2009. július 22. szerda

júl. 22
0:00
BL: tekintse meg a keddi selejtezők összes eredményét (She)
Tekintse meg a labdarúgó Bajnokok Ligája 2. selejtezőkör keddi visszavágóinak eredményét!
júl. 22
0:36
Tenisz: Michael Stich visszatért 12 év után, de kikapott (She)
Michael Stich 12 év kihagyás után tért vissza Hamburgban a tenisz ATP-Tourra, de a páros torna első körében Michael Zverevvel az oldalán 6:4, 6:2-re kikapott az Aspelin, Hanley svéd ausztrál duótól.
júl. 22
1:30
Tenisz: Hamburgban Simon, Koperben Garrigues búcsúzott (She)
A héten zajló tenisztornák közül Hamburgban a 2. fordulóban búcsúzott az 1. helyen kiemelt francia Gilles Simon, Bad Gasteinben viszont egy szintén 1. helyen rangsorolt francia, Alize Cornet három szettben továbbjutott, igaz még csak az első körből. Koperben az eddigi legnagyobb meglepetést a 2. helyen kiemelt spanyol Anabel Medina Garrigues búcsúja jelentette.
júl. 22
3:18
Magyar Nagydíj: micsoda futam lesz (Blikk)
MOGYORÓD – Holnap este a budai vár környékén, az utcai parádén, pénteken pedig már a mogyoródi pályán bőgnek fel a Forma–1-es autók motorjai. Palik László (47), a Hungaroring Sport Zrt. elnöke bízik benne, hogy izgalmas viadalt láthatnak az érdeklődők, és sok néző lesz kíváncsi a 24. magyar versenyhétvégére.
júl. 22
3:22
Meg kell védeni a két gólt Kalmarban (Blikk)
KALMAR – Jó esélye van a DVSC-TEVA futballcsapatának, hogy sikerrel vegye az első akadályt, s bejusson a Bajnokok Ligája-selejtezőjének harmadik fordulójába. A debreceniek egy hete 2-0-ra nyertek a nemzetközi fociporondon jóval előkelőbb helyen jegyzett FF Kalmar ellen, ám az előnyt ma meg kell védeni a svédországi visszavágón.
júl. 22
3:26
Újpest-meccs csak a DigiTV-n (Blikk)
BUDAPEST – A premier előtt álló DigiSport közvetíti holnap (19.45, Szusza Ferenc stadion) az Újpest és a Steaua Bucuresti Európa-liga-selejtezőjét, amelynek tétje a harmadik fordulóba kerülés. Egy hete a román focicsapat 2-0-ra nyert.
júl. 22
3:30
Erdei lemaradt 191 millióról (Blikk)
BUDAPEST – Egymillió dolláros (191 millió forintos) meccsről maradt le Erdei Zsolt (35).
júl. 22
3:34
Szövetségi kapitányokat keresnek a kézilabdázók (Blikk)
Kapitány kerestetik a férfi és a női kézilabda-válogatott élére. A szövetség vezetősége ma tárgyal mindkét posztról.
júl. 22
6:03
Czollner Gyula szerint akár Rosberg is nyerhet a Hungaroringen (Behaviour)
Noha pár éve már az RTL Klub közvetíti a Formula–1-es futamokat, a hazai verseny mindig különleges feladatokat rótt a magyar szakemberekre. Idén sem lesz ez másként, mint a kereskedelmi csatorna kommentátorától, Czollner Gyulától megtudtuk, most fog a legnagyobb stáb dolgozni a mogyoródi ringen. A szakértő szerint az sem elképzelhetetlen, hogy a 2006-os kaotikus időjárási viszonyok megismétlődése…
júl. 22
6:36
A Milan visszavárja Beckhamet (Infostart)
Januárban visszatérhet az AC Milan együtteséhez David Beckham, a Los Angeles Galaxy angol válogatott labdarúgója.
júl. 22
6:39
A Milan tárt karokkal várja Beckhamet (Behaviour)
Januárban visszatérhet az AC Milan együtteséhez David Beckham, a Los Angeles Galaxy angol válogatott labdarúgója.
