2009. június 29. hétfő

jún. 29
0:18
Konföd. Kupa: Bradley szerint kivívták a világ elismerését (She)
A Konföderációs Kupán az amerikai labdarúgó-válogatottal ezüstérmet szerző Bob Bradley mérkőzés utáni nyilatkozatában kifejtette, mennyire büszke játékosaira, és véleménye szerint kivívták a tornán mutatott játékukkal kivívták a világ elismerését.
jún. 29
0:36
Everton: Reyes és a svéd U21-es gólvágó is Moyes célkeresztjében (She)
Szigetországi lapértesülések szerint az angol labdarúgó-bajnokság ötödik helyén végző, FA-kupa-döntős Everton menedzsere, David Moyes nagy erőkkel munkálkodik megerősíteni keretét, a források szerint a több világhírű klubnál is megforduló José Antonio Reyest és a svéd utánpótlás-válogatott támadót, Marcus Berget is magukhoz csábítanák.
jún. 29
0:54
PSG: Erdinc érkezhet, Landreau távozhat a következő napokban (She)
A francia labdarúgó-bajnokság hatodik helyén záró Paris Saint-Germain megegyezett az őt utolsó fordulóban megelőző Lille-lel az elmúlt éveket Párizsban töltő 11-szeres francia válogatott kapus Mickaël Landreau vételárában, így minden bizonnyal a jövőre Európa-ligában induló csapathoz szerződik.
jún. 29
3:18
Talma: elsőből utolsó (Blikk)
Talmácsi folyamatosan fejlődik a MotoGP-ben, de lassabb, mint az ellenfelei
jún. 29
3:22
Katalin királynő (Blikk)
Két olimpiai aranya és 23 vb-elsősége mellé Kovács Katalin a 20. EB-címét is megszerezte
jún. 29
3:26
Ki ugrik be Lothar helyett? (Blikk)
Szerdán edzőtáborba indul a focicsapat, addigra trénert kell keríteniük a vezetőknek
jún. 29
6:03
Egy picit túlteljesítettek… (Behaviour)
A magyar küldöttség hat arany-, kilenc ezüst- és két bronzéremmel, ami annyit tesz, összesen 17 dobogós helyezéssel zárta a brandenburgi kajak-kenu Európa-bajnokságot. A győzelmek közül négy született olimpiai számban, Kovács Katalin három számban végzett elsőként. Storcz Botond szövetségi kapitány első világversenyén impozáns eredménysorral debütált tehát.
jún. 29
6:54
MotoGP: Agostini szerint Rossi megdöntheti a rekordját (She)
Giacomo Agostini szerint megdöntheti az általa tartott 122-es rekordot az ugyancsak olasz Valentino Rossi, aki szombaton pályafutása századik futamgyőzelmét aratta a gyorsaságimotoros-világbajnokságon.
jún. 29
6:56
Nyíregyháza: Bogdanovics után újabb játékos érkezhet a Lokitól (She)
Igor Bogdanovics után újabb futballista érkezhet a DVSC-TEVA-tól a Nyíregyháza Spartacushoz: szombat óta Nagy Róbertet, a debreceniek középpályását teszteli a szakmai stáb.
jún. 29
7:12
Villarreal: az amerikai válogatott támadó nem akar visszatérni (She)
Jozy Altidore nem akar visszatérni a spanyol Villarreal labdarúgócsapatához. Az amerikai támadó máshol folytatná pályafutását.
jún. 29
7:14
Paks: Gévay Zsolt hamarosan szerződést kaphat a klubtól (She)
Már csak egy terheléses vizsgálat vár a védő Gévay Zsoltra, s az eredménytől függően a Makó FC 21 esztendős futballistájának szerződést kínálhat a Paksi FC.
jún. 29
7:30
Atlétika: Bolt a 100 méter után 200-on is nyert a jamaicai bajnokságon (She)
Nem született meglepetés: Usain Bolt a 100 méter után 200-on is diadalmaskodott a jamaicai országos atlétikai bajnokságon. A szám olimpiai bajnoka 20.25 másodperc alatt teljesítette a távot.
