2009. július 21. kedd

júl. 21
3:18
Csak három dressz jár egy magyar focistának (Blikk)
BUDAPEST – Évi 30 millió euró (8,2 milliárd forint). A Real Madrid az Adidastól, a Barcelona pedig a Nike-tól kap ennyi pénzt azért, mert futballistái a sportszergyártó mezeiben lépnek pályára hétről hétre. A Blikk kíváncsi volt arra, hogy a pénteken rajtoló NB I-ben mennyiért és mibe öltöznek a csapatok.
júl. 21
3:22
Fütty és pfujolás Beckhamnek (Blikk)
Ellenséges hangulat fogadta a Los Angelesbe visszatérő focistát
júl. 21
3:26
Doningtonra készül Talma (Blikk)
CHEMNITZ – Sikerült pontot szereznie Talmácsi Gábornak (28) a gyorsasági motoros világbajnokság királykategóriájában, mégsem elégedett. A Scot Racing Team pilótája 15. lett a Német Nagydíjon, így feliratkozhatott az összetett verseny listájára, mégsem úgy sikerült a futam, ahogyan szerette volna. Az első néhány körben tartotta a lépést vetélytársaival, aztán leszakadt a mezőnytől.
júl. 21
3:30
Így épül az F1-es város (Blikk)
MOGYORÓD – A 24. Forma–1-es magyar versenyhétvége ugyan csak a csütörtöki utcai parádéval és boxutca-látogatással kezdődik, a Hungaroring azonban már kezd benépesülni. Egymást követik az istállók kamionjai, a szakemberek pedig tucatnyi targoncát „állítottak csatasorba”, hogy a lehető leggördülékenyebben menjen a munka.
júl. 21
6:03
Idén bízik az ideális időben, nem jár esőtáncot (Behaviour)
Ahogy elhagyják a Hungaroringet az utolsó kamionok, már a következő futamra készül. Úgy véli, ha neki még most dolga lenne a hétvégi 24. ING Magyar Nagydíjjal kapcsolatban, akkor nagy lenne a baj. Már készül a nagy bemutatóra a Várban, ahol egy bivalyerős Red Bull F-1-es autóval fog száguldani. Ráadásul mindezt idén először a kisfia is a helyszínen nézheti végig. Ő nem más, mint Palik László, a…
júl. 21
7:30
Motorsport: Heidfeld motorral száguldozott a Nürburgringen (She)
Rendhagyó módon egy motorral száguldozott a nürburgi pályán Nick Heidfeld, a BMW-Sauber pilótája.
júl. 21
7:32
NB III: korábbi FTC-csatár lett a Rákosszentmihály edzője (She)
Balogh Gábort nevezték ki a RAFC edzőjének. A korábbi ferencvárosi csatár az előző szezon téli szünetében vette át a Tököl VSK irányítását, de érdemben nem tudott segíteni az NB II Keleti csoport sereghajtóján, s nyolc fordulót követően távozott.
júl. 21
8:24
Felkészülés: Tímár Krisztiánnak nem ment a játék Skóciában (She)
Nem a legjobban sikerült Tímár Krisztián számára a Plymouth skóciai, Livingston elleni felkészülési mérkőzése.
júl. 21
8:24
Ruhatépés és cicivillantás a meccsen (Blikk)
RÓMA – Sima vereséget szenvedett a vizes világbajnokságon a német női vízilabda-válogatott – Spanyolországtól kapott ki 17-12-re –, a csapat két tagjának azonban nem csak a csalódást keltő eredmény okozhatott kellemetlen emlékeket. A találkozó hevében, a labdáért folytatott harc közben ugyanis Mandy Zollner és Carmen Gelse keble is előbukkant egy pillanatra a fürdőruha alól, ráadásul pechjükre le…
júl. 21
8:26
NBA: Nash két évvel hosszabbított a Phoenix Sunsszal (She)
Két évvel meghosszabbította szerződését Steve Nash, a Phoenix Suns irányítója – adta hírül a kanadai kosaras ügynöke.
júl. 21
8:42
Atlétika: nem indul a vb-n az 1500 m olimpiai bronzérmese (She)
Nem indul az augusztusi berlini világbajnokságon Nick Willis, a pekingi olimpián 1500 méteres síkfutásban bronzérmet szerző atléta.
