2009. augusztus 22. szombat

aug. 22
0:12
Tenisz: Gyementyjeva és Serena Williams már elődöntős (She)
Jelena Gyementyjeva és Serena Williams is elődöntőbe jutott a torontói női tenisztornán. Az orosz játékos az ausztrál Samantha Stosurt, a második helyen kiemelt amerikai pedig a cseh Lucie Safárovát győzte le.
aug. 22
1:24
Tenisz: Djokovics két játszmában megverte Simont, így elődöntős (She)
Roger Federer és Andy Murray után Novak Djokovics is elfoglalta helyét a Cincinnatiban zajló férfi tenisztorna elődöntőjében, miután a nyolc között 6:4, 7:5-re megverte a francia Gilles Simont.
aug. 22
5:06
60,5 milliós Bolt (Blikk)
A jamaicai futó négy nappal a fantasztikus százas világrekordja után csütörtökön újra világrekordot ért el
aug. 22
5:08
Magyar focista az olasz élvonalban (Blikk)
Koman Vladimir a középmezőnyben szeretne végezni az élvonalban újonc csapatával, a Barival
aug. 22
5:10
Mindenki a Puskás stadionba! (Blikk)
DEBRECEN — Egyre nagyobb az érdeklődés a DVSC-TEVA futballcsapatának kedd esti (TV2, 20.45 óra) budapesti vendégjátéka iránt. A Loki a Puskás Ferenc stadionban fogadja a bolgár Levszki Szófiát, s ha megőrzi előnyét (2-1), akkor biztosítja helyét a legalább kétmilliárd forintos bevételt garantáló Bajnokok Ligája-csoportkörben. Ez a bravúr a magyar klubok közül eddig csak a Ferencvárosnak sikerült,…
aug. 22
5:12
Íme Balzsay mérlege (Blikk)
A profi világbajnok Balzsay Károly a német Robert Stieglitz ellen védheti meg vb-címét. A Blikk összegyűjtötte a mérkőzés legfontosabb számait
aug. 22
5:42
Gyárfás Tamás az úszók római teljesítményéről, az elvárásokról, a budapesti Eb-esélyekről (Behaviour)
A római világbajnokságon nemcsak a versenyzők, de a hazai úszók első embere is célba ért: Gyárfás Tamás a Magyar Úszószövetség elnöki, valamint az európai szövetség alelnöki posztja után a nemzetközi szövetségben is „tényező” lett: beválasztották a FINA végrehajtó bizottsága tagjai közé. A sportvezető nem kertelt: az egy év múlva esedékes budapesti Európa-bajnokságon hat aranyat vár!
aug. 22
7:42
Felkészülés: a Sevilla győzelemmel emlékezett Antonio Puertára (She)
A Sevilla 2–1-re megverte a spanyol labdarúgó-bajnokság másodosztályából idén bajnokként feljutó Xerezt a második alkalommal kiírt Antonio Puerta-kupán.
aug. 22
7:44
Tenisz: Rafael Nadal lesz Djokovics ellenfele az elődöntőben (She)
A második helyen kiemelt Rafael Nadal két szettben, 6:4, 7:5-re megverte a cseh Tomás Berdychet a Cincinnatiban zajló férfi tenisztorna negyeddöntőjében. A spanyol klasszis ellenfele a legjobb négy között a negyedik helyen rangsorolt szerb Novak Djokovics lesz.
aug. 22
8:00
Tenisz: három orosz, egy amerikai a négy között Torontóban (She)
Kialakult az elődöntő párosítása Torontóban, Jelena Gyementyjeva és Serena Williams után Marija Sarapova és Alisza Klejbenova is biztosította helyét a legjobb négy között. Sarapova a lengyel, 14. helyen kiemelt Agnieszka Radwanskát, honfitársa pedig a szerb Jelena Jankovicsot búcsúztatta a negyeddöntőben.
aug. 22
8:18
London 2012: a kubaiak nem indítanak női bokszcsapatot (She)
A Kubai Ökölvívó-szövetség bejelentette: nem tervezi, hogy női csapatot indítson a 2012-es londoni olimpián.
