2009. július 20. hétfő

júl. 20
0:18
Felkészülés: Fülöp ma már edzett, de nem játszott a győztes meccsen (She)
Fülöp Márton csapata, a Sunderland David Healy góljával 1–0-ra legyőzte a Portimonensét Portugáliában. A magyar kapus ma már edzett az angol csapattal, de a találkozón még nem játszott.
júl. 20
0:22
Arany-kupa: Costa Rica kiütéses győzelemmel jutott a négy közé (She)
Costa Rica kiütéses, 5–1-es győzelemmel jutott az elődöntőbe az Arany-kupán Guadeloupe elleni sikerével.
júl. 20
4:12
Debrecen: a cseresor is szuper (Blikk)
A Honvéd elleni finálé alatt pihentek a Loki sztárjai a Kalmar elleni meccsre
júl. 20
4:16
Ez a magyar nagy díj (Blikk)
Tízmillió forintot érő herendi porcelánt kapnak a vasárnapi futam dobogósai
júl. 20
4:20
Talmácsi: vigaszpont (Blikk)
Két riválisa kiesett, így Talmácsi az utolsó helyen célba érkezve is megszerezte első MotoGP-s pontját
júl. 20
6:03
Valentino Rossi ismét történelmet írt (Behaviour)
Nem sok jó jutott tegnap a magyar érdekeltségű versenyzőknek a Német Nagydíjon. A legjobban a 250-sek között a Balatonring versenyzője, a spanyol Aleix Espargaro a hetedik lett, míg a Team Tóth két pilótája közül Tóth Imre a 18. helyen végzett, míg csapattársa, Mattia Pasini kiesett. A királykategóriában szereplő Talmácsi Gábor megint az utolsó helyen végzett, igaz ez ezúttal már pontot ért.…
júl. 20
7:30
Felkészülés: tizenegyesekkel kapott ki az Inter az Américától (She)
Az Egyesült Államokban edzőtáborozó Internazionale felkészülési mérkőzésen 1–1-es döntetlen után tizenegyesekkel kikapott a mexikói Américától.
júl. 20
7:48
Videó: remek ollózás a Dallas Cowboys új stadionjában (She)
Mint megírtuk, a labdarúgó Arany-kupa negyeddöntőjében Costa Rica 5–1-re győzött Gaudeloupe ellen a Dallas Cowboys nemrég átadott stadionjában. A találkozó 3. percében Celso Borges ollózással szerezte meg a vezetést Costa Ricának. Nézze meg a szép gólt!
júl. 20
7:51
Sárkányos sikerek Tajvanon (Metropol)
Györe Attila kenus, a magyar sárkányhajó­csapat tagja a nálunk még kevéssé ismert sportág kulisszatitkaiba avatja be a Metropol olvasóit.
júl. 20
8:24
Tenisz: Nalbandian szeptemberben térhet vissza a pályára (She)
Várhatóan szeptemberben térhet vissza David Nalbandian, az argentinok teniszezője, aki május közepén esett át csípőműtéten.
júl. 20
8:24
Armstrong leszakadt (Blikk)
A hétszeres Tour de France-győztes kerékpároson kifogott a kemény hegyi befutó
júl. 20
8:45
Szávay 32. a világranglistán (Metropol)
Öt helyet rontva előző heti pozícióján Szávay Ágnes 32. a női teniszezők hétfőn kiadott, legfrissebb világranglistáján, amelyet továbbra is az orosz Dinara Szafina vezet.
júl. 20
9:00
Tenisz: Szávay öt helyet rontott, Czink egyet javított (She)
Öt helyet rontva előző heti pozícióján Szávay Ágnes 32. a női teniszezők hétfőn kiadott, legfrissebb világranglistáján, amelyet továbbra is az orosz Dinara Szafina vezet.
júl. 20
9:36
Beckhamet kifütyülték, a Milan döntetlent játszott Los Angelesben (Infostart)
Ellenséges hangulat fogadta a milánói kölcsönszerződésének lejárta után Los Angelesben először pályára lépő David Beckhamet azon a barátságos labdarúgó-mérkőzésen, amelyen csapata, a Galaxy éppen az AC Milannnal csapott össze.
