2009. július 27. hétfő

júl. 27
0:36
Felkészülés: a Real Madrid otthon ikszelt a szaúdi al-Ittihaddal (She)
Vasárnap este hazai pályán is bemutatkozott a Real Madrid nyáron újjáalakított és sztárokkal megtűzdelt labdarúgócsapata, a királyiak a Santiago Bernabéu Stadionban játszották második nyári felkészülési mérkőzésüket.
júl. 27
0:40
Szaúdiak ellen döntetlennel mutatkozott be otthon a Real Madrid (She)
Vasárnap este hazai pályán is bemutatkozott a Real Madrid nyáron újjáalakított és sztárokkal megtűzdelt labdarúgócsapata, a királyiak a Santiago Bernabéu Stadionban játszották második nyári felkészülési mérkőzésüket.
júl. 27
1:12
Felkészülés: az Inter Diego Milito duplájával nyert az AC Milan ellen (She)
Egy döntetlen és egy vereség után harmadik mérkőzését megnyerte az olasz bajnok Internazionale az Egyesült Államokban rendezett négycsapatos felkészülési tornán, a World Football Challenge-en.
júl. 27
5:06
Tiger Woods, a 190 milliárdos golfkirály (Blikk)
WINDERMERE — Eldrick „Tiger” Woods (33) viszonylag fiatal kora ellenére máris legendának mondhatja magát. Csodálják őt a pályán nyújtott teljesítményéért, de az üzleti életben is elismerően emlegetik, ha szóba kerül a neve. Persze ez nem is olyan meglepő, hiszen ő a világ leggazdagabb sportolója.
júl. 27
5:08
Győzelemmel tért vissza Kótai (Blikk)
VÁRPALOTA — Hazatérés, visszatérés; ezek voltak a kulcsszavai a hét végi, várpalotai profibokszgálának. Több mint háromezren szurkoltak annak, hogy a város szülötte, Vető Gábor (20) első hazai meccsén megszerezze a Bokszvilágtanács (WBC) ifjúsági világbajnokának hivatalos kihívói jogát, illetve a Bokszvilágalapítvány (WBF) és a Nemzetközi Bokszszervezet (IBO) korábbi nagyváltósúlyú bajnoka, Kótai…
júl. 27
5:10
Szenzációs Vidiadal (Blikk)
SZÉKESFEHÉRVÁR — Csak néhány nap telt el azóta, hogy az FC Fehérvárból ismét a jobban csengő Videoton FC lett, s a székesfehérvári futballisták máris újabb nagyszerű eredménnyel hívták fel magukra a figyelmet.
júl. 27
7:12
Röplabda: brazil győzelem, szerb ezüst a férfi világligában (She)
Fantasztikus csatát, hihetetlen izgalmakat hozott a férfi világliga belgrádi hatos döntőjének utolsó mérkőzése. A házigazda Szerbia 19 ezer néző előtt öt játszmában vereséget szenvedett a világbajnoki címvédő, olimpiai ezüstérmes Brazíliától, amely így ismét a világ legjobbjának mondhatja magát.
júl. 27
7:48
A Massa család idegsebésze szerint kizárható a neurológiai károsodás (Infostart)
Dino Altman, a Massa család által felkért idegsebész a vizsgálati eredmények alapján kizárta, hogy neurológiai károsodást szenvedett a továbbra is altatásban lévő brazil pilóta. A spanyol Marca információi szerint az első 24 óra eredményei nagyon biztatóak.
júl. 27
7:48
Felkészülés: a Chelsea nyerte meg az észak-amerikai tornát (She)
Az angol Chelsea csapata nyerte meg a World Series Football Challenge elnevezésű észak-amerikai labdarúgótornát, miután az utolsó mérkőzésen a „kékek” 2–0-ra megverték a mexikói Américát.
júl. 27
7:50
Felkészülés: mindhárom magyar szóhoz jutott a Bresciában (She)
A másodosztályú Brescia labdarúgócsapatának edzője mindhárom magyarját pályára küldte a negyedosztályú Montichiari elleni, 1–1-re végződő felkészülési találkozón.
júl. 27
7:51
Massa már képes kommunikálni (Metropol)
Felipe Massát egyre sűrűbben ébresztik fel, amely során passzív kommunikációra képes: ha beszélnek hozzá, akkor visszajelzéseket ad, kezét-lábát mozgatni tudja, ez mindenképpen jó jelnek tekinthető.
júl. 27
8:42
Brazília: lehet, hogy eltörött Ronaldo keze a paulista derbin (She)
Két, derbinek számító összecsapást is rendeztek a brazil labdarúgó-bajnokság vasárnapi játéknapján.