júl. 22
7:48
Felkészülés: a Chelsea két góllal megverte az Intert (She)
José Mourinho nem tudott győzni korábbi csapata, a Chelsea ellen: a londoni „kékek" Didier Drogba és Frank Lampard góljával 2–0-ra megverték az Intert felkészülési mérkőzésen.
júl. 22
8:06
Jégkorong: Putyin bízik az orosz profi hokiliga bővítésében (She)
A nyílt orosz profi jégkorongliga (KHL) közép- és nyugat-európai bővülésében bízik Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök.
júl. 22
8:24
Videó: nézze meg a Chelsea két gólját az Inter ellen! (She)
A Chelsea 2–0-ra legyőzte az Intert a World Football Challenge felkészülési tornán. Nézze meg Didier Drogba és Frank Lampard találatát!
júl. 22
8:26
MTK: Kulcsár távozik a klubtól, a Polonia Warszawában folytatja (She)
Bár Kulcsár Tamás visszatérése erősítést jelenthetett volna, a fehérvári kölcsönjáték után az MTK-hoz csatlakozó középpályás mégsem marad a Hungária körúton: információnk szerint szerdán aláír a Polonia Warszawa csapatához.
júl. 22
8:42
A Chelsea legyőzte Mourinho csapatát - videóval (Infostart)
Didier Drogba és Frank Lampard góljaival az angol Chelsea 2-0-ra nyert az olasz Internazionale ellen a kaliforniai Pasadenában barátságos labdarúgó-mérkőzésen magyar idő szerint szerda hajnalban.
júl. 22
8:42
Vasas: Imrik és Bakos érkezett az angyalföldi csapathoz (She)
Megvannak az első erősítések Angyalföldön: két játékossal bővült a Vasas kerete.
júl. 22
8:42
Szeptemberre várják a babát Palkovicsék (Blikk)
SZÉKESFEHÉRVÁR – Nagy az izgalom Palkovics Krisztián (34) családjában. Az Alba Volán 19 jégkorongozója és felesége, Adrienn (32) minden gondolata születendő kisfiuk körül forog. A család első gyermeke, Krisztián a tervek szerint szeptember 6-án érkezik.
júl. 22
9:00
Plymouth: Szélesi ma pályára lép Tímár Krisztián csapatában (She)
Igaznak bizonyultak a tegnapi hírek: Szélesi Zoltán ma pályára lép a Tímár Krisztiánt is foglalkoztató Plymouth Argyle csapatában a román FC Unirea Urziceni elleni felkészülési mérkőzésen.
júl. 22
9:03
A Chelsea legyűrte az Intert (Behaviour)
Didier Drogba és Frank Lampard góljaival az angol Chelsea 2-0-ra nyert az olasz Internazionale ellen a kaliforniai Pasadenában barátságos labdarúgó-mérkőzésen magyar idő szerint szerda hajnalban.
júl. 22
9:18
Labdarúgás: a DVSC-TEVA és a Ferencváros is élőben a tévében (She)
Élőben kísérhetik ma figyelemmel a DVSC-TEVA svédországi vendégjátékát a magyar futballbarátok, a Sport Tv ugyanis a Sport1-en sugározza a 19 órakor kezdődő visszavágót.
júl. 22
9:36
Horror a Touron: Voigt borzalmas bukása - videó (Blikk)
A sportoló elesett, és több métert csúszott arccal a betonon
júl. 22
9:39
Nem úszta meg törés nélkül Voigt (Metropol)
Járomcsonttörést és súlyos agyrázkódást szenvedett Jens Voigt német kerékpáros a Tour de France keddi szakaszán - derült ki az éjszakai orvosi vizsgálaton.
júl. 22
10:12
NBA: sikeres műtéten esett át a Houston Rockets sztárja (She)
Sikeres műtéten esett át Jao Ming, a kínai kosárlabda-válogatott és az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Houston Rockets centere.