júl. 20
9:36
Bolívia: a legenda fia 12 évesen játszott felnőtt bajnoki meccset (She)
Szinte hihetetlen, ami Bolíviában történt a hétvégén: 12 éves kölyökfutballista játszott 51 percet egy első osztályú felnőtt bajnoki labdarúgó-mérkőzésen.
júl. 20
9:38
Ökölvívás: Dan Rafael szerint Balzsay is indulhatna szupertornán (She)
Profi ökölvívásban jelenleg a nagyközépsúly az egyik legerősebb súlycsoport, ezt jelzi a Showtime-nak a 76 kg-ban meghirdetett szupertornája is. Az azon részt vevő hat bokszolón kívül azonban még legalább nyolc-tíz olyan bunyós van a súlycsoportban, aki képes világbajnoki szinten bokszolni. Az ESPN szakértője, Dan Rafael is ezt erősítette meg.
júl. 20
9:40
Videó: az Inter kaliforniai, a Milan Los Angeles-i vendégjátéka (She)
Az olasz bajnokcsapat, az Inter a mexikói América ellen lépett pályára Kaliforniában, és az 1–1-re végződő rendes játékidőt követően tizenegyesekkel végül elbukott. A fekete-kékek városi riválisa, az AC Milan Los Angelesben szerepelt, és a Galaxy ellen 2–2-es döntetlent ért el. Íme, a találkozók összefoglalója videón!
júl. 20
9:57
Kifütyülték David Beckham-et (Metropol)
Az angol válogatott középpályást szinte minden labdaérintésekor kifütyülte és pfujolta a 27 ezres hazai közönség, amelynek soraiban többen is gúnyos feliratokat tartottak.
júl. 20
10:12
Argentína: hazaigazolt az AS Roma egykori védője (She)
Az argentin Leandro Cufré a Gimnasia labdarúgócsapatában folytatja pályafutását.
júl. 20
10:30
Aston Villa: Philippe Senderos a birminghamiek látókörében (She)
Könnyen lehet, hogy az Aston Villában folytatja pályafutását Philippe Senderos, az Arsenal labdarúgócsapatának játékosa.
júl. 20
10:30
Tamás (†19) lázas volt a próbajátékon (Blikk)
A kisalfold.hu nem hivatalos információja szerint – a hétfői boncolás alapján – vírusos fertőzés és az ehhez társuló fizikai megterhelés okozhatta a fiatal labdarúgó, Beck Tamás (†19) halálát.
júl. 20
10:48
Formula-1: Jaime Alguersuari vezeti a másik Toro Rossót - hivatalos (She)
Ahogy az várható volt, Jaime Alguersuari lesz a Toro Sosso egyik pilótája a Formula–1-es Magyar Nagydíjon. A spanyol versenyző a csapattól elküldött francia Sébastien Bourdais helyét veszi át a csapatnál. A hírt az istálló már hivatalosan is bejelentette.
júl. 20
10:50
Tenisz: Robin Söderling egy helyet javított a világranglistán (She)
A vasárnap Bastadban tornagyőztes svéd Robin Söderling egy pozíciót javítva feljött a 11. helyre a férfi teniszezők világranglistáján, melynek élén továbbra is Roger Federer áll.
júl. 20
11:06
Alguersuari indul a Torro Rosso színeiben a Hungaroringen (Infostart)
A spanyol Jaime Alguersuarit szerződtette a múlt héten menesztette Sebastien Bourdais helyére a Forma-1-es világbajnoki sorozatban szereplő Torro Rosso csapat.
júl. 20
11:06
Vizes vb: magyar-kanadai pólómérkőzés élőben az NSO-n (She)
Megkezdte szereplését a római vizes vb-n férfi vízilabda-válogatottunk is, amely Kanada ellen játssza első mérkőzését.
júl. 20
11:24
Sokkoló videó! Halálos baleset a Forma–2-ben (Blikk)
Tizennyolc éves korában elhunyt Henry Surtees, az 1964-ben Forma–1-es világbajnok John Surtees fia, miután vasárnap az angliai Forma–2-es futamon balesetet szenvedett.