júl. 27
8:45
Itt a legújabb világranglista! (Behaviour)
Szávay Ágnes előző heti pozícióját megtartva 32. a női teniszezők hétfőn kiadott, legfrissebb világranglistáján, amelyet továbbra is az orosz Dinara Szafina vezet. A női profi játékosokat tömörítő WTA honlapja szerint Czink Melinda - aki honfitársához hasonlóan nem lépett pályára a múlt héten - négy helyet rontva az 56. a rangsorban.
júl. 27
9:00
Tenisz: Kapros Anikó is a legjobb kétszázban, Szávay 32. (She)
A WTA honlapja alapján Szávay Ágnes továbbra is a 32. helyen áll a női teniszezők világranglistáján. A közvetlen élmezőnyben sem történt változás, az első tizenkét teniszező megtartotta eddigi pozícióját. A listát továbbra is az orosz Dinara Szafina vezeti.
júl. 27
9:18
Tenisz: továbbra is Federer vezeti a férfiak világranglistáját (She)
Az ATP honlapja szerint továbbra is a svájci Roger Federer vezeti a férfi teniszezők világranglistáját, a második helyen pedig a spanyol Rafael Nadal áll. Az első tizenöt helyen nem történt jelentős változás, hacsak azt nem tekintjük annak, hogy Nyikolaj Davigyenko három helyet javítva előrelépett a kilencedik helyre.
júl. 27
9:36
Fomula-1: Massa orvosa szerint nem életveszélyes a pilóta állapota (She)
Hétfőn Budapestre érkezik a Fiat és a Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo, hogy meglátogassa a kórházban a Forma–1-es csapat szerencsétlenül járt pilótáját, a brazil Felipe Massát. Dino Altmann, a pilóta orvosa szerint Massa állapota súlyos, de nem életveszélyes.
júl. 27
9:38
Ciprus: elküldték az első számú kapust, Nagy Zoltán bizonyíthat (She)
A korai Európa-liga-búcsú (selejtező, 2. forduló, Petrovac) Ernst Middendorp edző és az első számú kapus, Nemanja Supics állásába került az Anorthoszisz Famagusztánál.
júl. 27
9:40
Felkészülés: Szabics-góllal avatta fel stadionját az Augsburg (She)
Győzelemmel avatta fel új stadionját az Augsburg. A német másodosztályban szereplő klub az ez alkalomra összeverbuvált sváb válogatottat vert meg 2–0-ra, a találkozó második gólját Szabics Imre szerezte.
júl. 27
9:54
Felkészülés: sérüléshullám Mainzban, elmarad a „magyar” meccs (She)
Elmarad a keddi, magyar érdekeltségű felkészülési mérkőzés, miután a Mainz 14(!) sérültje miatt lemondta a Dortmund elleni találkozót.
júl. 27
9:56
Tottenham: Crouch hétfőn áteshet az orvosi vizsgálaton is (She)
Úgy tűnik, hamarosan a Tottenham Hotspur játékosa lesz Peter Crouch. Angol sajtóértesülések szerint a londoniak megegyeztek a Portsmouth-szal az angol válogatott támadó áráról, amely becslések szerint 10 millió font körül van.
júl. 27
10:12
Atlétika: serkentővel buktak le a jamaicai sportolók (She)
A serkentők közé tartozó metilxantinnal akadt fenn az ellenőrzésen a jamaicai atlétikai válogatott öt versenyzője – jelentette be vasárnap az ország doppingellenes bizottságának egyik tagja.
júl. 27
10:30
Videó: Ronaldinhót kiállították, mégis a pályán maradt (She)
A World Series Football Challenge-en rendezett AC Milan–Internazionale (0–2) találkozón a játékvezető előbb piros lapot adott Ronaldinhónak, majd azonnal átváltotta a kártya színét sárgára. Nézze meg az esetet videón!
júl. 27
10:33
Mexikó alázott az Arany Kupán (Metropol)
A mexikói válogatott nyerte a vasárnapi, New York-i döntőt az Egyesült Államokban rendezett labdarúgó Arany Kupán, a CONCACAF régió bajnokságán.
júl. 27
10:48
Vizes vb: Bernek Péter egyéni csúccsal lett 25. kétszáz gyorson (She)
A 17 éves Bernek Péter egyéni csúcsot úszva a 25. helyen végzett a 200 méteres férfi gyorsúszás előfutamában. Bernek 1:48.24-gyel csapott célba, 1:47.21 kellett volna a továbbjutáshoz. Povázsai Zoltán 1:50.08-cal 48. lett a rendkívül erős mezőnyben.
júl. 27
11:06
Vizes vb: Pecz Réka nem jutott tovább az előfutamból 100 mellen (She)
Pecz Réka nem jutott tovább az előfutamból az elődöntőbe a nők 100 méteres mellúszó számában a római vizes világbajnokságon. Pecz 1:10.60-as eredményével összesítésben a 41. helyen végzett.
