2009. augusztus 17. hétfő

aug. 17
0:12
Videó: így ragadt be a Premier League-rajtnál a Liverpool (She)
Az angol Premier League 1. fordulójában a Liverpool "mumusa", a Tottenham ezúttal is legyőzte a Vörösöket. A londoniak 2-1-es győzelméhez Assou-Ekotto és Bassong járult hozzá góllal, míg a vendégektől Gerrard bütetőből volt eredményes. Nézze meg a meccs góljait!
aug. 17
0:48
Spanyol Szuperkupa: előnyben a Barcelona az első mérkőzés után (She)
Hátrányból állt fel a Barcelona a spanyol labdarúgó Szuperkupa döntőjének első mérkőzésén idegenben, az Athletic Bilbao ellen. A katalánok a második félidőben fordították a maguk javára a mérkőzést, és egygólos előnyből várhatják a visszavágót.
aug. 17
0:52
Videó: egy lépésre legújabb trófeájától a Barcelona (She)
Ott folytatja a katalán sztáregyüttes, ahol a nyár elején abbahagyta. A Barcelona a spanyol labdarúgó Szuperkupa első felvonásán ugyanis hátrányból fordította a maga javára az Athletic Bilbao elleni idegenbeli találkozót. Tekintse meg az „odavágó” góljait!
aug. 17
1:24
Tenisz: Jankovics két sima szettben győzte le Szafinát (She)
A szerb Jelena Jankovics 6:4, 6:2-re legyőzte a világelső orosz Dinara Szafinát a cincinnati kemény pályás teniszverseny döntőjében.
aug. 17
1:42
Portugália: a Porto és a Benfica is csak döntetlent ért el (She)
A portugál labdarúgó-bajnokság nyitó fordulójában négy döntetlen született a vasárnapi játéknap során, sem az FC Porto, sem a Benfica nem bírt ellenfelével.
aug. 17
5:06
Lisztes gólt lőtt a Fradinak (Blikk)
A Paks labdarúgója nem ünnepelte meg a nevelőklubja elleni találatát
aug. 17
5:08
Újabb négy magyar kajakgyőzelem a vébén (Blikk)
Kovács és Janics egyesben, majd együtt, míg Kozák és Szabó párosban lett világbajnok
aug. 17
5:10
Marosi Ádám súlyos sérülés után lett öttusa-világbajnok (Blikk)
Kettős lábszártörését követően másfél év telt el, mire ismét megtanult futni
aug. 17
6:18
"Már nem bozótharcosként küzd ki-ki a maga posztján a magyar futballban" (Infostart)
Erwin Koeman szerepéről, a válogatott előtt álló feladatokról, az MLSZ anyagi stabilitásáról és az elmúlt időszak eredményeiről is beszélt Kisteleki István, a labdarúgó-szövetség elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában.
aug. 17
6:39
Atlétika - elképesztő világcsúcs 100 méteren (Behaviour)
Usain Bolt 9.58 mp-es, fantasztikus világcsúccsal nyerte a férfi 100 méteres síkfutást a berlini atlétikai világbajnokságon, vasárnap. Az amerikai Tyson Gay 9.71-gyel lett második, a szintén jamaicai Asafa Powell 9.84-gyel harmadik.
aug. 17
7:06
Kosárlabda: Donta Richardson Sopronban folytatja (She)
Donta Richardson személyében Magyarországon már ismert hátvédet szerződtetett a teljesen átalakuló soproni férfi kosárlabdacsapat.
aug. 17
7:12
Pars harca az első aranyért (Infostart)
A kalapácsvető Pars Krisztián ma 18:05 órakor a magyar atlétika első aranyérmének megszerzéséért lép dobókörbe a berlini atlétikai világbajnokságon.
aug. 17
7:14
Ribéry legalább egy évig Münchenben marad (Infostart)
Franck Ribéry, a Bayern München francia válogatott középpályása vasárnap bejelentette, hogy a következő szezonban még biztosan a német csapatot erősíti majd.