júl. 20
11:27
Hétfőn boncolják az elhunyt fiatal labdarúgót (Metropol)
Hétfőn boncolják a pénteken, 19 éves korában elhunyt Beck Tamás labdarúgót. A halál lehetséges okairól a hozzátartozók beleegyezése nélkül az orvosok nem adhatnak információkat.
júl. 20
11:42
Atlétika: Harsányi Olivér egyéni csúccsal 4. lett Kaunasban (She)
Remekelt és majdnem dobogóra ugrott a kaunasi utánpótlás (U23-as) atlétikai Európa-bajnokságon a Debreceni Sportcentrum magasugrója, Harsányi Olivér. A debreceni atléta izgalmas versenyt produkált magának és a magyar csapatnak, és 224 centiméteres egyéni csúcsot elérve a negyedik helyen végzett. Skoumal Péter tanítványa kezdő magasságától (210 cm) kezdve emelésenként végig javításokkal, de egyéni…
júl. 20
11:44
Férfi röplabda: kialakult a világliga döntőjének mezőnye (She)
A férfi világliga alapszakaszában hetek óta az volt az egyik legizgalmasabb kérdés, hogy a C-csoportból Kuba vagy Oroszország jut-e tovább a belgrádi hatos döntőbe. Nos, a karibi együttes végzett a tabella élén, de az európaiaknak sincs okuk szomorkodni, mert legjobb másodikként ők is ott lehetnek a szerb fővárosban!
júl. 20
12:00
Premier League: Voronin lehet Halmosi új csapattársa (She)
Az angol napilap, a Daily Mirror információja szerint a Liverpool ukrán támadóját, Andrej Voronint szemelte ki a Halmosi Pétert is a soraiban tudó Hull City.
júl. 20
12:02
Vizes vb: Magyarország fölényesen nyert Kanada ellen (She)
A magyar férfi pólóválogatott fölényes győzelemmel mutatkozott be a római vizes vb-n Kanada ellen. Kemény Dénes tanítványai 15–6-ra győztek.
júl. 20
12:18
Tragédia: hétfőn boncolják a pénteken elhunyt Beck Tamást (She)
Hétfőn kerül sor a múlt hét pénteken tragikus hirtelenséggel elhunyt Beck Tamás boncolására – írja a kisalfold.hu.
júl. 20
12:20
Liverpool: Gerrard bíróságon, nem utazott el Némethékkel Thaiföldre (She)
Németh Krisztián és Gulácsi Péter is megérkezett a Liverpoollal Thaiföldre, ahol szerdán a nemzeti csapattal mérkőzik meg Rafa Benítez együttese.
júl. 20
12:21
Kilencgólos győzelem Kanada ellen (Metropol)
Kemény Dénes együttese következő meccsét szerdán 18:20 órakor játssza a németek ellen.
júl. 20
12:22
ZTE: a brazil Santos nem kellett, Todorovics még maradhat (She)
A hétvégi, a Ferencváros 110. évfordulójára rendezett minitornán mutatkozott be a ZTE csapatában Allan Bruno de Sousa Santos és a szerb Nenad Todorovics, kettőjük közül csak utóbbi maradhat az együttessel.
júl. 20
12:36
Franciaország: Stephen Appiah-val erősíthet a Marseille (She)
A France Football információja szerint a korábban a Juventusban és a török Fenerbachéban futballozó, ám jelenleg szabadon igazolható Stephen Appiah-val erősíthet a francia ezüstérmes Marseille.
júl. 20
12:54
Vizes vb: orosz arany született egyéni műúszásban (She)
Az címvédő orosz Natalia Iscsenko szerezte meg az aranyérmet a Rómában zajló vizes vb-n az egyéni műúszók rövid programjában.
júl. 20
12:56
Bajnokok Ligája: orosz bíró vezeti a Kalmar-DVSC mérkőzést (She)
A rutinos orosz bíró, Sztanyiszlav Szukina vezeti a Kalmar–DVSC-TEVA labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező visszavágóját – olvasható a debreceni klub hivatalos honlapján.
