2009. július 25. szombat

júl. 25
0:18
Tenisz: kiesett az első helyen kiemelt Turszunov Indianapolisban (She)
Az Indianapolisban zajló férfi tenisztorna negyeddöntőjében a kanadai Frank Dancevic döntő szettben legyőzte az első helyen kiemelt Dmitrij Turszunovot, így bejutott az elődöntőbe.
júl. 25
0:54
Béke-kupa: a Juventus legyőzte a Sevillát a B-csoport nyitómeccsén (She)
A Béke-kupa B-csoportjának első fordulójában az olasz rekordbajnok Juventus 2–1-re legyőzte a spanyol Sevillát.
júl. 25
1:12
MLS: Beckhamet megbüntette a szövetség a Milan meccs után (She)
Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) szövetsége ezer dollárra megbüntette a Los Angeles Galaxy angol középpályását, David Beckhamet, amiért az AC Milan elleni felkészülési mérkőzésen heves gesztikulálásba kezdett az őt kritizáló szurkolókkal.
júl. 25
3:18
Száguldó árak a Hungaroringen (Blikk)
MOGYORÓD – A Hungaroring és környéke újra pezseg, a több tízezer szurkoló lelkes, örülnek, hogy ismét nálunk száguld a Forma–1-es cirkusz. Az árak viszont elszálltak, négy deci sör 800 forintba, egy ing 18 500 forintba kerül a Forma–1-es Magyar Nagydíjon.
júl. 25
3:22
Meglepték Balzsay Károlyt (Blikk)
Harmincadik születésnapja alkalmából meglátogatták szülei a Németországban tartózkodó bokszolót
júl. 25
3:26
Hazai pályán érzi magát Vettel (Blikk)
Győzni akar a Magyar Nagydíjon a Red Bull Racing német pilótája.
júl. 25
3:30
Eladó a Diósgyőr csapata! (Blikk)
MISKOLC – A múlt pénteken vette meg a DSM Kft. a DVTK futballcsapatát működtető társaságot, s bár csak tegnap indult az NB I, de már el is akarja adni az élvonalban szereplő klubot.
júl. 25
3:34
Eduardo újra az Arsenalban (Blikk)
BAD WALTERSDORF – A Haladás ellen térhet vissza Eduardo (26) az Arsenalba. A brazil származású horvát válogatott labdarúgó lábtörése miatt csaknem a teljes elmúlt szezont kihagyta, összesen négy mérkőzésen lépett pályára felépülése után. Az Ágyúsok idei két felkészülési találkozóján sem kapott lehetőséget, de Szombathelyen a hétfői (19.00) találkozón már a kezdőcsapatban szerepelhet.
júl. 25
6:03
A Williams istálló bokszában jártunk... (Behaviour)
Sokszor bebizonyosodott már a Formula-1-ben, hogy a háttérmunka legalább annyira fontos a sikerhez, mint a rivaldafényben lévő pilóták teljesítménye. A Hell segítségével most benézhettünk a Williams titkos birodalmába, képet akpva arról, miként vezényli Frank Williams embereit a szabadedzés alatt.
júl. 25
7:30
Felkészülés: a Chelsea a Milant is megverte, Drogba megint betalált (She)
A Chelsea az Inter legyőzése után a Milant is megverte 2–1-re a World Football Challenge felkészülési tornán. A londoni „kékek” első gólját ezúttal is Didier Drogba szerezte, valamint a nyáron megvásárolt Jurij Zsirkov is betalált. A Milan gólját Clarence Seedorf szerezte.
júl. 25
7:48
Plymouth: Sturrock ma angol csapat ellen is teszteli Szélesit (She)
A Plymouth menedzsere, Paul Sturrock ma, a Morecambe elleni felkészülési mérkőzésen is pályára küldi az angol csapatnál próbajátékon szereplő Szélesi Zoltánt – adta hírül a csapat hivatalos honlapja.
júl. 25
8:42
Videó: Drogba bombagólja és a Chelsea sikere a Milan ellen (She)
A Chelsea 2–1-re legyőzte a Milant felkészülési mérkőzésen. Nézze meg Didier Drogba hatalmas bombagólját és a meccs másik két találatát!
júl. 25
9:18
DVTK: a klub két évvel hosszabbított Menyhért Gergővel (She)
A Diósgyőr két évvel meghosszabbította a klub saját nevelésű játékosa, Menyhért Gergő szerződését.