júl. 27
11:08
Videó: nézze meg a Chelsea-América találkozó góljait (She)
A Chelsea nyerte meg az amerikai World Series Football Challenge-et, miután 2–0-ra legyőzte az utolsó mérkőzésen a mexikói Américát. A gólokat Di Santo és Malouda szerezték. Nézze meg a találatokat!
júl. 27
11:27
Mind a négy magyar úszó kiesett (Metropol)
Egyetlen magyar sem jutott tovább a római vizes világbajnokság úszóversenyeinek második napján a délelőtti előfutamokból: négyen próbálkoztak, de mindhiába, valamennyien a kiesők listáját gyarapították.
júl. 27
11:42
Rubens Barrichello könnyek között hagyta el Budapestet (Infostart)
Rubens Barrichello könnyek között hagyta el Budapestet. A brazil lapoknak nyilatkozva azt mondta, nehezen tudta eldönteni, hogy hazatérjen a családjához, vagy itt maradjon Budapesten, barátja és földije mellett.
júl. 27
11:42
Vizes vb: Wildeboer jutott a legjobb idővel elődöntőbe 100 háton (She)
A spanyol Aschwin Wildeboer 52.93-as világbajnoki csúccsal elsőként jutott tovább az elődöntőbe a római vizes világbajnokságon.
júl. 27
12:00
FTC: tovább késik a jamaicai légiósok visszatérése (She)
A 100%Fradi értesülései szerint tovább húzódik Jason Morrison és Rafe Wolfe visszatérése a Ferencvároshoz.
júl. 27
12:18
Palik: Massa családja elégedett az orvosi ellátással (Infostart)
Elégedett volt Felipe Massa családja azzal, ahogyan a brazil Forma-1-es versenyzőt ellátták szombati súlyos balesete után. Erről Palik László, a Hungaroring Sport Zrt. elnöke számolt be. Dávid Sándor Forma-1-es szakíró azt emelte ki, hogy az acélrugó rendkívül rossz helyen találta el Massa sisakját.
júl. 27
12:18
Vizes vb: testvére halála miatt hazautazott Meagen Nay (She)
Testvére halála miatt hazautazott a római világbajnokságról Meagen Nay ausztrál úszó.
júl. 27
12:20
Videó: Waltner Róbert győztes gólja a Rapid Wien ellen (She)
Ami nem sikerült a Liverpoolnak és Németh Krisztiánnak bő egy hete, az összejött Waltner Róbertnek. A magyar csatár győztes gólt szerzett ugyanis a Rapid Wien elleni bajnokin, a Mattersburg pedig 2–1-re verte a bécsi zöld-fehéreket. Tekintse meg az összefoglalót!
júl. 27
12:39
Schumacher visszatérhet? (Metropol)
Az olasz sajtó Felipe Massa állapotával és Michael Schumacher esetleges visszatérésével, a spanyol Fernando Alonso elszabadult kerekével és a Renault-csapat büntetésével, a francia pedig Lewis Hamilton diadalmas visszatérésével foglalkozik a vasárnapi Forma-1-es Magyar Nagydíj másnapján.
júl. 27
12:39
Így láttak a Magyar Nagydíjat (Behaviour)
Az olasz sajtó Felipe Massa állapotával és Michael Schumacher esetleges visszatérésével, a spanyol Fernando Alonso elszabadult kerekével és a Renault-csapat büntetésével, a francia pedig Lewis Hamilton diadalmas visszatérésével foglalkozik a vasárnapi Forma-1-es Magyar Nagydíj másnapján.
júl. 27
12:54
Vizes vb: Friis úszta a legjobb időt az előfutamokban 1500 női gyorson (She)
A dán Lotte Friis úszta a legjobb időt a római világbajnokság 1500 méteres női számának előfutamában. A döntőt kedd este rendezik.
júl. 27
13:12
Kisteleki nem szeretné a Puskás Stadionban látni Madonnát (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség a válogatott két szeptemberi, hazai világbajnoki selejtezőjére való tekintettel nem támogatja, hogy a Puskás Ferenc Stadionban legyen Madonna augusztus 22-i koncertje, s ez ügyben Kisteleki István elnök levelet írt Török Ottónak, a Nemzeti Utánpótlás-nevelési és Sportszolgáltató Intézet (NUSI) főigazgatójának.
júl. 27
13:12
Labdarúgó NB II: Stark Péter Pécsett folytatja pályafutását (She)
A pmfc.hu beszámolója szerint Stark Péter a másodosztályú Pécs labdarúgócsapatában folytatja pályafutását.
