2009. július 15. szerda

júl. 15
0:00
Kajak-kenu: Békésszentandráson felavatják a Kolonics-emlékművet (She)
Szerdán délelőtt 10 órakor Békésszentandráson felavatják a Kolonics-emlékművet. Szelekovszky László fafaragó művész alkotása egy 2 és fél méter magas kenut ábrázol majd, közepén egy kettétört lapáttal.
júl. 15
0:54
NSO Tv: Dárdai szerint sokra vihetik a Ferencváros fiataljai (She)
Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC felkészülési mérkőzésen 2–0-ra győzött a Ferencváros ellen az Albert-stadionban. A németek magyar válogatott játékosa úgy véli, sokra vihetik a zöld-fehérek tehetségei, ha hallgatnak az idősebb játékosokra.
júl. 15
6:03
A Digi TV másfél milliárd forinttal próbálta jobb belátásra bírni az MLSZ-t! (Behaviour)
A SportTv sugározhatja a következő három évben a honi élvonalbeli labdarúgó-mérkőzéseket, miután a Magyar Labdarúgó Szövetség és a Magyar Hivatásos Labdarúgó Liga vezetése is szignálta a szerződést. A jelek szerint mindez azonban nem jelenti azt, hogy a Digi Tv-n nem lesznek láthatóak meccsek.
júl. 15
6:18
Koló, nem felejtünk! (Blikk)
Ma egy éve halt meg Kolonics György (†36)
júl. 15
6:20
Priskin nem eladó! (Blikk)
"Kiemelkedő tudású nemzetközi futballistává nőtte ki magát"
júl. 15
6:22
6 milliárd az NB I-ért (Blikk)
A labdarúgó-szövetség a csatornákkal három évre szóló megállapodást kötött.
júl. 15
6:24
Button új kocsit kap a Magyar Nagydíjra (Blikk)
Visszaszámolnak a Forma–1-es pilóták
júl. 15
6:39
Barrichello visszavonulót fújt (Behaviour)
Rubens Barrichello, a Brawn GP pilótája enyhítette korábbi kemény kritikáját, amelyben a saját csapatát okolta azért, mert nem sikerült nyernie vasárnap a Forma-1-es Német Nagydíjon.
júl. 15
7:48
QPR: Buzsákynak a válogatott adott erőt a felépülés alatt (She)
Sérülése miatt Buzsáky Ákos, a Queens Park Rangers középpályása több mint fél évig nem lépett pályára, az előző hét végén lejátszott edzőmeccsen viszont góllal tért vissza, és letette névjegyét új edzőjének. A 27 éves játékost a klubsikerek mellett a nemzeti mez is ösztönzi.
júl. 15
7:50
LA Galaxy: Beckham és Donovan kibékült egymással (She)
Véget ért a David Beckham és Landon Donovan közti nyilatkozatháború, legalábbis az érintettek nyilatkozataiból arra lehet következtetni, hogy szent a béke a két játékos között.
júl. 15
8:06
Blog: egy éve hagyott itt minket Kolonics György (She)
Thury Gábor, a Nemzeti Sport főmunkatársa blogjában az egy évvel ezelőtt tragikus hirtelenséggel elhunyt kenus klasszisra, Kolonics Györgyre emlékezik.
júl. 15
8:42
Brazília: letartóztatták Romáriót, nem fizetett tartásdíjat (She)
Rio de Janeiróban letartóztatták Romáriót, miután első felesége, Monica Santoro feljelentette, hogy nem fizeti a tartásdíjat.
júl. 15
8:44
Portugália: az FC Porto a Rivertől szerződtette Falcaót (She)
Az argentin River Plate labdarúgócsapata bejelentette, hogy eladta az FC Portónak kolumbiai válogatott támadóját, Falcaót.
júl. 15
9:00
Vb 2010: ha nem elég a vuvuzela, jön a kuduzela is (She)
Nemcsak a Konföderációs Kupán megismert vuvuzela, hanem „rokona", a kuduzela is harsoghat a jövő évi, dél-afrikai rendezésű labdarúgó-világbajnokságon.
júl. 15
9:18
Man. City: Adebayor átment az orvosi vizsgálaton (She)
A BBC információi szerint Emmanuel Adebayor, az Arsenal togói csatára megfelelt az orvosi vizsgálaton a Manchester Citynél, ez pedig azt jelzi, hogy minden bizonnyal a „kékeknél” folytatja.
júl. 15
9:20
Blog: a jogdíjnélküliségtől és Vitraytól Bodnáron át a Digi Tv-ig (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Szöllősi György újságíró, aki ezúttal a televíziós közvetítési jogok magyarországi történetével foglalkozik.
júl. 15
9:36
Egy éve ment el "Kolo" (Infostart)
Egy évvel ezelőtt hunyt el Kolonics György. A kétszeres olimpiai bajnok kenusra ma este fáklyás evezéssel emlékeznek Csepelen.
