2009. július 11. szombat

júl. 11
4:48
Kammerer autószerelésben is bajnok (Blikk)
Ladákon tanult, de azóta is képezi magát az olimpiai aranyérmes.
júl. 11
4:52
Kovács indul 1000-en is a kajak-kenu vébén (Blikk)
SZEGED — Elmaradt a várt nagy csata Kovács Katalin (33) és Benedek Dalma (27) között a kajak-kenu országos bajnokság 1000 méteres távján, pedig ez a szám egyben világbajnoki válogató is volt.
júl. 11
4:56
Gyulai száguldás (Blikk)
GYULA — „Nem lehet taktikázni, mint ahogy hibázni sem” – jelentette ki Palik László (47) a lapzártánk után kezdődött, vasárnapig tartó bajnoki terepralifutam előtt.
júl. 11
5:00
A Herthamég jobb a Fradinál (Blikk)
BUDAPEST — Komoly értékmérő vár az NB II-ből feljutó FTC futballcsapatára.
júl. 11
5:04
Heidfeldnek festettem ezt a sisakot (Blikk)
NÜRBURG — Eljött a várva várt pillanat Simon Tamás (30) számára, tegnap találkozhatott Nick Heidfelddel (32) a hét végi Forma–1-es Német Nagydíj helyszínén.
júl. 11
5:08
Kenesei eltörte a kezét (Blikk)
POZSONY — Reggel hét óra helyett csak nem sokkal tizenegy óra előtt érkezett meg tegnap a szlovák fővárosba labdarúgó-Európa-liga második selejtező fordulójába került Haladás különgépe.
júl. 11
6:39
A klubtulajdonosok nem pedofilok, ahhoz fölöttébb tehetetlenek (Behaviour)
Az osztályharc élesedése az NB I-es klubtulajdonosokat rendesen megosztotta, a homogén összetételű társaság intelligenciája, hozzáértése és egyéni szocializálódása mentén közelít a magyar futball legizgalmasabb fejezetéhez, a közvetítési jogok értékesítéséhez. A pályán messze nincs olyan élethalál harc, mint a tárgyalóasztalnál, a pénz-és vérszagot kapott tulajdonosok között.
júl. 11
6:54
Tenisz: Pfeiffer-féle mirigylázban szenved Jelena Dokic (She)
Pfeiffer-féle mirigylázat állapítottak meg Jelena Dokicnál, az ausztrálok szerb származású teniszezőjénél.
júl. 11
6:57
Vevőre vár a diósgyőri futballklub (Behaviour)
Eladja a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapatát működtető kft.-t Baranyi Sándor tulajdonos, aki már csak arra vár, hogy a miskolci önkormányzat megnevezze a vásárlót.
júl. 11
7:12
Ferencváros: Abdi ismét megsérült, veszélyben a karrierje (She)
A szerdai orvosi vizsgálatok után biztosnak tűnt, hogy a háromszoros szomáliai válogatott Liban Abdi ismét csatlakozik a Ferencvároshoz, és az NB I-ben is a zöld-fehéreket erősíti, de hiába foglalt neki helyet a vezetőség, a játékos nem repül Budapestre – ismét megsérült.
júl. 11
8:06
Bundesliga: Patrick Paauwe elhagyta a Mönchengladbachot (She)
A korábbi holland válogatott Patrick Paauwe elhagyta a német első osztályú Mönchengladbachot, s kétéves szerződést kötött a holland élvonal újoncával, a Venlóval.
júl. 11
8:08
Belgium: Bölöni László brazil játékossal pótolja Onyewut (She)
Bölöni László csapata, a Standard Liege megtalálta a Milanba igazoló Oguchi Onyewu utódját. A belga bajnok egy évre kölcsönvette a brazil Roma Apucarana középhátvédjét, Alex Moraes Gomest.
júl. 11
8:24
Davis-kupa: Cilic hatalmas csatában győzött Fish ellen (She)
A tenisz Davis-kupa világcsoportjának negyeddöntőjében Horvátország már 2–0-ra vezet Porecben az Egyesült Államok ellen, miután Marin Cilic öt szettben győzött Mardy Fish ellen.