jún. 29
8:06
Dunaszerdahely: Regedei Csaba a FIFA-hoz fordult jogorvoslatért (She)
A FIFA-hoz fordult jogorvoslatért Regedei Csaba, miután a Dunajská Streda labdarúgócsapatának vezetői hat hónapja csak részleteket adnak a fizetéséből.
jún. 29
8:24
Dél-Afrika: Sztoicskov lehet a Mamelodi Sundowns edzője (She)
Hriszto Sztoicskov Dél-Afrikában vállalhat munkát, a bolgár legenda a Mamelodi Sundowns edzője lehet. Sőt a Nova Televisia szerint már az is. Ezt az afrikai klub sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudta, illetve nem akarta.
jún. 29
8:42
Brazília 0-2-ről nyerte meg a Konföderációs Kupát (Blikk)
Brazília megvédte a címét
jún. 29
9:00
Röplabda: Szlovákia nyerte meg az Olimpiai Reménységek Versenyét (She)
Némi meglepetésre Szlovákia nyerte meg a Szolnokon rendezett röplabda Olimpiai Reménységek Versenyét. Az ifjúsági leányválogatottak tornáján az Európa-bajnok Belgium a második, Magyarország A-csapata pedig a harmadik helyen végzett.
jún. 29
9:03
Kaká kapta a kupa aranylabdáját (Metropol)
Kaká, a győztes brazil labdarúgó-válogatott sztárja lett a Konföderációs Kupa legjobb játékosa a nemzetközi szövetség döntése alapján, és érdemelte ki a torna Aranylabda-díját.
jún. 29
9:18
Felkészülési mérkőzés: Mexikó nem bírt Guatemalával (She)
Felkészülési mérkőzésen gól nélküli döntetlent játszott egymással Mexikó és Guetamala.
jún. 29
9:39
Meghalt a százéves brit olimpikon (Metropol)
Százéves korában elhunyt Godfrey Rampling, a legidősebb brit olimpikon. A június 20-i halálesetről csak most számoltak be a hírügynökségek.
jún. 29
9:54
Arsenal: Gilberto Silva ajánlja a klubot Felipe Melónak (She)
Gilberto Silva szerint a jelenleg a Fiorentinát erősítő Felipe Melo számára az lenne a legjobb, ha az Arsenalban folytatná pályafutását.
jún. 29
9:56
Bocsa: magyar bronz a párosok versenyében az Eb-n (She)
Bronzérmes lett a Béres Dezső, Gyurkota József, Hegedűs László összeállítású magyar együttes a párosok versenyében a portugáliai Povoa de Varzimban zajló bocsa Európa-bajnokságon.
jún. 29
11:06
DVSC: Angliából igazolhatnak magyar U-válogatott csatárt (She)
Két új próbajátékos edz a napokban a bajnok DVSC-TEVA együttesével – adta hírül a klub hivatalos honlapja, a dvsc.hu.
jún. 29
11:24
Barcelona: Xavi szerint a katalán csapatba nem férne be C. Ronaldo (She)
Xavi, a Barcelona középpályása elmondta, úgy véli, a Manchester Unitedból a Real Madridba igazoló Cristiano Ronaldo nem kellene a katalán csapatnak.
jún. 29
11:42
Úszás: tizenhat úszó utazik a római vizes világbajnokságra (She)
Tizenhat magyar úszó utazik a július 16-án kezdődő római vizes világbajnokságra, amelyen mindegyikük a saját maga által választott dresszben versenyezhet – hangzott el a magyar szövetség (MÚSZ) hétfői sajtótájékoztatóján.
jún. 29
12:00
Hátország: kosárlabda-végeredmények (She)
jún. 29
12:02
Atlétika: erős amerikai világbajnoki csapat, néhány sztár nélkül (She)
Kiváló eredményekkel zárult Eugene-ban az Egyesült Államok atlétikai bajnoksága, melyen több nagy sztárnak sem sikerült kivívnia helyét az augusztusi világbajnokságra utazó csapatban.
