2009. július 24. péntek

júl. 24
0:18
Európa-liga: a csütörtöki játéknap összes eredménye (She)
Csütörtök este befejeződött az Európa-liga második selejtezőköre: a Haladás és az Újpest is búcsúzott a további küzdelmektől. Meglepetésre kiesett az Anorthoszisz, az Aalborg és a Rosenborg. Tekintse meg az összes eredményt és a harmadik selejtezőkör párosítását!
júl. 24
1:12
Milliárdos a tét a Lokinak (Blikk)
DEBRECEN – Hatalmas lehetőség kapujába került a DVSC-TEVA futballcsapata.
júl. 24
1:16
A Loki a nyerő (Blikk)
BUDAPEST – Ma este a Nyíregyháza–Vasas találkozóval rajtol az NB I-es labdarúgó-bajnokság. A Blikk a magyar futball nagy öregjeitől kérdezte: ki nyeri a ma rajtoló bajnokságot?
júl. 24
1:20
Mélyponton a pólósok (Blikk)
RÓMA – Meglepetésre csak 7-7-es döntetlent ért el a magyar vízilabda-válogatott Németország ellen a világbajnokság csoportkörének második fordulójában.
júl. 24
1:24
Cseh László hasmenéssel kórházba került (Blikk)
RÓMA – Rosszul kezdődik úszóink számára a vizes vb, Cseh László kórházba került.
júl. 24
6:36
"Tűzpárbaj" és könnygáz Újpesten - képek (Infostart)
A példátlan rendőri jelenlét ellenére botrány zavarta meg az Újpest-Steaua Európa-liga selejtező labdarúgó-mérkőzést. A szurkolók pirotechnikai eszközöket dobáltak át egymás szektorába, emiatt jóval hosszabbra nyúlt a szünet, a meccs végén pedig könnygázt kellett bevetni az újpesti drukkerek egy része ellen, így a lila-fehér klub súlyos büntetésre számíthat. Az inforadio.hu munkatársa a pályán…
júl. 24
7:30
Európa-liga: bántatlanul utazott haza a román szurkolótábor (She)
Az újpesti szurkolók megpróbálták megközelíteni a román drukkerek buszait az Újpest FC és a Steaua Bucuresti között lejátszott mérkőzés után, s közben folyamatosan támadták az intézkedő rendőröket: akik azonban megakadályozta a szurkolói csoportok összekeveredését, így a román szurkolókat sem ideutazásuk, sem hazautazásuk során nem érte atrocitás - olvasható a rendőrség honlapján megjelent…
júl. 24
7:32
Arany-kupa: a „szokásos” derbi lesz a döntőben (She)
Aligha mondható meglepőnek, hogy a 2009-es labdarúgó Arany-kupa döntőjébe a házigazda Egyesült Államok, és legnagyobb zónabeli riválisa, Mexikó jutott be a magyar idő szerint péntek hajnalban játszott elődöntőkből.
júl. 24
7:34
Jégkorong: 43 millióval rövidítette meg Fjodorovot a tanácsadója (She)
Körülbelül 43 millió dollárral rövidítette meg bő egy évtized alatt Szergej Fjodorov háromszoros Stanley-kupa-győztes orosz hokist egykori pénzügyi tanácsadója.
júl. 24
7:48
Kovalainen még nem gondol a jövőre - exkluzív interjú (Infostart)
A következő években is a Vodafone McLaren-Mercedes csapatnál szeretne maradni Heikki Kovalainen. A finn pilóta a Forma-1-es Magyar Nagydíj előtt az InfoRádiónak arról is beszélt, hogy az újításokkal jóval versenyképesebbek lehetnek, mint a szezon eddigi versenyein.
júl. 24
8:06
Tenisz: ikrei születtek a világelső Roger Federernek (She)
Apa lett a tenisz világelső Roger Federer: a svájci világklasszis felesége, Mirka egészséges ikreknek adott életet Genfben.
júl. 24
8:08
Női kosárlabda: nem folytatja pályafutását Béres Tímea (She)
Béres Tímea már nem kosárlabdázó: úgy döntött, felhagy az aktív sportolással, így az is eldőlt, hogy nem vele erősít a négyes poszton az első euroligás idényére készülő Szeviép-Szeged. A klubszintéren különösen eredményes center számára 32 évesen jött el a búcsú ideje, amikor már úgy érezte, a családanyaság fontosabb számára.