júl. 11
9:36
Arany-kupa: Kanada és Costa Rica döntetlennel jutott tovább (She)
Az Egyesült Államokban zajló labdarúgó Arany-kupán, a CONCACAF-régió bajnokságán Kanada 2–2-es döntetlent játszott Costa Ricával, s ezzel mindkét együttes továbbjutott az A-csoportból.
júl. 11
9:54
Női kosárlabda: elődöntős a magyar csapat az U18-as Eb-n (She)
Az U18-as magyar női kosárlabda-válogatott bejutott az Izraelben zajló B-divíziós Európa-bajnokság elődöntőjébe. A negyeddöntőben Balogh Judit tanítványai 66–42-re győzték le Görögországot.
júl. 11
10:30
Felkészülés: a fontosabb szombati mérkőzések egy helyen (She)
Több élvonalbeli magyar csapat is játszik felkészülési mérkőzést szombaton, a Ferencváros például Angliában, Ferenczi István korábbi klubja, a Barnsley ellen lép pályára. Összegyűjtöttük a fontosabb találkozókat!
júl. 11
10:48
Úszás: Lochte minden idők 2. legjobbját úszta 200 vegyesen (She)
Minden idők második legjobb idejével, 1:54.56 perccel Ryan Lochte nyerte a 200 m vegyest pénteken Indianapolisban az Egyesült Államok országos úszóbajnokságán.
júl. 11
11:06
Atlético Madrid: uruguayi tehetség érkezett, Valera hosszabbított (She)
Fiatal uruguayi védővel erősítette meg keretét az Atlético Madrid: a spanyol csapat hivatalos honlapján jelentette be Leandro Cabrera szerződtetését.
júl. 11
11:24
Serie A: sajtóhírek szerint Nedved az Interhez szerződik (She)
Az olasz Tuttosport szerint a Juventust elhagyó Pavel Nedved hamarosan aláírhat a bajnok Interhez.
júl. 11
11:42
Batistuta lóhátról lövi tovább a gólokat (Infostart)
A Boca Juniors hamarosan megalakuló lovaspólócsapatának tagja lesz Gabriel Omar Batistuta, az argentin válogatott történetének legeredményesebb labdarúgója.
júl. 11
11:42
Manchester City: a Times szerint Tévez kedden írhat alá (She)
A Times értesülései szerint a Manchester City kedden jelentheti be, hogy leigazolta Carlos Tévezt, a korábban a városi rivális United csapatában szereplő argentin csatárt.
júl. 11
11:44
Dortmund: a dél-koreai védő az al-Hilal csapatában folytatja (She)
Immár hivatalos, hogy a Borussia Dortmund dél-koreai védője, Li Jung-Pio a szaúd-arábiai al-Hilal csapatában folytatja pályafutását. A 32 éves játékos ügynöke hivatalosan is megerősítette a klubváltást.
júl. 11
12:18
Bíróság is nemet mondott a női síugrásra (Infostart)
Egy kanadai bíróság elutasította azt a keresetet, amelyet néhány női síugró nyújtott be annak elérésére, hogy versenyezhessenek a jövő évi, vancouveri téli olimpián.
júl. 11
12:18
Formula-1: Hamilton a leggyorsabb a harmadik szabadedzésen (She)
A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton autózta a leggyorsabb időt a Német Nagydíj harmadik, szombat délelőtti szabadedzésén. A McLaren-Mercedes pilótája mögött Fernando Alonso és Felipe Massa végzett.
júl. 11
12:20
FTC: James Ashmore végleg a Ferencvárosé, két évre írt alá (She)
Berki Krisztián, az FTC zRt. vezérigazgatója a 100% Fradinak elmondta, a klub megegyezett a Sheffield United vezetőivel, így a 23 éves James Ashmore végleg a Ferencváros játékosa lesz.
júl. 11
12:36
Vancouver 2010: a bíróság is nemet mondott a női síugrásra (She)
Egy kanadai bíróság elutasította azt a keresetet, amelyet néhány női síugró nyújtott be annak elérésére, hogy versenyezhessenek a jövő évi, vancouveri téli olimpián.