júl. 20
13:12
Férfi kézilabda: Nagy, Fazekas és Gál a világválogatottban (She)
A Horvát Kézilabda-szövetség idén ünnepli megalakulásának 60. évfordulóját. A jeles alkalomból a horvát férfiválogatott megmérkőzik a világválogatottal. A mérkőzésre három magyar játékos is meghívót kapott.
júl. 20
13:30
Wéber: Még mindig Button a legesélyesebb a vb-címre (Infostart)
Érezhető előnyt jelent a Formula-1-es világbajnoki pontversenyben élen álló Jenson Buttonnek, hogy riválisai az elmúlt hetekben egymástól is vettek el pontokat - hangsúlyozta az InfoRádió Aréna című műsorában Wéber Gábor szakkommentátor.
júl. 20
13:30
Stuttgart: hat hetet kell kihagynia Boulahrouznak (She)
A tüzetesebb orvosi vizsgálatok elvégzése után kiderült, hogy mintegy hat hét kihagyás vár Khalid Boulahrouzra.
júl. 20
13:48
Vizes vb: Kormos és Gondos kiesett a 3 m-es műugró-selejtezőben (She)
Nem sikerült bejutnia a legjobb 18 közé a két magyar lánynak, Gondos Flórának és Kormos Villőnek a 3 méteres műugrásban hétfőn, a római vizes világbajnokságon.
júl. 20
13:50
Manchester City: Craig Bellamy újra a kezdőben szerepelne (She)
Craig Bellamy, a Manchester City támadója elmondta, hogy amint száz százalékban rendbe jön, harcolni fog a csapatba kerülésért, hiszen a télen sikerekre éhesen érkezett a klubhoz.
júl. 20
14:06
Middlesbrough: elutasították az arabok Alvesért tett ajánlatát (She)
A Middlesbrough elutasította annak a meg nem nevezett egyesült arab emirátusokbeli labdarúgóklubnak az ajánlatát, amely Afonso Alvest szerette volna megszerezni.
júl. 20
14:24
Juventus: a torinóiaknak nincs szükségük Grossóra (She)
A Juventusnak nem kell Fabio Grosso, akit az Olympique Lyon szeretne eladni.
júl. 20
14:42
Vizes vb: Kiss Gergely szerint még nem volt hibátlan a játék (She)
A háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely szerint még nem hibátlan a magyar válogatott játéka. A magyar játékos a Kanada elleni, kilenc góllal megnyert világbajnoki nyitómérkőzést követően értékelt.
júl. 20
14:44
Villarreal: Pellegrini idén is autót sorsolt ki a játékosok között (She)
Bár Manuel Pellegrini már a Real Madrid vezetőedzője, a chilei szakember idén is kisorsolt egy autót a Villarreal játékosai között az elmúlt idényben nyújtott teljesítményük elismeréseként.
júl. 20
15:00
Portugália: Queiroz brazil csatárral erősítene a dánok és a mieink ellen (She)
A Record napilap információi szerint Carlos Queiroz, a portugál válogatott szövetségi kapitánya jelezte a szövetségnek, hogy szeretné behívni a nemzeti csapatba a Sporting brazil támadóját, Liédsont.
júl. 20
15:36
Imre Géza: Az elődöntő nehezebb volt, mint a finálé (Infostart)
A nap legnehezebb mérkőzése az olaszok elleni elődöntő volt, ahol csak egy, a hosszabbításban elért tussal nyert a magyar csapat - mondta az InfoRádiónak Imre Géza, a plovdivi vívó Európa-bajnokságon aranyérmes párbajtőr-válogatott tagja. Hozzátette: Boczkó Gábor mellett két újonc csapattársa, Rédli András és Somfai Péter jó teljesítménye is kellett a svájciak elleni döntőbeli sikerhez.
júl. 20
15:36
Bundesliga: Huntelaar ma dönt, igent mond-e a Stuttgartnak (She)
A hétfői nap folyamán ad választ Klaas-Jan Huntelaar, a Real Madrid labdarúgócsapatának csatára az őt szerződtetni kívánó VfB Stuttgartnak.

Keresés