júl. 24
8:09
Kettős vereséggel búcsúzott az Újpest (Metropol)
Az Újpest FC hazai pályán is kikapott, mégpedig 2-1-re a román Steaua Bucurestitől. A találkozót botrányos jelenetek kísérték, a félidőben a készenléti rendőrségnek is be kellett avatkoznia az eseményekbe.
júl. 24
8:11
A Magyar Nagydíj különbözik (Metropol)
A Magyar Nagydíj a legtöbb versenytől különbözik. Ugyanis mindenki itt marad Budapesten, akár nyert, akár vesztett, vagy akár össze is törte az autóját.
júl. 24
8:27
Az adrenalint hiányolja (Metropol)
Egy Red Bull Racing Forma-1-es versenyautó hangját visszhangozták tegnap a kora esti órákban a Budai Vár falai.
júl. 24
9:00
Három F1-király csatája a magyar pályán (Blikk)
Button, Vettel és Webber is elszántan várja a rajtot a 24. mogyoródi futamon
júl. 24
9:18
Palik a Várban gyűrte az aszfaltot-videó (Blikk)
800 lóerős versenyautók száguldoztak a több ezer néző előtt az utcai bemutatón
júl. 24
9:36
Tenisz: öt amerikai jutott a legjobb nyolc közé Indianapolisban (She)
Az amerikai Robby Ginepri és Wayne Odesnik is szetthátrányból fordítva jutott az indianapolisi férfi tenisztorna negyeddöntőjébe, ahol így összesen öt hazai versenyző található.
júl. 24
9:54
Ikrei születtek Roger Federernek (Infostart)
Ikerlányai születtek Roger Federernek, a férfi tenisz-világranglista éllovasának.
júl. 24
9:54
Labdarúgás: dekázási világrekord született Kaposváron (She)
22 ország 1200 futballistája és focikedvelője gyűlt össze a kaposvári Rákóczi-stadionban, hogy legalább 15 másodpercig együtt dekázva megdöntsék a 2007-ben Bécsben felállított rekordot. Az akkori 627 fős csúcsot jóval túlszárnyalva közel 800-an (egészen pontosan 792-en) emelgették a labdát csütörtök este. Az újdonsült rekorderek emlékül megtarthatták a labdákat, és a részvételről személyre szóló…
júl. 24
9:56
Haladás: megyei labdarúgókból összeállt banda rabolta ki az öltözőt (She)
Különös ügy végére tettek pontot a Szombathelyi Városi Rendőrkapitányság nyomozói. Egy évvel ezelőtt az Arsenal elleni mérkőzés utáni éjszakán ismeretlen tettesek behatoltak a Haladás Rohonci úti stadionjába, „átúszták” a Perint-patakot, majd átmásztak a hátsó kerítésen, és feltörték az öltözők, majd a szertár ajtaját, valószínűleg abban reménykedtek, hogy a világhírű Arsenal talán éjszakára…
júl. 24
10:12
Megbukott öt jamaicai sprintersztár a doppingellenőrzésen (Infostart)
Öt jamaicai sprinter akadt fenn a doppingvizsgálaton - számolt be a Radio Jamaicára hivatkozva a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS).
júl. 24
10:12
Ligue 1: a szerb Ljuboja a Grenoble csapatánál folytatja (She)
A francia élvonalbeli Grenoble csapata bejelentette, hogy szerződtette Danijel Ljuboját, a VfB Stuttgart volt csatárát.
júl. 24
10:14
Atlétika: élvonalbeli jamaicai sprinterek doppingoltak? (She)
Öt jamaicai sprinter akadt fenn a doppingvizsgálaton - számolt be a Radio Jamaicára hivatkozva pénteken a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS).
júl. 24
10:30
A románok szerint a magyarok későn avatkoztak be a konfliktusba Újpesten (Infostart)
A román csendőrök szerint a magyar rendfenntartó erők csütörtökön későn avatkoztak be az Újpest-Steaua Európa-liga labdarúgó-mérkőzésen a szurkolók között kirobbant konfliktusba.
