2009. július 8. szerda

júl. 8
0:00
NHL: visszavonul Joe Sakic, a Colorado Avalanche legendája (She)
Joe Sakic, a Colorado Avalanche kanadai játékosa csütörtökön bejelenti visszavonulását – állítja az AP hírügynökség, amely egy családi baráttól kapta a fülest.
júl. 8
1:12
Steaua: bolgár és lengyel játékossal erősített az Újpest leendő ellenfele (She)
Két új játékossal erősítette meg keretét az Újpest leendő Európa-liga ellenfele, a román Steaua Bucuresti.
júl. 8
1:30
Felkészülés: Dzsudzsák Balázs egy félidőnyi lehetőséget kapott (She)
Dzsudzsák Balázs a második félidőben kapott lehetőséget a PSV Waalwijk elleni felkészülési mérkőzésén. A magyar válogatott játékos csapata végül 2–2-es döntetlent játszott.
júl. 8
2:06
Juventus: Felipe Melo 20 millió euróért és Marchionniért érkezik (She)
A Sky Sport Italia értesülései szerint a Fiorentina futballistája, Felipe Melo a Juventusban folytatja pályafutását.
júl. 8
4:48
A világ legöregebb klubját verte az FTC (Blikk)
Ötven magyar focidrukker ünnepelte a Ferencváros 5-1-es győzelmét Angliában.
júl. 8
4:52
Turi mentővel ralizott (Blikk)
Autót vezetett Turi Tamás (42). Egy ralipilóta életében ez teljesen szokványosnak tekinthető, csakhogy a 2004-es abszolút magyar bajnok lecserélte a 300 lóerős Subaru Impreza WRCjét, s terepjáróba ült. Méghozzá mentőautóba.
júl. 8
4:56
Irány Kazahsztán! (Blikk)
A Haladás focicsapata vizet is vitt az Európa-liga-visszavágóra
júl. 8
5:00
Megőrülnek a spanyolok Ronaldóért (Blikk)
MADRID — Cristiano Ronaldo (24) érkezése felbolygatta Madridot.
júl. 8
5:04
Penge műkörmös (Blikk)
BUDAPEST — A páston kívül is érdemes figyelni a magyar vívólányokat.
júl. 8
5:08
Palkovics harmadik lett a Kékszalagon (Blikk)
BALATONFÜRED ― Nemcsak a jégen, hanem a vízen is megállja a helyét Palkovics Krisztián (33).
júl. 8
6:03
Valóra vált Cristiano Ronaldó álma (Behaviour)
Elképesztő őrület közepette mutatták be hétfő este Cristiano Ronaldót a Real Madrid szurkolóinak, akik színültig megtöltötték a Santiago Bernabéu Stadiont. A portugál megszeppenve érkezett, triplázást igérve távozott, de egy biztos: már most megkezdte borsos vételárának törlesztését.
júl. 8
6:36
Miért utálták a hollandok a németeket - avagy az elveszített világbajnoki döntő története (Infostart)
Harmincöt évvel ezelőtt, a világot pazar játékával meglepő holland válogatott a világbajnoki döntőben kikapott a nyugatnémetektől. Micsoda csapat lehetett az, amelyiknek reális győzelmi esélye volt a Maiert, Breitnert, Beckenbauert, Overath-ot, Gerd Müllert is csatába küldő házigazdák ellen. A hollandoknak kétszeresen fájt a vereség. Azért, mert elbukták a világbajnoki döntőt, szomorúak voltak.…
júl. 8
6:57
Villeneuve visszatérne a Forma-1-be (Behaviour)
Az 1997-es Forma-1-es világbajnok Jacques Villeneuve jövőre visszatérne a versenysorozatba, és ennek érdekében az utóbbi futamokon több csapat vezetőivel is tárgyalt.