júl. 21
8:44
DVTK: a Slavia Praha magyar csatárát tesztelheti Aczél Zoltán (She)
A cseh élvonalban szereplő Slavia Praha játékosát, Kerek Norbertet teszteli a DVTK első osztályú labdarúgócsapata – adta hírül a boon.hu.
júl. 21
9:00
Monaco: a horvát Simic visszatérhet nevelőegyüttesébe (She)
A Porto elleni, szombati edzőmérkőzés után a hétfői edzést is kihagyta Dario Simic, a Monaco horvát labdarúgója, aki a L’Equipe szerint a Dinamo Zagrebben folytathatja pályafutását.
júl. 21
9:18
U19-es Eb: ma veszi kezdetét az ukrajnai torna (She)
Ukrajnában kedden kezdődik meg az U19-es labdarúgók Európa-bajnoksága, amelyen Anglia, Svájc, Szlovénia, Ukrajna (A-csoport), Franciaország, Spanyolország, Szerbia és Törökország (B) vesz részt.
júl. 21
9:20
Tenisz: nem hibáztak hétfőn a kiemeltek Indianapolisban (She)
Valamennyi pályára lépő kiemelt játékos továbbjutott az Indianapolisban zajló férfi tenisztorna hétfői játéknapján.
júl. 21
9:36
Győzelemmel kezdtek a Real új galaktikusai - videó (Infostart)
Megnyerte első felkészülési mérkőzését a Real Madrid labdarúgó-csapata: az újjáalakított királyi gárda 1-0-ra győzött az ír Shamrock Rovers ellen Dublinban.
júl. 21
9:36
Atlétika: Pars arany-, Kővágó bronzérmet szerzett Krétán (She)
A kalapácsvető Pars Krisztián arany-, a diszkoszvető Kővágó Zoltán pedig bronzérmet nyert hétfőn a krétai Retimnonban rendezett atlétikai viadalon.
júl. 21
9:36
Ha nem vállalja a játékot, Beck Tamás még ma is élne (Blikk)
Túlhajtotta magát a fiatal labdarúgó
júl. 21
9:54
MLSZ: a szövetség elkezdte a tévés jogdíjak átutalását a kluboknak (She)
Egy hetet sem kellett várni a korábbihoz képest hússzoros összegről szóló, MLSZ és Sport Tv közötti szerződés aláírása után, s hétfőn a szövetség megkezdte a csapatoknak járó alap- vagy normatív összeg utalását (a későbbiekben az eredményesség, illetve a képernyőre kerülés arányában differenciáltan lesz pénzosztás).
júl. 21
10:12
Fenerbahce: Ronaldóéktól vett két futballistát a török klub (She)
A Fenerbahce megvette a brazil aranylabdás Ronaldót is foglalkoztató Corinthians két futballistáját, André dos Santost és Cristian Oliveirát.
júl. 21
10:14
Ökölvívás: a kazah Sumenov 1 millió dollárt kínált Erdeinek? (She)
Pár napja kapott szárnyra a hír, hogy a WBA újdonsült spanyol félnehézsúlyú világbajnoka, Gabriel Campillo első ízben a feltörekvő Bejbut Sumenov ellen védheti meg a címét, méghozzá augusztus 15-én, a kihívó otthonában, Kazahsztánban.
júl. 21
10:30
Újpest: korosztályos macedón válogatottat tesztel a klub (She)
Az Újpest hivatalos honlapja, az ujpestfc.hu információja szerint a lila-fehér klubnál edz a macedón U21-es válogatott balhátvéd, Vladimir Dimitrovszki.
júl. 21
10:32
Blog: a jogdíjnélküliségtől Bodnáron át a Digi Tv-ig (2. rész) (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Szöllősi György újságíró, aki folytatja a televíziós közvetítési jogok magyarországi történetével foglalkozó sorozatát.
júl. 21
10:34
Strandröplabda: ismét lesz magyar páros az U18-as Eb-n (She)
Ismét részt vesz a 18 éven aluliak Európa-bajnokságán az Ancsin Kitti, Kiss Viktória strandröplabdapáros. A lányok immár három éve versenyeznek együtt. Tavaly a görögországi kontinenstornát nyeretlenül zárták, most viszont továbbjutnának a csoportjukból.
