug. 24
7:50
Nyert a Juventus (Behaviour)
A legutóbbi ezüstérmes Juventus visszafogott játékkal nyert a vendég Chievo ellen, míg az AS Roma fordulatos mérkőzésen kikapott a Genoától az olasz labdarúgó-bajnokság első fordulójában.
aug. 24
8:00
BL-selejtező: rutinos dán játékvezető a Debrecen meccsén (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) döntése értelmében a dán Claus Bo Larsen vezeti a Debrecen Levszki Szófia elleni Bajnokok Ligája-selejtezőjét.
aug. 24
8:18
Brazília: Adrianóékat nagyon megverte az újonc (She)
Háromgólos vereséget szenvedett a válogatottba visszakerült Adriano csapata, a Flamengo a brazil labdarúgó-bajnokságban.
aug. 24
8:20
Argentína: a Boca döntetlennel, a River vereséggel kezdett (She)
A csereként beálló Guillermo Marino két góljának köszönhette a Boca Juniors, hogy nem vereséggel kezdte az argentin labdarúgó-bajnokságot.
aug. 24
8:42
"Jól teljesített a magyar atlétaválogatott a berlini világbajnokságon" (Behaviour)
Bár érmet nem szerzett, jól teljesített a magyar atlétaválogatott a berlini világbajnokságon - Dornbach Ildikó szakmai igazgató szerint. A kapitány úgy véli, a jövő évi barcelonai Európa-bajnokságon több döntőse lehet a csapatnak.
aug. 24
8:54
Újpest: Szabó Bence a Wolverhampton csapatához került (She)
Az őszi szezont kölcsönjátékosként az angol Wolverhamptonnál tölti Szabó Bence – adta hírül az Újpest labdarúgócsapatának hivatalos honlapja.
aug. 24
8:56
Tenisz: Nadja Petrova már az első fordulóban kiesett New Havenben (She)
Az első forduló jelentette a végállomást Nadja Petrovának az 1,35 millió dollár összdíjazású New Haven-i tenisztornán.
aug. 24
9:12
Tenisz, női világranglista: Szávay Ágnes három helyet rontott (She)
A 33. helyre csúszott vissza Szávay Ágnes a legfrissebb női tenisz-világranglistán.
aug. 24
9:14
Férfi tenisz-világranglista: nincs változás az élmezőnyben (She)
Nem változott az első tíz helyezett személye a legfrissebb férfi tenisz-világranglistán.
aug. 24
9:16
Primera División: Bolt ott lesz a Real Madrid idénynyitóján (She)
Spanyol lapértesülés szerint Usain Bolt elfogadta a meghívást, és ott lesz a Real Madrid labdarúgócsapatának jövő vasárnapi idénynyitó mérkőzésén.
aug. 24
9:30
Újpest: BL-győztes csatár érkezik a lila-fehérekhez (She)
A Nemzeti Sport információ szerint kedden a Megyeri útra érkezik Carsten Jancker, aki már a jövő hét végén bemutatkozhat az Újpest csapatában.
aug. 24
9:54
A Barcelonáé a spanyol Szuperkupa (Behaviour)
Az idegenbeli 2-1-es sikert követően az FC Barcelona vasárnap este hazai pályán is legyőzte - mégpedig 3-0-ra - az Athletic Bilbaót, ezzel elnyerte a spanyol labdarúgó Szuperkupát.
aug. 24
10:06
Boksz: elmarad Vladimir Klicsko decemberre tervezett meccse (She)
A Nemzetközi Bokszszövetség (IBF), a Bokszvilágszervezet (WBO) és a Nemzetközi Bokszszervezet (IBO) nehézsúlyú világbajnoka, Vladimir Klicsko (53-47-3) minden valószínűség szerint idén már nem lép szorítóba, miután kiderült, hogy legutóbbi, Ruszlan Csagajev elleni mérkőzésén elszakadt egy ín a bal vállában. Erről a mindig jól értesült német Bild számolt be.