júl. 8
6:59
Pelé fizetési sapka bevezetését sürgeti (Behaviour)
A háromszoros világbajnok brazil Pelé szerint a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségnek (FIFA) maximalizálnia kellene a labdarúgók fizetéseit, mert a futballban áramló hatalmas pénzösszegek tönkretehetik a sportág népszerűségét és pozitív imázsát.
júl. 8
7:12
Magyarok a Liverpool keretében, Figo visszatérhet - hírek és pletykák (Infostart)
Két magyar futballista is a Liverpool felnőtt csapatának keretével készül a nyáron. Carlo Ancelotti még egy kreatív játékossal erősítené meg a Chelsea-t, és várhatóan továbbra is számíthat Decóra és Ricardo Carvalhóra, akiknek megszerzéséről letett az Inter. A Milan amerikai védővel erősített, a következő vétel pedig egy csatár lehet. Az Inforadio.hu rendszeresen beszámol a legfrissebb…
júl. 8
7:12
Tenisz: a lábadozó Nadal csak a US Openen tér vissza (She)
Csak az augusztus 31-én kezdődő amerikai nyílt teniszbajnokságon, a US Openen tér vissza a sérülése után lábadozó, korábbi világelső Rafael Nadal.
júl. 8
7:48
AS Roma: Perrotta combsérülés miatt két hónapra kidőlt (She)
Combsérülés miatt ki kell hagynia a nyári felkészülési időszakot Simone Perrottának.
júl. 8
8:06
Nadal csak a US Openen tér vissza (Infostart)
Csak az augusztus 31-én kezdődő amerikai nyílt teniszbajnokságon, a US Openen tér vissza a sérülése után lábadozó, korábbi világelső Rafael Nadal.
júl. 8
8:06
Autósport: Hernádi László ezúttal Szerbiában győzött (She)
Hernádi László újabb győzelmet aratott a Közép-európai Zóna Trófeáért zajló sorozatban.
júl. 8
8:08
Villeneuve visszatérne a Forma-1-be (Infostart)
Az 1997-es Forma-1-es világbajnok Jacques Villeneuve jövőre visszatérne a versenysorozatba, és ennek érdekében az utóbbi futamokon több csapat vezetőivel is tárgyalt.
júl. 8
8:24
Bp. Honvéd: a bajnoki cím után elbúcsúzott Borgulya István (She)
Közös megegyezéssel szerződést bontott Borgulya István vezetőedző és a Budapest Honvéd II.
júl. 8
8:26
Konföderációs Kupa: az összes doppingteszt negatív lett (She)
A júniusi Konföderációs Kupán elvégzett doppingtesztek közül egy sem hozott pozitív eredményt – adta hírül a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség.
júl. 8
9:00
Southampton: svájciak menthetik meg a csődben lévő klubot (She)
A BBC értesülései szerint a következő 24 órában megmenekülhet a csődbiztos által felügyelt, harmadosztályba visszacsúszó Southampton labdarúgócsapata.
júl. 8
9:18
Paksi FC: kétgólos vereséget szenvedtek a Gellei legények (She)
Kikapott Zadarban a Paksi FC együttese. A horvátországi felkészülési mérkőzésen 2–0-s vereséget szenvedtek Gellei Imre tanítványai.
júl. 8
9:36
Kemény Dénes: Világbajnokságot könnyebb nyerni, mint olimpiát (Infostart)
A magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya csalódott lenne, ha együttese érem nélkül térne haza a másfél hét múlva kezdődő római világbajnokságról. Kemény Dénes az InfoRádió Aréna című műsorában - amely szerda este hallható a rádióban - arról is beszélt, hogy a lebonyolítási rendszer miatt akár kevesebb nehéz meccs megnyerésével is az első helyen lehet végezni.
júl. 8
9:54
Wigan: fegyelmi problémák miatt válnak meg Amr Zakitól (She)
Nem tér vissza a Wiganbe az egyiptomi csatár, Amr Zaki. Az 51-szeres válogatott játékos az El Zamalek labdarúgójaként töltött egy évet kölcsönben a „kékeknél”.