júl. 21
10:48
Plymouth: Szélesi Zoltán csatlakozhat Tímár csapatához (She)
Angol lapértesülések szerint a csapatot kereső Szélesi Zoltán a Plymouth Argyle-hoz megy próbajátékra a következő napokban.
júl. 21
10:50
Dortmund: Klasniccsal pótolnák a Bázelbe távozó Freit (She)
Alexander Frei Bázelbe igazolása után csatárt keres a Borussia Dortmund, amelynek első számú kiszemeltje a L’Équipe szerint a horvát Ivan Klasnic.
júl. 21
10:52
Világjátékok: az ejtőernyős Asztalos István címvédőként ötödik lett (She)
Véget értek az ejtőernyős célbaugrók küzdelmei a világjátékokon. Asztalos István címvédőként ezúttal az ötödik helyet szerezte meg. A nehéz időjárási körülmények között rendezett versenyben a duisburgi bajnok kiegyensúlyozottan, jól teljesített, egyetlen rosszabb ugrás azonban megakadályozta a címvédésben.
júl. 21
10:54
MU: Ferguson szerint Tévez nem ér 25 millió fontot (She)
A Manchester United skót menedzsere, Sir Alex Ferguson elmondta, véleménye szerint a csapattól távozó Carlos Tévez nem ér 25 millió fontot, ezért sem vásárolták meg végleg a nyári átigazolási időszakban.
júl. 21
11:06
Dánia: kómába esett a villámtól sújtott dán futballista (She)
Kómába esett Jonathan Richter dán labdarúgó, miután villámcsapás érte egy hétfői mérkőzésen.
júl. 21
11:08
Tour de France: Andy Schleck még nem mondott le a sárga trikóról (She)
A Saxo Bank svájci kerekese, Andy Schleck szerint nem reménytelen, hogy befogja a spanyol éllovas Alberto Contadort, és Párizsban felállhasson a pódium tetejére a Francia körversenyen, a Tour de France-on. Ehhez azonban a harmadik héten keményen meg kell dolgoznia a csapatával együtt.
júl. 21
11:42
BL-selejtező: a 2. selejtezőkör teljes keddi programja (She)
Kedd este kilenc mérkőzéssel folytatódnak a Bajnokok Ligája második selejtezőkörének küzdelmei – ezúttal már a visszavágókat rendezik. Tekintse meg a mai programot!
júl. 21
11:45
A Debrecennek támadni kell a továbbjutáshoz (Metropol)
Egyöntetű vélemény, hogy a hazai pályán kiharcolt kétgólos előny ellenére a Debrecennek támadnia kell a továbbjutáshoz a svéd Kalmar vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező 2.fordulójának szerdai visszavágóján.
júl. 21
12:00
Real Madrid: a Benfica 7 millió eurót fizet Javi Garcíáért (She)
Javi García elhagyta a Real Madrid edzőtáborát, hogy csatlakozzon a portugál Benficához, amely 7 millió eurót fizet a középpályásért.
júl. 21
12:02
Inter: a brazil Lúcio már a csapattal készül Los Angelesben (She)
Az olasz bajnok Internazionále új igazolása, a Bayern Münchentől érkező brazil Lúcio hétfőn véglegesítette a megállapodását a milánóiakkal, majd csatlakozott új társaihoz Los Angelesben.
júl. 21
12:04
Póker: Shulman elajándékozná a legfényesebb trófeát (She)
A Word Series of Poker főversenyén döntőasztalra jutó Jeff Shulman korábban kijelentette, hogy ha ő nyer, akkor a kukába dobja a győzelemért járó karkötőt.
júl. 21
12:18
Flamengo: Adriano decemberig biztosan nem távozik a klubtól (She)
A korábbi Internazionale-játékost, a brazil Adrianót – aki jelenleg hazájában, a Flamengóban szerepel – több olasz csapattal (AS Roma, AC Milan) is összefüggésbe hoztak az elmúlt időszakban, ám úgy tűnik, december előtt nem távozik jelenlegi klubjától.
júl. 21
12:36
Európa-liga: Vad II István vezeti Gera Zoltánék mérkőzését (She)
Az UEFA kijelölte az Európa-liga következő selejtezőkörében közreműködő játékvezetőket. Vad II István az angol első osztályban szereplő, Gera Zoltánt is a soraiban tudó Fulham meccsét vezeti majd augusztus 6-án.