aug. 22
8:24
Amerika dominálta a férfi 400 métert (Behaviour)
Az olimpiai bajnok LaShawn Merritt 44.06 másodperccel nyerte a férfi négyszáz méteres síkfutás döntőjét pénteken a berlini atlétikai világbajnokságon. Az amerikai atléta mögött honfitársa, a kétszeres vb-első Jeremy Wariner (44.60 másodperccel) lett a második és a trinidadi Renny Quow (45.02 másodperccel) a harmadik.
aug. 22
8:36
Vb 2010: Maradona másodosztályú játékosokat is behívott a brazilok ellen (She)
Diego Maradona, az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte keretét a Brazília elleni, szeptember 5-i világbajnoki selejtezőre. Érdekesség, hogy a kapitány két játékost is meghívott az angol másodosztályba tavaly kieső Newcastle Unitedből.
aug. 22
9:12
NHL: elégedetlen a Senators sztárja, távozna Ottawából (She)
Dany Heatly, az Ottawa Senators jégkorongcsapatának klasszisa kijelentette: mivel az általa vártnál kisebb szerepet kap az együttesben, távozna.
aug. 22
9:14
Blog: még több debreceni BL-bevétel, de lehet-e három telt ház? (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Szabados Gábor sportközgazdász, aki ezúttal a Debrecen lehetséges Bajnokok Ligája-bevételét elemzi.
aug. 22
9:36
Kazi Tamás nem jutott a döntőbe (Metropol)
Kazi Tamás a 800 méter első elődöntőjében a negyedik helyen végzett pénteken, és ezzel nem jutott be a vasárnapi fináléba a berlini atlétikai világbajnokságon.
aug. 22
9:48
Atlétikai vb: nem engedték szórakozni Berlinben a német világbajnokot (She)
Nem engedték be egy szórakozóhelyre a hazai közönségkedvenc Steffi Neriust, aki kedden megnyerte a női gerelyhajítást a berlini atlétikai világbajnokságon.
aug. 22
10:24
NFL: Favre bemutatkozott a Minnesota Vikings csapatában (She)
Bemutatkozott az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Minnesota Vikings csapatában a minden idők egyik legjobb irányítójának tartott Brett Favre.
aug. 22
10:30
Atlétika vb: kizárták az amerikai 4x100-as váltót (Behaviour)
Nem állhat rajthoz a szombat esti döntőben az amerikai férfi 4x100-as váltó a berlini atlétikai világbajnokságon, mert a pénteki előfutam után szabálytalan váltás miatt kizárták.
aug. 22
10:42
Labdarúgás: a topligák és a Soproni Liga szombati programja (She)
Harmadik topligaként az olasz élvonalban is útjára indul a labda a hétvégén – tekintse meg a Premier League, a Serie A, a Bundesliga, illetve a Soproni Liga szombati menetrendjét!
aug. 22
10:48
Janics örül annak, hogy a 200 egyes is olimpiai szám lett (Infostart)
Nagy örömmel fogadta a 15-szörös világbajnok Janics Natasa azt a NOB-döntést, amely alapján a női kajakozók londoni olimpiai programjába bekerült a 200 méteres egyes.
aug. 22
11:00
Blog: Balzsay Károly csak a címvédő meccsre koncentrál (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Balzsay Károly, világbajnok ökölvívó. Balzsay beszámol a mérkőzés előtti napok programjáról, valamint megtudhatjuk, hogyan vélekedik a Robert Stieglitz elleni összecsapásról.
aug. 22
11:02
Notts County: Campbell lehet a negyedosztályú csapat új szerzeménye (She)
Újabb nagy nevet szerezhet meg a Notts County: az angol negyedosztályban (League 2) szereplő klub szeretné leigazolni Sol Campbellt, a korábban az Arsenalban és a Tottenhamben is megforduló védőt.
aug. 22
11:04
Üzbegisztán: Vörös első három bajnokiján két gólt lőtt (She)
Remekül sikerült a bemutatkozása Vörös Péternek az üzbég élvonalban, a nyáron a Szombathelyi Haladástól a Lokomotiv Taskenthez szerződő magyar labdarúgó első három bajnokiján kétszer volt eredményes.
aug. 22
11:18
Törökország: fizethet az Erciyesspor Tóth Balázsnak (She)
Pert nyert a FIFA-nál Tóth Balázs, a Genk középpályása, akinek 2007 januárja és májusa között nem fizette járandóságát akkori klubja, a török Erciyesspor.