jún. 29
12:04
Japán: Roberto Mancini lehet a következő szövetségi kapitány (She)
Olasz lapértesülések szerint Roberto Mancini lehet a japán labdarúgó-válogatott következő szövetségi kapitánya.
jún. 29
12:06
Nyíregyháza: Andorka, Csoszics és Kerényi is a Szparinál edz (She)
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő Nyíregyháza Spartacus csapatához hétfőn három új játékos csatlakozott: Andorka Péter, a szerb Bozsidar Csoszics és Kerényi Gábor – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
jún. 29
12:36
Románia: Ioan Sabau lett az FC Timisoara új vezetőedzője (She)
Ioan Sabau lett a román élvonalban szereplő FC Timisoara új vezetőedzője. A szakember hároméves szerződést kötött a temesvári csapattal – adta hírül a prosport.ro internetes portál.
jún. 29
13:12
Videó: dinoszauruszjelmezben is megy a zsonglőrködés Ronaldónak (She)
Ronaldo, a Corinthians brazil támadója egy reklámfilmforgatáson dinoszauruszjelmezben mutatta be technikai képességeit. Nézze meg a sztárjátékos trükkjeit!
jún. 29
13:14
Ligue 1: Cédric Carrasso a bajnokcsapatnál folytatja (She)
A Girondins Bordeaux átigazolta Cédric Carrassót, a Toulouse francia válogatott kapusát.
jún. 29
13:48
Sportlegek: gázvezetéket és betont is adtak már játékosért - őrült átigazolások (She)
Sportlegek sorozatunk legújabb része teljes mértékben aktuális, hiszen nyakunkon van a „bolond szezon”: július elsején megnyílik a játékospiac, és labdarúgók tömkelege vált klubot szeptember elejéig.
jún. 29
14:06
Skócia: László Csaba is igazolná a macedón Ilco Naumoszkit (She)
Az angol másodosztályú Middlesbrough és a Reading mellett László Csaba csapata, a skót első osztályú Hearts is igazolná Ilco Naumoszkit, az osztrák Mattersburg 25 éves macedón válogatott csatárát. Ezt a futballista ismerte el brit újságíróknak.
jún. 29
14:08
Póker: angol játékossal bővült a PartyPoker profi stábja (She)
Az internetes terem szerződést kötött Ian Frazerrel, aki a jövőben a PartyPokert képviseli a különböző pókeres eseményeken.
jún. 29
14:10
Ökölvívás: Haye menedzsmentje Vitalij Klicskóval tárgyal (She)
Tárgyalások zajlanak az ukrán Vitalij Klicsko és a brit David Haye menedzserei között egy szeptember 12-én rendezendő mérkőzésről.
jún. 29
14:24
Anglia: a Chelsea 60 millió eurót ajánlhat a Milannak Patóért (She)
Hatvan millió euróért vásárolná meg az angol Chelsea labdarúgócsapata az AC Milan brazil támadóját, Alexandre Patót – olvasható az olasz La Gazzetta dello Sport hétfői számában.
jún. 29
14:26
Belgium: Tőzsér az új edző kedvéért egy nyolcast elhagy a hátáról (She)
Mégis megváltoztatja mezszámát a belga első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Racing Genk magyar labdarúgója, Tőzsér Dániel. A középpályás a jövőben a 88-as helyett 8-as dresszben futballozik.
jún. 29
14:28
Dopping: a B-próba is EPO-t mutatott ki az osztrák kerekesnél (She)
Christian Pfannberger világbajnoki nyolcadik helyezett országúti kerékpáros második doppingpróbája is pozitív eredményt hozott.
jún. 29
14:30
Manchester United: Valencia ma aláírhat a „vörös ördögökhöz” (She)
A SkySports értesülései szerint már a mai napon bejelentheti a Manchester United, hogy átigazolta Antonio Valenciát a Wigantől.
jún. 29
15:00
Lovassport: felfüggesztették az olimpiai ezüstérmes versenyzési jogát (She)
Felfüggesztették az olimpiai ezüstérmes Michael Whitaker versenyzési jogát, mivel pozitív lett Tackeray nevű lova doppingtesztje.