júl. 8
9:56
Kolumbia: szabadlábon a szurkolót részegen lelövő futballista (She)
Mint beszámoltunk róla, Javier Flórez, a kolumbiai Atlético Júnior futballistája vasárnap agyonlőtt egy szurkolót, majd feladta magát a rendőrségen. A jelenleg szabadlábon védekező játékos elmondta, önvédelemből lőtte le a drukkert.
júl. 8
9:58
Lyon: újabb kulcsjátékos távozhat a nyáron a csapattól (She)
Elképzelhető, hogy Juninho Pernambucano, Karim Benzema és Kader Keita után Kim Källström személyében újabb meghatározó játékosa hagyja el a Lyont.
júl. 8
10:12
Csökkent a fizetési plafon az NBA-ben (Infostart)
A következő szezonban 57,7 millió dollárra csökken a fizetési maximum, azaz a kluboknak a játékosok bérére költhető kerete az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA).
júl. 8
10:12
Videó: nézze meg Waltner gólját és Dzsudzsák gólpasszát! (She)
Waltner Róbert termékeny korszakát éli a Mattersburgban, hiszen korábbi góljai után ezúttal győztes találattal vette ki részét a Wisla Kraków elleni 2–1-es sikerből. Dzsudzsák Balázs is ott folytatta, ahol májusban abbahagyta: az RKC Waalwijk elleni, 2–2-re végződött felkészülési meccsen gólpasszt adott társának. Nézze meg a magyarok remekléseit!
júl. 8
10:15
Kistelikit faggatják a szurkolók (Behaviour)
Kedd délutánra az MLSZ székházába találkozóra hívta az Összmagyar Szurkolói Szövetség (ÖSZSZ) képviselőit Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke.
júl. 8
10:30
NBA: egymillió dollárral csökkent a fizetési maximum (She)
A következő szezonban 57.7 millió dollárra csökken a fizetési maximum, azaz a kluboknak a játékosok bérére költhető kerete az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA).
júl. 8
10:48
Formula-1: a Ferrari ötéves szerződést köt Alonsóval? (She)
Az olasz Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Ferrari már egy évvel ezelőtt megállapodott Fernando Alonsóval abban, hogy a spanyol pilóta 2010-től az olasz istállónál versenyez majd.
júl. 8
11:06
Atlético Madrid: Pernia autóbalesetet szenvedett két fiával (She)
A Buenos Airesben szabadságát töltő Mariano Pernia autóbalesetet szenvedett, amelynek következtében eltört a kulcscsontja.
júl. 8
11:08
Szabadidősport: kerékpáros nap Szekszárdon és környékén (She)
A közelgő hétvégén Szekszárd és környéke lesz a hazai bringás élet központja. Amíg a profi kerekesek pénteken és szombaton a kétnapos Gemenci Nagydíj alkalmával mérik össze képességeiket, addig az amatőrök, kicsik-nagyok, na és a családok együttesen a T-Mobile Szekszárdi Kerékpáros Nap programjai közül választhatnak. A tolnai megyeszékhely eseményei a biztonságos kerékpározás és az egészséges…
júl. 8
11:10
Livorno: Lucarelli visszatérhet korábbi sikerei helyszínére (She)
Cristiano Lucarelli a Livornóban folytatja pályafutását – nyilatkozta Aldo Spinelli, a klub elnöke.
júl. 8
11:24
Úszás: Phelps távollétében Lochte nyert a 400 m-es vegyest (She)
Korábbi bejelentésének megfelelően nem indult el a 400 m-es vegyesúszásban a szám olimpiai bajnoka, Michael Phelps az amerikaiak országos bajnokságán. Távollétében a tavalyi, pekingi ötkarikás játékokon – honfitársa és Cseh László mögött – harmadik Ryan Lochte nyert a római világbajnokságra válogató indianapolisi viadal első napján, magyar idő szerint szerda hajnalban.