júl. 25
9:20
Tenisz: Isner is nyert, három hazai az elődöntőben Indianapolisban (She)
Az amerikai John Isner három játszmában megverte honfitársát, Wayne Odesniket az Indianapolisban zajló férfi tenisztorna negyeddöntőjében.
júl. 25
9:54
Barcelona: Ibrahimovic nagyon boldog, Guardiola még óvatos (She)
A Barcelona tegnap este hivatalos honlapján jelentette be, hogy Zlatan Ibrahimovic vasárnap orvosi vizsgálatra érkezik Spanyolországba. A svéd támadó úgy nyilatkozott, nagyon boldog, és várja, hogy a katalán csapatnál játszhasson.
júl. 25
10:12
Liverpool: Benítez arra kérte Xabi Alonsót, maradjon a klubnál (She)
Rafa Benítez, a Liverpool menedzsere beszélt Xabi Alonsóval, és azt mondta a középpályásnak, hallgasson a szurkolókra, és maradjon az angol csapatnál.
júl. 25
10:14
Tenisz: százszoros pénzt ér, ha Federer lányai Wimbledont nyernek (She)
Még két napja sem látták meg a napvilágot a világelső férfi teniszező, Roger Federer ikerlányai, de máris lehet fogadni arra a bukmékerirodákban, hogy milyen sikereket fognak elérni apjuk sportágában.
júl. 25
10:30
Evezés: sikeres nap a magyarok számára az U23-as vb-n (She)
A pénteki napon a reményfutamokra került sor a csehországi Racice evezős pályán az U23-as világbajnokságon. Négy számban voltunk érdekeltek, mivel csütörtökön 3 egységünk is kvalifikálta magát a középdöntőkbe. Éjjel a viharos szél több hajót is megrongált, munkát adva a hajóépítő mestereknek. Szerencsére magyar hajó nem volt köztük.
júl. 25
10:32
Szabadidősport: jövő szombatra halasztják a Balaton-átúszást (She)
Jövő szombatra halasztja a vasárnapra tervezett Balaton-átúszást a szervezőbizottság.
júl. 25
10:33
Százszoros pénz Federer lányaira (Metropol)
Még két napja sem látták meg a napvilágot a világelső férfi teniszező, Roger Federer ikerlányai, de máris lehet fogadni arra a bukmékerirodákban, hogy milyen sikereket fognak elérni apjuk sportágában.
júl. 25
10:33
Lemondott a futballedző: pályára küldte 12 éves fiát egy bajnoki mérkőzésen (Behaviour)
Lemondott Julio Cesar Baldivieso, a bolíviai Aurora labdarúgócsapatának vezetőedzője, miután heves kritikákat kapott, mert pályára küldte 12 esztendős fiát egy élvonalbeli bajnoki mérkőzésen a múlt hét végén.
júl. 25
10:48
Ancelotti legyőzte a Milant - videó (Infostart)
A Chelsea labdarúgó-csapata 2-1-re nyert a Milan ellen az észak-amerikai felkészülési tornán.
júl. 25
10:48
Villarreal: Nilmar Spanyolországot választotta a Wolfsburg helyett (She)
A német bajnok VfL Wolfsburg kénytelen lemondani Nilmar szerződtetéséről, mivel a brazil válogatott támadó a Bundesliga helyett inkább a spanyol bajnokságot választotta, és a Villarrealban folytatja pályafutását.
júl. 25
11:09
Megbüntették Beckhamet, mert veszekedett egy szurkolóval (Behaviour)
Ezer dollárra megbüntette David Beckhamet, a Los Angeles Galaxy angol labdarúgóját a tengerentúli profi liga (MLS).
júl. 25
11:24
Formula-1: a Magyar Nagydíj lehet Nelsinho Piquet utolsó futama (She)
Elképzelhető, hogy a 24. Magyar Nagydíj lesz Nelsinho Piquet utolsó Formula–1-es futama a Renault pilótájaként. Amennyiben a brazilt elküldik, a világbajnokság hátralévő versenyein a svájci Romain Grosjean lesz majd az istálló második pilótája.
júl. 25
11:45
Ezer dollárra büntették Beckhamet (Metropol)
A válogatott játékosnak azért kell fizetnie, mert éles szóváltásba keveredett csapata egyik szurkolójával az AC Milan elleni, múlt vasárnap lejátszott barátságos mérkőzésen.
júl. 25
12:00
Atlétika: a Gazzetta megnevezte a doppingoláson ért jamaicaiakat (She)
Yohan Blake, Sheri-Ann Brooks, Marvin Anderson, Allodin Fothergill és Lansford Spence az az öt jamaicai sprinter, aki fennakadt az egyik, közelmúltbeli hazai versenyen elvégzett doppingteszten – írja a La Gazzetta dello Sport szombati száma.