júl. 22
10:14
BL-selejtező: a 2. selejtezőkör teljes szerdai programja (She)
Szerda este folytatódnak a Bajnokok Ligája második selejtezőkörének küzdelmei. A visszavágóra kétgólos előnnyel utazó Debrecen kiharcolhatja a továbbjutást a svéd Kalmar ellen. Tekintse meg a mai programot!
júl. 22
10:16
Bajnokok Ligája: ha továbbjut, hazai pályáján játszhat a DVSC (She)
Az MLSZ segítségének köszönhetően az Oláh Gábor utcában fogadhatja a Wisla Kraków–Levadia Tallinn továbbjutóját a DVSC–TEVA, ám ehhez Herczeg András csapatának még túl kell lépnie a Kalmaron – adta hírül a klub hivatalos honlapja, a dvsc.hu.
júl. 22
10:18
Ligakupa: indul a sorozat, tekintse meg a mai programot! (She)
Hat mérkőzéssel elkezdődik a labdarúgó Ligakupa 2009–2010-es idénye, amelyben idén csak az élvonalbeli csapatok vehetnek részt. Tekintse meg a szerdai programot!
júl. 22
10:48
Honvéd: Zsolnait megvette volna a Polonia, de sokat kértek érte (She)
A Polonia Warszava hivatalos honlapján tette közzé, hogy érdeklődött Zsolnai Róbert, a Honvéd játékosa iránt, de a magyar klub túl sokat kért a támadóért, így a lengyel együttes elállt az üzlettől.
júl. 22
11:24
Oldham: beilleszkedett a magyar légió az angol csapatnál (She)
Két és fél hete készül már Pölöskei Gábor és Székely Zsolt irányításával az Oldham Athletic tartalékegyüttesénél az a hét MTK-s fiatal, aki az angol harmadosztályú klub második csapatához került.
júl. 22
11:42
Palmeiras: a Sao Paulo sikeredzője vette át Luxemburgo helyét (She)
A Sao Paulóval az utóbbi három évben brazil bajnokságot nyerő Muricy Ramalho vette át a Palmeiras vezetőedzői posztját.
júl. 22
11:42
Magyar szívtiprók a focipályákon (Blikk)
A hölgyek is várják már a futball-NB I pénteki rajtját
júl. 22
11:44
Kecskemét: hivatalosan is a lila-fehérek játékosa lett Veszelics (She)
A hazája bajnokságából, az NK Rudar Velenje csapatától érkező szlovén Uros Veszelics az edzőmérkőzések során meggyőzte a Kecskemét szakmai stábját, és 2012-ig szerződtették – adta hírül a klub hivatalos honlapja, a kecskemetite.hu.
júl. 22
11:46
Profi ökölvívás: Erdeinek kezd elege lenni az Universumból (She)
Egyre türelmetlenebb az Universum Box Promotionnál kialakult helyzete miatt Erdei Zsolt. A WBO félnehézsúlyú világbajnoka január óta csak üres ígéreteket kap a német klubtól, és továbbra sem tudja, mikor bokszolhat legközelebb.
júl. 22
11:48
Bajnokok Ligája: tűzriadó volt a Debrecen kalmari szállodájában (She)
Technikai hiba miatt bekapcsolt a tűzvédelmi rendszere a Scandic Hotel Vastnak, amelyben a Bajnokok Ligája-selejtezőre készülő DVSC–TEVA csapata az éjszakát töltötte. Szerencsére a türelmetlenségen kívül semmi sem történt – olvasható a dvsc.hu-n.
júl. 22
11:50
Juventus: az olasz sajtó szerint Poulsen elhagyja a klubot (She)
Christian Poulsen biztosan elhagyja a Juventust – írja a La Gazzetta dello Sport.
júl. 22
12:00
Hamburg: Rozehnal lehet a kikötővárosiak legújabb igazolása (She)
A Hamburg közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Lazio cseh válogatott védőjét, David Rozehnalt.