jún. 29
15:02
Kézilabda: magyar arany- és bronzérem a masters Eb-n (She)
A nők 43 éven felüliek kategóriájában arany-, a 33 éven felüliek között pedig bronzérmes lett a magyar csapat a dániai Koldingban rendezett masters kézilabda Európa-bajnokságon.
jún. 29
15:04
Wimbledon: Gyementyjeva ezúttal sem vesztett játszmát (She)
A negyedik helyen kiemelt orosz Jelena Gyementyjeva a nyolcaddöntőben is magabiztosan győzött: honfitársát, Jelena Vesznyinát verte meg két szettben az angol nemzetközi teniszbajnokságon. Gyementyjeva eddig játszmát sem vesztett Wimbledonban.
jún. 29
15:18
Wimbledon: Ivanovics feladta a Venus Williams elleni meccset (She)
A 13. helyen kiemelt Ana Ivanovics nem tudta befejezni a harmadik helyen rangsorolt amerikai Venus Williams elleni mérkőzést az angol nemzetközi teniszbajnokság nyolcaddöntőjében. A szerb teniszező a 6:1-re elveszített első szett után a második játszmában még nyert egy játékot, de nem tudta folytatni a meccset.
jún. 29
15:20
ZTE: osztrák másodosztályból érkező csatárt tesztelnek (She)
Waltner Róbert távozása után mindenképpen minőségi támadót akar szerződtetni a labdarúgó Soproni Ligában szereplő Zalaegerszeg, ezért a héten külföldi, elsősorban szlovén és osztrák próbajátékosok érkeznek a csapathoz – nyilatkozta a klub hivatalos honlapjának Németh Ottó technikai vezető.
jún. 29
15:36
Real: Kakának még száma sincs, de már 2000 mezt adtak el a nevével (She)
Rendkívül nagy a várakozás Madridban, hiszen holnap 20.30 órakor mutatják be hivatalosan is a Real új szerzeményét, Kakát.
jún. 29
15:38
Újpest: Szélesi Zoltán is Bükfürdőn készül a lila-fehérekkel (She)
Ezen a héten Bükfürdőn készül az Újpest FC. Az első csapat játékosai mellet a B-keret fiataljai is részt vesznek az edzőtáborban, de ott lesz a csapat korábbi futballistája, a francia másodosztályú Strasbourgtól távozó Szélesi Zoltán is – olvasható a csapat hivatalos honlapján.
jún. 29
15:40
Újpest: Böröcz szerint szerdára lezárulhat az edzőkérdés (She)
Joe Böröcz, az Újpest labdarúgócsapatának nemzetközi ügyekért felelős ügyvezető igazgatója kijelentette, továbbra is biztosak benne, hogy William McStay lesz a gárda új vezetőedzője.
jún. 29
15:54
NSO Tv: Szuper Levente aláírt a Hannover Scorpionshoz (She)
A magyar jégkorong egyik legsikeresebb kapusa, Szuper Levente ismét légiósnak áll. Sajtótájékoztató keretében jelentette be, hogy aláírta szerződését a német bajnokságban szereplő Hannover Scorpionshoz, így egy év után távozik az Alba Volán 19 együttesétől. Szuper sajnálja, hogy itt kell hagynia a székesfehérvári csapatot, de elmondása szerint ezt a kihagyhatatlan ajánlatot nem utasíthatta vissza.…
jún. 29
15:56
Lósport: kinőtte a Kincsem Parkot az „új Overdose” (She)
A nemzetközi lósport-portálokon is feltűnést keltett, hogy a Magyar Derby Buccaneer Díján diadalmaskodó Steady As A Rock kilencedik versenyét nyerte meg egymás után, ráadásul hatalmas fölénnyel. A Dr. Ecsedi Leticia tulajdonában levő lovat már potenciális Overdose-utódként tartják.
jún. 29
16:12
Röplabda: olimpiai bajnokot igazolt Demeter György csapata (She)
Olimpiai bajnok amerikai légióssal erősített a Demeter György edzette Fenerbahce röplabdacsapata. Gabriel Gardner az Ural Ufától, Veres Péter csapatától érkezett.

Keresés