aug. 22
11:24
Mexikóban is használhatnak "szabadrúgásspray-t" a bírók (Infostart)
Az argentin után a mexikói bajnokságban is engedélyezték a labdarúgó-játékvezetőknek egy speciális spray használatát, amely segítségükre lehet a szabadrúgásoknál a sorfal "távoltartásában".
aug. 22
11:26
Kizárták az amerikai 4x100-as váltót a berlini világbajnokságon (Infostart)
Nem állhat rajthoz a szombat esti döntőben az amerikai férfi 4x100-as váltó a berlini atlétikai világbajnokságon, mert a pénteki előfutam után szabálytalan váltás miatt kizárták.
aug. 22
11:36
Kaposvölgye: visszatért a másodosztályú csapathoz Andruskó Attila (She)
Visszatért a Kaposvölgye VSC-hez Andruskó Attila. A vajdasági születésű, 28 esztendős középpályás januárban éppen az NB II Nyugati csoportjában szereplő klubtól szerződött a BFC Siófokhoz, s a tavaszi idényben tíz bajnokin lépett pályára.
aug. 22
11:54
Labdarúgás: Mexikóban is használhatnak „szabadrúgássprayt" a bírók (She)
Az argentin után a mexikói bajnokságban is engedélyezték a labdarúgó-játékvezetőknek egy speciális spray használatát, amely segítségükre lehet a szabadrúgásoknál a sorfal „távoltartásában".
aug. 22
11:56
Tenisz: Pierce sajtóértesülések szerint 2010-ben visszatér (She)
A francia L'Équipe értesülései szerint visszatér a tenisz WTA-tornákra a 2006 novembere óta nem versenyző Mary Pierce.
aug. 22
12:12
Formula-1: Sutil volt a leggyorsabb a harmadik szabadedzésen (She)
A német Adrian Sutil autózta a leggyorsabb időt az Európai Nagydíj harmadik szabadedzésén. A második helyen Nakadzsima Kazuki, a harmadikon Robert Kubica zárt.
aug. 22
12:48
Lovassport: Lázár Vilmos leesett a fogatról a kecskeméti világbajnokságon (She)
Leesett a fogatról a címvédő Lázár Vilmos a kecskeméti kettesfogathajtó-világbajnokság szombati napján. A magyar versenyző nem sérült meg, folytatni tudta a versenyt.
aug. 22
12:54
Szexvizsgálatnak vetnék alá a világbajnoknőt (Infostart)
A berlini atlétikai világbajnokságon 800 méteren győztes Caster Semenya személye továbbra is megosztja az érintetteket. A családja állítja, hogy nem kérdőjelezhető meg, hogy a 18 éves győztes valóban nő, míg ellenfelei azt állítják, csak rá kell nézni, nyilvánvaló, hogy férfi.
aug. 22
13:06
Everton: Banega jöhet, megkapta munkavállalási engedélyét (She)
Az Everton labdarúgócsapata sikerrel kért munkavállalási engedélyt Ever Banegának, így a fiatal argentin középpályás csatlakozhat David Moyes keretéhez.
aug. 22
13:24
Lovassport: nagyot bukott Bousquet segédhajtója, kórházba került (She)
Újabb balesetet láthattak a nézők a kecskeméti kettesfogathajtó-világbajnokság szombati napján. Először Lázár Vilmos esett le a fogatról, majd pedig a francia Frederic Bousquet segédhajtója bukott nagyot.
aug. 22
13:26
Kézilabda: megegyeztek a klubok, Narcisse rekordösszegért kerül a Kielhez (She)
A L’Équipe francia sportnapilap értesülései szerint a két klub álláspontjai közeledtek egymáshoz, így a francia Chambéryből a német Kielhez szerződhet Daniel Narcisse.
aug. 22
13:30
Sutil a harmadik szabadedzés legjobbja a Forma-1 Európa Nagydíján (Infostart)
Meglepetésre Adrian Sutil, a Force India német pilótája érte el a legjobb időt a szombat délelőtti, összesítésben harmadik szabadedzésen Valenciában, a Forma-1-es Európa Nagydíjon.