júl. 11
12:38
Formula-1: Loeb szívesen lenne a Toro Rosso pilótája (She)
Az ötszörös ralivilágbajnok Sebastien Loeb szívesen kipróbálná magát a Formula–1-ben, és már be is jelentkezett a Toro Rosso csapathoz.
júl. 11
12:40
Universiade: Kovács Tamás 9., Nagy Mónika 11. a félmaratonin (She)
A férfiak félmaratoni versenyében Kovács Tamás 1:05.35-ös idővel a 9. helyen végzett a belgrádi universiadén, a nőknél Nagy Mónika 1:20.17-tel a tizenegyedik lett.
júl. 11
12:54
Felkészülés: első szombati meccsét megnyerte a Győri ETO (She)
Felkészülési mérkőzésen 2–0-ra győzött a Győri ETO a szlovák másodosztályban szereplő Nyitra ellen.
júl. 11
12:56
Felkészülés: a Honvéd három gólt rúgott a Budaörsnek (She)
Felkészülési mérkőzésen 3–0-s győzelmet aratott a Budapest Honvéd a másodosztályú Budaörs ellen.
júl. 11
12:57
Hamilton nyerte a harmadik szabadedzést (Behaviour)
Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes vb-címvédő brit versenyzője volt a leggyorsabb szombaton a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Német Nagydíjának harmadik szabadedzésén.
júl. 11
12:58
Profi ökölvívás: Abraham visszaadja az IBF középsúlyú világbajnoki övét (She)
Ma visszaadja a 2005 decembere óta féltve őrzött (és tízszer megvédett) középsúlyú világbajnoki övét az IBF-nek (Nemzetközi Bokszszövetség) Artur Abraham (30–0, 24 K. O., T. K. O.). Az örmény származású német bunyós a Tomasz Adamek–Bobby Gunn cirkálósúlyú IBF-világbajnoki címmérkőzés köré épülő gálán találkozik Marian Muhammaddal, a szervezet elnökével, hogy tudassa vele döntését.
júl. 11
13:12
Futballretró: Ronaldo élet és halál között lebegett (Infostart)
Tizenegy éve ezen a hétvégén történt a futballvilág egyik legrejtélyesebb esete: a világ akkori legjobb játékosa, a pályafutása alapján csak Peléhez, Puskáshoz, Maradonához vagy Di Stéfanóhoz mérhető Ronaldo a világbajnoki döntő előestéjén élet és halál között szenvedett. Ma sem tudjuk pontosan mi történt. Ronaldónak ellenben azóta is csodájára járhat a világ: két olyan súlyos térdsérülés után,…
júl. 11
13:12
Kajak-kenu, vb-válogató: a Kozák, Szabó duó nyert K-2 500 m-en (She)
A Kozák Danuta, Szabó Gabriella duó nyerte a női kajak kettesek szombati 500 m-es versenyét a kajak-kenusok idei országos bajnokságán, a szegedi Garantiqa-kupán, amely több számban – ebben is – válogató az év fő eseményére, a kanadai Dartmouthban augusztus 13. és 16. között sorra kerülő világbajnokságra.
júl. 11
13:14
A Kozák, Szabó duó nyert K-2 500 m-en (Infostart)
A Kozák Danuta, Szabó Gabriella duó nyerte a női kajakkettesek szombati 500 m-es versenyét a kajak-kenusok idei országos bajnokságán, a szegedi Garantiqa Kupán, amely több számban - ebben is - válogató az év fő eseményére, a kanadai Dartmouth-ban augusztus 13. és 16. között sorra kerülő világbajnokságra.
júl. 11
13:15
Hamilton nyerte a harmadik szabadedzést (Metropol)
Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes vb-címvédő brit versenyzője volt a leggyorsabb szombaton a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Német Nagydíjának harmadik szabadedzésén.
júl. 11
13:30
Sárkányhajó: 500-on is világbajnok lett a magyar vegyes csapat (She)
200 méter után 500-on is győzött a magyar vegyes csapat a Dél-Koreában zajló sárkányhajó csapat-világbajnokságon. Vasárnap a 2000 méteres versenyek következnek, aztán indul a válogatott a világjátékokra – adta hírül a magyar szövetség.