júl. 22
12:02
Póker: Howard Stern is segíti a póker tengerentúli ügyét (She)
A népszerű rádiós műsorvezető reggeli adásában kezdődik meg a National Poker Week, s ennek keretében a pókerélet amerikai reprezentánsai lobbiznak a póker széles körű legalizálásáért.
júl. 22
12:04
Kézilabda: Mátéfi Eszter lett a női válogatott kapitánya (She)
Mátéfi Eszter lett a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya – döntött szerdai ülésén a szövetség elnöksége.
júl. 22
12:18
Mátéfi Eszter lett a női kézisek kapitánya (Infostart)
Mátéfi Eszter lett a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya - döntött szerdai ülésén a szövetség elnöksége. Ő az első nő, aki a sportág kispályás hazai történetében felnőtt női kapitány lett.
júl. 22
12:18
Újpest: fiatal brazil támadót is tesztelnek a lila-fehérek (She)
A fővárosi klub hivatalos honlapja, az ujpestfc.hu információja szerint egy 19 éves brazil csatár, Gabriel Texeira Machado is Willie McStay csapatával készül.
júl. 22
12:21
Bocsánatot kértek a románok (Metropol)
Magyar nyelven kért bocsánatot a magyar szurkolóktól Románia egyik legmérvadóbb országos napilapja, az Adevarul azért a feliratért, amelyet a Steaua Bucuresti drukkerei függesztettek ki a múlt csütörtökön az Újpest elleni bukaresti Európai Liga selejtezőn.
júl. 22
12:21
Tudják, hogy ki lett a női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya? Íme! (Behaviour)
Mátéfi Eszter lett a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya - döntött szerdai ülésén a szövetség elnöksége.
júl. 22
12:36
Werder Bremen: Schaaf hamarosan szerződést hosszabbíthat (She)
Hamarosan meghosszabbíthatja szerződését a Werder Bremen vezetőedzője, Thomas Schaaf.
júl. 22
12:38
Vizes vb: a horvátok kitömték Montenegrót férfi vízilabdában (She)
A római férfi vízilabda-világbajnokság B-csoportjának 2. fordulójában a kvartett két nagy esélyesének csatáját a horvát válogatott nyerte: déli szomszédaink 11–5-re verték meg Montenegrót.
júl. 22
12:54
FTC: hivatalosan is elhalasztották a Haladás elleni mérkőzést (She)
A 100% Fradi információi szerint hivatalosan is elfogadta a versenybizottság a Ferencváros és a Haladás kérelmét, így a két csapat első fordulóbeli mérkőzését későbbre halasztották.
júl. 22
12:56
Inter: Ibrahimovic megsérült, lehet, hogy eltört a keze (She)
Zlatan Ibrahimovic megsérült az Internek a Chelsea ellen 2–0-ra elveszített felkészülési mérkőzésén, a Gazzetta dello Sport információi szerint a svéd támadónak eltört a keze.
júl. 22
13:12
Málta: korábbi válogatott futballista lesz a távozó cseh kapitány utódja (She)
Kinevezték a magyar együttessel azonos világbajnoki selejtezőcsoportban szereplő máltai labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitányát. A korábbi válogatott futballista, John Bottigieg ül a jövőben a kispadon.
júl. 22
13:14
Schalke: Julien Faubert érkezhet Rafinha helyett a csapathoz (She)
Julien Faubert-rel erősítene a Schalke 04, ha Rafinha elhagyja a német együttest – írja a L'Équipe.
júl. 22
13:15
Talmácsi utódja rajtra készen (Behaviour)
Felépült kéztöréséből és indul a hétvégi gyorsaságimotoros Brit Nagydíjon Németh Balázs, a Balatonring Team versenyzője.
júl. 22
13:30
Paks: ismét Szolnokon szerepel kölcsönben Csehi Tamás (She)
A zöld-fehér klub hivatalos honlapja, a paksifc.hu információja szerint a tavaly a Szolnok csapatában futballozó Csehi Tamás a következő szezonban is az NB II Keleti-csoportjának hatodik helyén végző gárdánál szerepel.

Keresés