júl. 8
11:26
Bundesliga: Vágner Love-val tárgyal a Hamburg csapata (She)
A német élvonalbeli Hamburger SV labdarúgócsapata a Kicker információi szerint tárgyalásokat kezdett Vágner Love-val, a CSZKA Moszkva brazil erősségével.
júl. 8
11:28
Fallabda: Krajcsák Márk ezüstérmet szerzett Londonban (She)
Krajcsák Márk ezüstérmet szerzett a Roehampton Openen, Londonban – tájékoztatott a Nemzeti Sportszövetség. Kiváló fallabdázónknak ez volt a világjátékok előtti utolsó versenye.
júl. 8
11:42
Amerikai csodagyerek Cseh László legújabb riválisa (Infostart)
A 14-szeres olimpiai bajnok Michael Phelps nélkül is két amerikai riválisa lesz Cseh Lászlónak a vegyesúszó számokban a jövő héten kezdődő római vizes világbajnokságon - hangsúlyozta az InfoRádiónak adott interjúban a magyar válogatott szövetségi kapitánya. Kiss László elmondta, hogy a legnagyobb ellenfélnek tartott Ryan Lochte mellett egy 20 éves tehetséggel, Tyler Claryvel is komolyan számolnia…
júl. 8
11:42
Fulham: Gera régi játszótársát akarja a londoni együttes (She)
A Fulham érdeklődését felkeltette Jonathan Greening, akinek jelenlegi együttese, a West Bromwich Albion 4 millió fontban határozta meg az árát – írja a Daily Express.
júl. 8
11:44
Eredivisie: szlovák válogatott kapust igazolna a Feyenoord (She)
Az orosz Szport-Ekszpressz információi szerint Rotterdamba utazott Kamil Contofalsky, a Zenit szlovák kapusa, hogy tárgyaljon a Feyenoord képviselőivel.
júl. 8
12:00
Premier League: a rutinos Bowyerrel erősített a Birmingham (She)
Előző szezonbeli kölcsönjátéka után végleg szerződtette a Birmingham City labdarúgócsapata Lee Bowyert.
júl. 8
12:18
Arsenal: Van Persie négy évvel hosszabbította meg szerződését (She)
Robin van Persie 2013-ig meghosszabbította szerződését – olvasható az Arseanal hivatalos honlapján.
júl. 8
12:36
Inter: a Lyon kétéves szerződést kínálna Vieirának (She)
A L’Equipe információi szerint az Olympique Lyon komolyan foglalkozik Patrick Vieira leigazolásával.
júl. 8
13:12
Irán: a demonstráló Mahdavikia lemondta a válogatottságot (She)
Lemondta a szereplést az iráni labdarúgó-válogatottban Mehdi Mahdavikia, az Eintracht Frankfurt középpályása.
júl. 8
13:48
AC Milan: Galliani elmondta, már csak Luis Fabianót akarják (She)
Adriano Galliani, a Milan elnöke a Sky Sport Italiának elmondta, már csak egyetlen játékost szeretnének megszerezni a nyáron: a brazil Luis Fabianót.
júl. 8
13:50
Real Madrid: Huntelaar mezszámát kaphatja meg Benzema (She)
Csütörtökön este kilenc órakor kerül sor Karim Benzema bemutatására, a csatár az AS szerint a 19-es mezben játszhat majd a Real Madridban.
júl. 8
13:52
Újpest: Kovács Zoltánt nevezték ki utánpótlás-igazgatónak (She)
Kovács Zoltán, az Újpest FC labdarúgócsapatának korábbi válogatott játékosa lett az egyesület utánpótlás-igazgatója.
júl. 8
13:54
Felkészülés: négy góllal kikapott a Debrecen a román ezüstérmestől (She)
A Debrecen két szerdai felkészülési mérkőzéséből az egyiket lejátszotta: 4–0-ra kikapott a román bajnokság második helyén záró FC Timisoarától.

Keresés