aug. 17
7:15
Második meccse után is nyeretlen a Bayern, debütálásként hatot lőtt Angliában az Arsenal (Behaviour)
Angliában bekezdett az Arsenal, Németországban továbbra is várat magára a Bayern München igazi rajtja, Franciaországban ellenben a Bordeaux folytatja előző idénybeli remek teljesítményét. A magyarok közül Huszti és Dzsudzsák gólt szerzett, utóbbi nyerő ember volt az Ajax elleni rangadón.
aug. 17
7:24
MLS: Hercegfalvi Zoltán bemutatkozott a bajnokságban (She)
Csereként állt be az amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Kansas City Wizards együttesébe Hercegfalvi Zoltán, akit a meccs vége előtt kiállítottak.
aug. 17
7:30
Bolt világcsúccsal győzött (Metropol)
Usain Bolt 9.58 mp-es, fantasztikus világcsúccsal nyerte a férfi 100 méteres síkfutást a berlini atlétikai világbajnokságon, vasárnap. Az amerikai Tyson Gay 9.71-gyel lett második, a szintén jamaicai Asafa Powell 9.84-gyel harmadik.
aug. 17
8:00
Brazília: az első Corinthians-siker Ronaldo sérülése óta (She)
Hazai pályán aratott kétgólos győzelmet a Corinthians a brazil labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában.
aug. 17
8:02
Bajnokok Ligája: remek mérkőzést kapott Kassai Viktor (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) szerepet adott Kassai Viktornak is a Bajnokok Ligája selejtezőjének negyedik fordulójában.
aug. 17
9:00
Murray nagy sikere (Infostart)
A brit Andy Murray hatalmas csatában, 2 óra 45 perc alatt legyőzte a döntőben az argentin Juan Martin Del Potrót, s ezzel megnyerte a 3 millió dollár összdíjazású, montreali keménypályás férfi tenisztornát.
aug. 17
9:12
Szerbia: a Crvena zvezdára hagyja házát a veterán drukker (She)
A klubra hagyja házát a Crvena zvezda labdarúgócsapatának egyik veterán szurkolója.
aug. 17
9:14
Videó: nézze meg, miért kapott piros lapot Hercegfalvi! (She)
Hercegfalvi Zoltán, a Kansas City Wizards magyar légiósa csereként állt be a 63. percben a Chicago Fire ellen, ám nem maradt a lefújásig a pályán, ugyanis a 85. percben egy brutális belépőt követően kiállította őt a játékvezető. Íme, a jelenet videón!
aug. 17
9:18
Aubéli Ottó is bekeményített (Blikk)
Bárdosi Sándor (32) sikerein felbuzdulva újabb birkózó tesz kísérletet arra, hogy a világ talán legkeményebb küzdősportágazatában, az MMA-ban is kipróbálja magát.
aug. 17
9:30
Német válogatott: Hildebrand be, Wiese pedig ki akar kerülni (She)
A Hoffenheim kapusa, Timo Hildebrand úgy véli, válogatott formában véd az utóbbi időben, így szeretne visszakerülni a Nationalelf kezdőcsapatába. Nem úgy Tim Wiese, aki arra kérte a szövetségi kapitányt, Joachim Löwöt, hogy a következő két mérkőzésen tekintsen el a szerepeltetésétől.
aug. 17
9:54
Megfejtettük a csodafutó titkát - videóval (Infostart)
A berlini atlétikai világbajnokság vasárnap esti 100 m-es döntőjét 9.58 mp-es, fantasztikus világcsúccsal megnyerő Usain Bolt azt mondta: 9.4 mp-es eredmény elérésére is képesnek tartja magát.
aug. 17
10:06
Golf: legyőzték Tiger Woodsot az utolsó Grand Slam-versenyen (She)
Meglepetésre a dél-koreai Jang Jong Jun nyerte meg a 7.5 millió dollár összdíjazású, 91. US PGA Championshipet, a profi golfozók idei negyedik, egyben utolsó Grand Slam-versenyét a Minnesota állambeli Chaskában.