júl. 25
12:03
Borulhat a papírforma (Metropol)
Az időjárás megtréfálhatja a Forma-1-es csapatokat a Magyar Nagydíj szombati időmérő edzésén, hiszen a pénteki gyakorlásokon a csapatok a nagy melegre készültek, szombat délelőttre azonban körülbelül tíz fokot csökkent a hőmérséklet a Hungaroringen.
júl. 25
12:03
A Chelsea legyőzte a Milant (Behaviour)
A frissen szerződtetett orosz Jurij Zsirkov góljával nyert a Chelsea labdarúgócsapata az AC Milan ellen a pénteki, amerikai felkészülési mérkőzésen.
júl. 25
12:18
Hamilton oktatott, Button altatott (Infostart)
Az angol Lewis Hamilton volt a leggyorsabb a Forma-1-es Magyar Nagydíj utolsó szabadedzésén. A McLaren sztárját a német Nick Heidfeld és Nico Rosberg követte. A finn Heikki Kovalainen a negyedik lett. Az éllovas angol Jenson Button a 17. helyen zárta a gyakorlást.
júl. 25
12:18
Vizes vb: Cseh László a ma délelőtti edzésen nem volt jól (She)
A NEMZETI SPORT jelenti Rómából Véget ért a magyar úszók délelőtti edzése Rómában, amely után sajnos Cseh Lászlóval kapcsolatban nem számolhatunk be jó hírekről. Amint Turi Györgytől, a Kőbánya SC klasszisának edzőjétől megtudtuk, Laci állapota továbbra sem mondható tökéletesnek (és akkor még finoman fogalmaztunk…), edzett ugyan, de hányingerre panaszkodott.
júl. 25
12:20
MotoGP: Talmácsi az utolsó előtti helyen zárt a második gyakorláson (She)
Talmácsi Gábor az utolsó előtti helyen zárta a gyorsaságimotoros-világbajnokság Brit Nagydíjának második szabadedzését a királykategóriában. A magyar motoros tegnapi 13. helye után ma csak Niccolo Canepát tudta megelőzni.
júl. 25
12:22
Formula-1: Hamilton a leggyorsabb a harmadik szabadedzésen (She)
A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton autózta a leggyorsabb időt a Magyar Nagydíj harmadik szabadedzésén. A második helyen Nick Heidfeld, a harmadikon Nico Rosberg zárt.
júl. 25
12:54
Kézilabda: Nagy László a spanyol válogatottságon gondolkozik (She)
Magyarországon tölti szabadságát Nagy László, a spanyol Barcelona kézilabdázója. A játékos pihenője alatt interjút adott a delmagyar.hu-nak, amelyben elmondta, hogy gondolkozik a spanyol állampolgárság felvételén, és nem zárja ki a lehetőségét, hogy egyszer a spanyol válogatott mezét ölti magára a magyar helyett.
júl. 25
12:56
Hegyikerékpár: szoros az összetett a bükki ob előtt (She)
Jó egy hét múlva kezdődik a T-Mobile Top Maraton sorozat 3. állomása, a Bükk Maraton. A versenynaptárba országos bajnokságként kerülő viadal előtt igen szoros a négyállomásos sorozat összetettje. A hegyikerékpárosok az elmúlt hét végén az olimpiai krossz szakágban hirdettek bajnokot, augusztus 2-án a maratoni távokon döntik el a bajnoki címek sorsát.
júl. 25
13:12
Sportlövő Eb: Sidi Péter világcsúccsal nyert aranyérmet (She)
Sidi Péter 1184 körös világcsúccsal aranyérmet szerzett a nagyöbű sportpuskások 3x40 lövéses összetett számában az Eszéken zajló sportlövő Európa-bajnokság utolsó napján.
júl. 25
13:30
Vizes vb: megvan a hatodik orosz szinkronúszóarany Rómában (She)
Az oroszok nyerték meg szombaton a szinkronúszók csapatversenyét a római vizes világbajnokságon.
júl. 25
13:32
Sárkányhajó: két magyar válogatott versenyző kapta el a H1N1-et (She)
A Kossuth rádió Krónika című műsora arról számolt be, hogy új típusú influenzával fertőződött meg két magyar válogatott kajak-kenus. A Nemzeti Sport Online érdeklődésére Schmidt Gábor, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség főtitkára elmondta, nem a síkvízi válogatott tagjairól, hanem a tajvani világjátékokon szerepelt sárkányhajó válogatott két versenyzőjéről van szó.