aug. 24
10:08
Kosárlabda: Matthew Knight Sopronban folytatja (She)
Matthew Knight személyében centert szerződtetett a férfi élvonalbeli kosárlabda-bajnokságban szereplő Sopron együttese.
aug. 24
10:12
A Barcelonáé a spanyol Szuperkupa (Metropol)
Az idegenbeli 2-1-es sikert követően az FC Barcelona vasárnap este hazai pályán 3-0-ra legyőzte az Athletic Bilbaót, ezzel elnyerte a spanyol labdarúgó Szuperkupát.
aug. 24
10:12
Federer első, Nadal harmadik (Behaviour)
Megerősítette vezető helyét a legfrissebb férfi tenisz-világranglistán a múlt heti cincinnati tornán diadalmaskodó svájci Roger Federer. Az ATP honlapja szerint a brit Andy Murray a második, a spanyol Rafael Nadal a harmadik.
aug. 24
10:14
Szávay harmincharmadik (Behaviour)
Szávay Ágnes előző heti pozíciójához képest három helyet rontott, így jelenleg a 33. a női teniszezők hétfőn kiadott világranglistáján, melyet továbbra is az orosz Dinara Szafina vezet. A női profi játékosokat tömörítő WTA honlapja szerint Czink Melinda az 50. a rangsorban.
aug. 24
10:24
Szerbia: belgrádi lapok szerint Matthäus lehet a Partizan edzője (She)
Újabb csapattal hozták hírbe Lothar Matthäust: szerb lapértesülések szerint ő lesz a Partizan Beograd labdarúgócsapatának új edzője.
aug. 24
10:30
Szabó Bence Újpestről a Wolverhamptonba megy (Behaviour)
Az angol élvonalbeli Wolverhampton Wanderers labdarúgó-csapatánál folytatja pályafutását Szabó Bence. A 19 esztendős csatárt az Újpest az őszi szezonra adja kölcsön a szigetországi klubnak - írta a lila-fehérek honlapja.
aug. 24
11:00
Formula-1: Badoer Belgiumban még biztosan versenyezni fog (She)
A Ferrari vasárnap este hivatalosan is megerősítette, hogy a következő futamon, Belgiumban is Luca Badoer indul a 3-as rajtszámú F60-assal. A maranellóiak továbbra is bíznak az olaszban, aki igen gyengén teljesített a hétvégén Valenciában.
aug. 24
11:02
Real Madrid: telt ház várható a Bernabeu-trófeáért (She)
Óriási várakozás előzi meg a Real Madrid hétfő esti hagyományos mérkőzését, amelyet a Santiago Bernabeu-trófeáért játszanak, ezúttal a norvég Rosenborg csapata ellen. A szurkolók most először láthatják a pályán az átigazolási hajrá szerzeményeit, Xabi Alonsót és Álvaró Arbeloát.
aug. 24
11:24
Massát az Egyesült Államokban kezelik (Infostart)
Egy amerikai specialista az Egyesült Államokban folytatja a kezelését Felipe Massának, aki július 25-én, a Forma-1-es Magyar Nagydíj időmérőjén szenvedett életveszélyes sérülést.
aug. 24
11:36
BL-selejtező: a DVSC sportigazgatója sokat vár a szurkolóktól (She)
Szinte biztosan telt ház várható kedd este a Puskás Ferenc Stadionban a DVSC BL-selejtezős mérkőzésének visszavágóján a Levszki Szófia ellen, miután a magyar bajnok múlt héten idegenben tudott nyerni 2–1-re. Tizennégy év után ismét reális esély van rá, hogy magyar csapat a Bajnokok Ligája főtáblájára kerüljön.
aug. 24
11:38
Vízilabda: második meccsüket is megnyerték a fiúk a junior vb-n (She)
A magyar vízilabda-válogatott Üzbegisztán után Brazíliát is megverte a horvátországi Sibenikben zajló férfi junior-világbajnokságon.
aug. 24
11:42
Massát az Egyesült Államokban kezelik (Behaviour)
Az Egyesült Államokban folytatja Felipe Massa kezelését egy amerikai specialista. A nemzetközi tekintélynek örvendő dr. Steve Olvey Miamiban fogadja a Ferrari brazil pilótáját, aki július 25-én, a Forma-1-es Magyar Nagydíj időmérőjén szenvedett életveszélyes sérülést.