júl. 27
13:14
BOM: a budapesti olimpiáról tárgyalt Pekingben a főpolgármester (She)
A 2020-as olimpia budapesti kandidálásával kapcsolatban folytatott tárgyalásokat Pekingben Demszky Gábor főpolgármester, Szalay-Berzeviczy Attila, a BOM (Budapesti Olimpia Mozgalom) elnöke és Beleznay Éva, a magyar főváros főépítésze.
júl. 27
13:33
Budapesti olimpiáról tárgyaltak Pekingben (Metropol)
A 2020-as olimpia budapesti kandidálásával kapcsolatban folytatott tárgyalásokat Pekingben Demszky Gábor főpolgármester, Szalay-Berzeviczy Attila, a BOM (Budapesti Olimpia Mozgalom) elnöke és Beleznay Éva, a magyar főváros főépítésze.
júl. 27
13:48
Videó: hatalmas baki a Tour de France eredményhirdetésén (She)
A 2009-es Tour de France Alberto Contador sikerével ért véget. A spanyol kerekes karrierje során másodszor nyerte meg a Francia körversenyt. A szervezők azonban nagyot hibáztak, és vasárnap a dán himnuszt játszották el a győztes tiszteletére. Tekintse meg a nem mindennapi esetet!
júl. 27
14:06
Labdarúgás: Nedved az Egyesült Államokban folytathatja (She)
Pavel Nedved, a Juventus korábbi középpályása úgy nyilatkozott, elképzelhető, hogy nem vonul vissza végleg, hanem az Amerikai Egyesült Államokban folytatja pályafutását.
júl. 27
14:08
Videó: nézze meg Kovács Péter Valerenga elleni dupláját! (She)
Mint már beszámoltunk róla, az Odd Grenland magyar csatára, Kovács Péter két góllal járult hozzá csapata 3–0-s győzelméhez a Valerenga ellen a norvég labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában rendezett mérkőzésen. Kovács Péter góljai 7:11-től láthatóak az alábbi videóban.
júl. 27
14:09
Massa-baleset: az élete már nem, de a látása még veszélyben van (Behaviour)
A Felipe Massát műtő orvos szerint a Ferrari Forma-1-es pilótája nincs már életveszélyben, azonban szemsérülése kihatással lehet további sportolói pályafutására. Az AP amerikai hírügynökségnek nyilatkozó Veres Róbert elmondta: nem lehet tudni, hogy a Magyar Nagydíj szombati időmérőjén súlyosan megsérült brazil versenyző bal szeme milyen mértékben károsodott. Massa állapota stabil.
júl. 27
14:10
Vizes vb: Magyarország-Kanada élőben az NSO-n! (She)
Elkezdődött a Magyarország–Kanada női vízilabda-negyeddöntő a római világbajnokságon. A mérkőzést ön is figyelemmel kísérheti élő, szöveges tudósításunkban!
júl. 27
14:24
Massa nincs már életveszélyben (Infostart)
A Felipe Massát műtő orvos szerint a Ferrari Formula-1-es pilótája nincs már életveszélyben, azonban szemsérülése kihatással lehet további sportolói pályafutására.
júl. 27
14:24
Formula-1: Massa nincs közvetlen életveszélyben (She)
A Magyar Nagydíj időmérő edzésén balesetet szenvedő Felipe Massa nincs közvetlen életveszélyben, azt azonban még nem tudják az orvosok, mennyire sérült meg a pilóta szeme. Veres Róbert, a brazilt megműtő orvos elmondta, szinte biztos, hogy Massa a szezonban több versenyen nem indulhat el.
júl. 27
14:27
Massa nincs már életveszélyben (Metropol)
A Felipe Massát műtő orvos szerint a Ferrari Forma-1-es pilótája nincs már életveszélyben, azonban szemsérülése kihatással lehet további sportolói pályafutására. A Honvéd Kórház illetékesei az este 6 órakor tartandó sajtótájékoztatón számolnak be Massa állapotáról. Bernie Ecclestone szerint javítani kell a sisakok minőségén.
júl. 27
14:27
"Ecclestone példaként hozta fel a jéghokit" (Behaviour)
Javítani kell a Forma-1-es versenyzők védősisakja nyújtotta biztonságot, és ennek érdekében más sportágak tapasztalatait is tanulmányozni kell - mondta Bernie Ecclestone, az F1 jogtulajdonosa Felipe Massa balesetével kapcsolatban.
júl. 27
14:42
Liverpool: a szurkolók szerint Németh volt a második legjobb (She)
A Liverpool hivatalos honlapján kiírt szavazáson a „vörösök” szurkolói szerint Németh Krisztián volt a csapat második legjobb játékosa a Szingapúr elleni felkészülési találkozón.

Keresés