aug. 17
10:08
Premier League: Fülöp Márton szerepel a forduló álomcsapatában (She)
Illusztris társaságba került Fülöp Márton. A Sunderland magyar válogatott kapusát a SkySports szakírói beválasztották a Premier League első fordulójának álomcsapatába a Bolton Wanderers elleni bajnokin nyújtott teljesítménye alapján.
aug. 17
10:42
Anglia: Hasselbaink nem lesz a Norwich City edzője (She)
David McNally, az angol labdarúgó-bajnokság harmadosztályában szereplő Norwich City ügyvezető igazgatója cáfolta azt az értesülést, mely szerint Jimmy Floyd Hasselbaink lenne a klub új edzője.
aug. 17
11:00
Férfi tenisz-világranglista: Murray Nadal elé került (She)
Helycsere történt a férfi tenisz-világranglista dobogóján, a skót Andy Murray ugyanis megelőzte a spanyol Rafael Nadalt.
aug. 17
11:02
Videó: egyszerre röhejes és sportszerűtlen gól Ausztráliában (She)
Megmosolyogtató, ugyanakkor sportszerűtlen gól született egy ausztrál bajnoki mérkőzésen. Fernando De Moraes, a South Melbourne játékosa végzett el egy bedobást, miután sérülés miatt az oldalvonalon túlra került a labda. A melbourne-i labdarúgó a fair play szellemének megfelelően vissza is adta a labdát az ellenfélnek, ám ezután váratlanul rátámadt a kapusra, elvette tőle, majd a hálóba passzolt.
aug. 17
11:06
"Nehéz jelzőket találni Kati produkciójára. Leutánozhatatlan" (Infostart)
A megszerzett hat aranyéremmel elégedett a célként előzetesen öt elsőséget kitűző Storcz Botond szövetségi kapitány, akiben azonban elmondása szerint maradt némi hiányérzet a kanadai Dartmouth-ban vasárnap befejeződött kajak-kenu világbajnokság után.
aug. 17
11:36
Manchester United: Sir Alex Ferguson Wayne Rooneyt dicséri (She)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere csapata vasárnapi, Birmingham City elleni mérkőzése után úgy véli, hogy Wayne Rooney győztes gólját még jó néhány fogja követni a szezonban.
aug. 17
11:54
Profi ökölvívás: a Klicsko fivérek nem bunyóznak David Haye-jel (She)
A nehézsúlyú világbajnok Klicsko fivérek a jövőben nem tekintenek számottevő lehetőségként egy David Haye elleni összecsapásra.
aug. 17
12:12
Hollandia: Babos Gábor lett a Nijmegen rekordere (She)
Utolérte Dennis Gentenaart Babos Gábor, aki 110. alkalommal védte az NEC Nijmegen labdarúgócsapatának hálóját bajnoki mérkőzésen.
aug. 17
12:14
Everton: argentin kölcsönjátékosra „vadászik” David Moyes (She)
David Moyes, az angol bajnoki idénynyitón kiütéses vereséget szenvedő Everton menedzsere argentin kölcsönjátékost szeretne csapatához hozni.
aug. 17
12:16
Ferencváros: Zsivoczky szerdán már edzésbe állhat (She)
Szerdán edzésbe állhat a július végén porcműtéten áteső Zsivoczky Norbert – adta hírül a Ferencváros labdarúgócsapatának hivatalos honlapja.
aug. 17
12:30
Görögország: elárasztották az élvonalat a külföldi szakvezetők (She)
A héten rajtoló görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a 16 csapat közül 11 kispadján külföldi edző ül a szezon elején.
aug. 17
12:32
MotoGP: Talmácsi egyelőre 10. a teszten, Pedrosa a leggyorsabb (She)
A gyorsaságimotoros-vb királykategóriájának mezőnye maradt a csehországi Brnóban, hogy részt vegyen az egynapos kollektív teszten. A délelőtt legjobb idejét a Repsol Honda versenyzője, Dani Pedrosa érte el.
aug. 17
12:34
Női tenisz-világranglista: Szávay és Czink is javított (She)
Mind Szávay Ágnes, mind Czink Melinda előrelépett a női teniszezők legfrissebb világranglistáján.