aug. 24
12:12
Labdarúgás: nyert a Real Madrid Castilla, Szalai Ádám betalált (She)
Utolsó felkészülési mérkőzésén Szalai Ádámmal a kezdőcsapatban 2–0-ra nyert a Real Madrid Castilla a szintén harmadosztályú Zamora ellen.
aug. 24
12:14
Ferencváros: Megyeri Balázst a Hertha teszteli (She)
Keddig Németországban tartózkodik Megyeri Balázs, a Ferencváros labdarúgócsapatának kapusa – adta hírül a 100%Fradi.
aug. 24
12:30
Formula-1: Felipe Massát az Egyesült Államokban kezelik (She)
Felipe Massa kezelését – aki július 25-én a Formula–1-es Magyar Nagydíj időmérőjén szenvedett életveszélyes sérülést – az Egyesült Államokban folytatja egy amerikai specialista.
aug. 24
12:32
Premier League: elfogták a megkéselt labdarúgó támadóját (She)
Ahogy korábban beszámoltunk róla, Calum Davenportot szombaton megkéselte egy férfi, a West Ham United játékosa súlyos sérüléseket szenvedett.
aug. 24
12:34
Evezés: reményfutamban a könnyűsúlyú kétpárevezősök (She)
A Hajdú Zsuzsa, dr. Alliquander Anna összetételű női könnyűsúlyú kétpárevezős egység a reményfutamban harcolhatja ki a döntőbe jutást.
aug. 24
12:48
Biatlon: fellebbeztek az eltiltott oroszok (She)
A Nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fordultak fellebbezésükkel a két évre eltiltott orosz sílövészek.
aug. 24
13:06
Liverpool: Benítez szerint Insúa hamarosan válogatott lehet (She)
Rafa Benítez szerint játékosa, Emiliano Insúa hamarosan bemutatkozhat az argentin válogatottban.
aug. 24
13:12
Holnap minden eldől (Behaviour)
A debreceni szurkolók különvonattal is utazhatnak kedden Budapestre, ahol a Puskás Ferenc Stadionban 20:45-kor kezdődik a bolgár Levszki Szófia ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező visszavágója. Ezen a mérkőzésen dől el, hogy 14 év után lesz-e ismét magyar futballcsapat a legrangosabb európai kupasorozat főtábláján.
aug. 24
13:24
Atlétikai vb: hősként ünneplik Dél-Afrikában Caster Semenyát (She)
A dél-afrikai elnök is fogadja Caster Semenyát, a vasárnap befejeződött atlétikai világbajnokság talán legvitatottabb alakját.
aug. 24
13:26
Ökölvívás: két magyar ezüst az ifjúsági Európa-bajnokságon (She)
Két ezüstérmet szereztek a magyarok a lengyelországi Szczecinben rendezett ifjúsági ökölvívó Európa-bajnokságon.
aug. 24
13:42
Nyíregyháza: két brazil futballista érkezett próbajátékra (She)
A labdarúgó Soproni Liga harmadik helyén álló Nyíregyháza Spartacushoz a hétvégén két brazil próbajátékos is érkezett. Leandro Wesley Alves és Leonardo Augusto Drugovich is bemutatkozhat a DVTK elleni Ligakupa-mérkőzésen – erről a klub hivatalos honlapja adott hírt.
aug. 24
13:44
Premier League: Murphy hosszabbított a Fulhammel (She)
Az angol Premier League-ben szereplő Fulham csapatkapitánya, Danny Murphy hétfőn aláírta új szerződését, melynek értelmében 2011-ig biztosan a londoniakat erősíti.
aug. 24
14:00
Szlovákia: lemondott a Slovan Bratislava vezetőedzője, Dusan Uhrin (She)
Távozik a szlovák labdarúgó-bajnokságban szereplő Slovan Bratislava kispadjáról Dusan Uhrin.

Keresés