júl. 15
9:36
Asztalitenisz: ezüstérmes az ifjúsági leánycsapat az Eb-n (She)
Drámai mérkőzést követően ezüstéremmel zártuk az ifjúsági leányok csapatversenyét a prágai Európa-bajnokságon.
júl. 15
9:54
Birmingham: Barry Ferguson a Premier League-ben folytathatja (She)
Barry Ferguson lehet a Birmingham City legújabb szerzeménye az új szezonra – írja a Daily Record. A Rangers labdarúgója másfél millió fontért teheti át székhelyét a skót bajnokságból a Premier League-be.
júl. 15
9:56
BL-selejtező: a 2. selejtezőkör teljes szerdai programja (She)
Szerda este tizenkét mérkőzéssel folytatódnak a Bajnokok Ligája második selejtezőkörének küzdelmei – magyar szempontból a legfontosabb találkozó a Debrecen és a svéd Kalmar összecsapása. Tekintse meg a teljes mai programot!
júl. 15
9:58
KS Fans: posztermagazin a Formula-1 jegyében! (She)
Ismét itt a Képes Sport posztermagazinja, a Képes Sport Formula-1 Fans, amely a száguldó cirkusz csapatait kínálja egyedi posztereken! Keresse az újságárusoknál!
júl. 15
10:12
A négy közé jutás a női pólóválogatott célja (Infostart)
Petrovics Mátyás, a női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte 13 fős csapatát, amely pénteken utazik el Rómába, a vizes sportok világbajnokságára.
júl. 15
10:15
Rács mögött a brazil futballsztár (Behaviour)
Őrizetbe vették kedden Romariót, a brazilok tavaly visszavonult világbajnok futballistáját, miután nem fizetett gyerektartást.
júl. 15
10:30
Női vízilabda: Petrovics kijelölte a vb-re utazó keretet (She)
Petrovics Mátyás, a női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte 13 fős csapatát, amely pénteken utazik el Rómába, a vizes sportok világbajnokságára.
júl. 15
10:32
Bolton: három új játékossal erősödhet Gary Megson kerete (She)
Gary Megson menedzser szerint még a héten három új labdarúgóval erősít a Bolton Wanderers – írja a Bolton News napilap.
júl. 15
10:34
Blackburn: Vieri a Roversnél készül, tárgyalnak vele (She)
Christian Vieri a Blackburn Roversben folytathatja a következő idényben – olvasható a brit sajtóban. Az olasz veterán labdarúgó a múlt héten együtt edzett a csapattal a Blackburn ausztriai edzőtáborában.
júl. 15
10:36
Brazília: ügynöke szerint Adriano visszatérne Olaszországba (She)
Gilmar Rinaldi, a Flamengóban futballozó korábbi Inter-támadó, Adriano ügynöke a mediterraneonline.it-nek elmondta, hogy a Császár becenévre hallgató brazil csatár a világbajnokság után ismét Olaszországban játszana.
júl. 15
10:48
Wolfsburg: a német bajnok U21-es Európa-bajnokot igazolt (She)
Az Európa-bajnok német U21-es labdarúgó-válogatott játékosa, Fabian Johnson a másodosztályban szereplő 1860 Münchentől a német bajnok VfL Wolfsburghoz igazolt.
júl. 15
10:50
Ferencváros: a jamaicaiak kihagyják a szombati minitornát (She)
A 100%Fradi információi szerint Jason Morrison és Rafe Wolfe sem lesz ott a szombatra tervezett minitornán, amelyen a budapesti zöld-fehérek, az angol Sheffield United és a ZTE lép pályára az Albert-stadionban.
júl. 15
11:06
Real Madrid: Pérez szerint az új igazolások nem garantálnak semmit (She)
Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke elmondta, a nyári erősítések nem garantálják, hogy a „királyi gárda” feltétlenül jó eredményeket ér el a következő idényben. A vezető hozzátette, csapatának nem az a célja, hogy a Barcelonát kiüsse.
júl. 15
11:24
Barcelona: a drága Villa helyett Forlánt veheti meg a klub (She)
Joan Laporta, a Barcelona elnöke elmondta, nem fizetik ki a Valencia által követelt 50 millió eurót David Villáért, inkább más célpontot keresnek.
júl. 15
11:24
Fradi-balhé vereséggel (Blikk)
BUDAPEST – Vereséggel mutatkozott be az NB I-re készülő FTC labdarúgócsapata hazai közönségének, amit a szurkolók balhéval jutalmaztak.
júl. 15
11:26
Valladolid: hárommillió euróért megvették Szalai gólvágó társát (She)
A Real Valladolid megvette Alberto Buenót, a Real Madrid Castilla támadóját, aki az elmúlt idényben Szalai Ádámmal holtversenyben a házi góllövőlista élén zárt.
júl. 15
11:42
DVTK: Aczél Zoltán tartja a diósgyőriek edzését (She)
A boon.hu információi szerint szerdán a magyar labdarúgó-válogatott másodedzője, Aczél Zoltán tartja a DVTK edzését.