júl. 25
13:48
Sidi Péter világcsúccsal Európa-bajnok! (Infostart)
Sidi Péter 1184 körös világcsúccsal aranyérmet szerzett a nagyöbű sportpuskások 3x40 lövéses összetett számában az Eszéken zajló sportlövő Európa-bajnokság utolsó napján.
júl. 25
13:48
MotoGP: Simoncelli volt a leggyorsabb a második edzésen (She)
Az olasz Marco Simoncelli volt a leggyorsabb a 250 kcm-es kategória második szabadedzésén a Brit Nagydíjon.
júl. 25
13:51
Kapaszkodjanak! Jön a melegolimpia! (Behaviour)
A kölni melegolimpia szervezői július 31-ig várják azoknak a komponistáknak a jelentkezését, akik a nemzetközi kulturális- és sportesemény hivatalos himnuszát megkomponálnák.
júl. 25
14:06
Osasuna: Vadóczot az új típusú influenza gyanújával kezelték (She)
A Marca napilap internetes oldala címlapján számolt be arról, hogy Vadócz Krisztiánt, az Osasuna magyar játékosát az új típusú influenza gyanújával vizsgálták meg egy jerezi kórházban, a csapat edzőtáborának helyszínén.
júl. 25
14:42
Osasuna: Vadócz elmondta, már jobban van, és lement a láza (She)
Mint beszámoltunk róla, Vadócz Krisztiánt, az Osasuna magyar légiósát az új típusú influenza gyanújával kezelték Jerezben. A középpályás a Nemzeti Sportnak elmondta, már jobban van, és lement a láza.
júl. 25
14:44
Vizes vb: az Egyesült Államok női csapata negyeddöntős (She)
Az Amerikai Egyesült Államok női vízilabda-válogatottja bejutott a negyeddöntőbe a római vizes világbajnokságon, miután 12–9-re megverte Kínát.
júl. 25
14:46
Soproni Liga: a szombati program tv-műsorral (She)
Öt mérkőzést rendeznek a Soproni Liga szombati játéknapján. Az Európa-liga-résztvevő Budapest Honvéd a Kaposvárt fogadja, míg a bajnok Debrecen Diósgyőrbe látogat. Táblázatunkban is megtekintheti a Soproni Liga szombati mérkőzéseit. A találkozókat ön is figyelemmel követheti élő szöveges tudósításunkban.
júl. 25
15:00
Elkapta a H1N1-vírust a válogatott futballista? (Infostart)
Vadócz Krisztiánt, az Osasuna magyar labdarúgóját az új típusú influenza gyanújával vizsgálták meg egy jerezi kórházban, a csapat edzőtáborának helyszínén - közölte a Marca napilap internetes oldalára hivatkozva a Nemzeti Sport Online. A spanyol klub jelenleg a futballista orvosi eredményeire vár, és nem zárható ki, hogy a H1N1-vírust kapta el.
júl. 25
15:00
MotoGP: Bradley Smith indul az élről a 125 kcm-esek között (She)
Bradley Smith rajtolhat az élről a gyorsaságimotors-világbajnokság Brit Nagydíján a nyolcadliteres kategóriában, miután megnyerte a szombati időmérő edzést.
júl. 25
15:02
Formula-1: Massa fejét eltalálta egy rugó, de már magához tért (She)
Felipe Massa balesetet szenvedett a Formula–1-es Magyar Nagydíj időmérő edzésén. A brazil pilótát fejbe találta egy rugó, ami Rubens Barrichello autójáról szakadt le. Massa elájult, és egyszerre nehezedett rá a fék- és a gázpedálra, így nekicsapódott a gumifalnak.
júl. 25
15:04
NB II: négy érkező Bőcsön, jönnek Kamerunból és Albániából is (She)
Hét játékossal bővült a Bőcs KSC NB II-es labdarúgócsapatának kerete, a borsodi együttes négy játékost szerződtetett újonnan, három futballistát pedig ezúttal megtartott az előző szezonban kölcsönbe adott labdarúgók közül.
júl. 25
15:21
Massát megműtötték, lélegeztetőgépen van (Metropol)
Súlyos, életveszélyes, de stabil állapotban van Felipe Massa, a Ferrari brazil pilótája, akit a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombat délutáni időmérő edzésén fejen talált egy leszakadó alkatrész.

Keresés