júl. 24
10:30
Európa-liga: a románok szerint a magyarok későn avatkoztak be a konfliktusba (She)
A román csendőrök szerint a magyar rendfenntartó erők csütörtökön későn avatkoztak be az Újpest–Steaua Bucuresti Európa Liga labdarúgó-mérkőzésen a szurkolók között kirobbant konfliktusba.
júl. 24
10:32
Videó: a Barcelona elnöke nemcsak az irodában „varázsol” (She)
Joan Laporta, a Barcelona elnöke a katalánok londoni fellépése alkalmából mutatott valamit abból a (futball)tudásból, ami a megaklub élén ráragadt a világ legjobbjaitól. Nézze meg, hogy bánik a labdával a presidente!
júl. 24
10:34
Anglia: totális bukás a Newcastle United új idegenbeli meze (She)
A regionális Northern Echo újság szerint rég nem látott bukást hozott a Newcastle United új, idegenbeli dressze: a klub ajándékboltjában az első nap mindössze hárman (!) keresték a ronda mezekkel foglalkozó Sportleg-sorozatunkba beillő dresszt… A United vezetősége máris 20 százalék kedvezményt ad azoknak a merész drukkereknek, akik sárga csíkos szerelésben akarják buzdítani a csapatot...
júl. 24
10:51
Mogyoródra figyel a világ (Metropol)
Webber szerint mi a Hungaroring specialitása? Mit hiányol Coulthard? Häkkinen tényleg a rendőrökkel szondáztatott? Interjúk, esélylatolgatás, érdekességek.
júl. 24
11:09
Katie Vettel kedvence (Metropol)
Jenson Button mellett az idei meglepetésember a Red Bull Racingnél idén a David Coulthard helyét elfoglaló Sebastian Vettel.
júl. 24
11:11
Hétvégi célom: nyerni (Metropol)
Egy kicsit magabiztosabbnak érzem a mostani verseny előtt magam. Tudom, hogy nem lesz egyszerű nyerni ezen a hétvégén, nehéz verseny lesz, és nem lehetek első mindig, de a célom az, hogy vasárnap délután felállhassak a dobogó legfelső fokára – mondta lapunknak Mark Webber, a Red Bull Racing versenyzője arra a kérdésre, hogy a legutolsó futam győzteseként, hogy érzi magát a Magyar Nagy­díj előtt.
júl. 24
11:24
Infografika: tudnivalók az F1-es Magyar Nagydíjról (She)
A hét végén ismét Magyarországra figyelnek az autósport szerelmesei, immár a 24. Formula–1-es Magyar Nagydíjat rendezik meg a Mogyoródhoz közeli Hungaroringen. Összeállításunkban rengeteg érdekességet tudhat meg a pályáról és a nagydíj történetéről. Kik voltak az eddigi győztesek? Hol lehet leginkább előzni? Mekkora sebességgel veszik be a versenyzők a különböző kanyarokat? Infografikánkon ezekre…
júl. 24
11:42
Cseh jobban van, de kérdéses a 200 pillangó (Infostart)
Már jobban van, s nincs láza Cseh Lászlónak, akit csütörtökön, a római repülőtérről kórházba kellett vinni. A magyar úszócsapat legjobbja indul a világbajnokságon, de programjáról később döntenek.
júl. 24
11:44
Visszatért az élre a McLaren? (Infostart)
A McLaren-Mercedes finn versenyzője, Heikki Kovalainen volt a leggyorsabb a Forma-1-es Magyar Nagydíj első szabadedzésén. A tavalyi győztes mögött második helyen a Williams-Toyota német pilótája, Nico Rosberg, a harmadikon a címvédő angol Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) zárta a gyakorlást.
júl. 24
12:00
A rendőrségnek mérlegelnie kellett a stadionban tartózkodók biztonságát (Infostart)
A rendőrségnek a beavatkozás előtt mérlegelnie kellett annak a nyolcezer embernek a biztonságát, akik a Szusza Ferenc Stadionban tartózkodtak az Újpest-Steaua meccsen - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) pénteken az MTI-vel; román csendőrök szerint a magyar rendfenntartó erők csütörtökön későn avatkoztak be az Újpest-Steaua Bucuresti Európa Liga labdarúgó-mérkőzésen a szurkolók…
júl. 24
12:00
Formula-1: Kovalainen végzett az élen az első szabadedzésen (She)
A finn Heikki Kovalainen végzett az élen a Formula–1-es Magyar Nagydíj első pénteki szabadedzésén. A három legjobb idő „gazdája” között ott van mindkét mclarenes versenyző, mivel Nico Rosberg (Williams-Toyota) mögött Lewis Hamilton lett a harmadik.