aug. 17
13:06
Soproni Liga: két évre a Lombard Pápa játékosa Orosz Péter (She)
Két évre írt alá a Lombard Pápa labdarúgócsapatához Orosz Péter.
aug. 17
13:24
Jégkorong: nevet változtatott a magyar bajnokcsapat (She)
Új névadó főszponzorra talált az eddig Alba Volán 19 néven szereplő magyar bajnok. A csapatot már az előző szezonban is szponzoráló nemzetközi acélipari társaság, a Sapa jelentősen növeli támogatását, amelyért cserébe a névbe is bekerül, akárcsak a másik két főtámogató, az Alba Volán Zrt. és Székesfehérvár megyei jogú város, valamint a tavasszal tragikus hirtelenséggel elhunyt ifjabb Ocskay Gábor…
aug. 17
13:42
Formula-1: elismerések a Massa gyógyításában részt vevőknek (She)
A köszönet jeleként elismeréseket adtak át hétfőn Budapesten azoknak a magyar szakembereknek, akik részt vettek Felipe Massa július 25-i balesete után a brazil Formula-1-es pilóta mentésében, gyógyításában és ápolásában.
aug. 17
13:44
Soproni Liga: elhalasztják a ZTE–Debrecen bajnokit (She)
Elhalasztják a Zalaegerszeg–Debrecen bajnoki mérkőzést a labdarúgó Soproni Ligában – adta hírül az MLSZ hivatalos honlapja.
aug. 17
13:46
Szaúd-Arábia: pályára futott a drukker, megkorbácsolják (She)
Egy szaúdi labdarúgódrukkert három nap börtönre és tíz korbácsütésre ítélt a helyi bíróság, mivel beszaladt a pályára az al-Raed–al-Naszr mérkőzésen.
aug. 17
13:48
Championship: két hétig nem vezethet a „gólvak" játékvezető (She)
Minden bizonnyal kéthetes kényszerpihenőre küldi az angol játékvezetői bizottság Rob Shoebridge-et, aki a Bristol City–Crystal Palace (1–0) másodosztályú bajnokin nem vett észre egy vendéggólt.
aug. 17
14:00
Felkészülés: Mourinho figyelmeztette csapatát, mi várhat rájuk (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság címvédője, az Inter vasárnap lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését Bahrein nemzeti válogatottja ellen. A Franz Fekete Stadionban lejátszott találkozó egyetlen gólját a brazil Mancini lőtte.
aug. 17
14:02
Tenisz: a Montrealban nyerő Murray célja a világelsőség (She)
Andy Murray-nek megjött az „étvágya”, miután vasárnap nagy csatában legyőzte az argentin Juan Martín Del Potrót a montreali torna döntőjében. A brit teniszező már a 2. helyet foglalja el a világranglistán, de célja a világelsőség.
aug. 17
14:04
Öttusa-vb: két szám után hetedikek a magyarok a férfi váltóban (She)
Két szám után a hetedik helyen állnak a magyarok a londoni öttusa-világbajnokság férfi váltóversenyében.
aug. 17
14:54
Bayern München: Luca Toni hazájában kezelteti sérülését (She)
A Bayern München csatára, Luca Toni továbbra sem állhat csapata rendelkezésére, miután hazautazott Olaszországba, ahol Achilles-ín-sérülését kezelteti. A német együttes világbajnok támadója leghamarabb csütörtökön térhet vissza Németországba.
aug. 17
15:12
Stuttgart: Simák és Osorio sem játszhat a temesváriak ellen (She)
A VfB Stuttgart Jan Simák és Ricardo Osorio nélkül kényszerül pályára lépni az FC Timisoara elleni labdarúgó BL-selejtező-mérkőzésen.
aug. 17
15:30
MotoGP: Álvaro Bautista két évre aláírt a Suzukihoz (She)
A vasárnapi Cseh Nagydíjat követően a Rizla Suzuki csapat hivatalosan is bejelentette, hogy átigazolta Álvaro Bautistát. A spanyol versenyző két évre írt alá a Paul Denning vezette istállóhoz.

Keresés