júl. 11
13:48
Öttusa: bronzérmes a junior vb-n a magyar női váltócsapat (She)
Bronzérmet szerzett szombaton a magyar női váltócsapat Kaohsziungban a juniorkorú öttusázók tajvani világbajnokságán.
júl. 11
13:50
Felkészülés: Geráék megnyerték második ausztráliai meccsüket (She)
Felkészülési mérkőzésen 3–0-s győzelmet aratott Gera Zoltán csapata, a Fulham az ausztrál Melbourne Victory vendégeként. A magyar légiós kezdőként kapott lehetőséget a találkozón, gólt nem szerzett, a 74. percben lecserélték.
júl. 11
13:52
Európa-liga: skót játékvezető a csütörtöki Haladás-mérkőzésen (She)
Az UEFA kijelölte az Európa-liga második selejtezőkörének időpontjait, valamint játékvezetőit.
júl. 11
14:06
Zalaegerszeg: újabb játékosokat tesztel a szakvezetés (She)
Számos játékos érkezett a Soproni Liga előző évi negyedik helyezettjéhez, a ZTE FC-hez, és a ma 18 órakor kezdődő, Gornik Leczna elleni mérkőzésen pályára is léphetnek – adta hírül a klub hivatalos honlapja, a ztefc.hu.
júl. 11
14:09
Hamilton nyerte a harmadik szabadedzést (Behaviour)
Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes vb-címvédő brit versenyzője volt a leggyorsabb szombaton a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Német Nagydíjának harmadik szabadedzésén.
júl. 11
14:24
Premjer Liga: Gaál Miklós csapata legyőzte a Dinamo Moszkvát (She)
Az orosz élvonalbeli bajnokság 13. fordulójában Gaál Miklós csapata, az Amkar Perm hazai pályán 3–1-re legyőzte a Dinamo Moszkvát, és feljött a tabella 11. helyére.
júl. 11
14:26
Liverpool: francia utánpótlás-válogatott érkezett (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság ezüstérmese, a Liverpool leigazolta a Paris Saint-Germain 18 éves francia balhátvédjét, Chris Mavingát, valamint hosszabbított 22 éves marokkói szélsőjével, Nabil El Zharral.
júl. 11
14:42
Tenisz: a svájci Patty Schnyder is bejutott az elődöntőbe (She)
Az első helyen kiemelt svájci Patty Schnyder jutott a 220 000 dollár összdíjazású római-parti női tenisztorna elődöntőjébe, miután maratoni csatában legyőzte az ötödik helyen rangsorolt orosz Alisza Klejbanovát.
júl. 11
15:18
Felkészülés: a Fehérvár második csapata legyőzte a Kaposvölgyét (She)
Az FC Fehérvár II felkészülési mérkőzésen 2–1-re legyőzte az NB II Nyugati csoportjában szereplő Kaposvölgyét.
júl. 11
15:20
Formula-1: Webber indulhat az első rajtkockából (She)
Az ausztrál Mark Webber indulhat az első rajtkockából a vasárnap délutáni Német Nagydíjon. A Red Bull-Renault pilótája karrierje során először indulhat a pole pozícóból. A második helyen Rubens Barrichello, a harmadikon Jenson Button végzett. Az időmérő edzés második szakaszában az eső alaposan felborította az erőviszonyokat, így izgalmas kvalifikációt láthattunk.
júl. 11
15:36
Webber rajtol az élről a Nürburgringen (Infostart)
Mark Webber, a Red Bull versenyzője nyerte a Forma-1-es Német Nagydíj szombati időmérőjét, így vasárnap ő rajtol az élről.
júl. 11
15:36
Evezés: nem jutott döntőbe a női könnyűsúlyú kétpár a luzerni vk-n (She)
A magyarok közül egyedüliként középdöntős Alliquander Anna, Hajdú Zsuzsanna duónak nem sikerült bejutnia Luzernben a legjobb hat közé a könnyűsúlyú kétpárok versenyében az evezősök idei harmadik, egyben utolsó világkupaversenyén.
júl. 11
15:39
Webber rajtol az élről a Német Nagydíjon (Metropol)
Mark Webber, a Red Bull versenyzője nyerte a Forma-1-es Német Nagydíj szombati időmérőjét, így vasárnap ő rajtol az élről.

Keresés