júl. 15
11:44
Gyász: elhunyt a Csepel egykori kiváló kézilabdakapusa (She)
Hétfőn 72 éves korában elhunyt a Csepel SC egykori kiváló kézilabdakapusa, Kovács János.
júl. 15
12:00
Mexikó: korábbi Real Madrid-játékost igazol az Atlante (She)
A 32 éves Santiago Solari – aki korábban a Real Madridban és az Internazionaléban is szerepelt – elhagyja az argentin San Lorenzo csapatát, és a CONCACAF-országok klubcsapatainak kiírt Bajnokok Ligája tavalyi győzteséhez, a mexikói Atlante gárdájához igazol.
júl. 15
12:00
Sikerre éhes a Debrecen (Blikk)
DEBRECEN – Bravúrra készülnek a bajnok DVSC-TEVA labdarúgói. A debreceniek ma a svéd Kalmar ellen lépnek pályára a Bajnokok Ligája második selejtezőkörének első mérkőzésén.
júl. 15
12:18
Labdarúgás: 25 ember sérült meg villámcsapás miatt (She)
Nem mindennapos eset történt kedd este Ausztriában: a felső-ausztiai Loebenben villám csapott egy futballpályára, 25 ember megsérült.
júl. 15
12:36
Focizni tanul Venus Williams (Blikk)
BURNABY – Számára új, eleddig csak a televízióban látott sportágakkal ismerkedhetett meg Venus Williams (29).
júl. 15
12:54
Formula-1: Webber kés alá fekszik a Magyar Nagydíj után (She)
Fémkivételre „hivatalos” a Formula–1-es Magyar Nagydíj után a Red Bull-Renault pilótája, Mark Webber. Az ausztrál versenyzőnek 2008-as balesete óta titánrúd és két csavar van a jobb lábában.
júl. 15
12:56
FIA: Mosley megerősítette, nem indul az elnökségért, Todtot ajánlja (She)
Max Mosley, a Nemzetközi Automobil-szövetség elnöke az FIA tagjainak küldött hivatalos levelében megerősítette, hogy nem indul az októberi elnökválasztáson.
júl. 15
12:57
Németországban a fradi-botrányról cikkeztek (Behaviour)
Botrány a stadionban címmmel számolt be Németország legnagyobb példányszámú napilapja szerdán arról, hogy a Dárdai Pállal felálló Hertha BSC és a Ferencváros előző esti mérkőzésén magyar huligánok "támadták és sebesítették meg" a berliniek szurkolóit.
júl. 15
12:58
Liverpool: Némethék lehetőséget kapnak a St. Gallen ellen (She)
Minden bizonnyal pályára lép a Liverpool Svájcban edzőtáborozó labdarúgócsapatában a St. Gallen elleni felkészülési mérkőzésen Gulácsi Péter és Németh Krisztián.
júl. 15
13:00
Bayern München: Rummenigge perrel fenyegeti a FIFPrót (She)
Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern Münchent működtető társaság igazgatótanácsának elnöke perrel fenyegeti a Profi Labdarúgók Érdekvédelmi Szervezetét (FIFPro) Franck Ribéry ügyében tett állásfoglalása miatt.
júl. 15
13:12
MLSZ: csütörtökön tévés egyeztetés, pénteken NB II-es sorsolás (She)
Pénteken 10 órakor kerül sor a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) székházában az NB II-es bajnokság sorsolására (a Keleti és a Nyugati csoportban egyaránt 15 csapat indul), valamint a második vonal küldötteinek megválasztására.
júl. 15
13:14
Olimpia: román-brit együttműködés a felkészülés és a kutatások terén (She)
Colin Moynihan, a Brit és Octavian Morariu, a Román Olimpia Bizottság elnöke együttműködési szerződést írt alá Londonban.
júl. 15
13:16
Barcelona: Messi a legjobb latin-amerikai sportoló az ESPN-nél (She)
Lionel Messi lett az „Év latin-amerikai sportolója” az ESPN amerikai sportportál szerint. Az argentin labdarúgó a díjkiosztón beszélt csapata, a Barcelona jövőjéről is – olvasható a Marca honlapján.
júl. 15
13:30
Napoli: a liverpooli Dossenával erősítené meg védelmét a klub (She)
Hátsó alakzatát stabilizálná az olasz bajnokság legutóbbi kiírásának 12. helyezettje, a Napoli. A kiszemelt játékos a Liverpool hétszeres olasz válogatott védője, Andrea Dossena, írja az olasz tuttonapli.net.
júl. 15
13:32
Póker: Ivey és Esfandiari még verseng a vegasi fődíjért (She)
A Las Vegas-i World Series of Poker főversenyén már csak huszonheten vannak versenyben a 8.5 millió dollárért.
júl. 15
13:48
Vívó Eb: Berjozkin Anton a 16 között férfi tőrben (She)
A tőröző Berjozkin Anton bejutott a legjobb 16 közé a plovdivi vívó Európa-bajnokságon.

Keresés