júl. 21
12:54
Vizes vb: a célfotó döntött női 5 km-en az ausztrál győztes javára (She)
Rendkívül szoros befutó után, célfotó alapján az ausztrál Melissa Gorman nyerte meg a nyílt vízi versenyek nyitó számát, a nők keddi, 5 kilométeres viadalát a római vizes világbajnokságon.
júl. 21
13:30
Kézilabdakupák: szlovén ellenfél vár a Fradira a KEK-ben (She)
Elkészítette az Európai Kézilabda-szövetség a férfi és női nemzetközi kupák sorsolását. A férfiaknál a KEK 3. fordulójában a Ferencváros a szlovén Cimos Koperrel találkozik, míg a női KEK-ben a Debrecenre a cseh Zora Olomouc vár.
júl. 21
13:32
Ferencváros: Zsivoczkyra porcműtét várhat a jövő héten (She)
Rosszul kezdődik a szezon Zsivoczky Norbert számára, a szélsőt várhatóan műteni kell majd – adta hírül a 100%Fradi.
júl. 21
13:34
Vizes vb: orosz műúszógyőzelem a párosok rövidprogramjában (She)
Az első számú favorit orosz műúszókettős, Anasztaszija Davidova és Szvetlana Romasina diadalmaskodott a páros rövidprogram tizenkettes döntőjében a római vb keddi versenynapján.
júl. 21
13:48
Hegyikerékpár: remekeltek a meridások a nemzeti bajnokságokon (She)
Az elmúlt hétvégén rendezték a hegyikerékpáros olimpiai krosszosok a nemzeti bajnokságokat szerte a világban. Magyarországon az elitkategóriában Buruczki Szilárd és Benkó Barbara lett a legjobb, míg a külföldi dobogókat több országban is a Multivan Merida Biking Team kerekesei uralták.
júl. 21
13:50
Ligakupa: ingyenesen megtekinthető a Győri ETO mérkőzése (She)
Az etofc.hu információja szerint a szerdai, Kaposvári Rákóczi elleni Ligakupa-találkozót térítésmentesen nézhetik meg a mérkőzésre kilátogató szurkolók.
júl. 21
13:51
Shaquille O'Neal megküzd Phelpsszel és de la Hoyával is (Metropol)
Shaquille O'Neal lesz az ABC amerikai televíziós csatorna új szuperhőse: az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Cleveland Cavaliers óriása más sportágak "legjeivel" méri össze erejét az augusztus 18-án kezdődő valóságshow-ban.
júl. 21
13:52
Labdarúgás: Aílton a kínai Csungcsing Lifanhoz szerződik (She)
A korábbi Bundesliga-gólkirály brazil Aílton a kínai Csungcsing Lifanban folytatja pályafutását – számoltak be róla helyi források.
júl. 21
14:06
Újpest: az UEFA vizsgálatot indított a Steaua Bucuresti ellen (She)
Vizsgálatot indított az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a Steaua Bucuresti csapatával szemben a múlt csütörtöki, Újpest elleni Európa-liga-selejtezőn történt rendbontások kapcsán.
júl. 21
14:24
Zalaegerszeg: felbontotta a klub Alomerovics szerződését (She)
A ZTE hivatalos honlapja, a ztefc.hu információja szerint a kék-fehér klub a szakmai stáb javaslatára elköszönt a macedón Kemal Alomerovicstól.
júl. 21
14:26
Premier League: korábbi Chelsea-játékossal erősíthet a Bolton (She)
Az angol Daily Mail információja szerint a Premier League-ből a Newcastle Uniteddel együtt kieső Damien Duff a Bolton Wanderershez igazolhat.
júl. 21
14:42
MLS: David Beckham újabb lépéssel közelebb a Milanhoz (She)
Egyre közelebb kerülhet az újabb olaszországi szerepléshez David Beckham, a Los Angeles Galaxy labdarúgója – olvasható a Guardian honlapján.
júl. 21
14:44
Chelsea: a londoni klub 2012-ig hosszabbított Maloudával (She)
A Chelsea a honlapján tette közzé, hogy hivatalosan is meghosszabbította Florent Malouda 2010-ben lejáró szerződését.

Keresés