aug. 22
14:00
Serie A: az utolsó pillanatban dől el, hogy kezd-e Koman az Inter ellen (She)
Olasz sajtóértesülések szerint az utolsó pillanatban dönti el Giampiero Ventura, az újonc Bari labdarúgócsapatának edzője, hogy a kezdőbe teszi-e Koman Vladimirt az Inter elleni bajnokin.
aug. 22
14:18
Atlétikai vb: kettős kenyai győzelem a férfi maratonin (She)
Kettős kenyai győzelmet hozott a berlini atlétikai világbajnokságon a férfi maratoni futás.
aug. 22
14:20
Real Madrid: Sneijder ügynöke cáfolja, hogy a játékos az Interbe menne (She)
Úgy tűnik, a Real Madridnál létszámfelettivé vált Wesley Sneijder mégsem igazol az olasz bajnok Internazionaléhoz – legalábbis ez derül ki a holland középpályás ügynöke, Sören Lerby szavaiból.
aug. 22
14:36
Vízilabda: ma kezdődik az U18-as világbajnokság Sibenikben (She)
Szombattól jövő vasárnapig a horvátországi Sibenikben rendezik a 18 éven aluliak férfi vízilabda-világbajnokságát, amely korábban a junior vb-t jelentette.
aug. 22
14:38
Atlétikai vb: Bolt 9.92-es első, 9.27-es második százat futott (She)
Usain Bolt a 200 méteres síkfutás döntőjében 9.92-re futotta az első, 9.27-re a második száz métert a berlini atlétikai vb-n – derült ki a jamaicai világklasszis futásának elemzéséből.
aug. 22
14:40
Juventus: a schalkés Rafinhát szemelte ki a torinói klub (She)
A torinói Tuttosport értesülései szerint a Juventus labdarúgócsapata szerződtetné Rafinhát, a Schalke 04 szélsőhátvédjét.
aug. 22
14:42
Atlétikai vb: Kenya tarolt maratonban (Behaviour)
A kenyai Abel Kirui nyerte szombaton a férfi maratonfutást a berlini atlétikai világbajnokságon 2 óra hat perc 54 másodperces időeredménnyel.
aug. 22
14:54
Serie A: Mourinho zárt kapus edzést tartott, a drukkerek tiltakoztak (She)
Hiába látogatott volna ki mintegy 5000 drukker az Internazionale labdarúgócsapatának edzésére, José Mourinho zárt kapus tréninget vezényelt az Appiano Gentile-i komplexumban.
aug. 22
15:00
Lippi a Juvére fogad, Mourinho megharagudott (Infostart)
Ma kezdődik az olasz bajnokság 2009-2010-es szezonja, a Serie A hetvennyolcadik idénye. Az a három csapat számíthat a legjobb szereplésre, amelyik korábban is a legsikeresebb volt: a története során 27-szeres bajnok Juventus, valamint az egyaránt 17-szeres bajnok Inter és Milan. A milánói fekete-kékek nyerték meg a legutóbbi négy idényt, de Marcello Lippi szövetségi kapitány azt tippeli, a Juve…
aug. 22
15:12
Bundesliga: Szabiccsal és Torghellével nyert az Augsburg (She)
Szabics Imre a kezdőcsapatban kapott helyet az Augsburg csapatában a labdarúgó Bundesliga 2. harmadik fordulójában, Torghelle Sándor magyar csatártársát váltotta a 64. percben – az FCA pedig 2-1-re legyőzte idegenben a Bielefeldet. A bajor csapat először diadalmaskodott a bajnoki idényben.
aug. 22
15:14
Formula-1, Európai Nagydíj: két McLaren rajtolhat az első sorból (She)
Remekeltek a McLaren-Mercedesek a Formula–1-es Európai Nagydíj időmérőjén: Lewis Hamilton rajtolhat az első, Heikki Kovalainen a második rajtkockából Valenciában.
aug. 22
15:18
Hamilton rajtol az élről az Európa Nagydíjon (Infostart)
Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes brit versenyzője nyerte a Forma-1-es Európa Nagydíj szombati időmérőjét, így vasárnap ő rajtol az élről Valenciában.
aug. 22
15:54
Hamilton rajtol az élről (Metropol)
A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes brit versenyzője nyerte a Forma-1-es Európa Nagydíj szombati időmérőjét, így vasárnap ő rajtol az élről Valenciában.

Keresés