júl. 24
12:02
Manchester Utd.: Gary Neville megsérült, hazaküldték (She)
Hazaküldték a csapatorvosok a Manchester United ázsiai túrájáról Gary Neville-t.
júl. 24
12:03
Cseh jobban van, de kérdéses a 200 pillangó (Metropol)
Már jobban van, s nincs láza Cseh Lászlónak, akit csütörtökön, a római repülőtérről kórházba kellett vinni.
júl. 24
12:04
Videó: Ronaldo elcsúszott és fenékre ült a szabadrúgásnál! (She)
Tőle szokatlan módon a brazil Ronaldo el szerette volna végezni a csapata számára megítélt szabadrúgást, de szerencsétlen mozdulata után elcsúszott. A labdát elpöckölte ugyan, ám a lehetőségből nem lett semmi – mondhatni, továbbra sem szabadrúgás-specialista. Tekintse meg a rendkívül komikus jelenetet!
júl. 24
12:06
Serie A: Nápolyban folytatja Morgan De Sanctis - sajtóértesülés (She)
Olasz sajtóértesülések szerint a Napoli labdarúgócsapatába igazol Morgan De Sanctis. A rutinos kapus az elmúlt szezonban a Galatasarayban védett kölcsönben, de a szerződése a Sevillához köti.
júl. 24
12:18
Sportműsor: a hétvégi események programja (She)
Sportos hétvégére vágyik? Összeállításunkban megtalálja a pénteki, szombati és vasárnapi hazai sporteseményeket, mérkőzéseket és versenyeket. Tekintse meg a programokat!
júl. 24
12:21
Kovalainen nyerte az első szabadedzést (Metropol)
A McLaren-Mercedes finn pilótája, a tavaly győztes Heikki Kovalainen nyerte a Forma-1-es világbajnokság Magyar Nagydíjának pénteki első szabadedzését.
júl. 24
12:36
Bp. Honvéd: Zsolnai a tabella első felébe várja a csapatot (She)
Zsolnai Róbert, a Bp. Honvéd támadója szerint csapata a tabella első felében végez majd. Erről a játékos a honvedfc.hu-nak nyilatkozott.
júl. 24
12:38
Vb-selejtező: Argentína Rosarióban fogadja a brazilokat (She)
Teljesült Diego Maradona kívánsága, így az argentin labdarúgó-válogatott Rosarióban fogadhatja a brazilokat a szeptember 5-én sorra kerülő vb-selejtezőn.
júl. 24
12:40
Győr: fiatal ghánai középpályás érkezett a Rába-partiakhoz (She)
20 éves, olimpiai válogatott ghánai futballistával erősített a Győri ETO. Ellis Samuel Ato öt évre írt alá a zöld-fehérekhez – adta hírül a klub hivatalos honlapja, az eto.hu.
júl. 24
12:54
Premier League: új mezszponzora van a Portsmouthnak (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Portsmouth vezetősége hároméves mezszponzori szerződést kötött a Jobsite internetes oldalt üzemeltető cég képviselőivel.
júl. 24
12:57
Megkezdődött a Balatonring építése (Metropol)
Pénteken több mint kéttucatnyi munkagép vonult fel a sávolyi Balatonring megépítéséhez szükséges földmunkák megkezdésére.
júl. 24
13:30
Bayern München: Olic húzódás miatt pihenőre kényszerül (She)
Térdszalaghúzódást szenvedett a Bayern München labdarúgócsapatának edzésén Ivica Olic, a bajorok csatára.
júl. 24
13:32
Spanyolország: Diego Tristán a másodosztályú Cádizhoz igazolt (She)
A spanyol másodosztályban szereplő Cádiz szerződtette a korábbi válogatott Diego Tristánt.
júl. 24
13:34
MTK: Garami József már megálmodta a szombati kezdőt (She)
Az MTK szombaton 20 órától, Pápán kezdi meg a bajnoki szereplését. Az mtkhungaria.hu tájékoztatása szerint Garami József szakmai igazgató már ki is hirdette a kezdőcsapatot.

Keresés